PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Wednesday, 19 August 2015

Khidmat Runner di Sekitar Terengganu!Assalamualaikum


Ena Nak share peluang mendapat perkhidmatan runner dengan harga yang murahh ( persetujuan kedua-dua belah pihak) di sekitar TerengganuPerlukan runner untuk apa sahaja urusan?kami akan cuba tolong sedaya upaya kami.


Sangat2 bagus terutama mereka yang bekerja dari rumah dan ingin menjimatkan masa. Kerja2 seperti penghantaram barang (COD) boleh diserahkan pada runner je.Atau mereka yang emergency untuk pergi ke sesuatu tempat tapi tiada transpot.hubungi mereka :msg/call/whatsapp:


safwan - 019-3385742

Nizam  - 013-2111579


Mereka ni SUPER TRUSTED..merupakan junior sekolah ena dulu..so jangan risau k..ena rekemen yang terbaik untuk anda semua.Cepat call je mereka ni sekarang, untuk RUNDINGAN,  jika anda benar2 perlukan runner di kawasan anda!


** Bayaran seikhlas hati (hasil persetujuan kedua belah pihak dan lokasi)**kongsikan perkara ini kepada yg lain, moga mendatangkan manfaat kepada rakyat terengganu sekalian.. bereh boh !!"majulah runner untuk negara"

‪#‎RunExT
Terima kasih kerana sudi membaca Khidmat Runner di Sekitar Terengganu!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah