Thursday, 20 August 2015

Kisah Lucu Waktu Kelas Online Semalam :D


Assalamualaikum

 malam tadi ena join kelas blog secara online selama 2 jam.


Seronok beronline kelas..masuk kelas pon bolwh terbaring kat katil je...part praktikal baru duduk depan laptop.


Tapi kan...PERLU FOCUS juga walaupun guru takde depan mata tau.


Ena nak stori cerita smalam...kisah lucu...hihi.



'Masuk' kelas sambil jaga anak syurga aeisya humaira ni..macam2 dia nak tamar coco la meal shake la..ada sekali tu dia main tong meal shake dia dna tumpahkan kat lantai. Masa tu pulak ena tengah nasihatkan adik ena yang sedang mencari bilik sewa untuk tempoh praktikal dia.




Ni haa aeisya, bahagianya dia main meal shake dia..suka sangat dengan tong comel tu;)



Akibat dari HILANG FOCUS sekejap ( dalam kepala duk fikir kelas online yg berlangsung di telegram dan adik yang mesej minta tolong carikan penginapan di whatssap )  dan pafa masa yang sama sedikit 'gangguan' dari anak solehah, terus TERSALAH TAIP MESEJ !!


Hahahahhaha



Cuba baca apa ena reply tu..kah3!!!mujur adik memahami...hoho


***

Pengajaran dari kisah ni, minta lah hubby tolong jagakan anak sat waktu kelas online berlangsung..hihihi

Terima kasih kerana sudi membaca Kisah Lucu Waktu Kelas Online Semalam :D.

4 comments:

  1. Hahaha.. Nakal laa ena ni..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cerita kat wawa mlm tu tp sbb kelas syok sgt tu yg x jadi nak interfere.

      Delete
  2. Salam ziarah aeinnamusa,

    Hahaha tak focus sebab fikirkan 3 perkara dalam satu masa.. Tak pasal2 meal shake dalam solat hajat... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..biasa ibu2 kan...susah nk buat 1 keje je satu masa..so kene belajar utk multifocus.hee

      Tq LZ sudi ziarah

      Delete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah