PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Thursday, 9 July 2015

#Cabaran20hari | Kuih Raya Paling Best

Assalamualaikum semua

harini nak berbicara mengenai kuih raya paling best


secara jujur ena peminat kuih2 raya. 


tapi,

minat makan je tau, tak minat BUAT SENDIRI. kah3

yang paling best, ena suka yang crunchy2..erm.contohnya kuih raya yang cornflake based..atau yang dibakar dengan sempurna gituu..hee.


#1 Cornflakes honey


Ni kuih yang menjadi pilihan hati yang pertama skali- cornflakes honey


#2 tart Nenas


 
Tart nenas suka gak,..tp dengan syarat mesti rangup! 


# Popia Simpul


 
 Yg ni memang habis sebelum raya lagi..haha

 

#4 popia gulung


 


#5 popia nestum


 


#6 Kek lapis 



Bergambar kenangan bersama adik angkat ena di Bintulu. Beliau ni terer buat kek lapis tau..kadang2 sampai berbelas kek dia buat untuk raya je..bukan utk jual tau.


 

Kenangan beraya di Bintulu, Sarawak. dapat makan kek lapis home made yang super sedap!


ish.rasa x sabar plak nk raya sebab nak makan kuih raya

 tapi  kan tapi sedih la..

Ramadhan dah tinggal beberapa hari je lagi akan tinggalkan kita..sob sob sob.



Terima kasih kerana sudi membaca #Cabaran20hari | Kuih Raya Paling Best.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah