Monday, 31 August 2015

Herbal Blend Pilihan Ibu-ibu dan Bayi Ruam dan Eczema



Assalamualaikum

.

HERBAL BLEND: cream multipurpose, adalah antara hot item di kalangan customer ena. kami sekeluarga memang guna ni..aeisya untuk eczema nya.memang banyakkkkkk sangat perubahan. to bah aeisya pon dah tegur aeiya dah kurang menggaru2;)

.

terbaru, anak buah ena yang masih dlm tempoh maknya berpantang..ada ruam2 kecil pada wajah dan lengan ..ruam susu+cuaca panas kat malaysia ni kan..sapuan nipisss je kat tempat ruam si comel anda..alhamdulillah comey lotey dah anak buah ku, dah la memang comey doh..hihi

.

TESTIMONI HERBAL BLEND- BAYI RUAM




Baby ada eczema, lepas sapu Herbal Blend,Eenergizing soy protein dan basic H,  kemerahan pada muka dah hilang.


Since saya masih breastfeeding, saya sendiri ambil Energizing Soy Protein, Vitamin C dan Alfalfa sebagai ikhtiar untuk baby sembuh dari ruam


***



Kulit anak mudah alahan. getah tepi lampin pakai buang pon boleh jadi punca kepada ruam kronik anak saya.

Dah bawa pergi klinik, krim yang doctor bagi tak berkesan.

Saya guna Herbal Blend, 2 hari je eczema kering!

chicken pox anak pon 3 hari je kering lepas guna herbal blend.

***





Sangat berbaloi beli Herbal blend..Eczema teruk, combine dengan Basic H


Krim ni sangat best, saya guna untuk anak saya yang ruam, memang marbeles!


ye, berkesan. Baby saya pakai sekali je pagi. hari ke 3 dah takde ruam. Magic Cream!


 Saya letak kat tumit kaki sebab pecah2. Saya consume Zinc Complex juga..tumit dah tak pecah, i like!

Customer saya guna untuk ruam susu abbynya, 2 hari je dah hilang dah;)


***



KOmbinasi Herbal Blend dan Chewable Vitamin C mengurangkan ruam kemerahan di wajah anak.

***


HErbal Blend, Vitamin E, Basic H dan Chewable Vita C mengurangkan eczema di telinga si comel Zahin.

.
 

ena pula, pakai sapu kat baby bump..maklumlah makyong tak mahu STRETCH MARK bertempek2 kat perut lepas bersalin nanti kannn;) so kita CEGAH awal2.. mak2 pon nak gojes mojes juga tau..tak gituuu?

.

so sape yang hamil tu..by 3rd trimester dah boleh sapu herbal blend kat tempat2 yang biasa 'diserang' stretch mark ni..biasa peha dan perut kan..dan juga lengan;)


.

ok jom lihat apa lagi bestnye herbal blend ni:

 



Melembutkan kulit kasar & tumit pecah

Menghilangkan Parut termasuk campak & chicken pox

Menyelesaikan masalah kulit gatal

Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam

Menghilangkan ruam pada bayi

Sebagai losyen kegunaan harian 



BESTNYE..ena, saya nak lah satu;)


bolehh, hubungi ena untuk penghantaran pantas! 


013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Herbal Blend Pilihan Ibu-ibu dan Bayi Ruam dan Eczema.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'