Friday, 3 July 2015

Rahsia Awet Muda 25 Tahun!

Gambar menunjukkan kerputusan 'body age' Farah dari Karada Scan

 


Rahsia Umur Saya Seperti 18tahun!!

---------------
Assalamualaikum,

ena nak berkongsi satu testimoni dari orang yang ena kenal iaitu Farah.


.
Farah sebenarnye 30an dh tp masa cek Karada Scan, bacaan Body Age menunjukkan umur badannya 18tahun 😱



Terbako ke x Terbako?
.
Apa rahsia dia ye??
.
Jaga makan dan gaya hidup sihat bersama
Shaklee!!



.
Tu je rutinnye.Rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dr usia sebenarnya sekarang!!!! Adalagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi.Memang special kan



.
Alhamdulillah; berkat konsisten makan Shaklee; Farah dapat menjaga kesihatan dgn baik dan terus berkongsi dgn orang lain akan manfaat yang sama dgn Shaklee


.
Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan; walaupun brShaklee...aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bg menjaga gaya hidup sihat.


💪 Alhamdulillah 


.
Nak tahu rutin pemakanan Shaklee Farah dlm menjaga Kesihatan Menyeluruh 👍 ??
(Makan Nasi Makan Juga, Shaklee ni sebagai supplement / makanan tambahan
untuk top up keperluan vitamin dan mineral dlm badan 😀)


.

PAGI

----
Lecithin
Bcomplex
Vitamin C
Vitalea
.


TENGAHARI

----
OmegaGuard
Alfalfa
Performance Drink
Cinch Tea
.


MALAM

----
Vitamin E
OsteoMatrix
.


HARI-HARI

----
Vivix
.


SEMINGGU SEKALI

----
HerbLax
.


Bulan puasa macam mana?
----
Jangan risau, Boleh adjust juga cara makannya.
.
Nak tahu ke nak tahu??
.
inyaALLAh ena boleh bantu...hubungi ena di nombor wasap tertera di bawah ni ye
.


Cegah sebelum Parah

 Your Health & Beauty Consultant:
 013 357 3153



Terima kasih kerana sudi membaca Rahsia Awet Muda 25 Tahun!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah