"Segmen Blogwalking Lepas Raya!"



Assalamualaikum

masih mood raya;)


hari ni ena nk join segmen blogwalking lepas raya, untuk tambah kenalan dan luaskan network di alam maya;)

mudah saje syarat2 nya, klik je banner  hijau di atas ye.




Perkara yang paling tak boleh lupa raya tahun ni ialah aeisya tak mahu pakai baju raya...ushar SINI kalau nk tengok 'baju raya' aeisya' tu .haha..dahla ada sesi bergambar bersama keluarga ..sudahnya, aeisya sorang je out of tema!hihi


uols pon join segmen ni?
tinggalkan url blog uols k..ena nk terjah ni;)






Post a Comment

30 Comments

  1. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  2. K.Sal singgah sini...Salam Aidilfitri ya...follow sini jugak..jemput singgah KisahPondokKecil K.Sal...

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg sama :)

    http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  4. Tq sudi singgah..goodluck to u too

    ReplyDelete
  5. W slm..tq singgah..goodluck!

    ReplyDelete
  6. Singgah dari Segmen yang sama dn follow sini (=
    Jemput ke
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  7. Salam Aeina..Kak Lya singgah beraya kat sini Dan FOLLOW sini jugak... Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak lya sudi singgah beraya kt blog ena ni;)

      Delete
  8. Hi kak aeinna!
    qila singgah sini wuhuw! Happy blogwalking ehehe sebab qila pun masuk segmen ni juga heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi qilah!!

      Tq sudi singgah..camne qilah buat link dari nama qilah di komen ni ye?

      ajarin daku pls

      Delete
  9. Masuk la;)

    Selamat hari raya...

    Tq ain sudi singgah blog ena

    ReplyDelete
  10. Tq noor najwa sudi singgah sini;)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum ena!
    Dari segmen yang sama hehehe
    jemput beraya blog ambe

    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..

      Ok ifa..sat nak singgah raya

      Delete
  12. Hi...goodluck.alhmdulillah terima kasih atas doa

    ReplyDelete
  13. goodluck sis. #116. mind to follow back?

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  14. Salam.. Singgah sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. kita di segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    juga dr kelas tafsir yg sama..hehe

    ReplyDelete
  16. thankyou join. hehee. segmen da tamat. jom jalan blog peserta lain pulak
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/08/tamat-segmen-blogwalking-lepas-raya-now.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!