Friday, 24 July 2015

Menang Giveaway lagi! Alhamdulillah;) Terima Kasih Blogger Iola

Assalamualaikum


alhmdulillah ena menang give away lagi.. mujur cepat perasan sebab tarikh akhir untuk hantar details pemenang adalah 30 Julai 2015.. maklum raya ni kan..


Kredit to blogger Ain yang ingat kan ena pasal ni;)


mungkin ada pemenang yang tak perasan macam ena juga kan..so ena sertakan link SENARAI PESERTA dan SENARAI PEMENANG



Ena Pemenang Kedua!


Alhamdulillah..ena terpilih ebaga pemenang kedua give away anjuran Blogger Iola.


url ena yang ke 45 dalam senarai peserta




url blog ena terpilih sebagai pemenang kedua..alhmdulillah


Pemenang Lain


Sini ena senaraikan pemenang2 yang lain:


48- http://nims007.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
45- ENA
36- http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
35-http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
58-http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/07/klik-banner-di-atas-untuk-join-due-date.html
7-http://umikasum.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
15-http://ohmysecondblog.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
4-http://ahlammiera.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
17-http://www.mamaniza.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html
11-http://yuhaadie.blogspot.com/2015/06/simple-giveaway-from-bintulu-with-love.html


JOM BLOGWALKING KE BLOG2 PEMENANG;)



Terima Kasih Iola



Di kesempatan ini ena nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada blogger Iola kerana menganjurkan give away ni. 


Seronok join give away ni sambil tambah kenalan blogger, Tak sangka boleh dapat hadiah..dan tersenarai dalam bloglist blogger yang dah femes juga. boleh la tumpang glemer..ekeke.


Semoga murah rezeki Iola dan buat la give away lagi. insyaALLAH ena akan join lagi;)
Terima kasih kerana sudi membaca Menang Giveaway lagi! Alhamdulillah;) Terima Kasih Blogger Iola.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'