PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Tuesday, 18 August 2015

Aeisya Pon Tahu Rutin Vitamin Mama!



Kelakar sangat anak syurga ena ni, biasa sebelum tidur, ena tak boleh missed vitamin hamil..memang setiap malam WAJIB amek ostematrix 6 biji!


Comey sangat aeisya, ena cakap :


' aeisya, take vitamin mama pleasee '
Mama nak white saje tau ( referring to ostematrix)


'Ok mama!' Jawab aeisya.


Sedang Ena leka balas pm customers, aeisya duk kire n letak vitamin kat tangan ena.then aeisya cakap : Ok mama dah siap!


Tengok la tu dalam tangan..bukan kata white, green, yellow , cream , n fish oil pon ada skali!..hahaha..itu mama dah amek  la td syg oiiii...


Lepas tu ktorang gelak sama2!


Ostematrix ni sumber kalsium terbaik ena pernah jumpa..ye la, selama ni segala mak nenek susu ena minum tapi masih juga ada simptom2 kekurangan kalsium terutama ketika hamil...lebih haru lagi, siap 3 kali suspect DIABETES sebab gula tinggi dlm susu tu.


TIADA LAGI CRAMP KAKI !



Alhmdulillah..sejak ena KONSISTEN ambil kalsium dari awal pregnancy hingga sekarang 34week dah , ena TAK PERNAH  lagi experience SIMPUL BIAWAK / cramp kaki waktu tidur malam.


Alhmdulillah....tido lena..aeisya n papa pon lena skali.


Ingat lagi masa pregnancy pertama, start masuk 3rd trimester ( 6 bulan) SETIAP MALAM terjaga..bukan setakat ena je terjaga, papa aeisya skali terhaga sebab ena jerit kuat akibat SAKITTT sangat2 kene simpul biawak ni tau.

Alhmdulillah...


So uols yang tengah preggy ke, selalu letih2 lenguh2, kuat sukan, tak suka minum susu, ena sangat sarankan ambil ostematrix ni...warga emas pon sgt sesuai ambil oste ni utk kuatkan tulang ..jom hadiahkan pad amak ayah kita!




Terima kasih kerana sudi membaca Aeisya Pon Tahu Rutin Vitamin Mama!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah