Monday, 24 August 2015

Best Sangat Jualan Gudang PONEY!


Assalamualaikum


Alhmdulillah isnin yang sungguh ceria ..hujung minggu lepas bizi sungguh..bizi dengan jualan gudang baju kanak2, seminar mudahnya menyusu dan kenduri kendara..hehe .



Dah selamat dah makyong menggagahkan diri shopping di jualan gudang PONEY di Seri kembangan pada Sabtu lepas 


Ni first time kami ke sini...dah banyak kali  dah tahu Poney buat whole sale tahun2 lepas tapi tak oernah berkesempatan.





Sebelum turun berperang kat gudang ni, ena dah siap2 ambil energy booster semasa hamil iaitu Energizing Soy Protein, Vita lea, Vitamin C dan B Complex.



Geng2 makyong mendapat priority untuk TIDAK beratur panjang masa bayar..alhmdulillah..siap ada kaunter khas lagi tu;)







Kami tiba jam 10.30 pagi..macam ni lah keadaan dalam gudang Poney tu..SESAK!


baru pagi kot..yang datang petang tu tak tahu la..


Tapi yang best nya, banyak lagi baju2  n seluar2 cantik dari baby hinggalah todler umur 6 tahun.


Memang rambang mata tau..tahula brand Poney ni antara feveret brand papa aeisya tapi tak boleh beli selalu pon sebab harga nya yang mahal;)







Hasil tangkapan kami. 80% dari hasil yang dibeli ni dipilih oleh papa aeisya..hehe..alhmdulillah, sempat la juga grab untuk 6 orang anak buah  ( cosin aeisya)








Harga baju/seluar Poney dari rm15 - rm35.

Memang gila nak pilih...bayangkan dari rm100 lebih turun jadi rm35 je!


Quality kain memang terbaik. Sape tak kenal Poney brand kan;)


So total penjimatan kami  ialah rm1642!

Best kannnn...jimat ke jimat?hhe

InsyaAllah jika ada lagi, next time kami nak pergi juga..hehe.


Jom like fb Poney untuk mengetahui lokasi & tarikh jualan gudang Poney di masa akan datang.




Terima kasih kerana sudi membaca Best Sangat Jualan Gudang PONEY!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.