Thursday, 23 July 2015

Bulan Puasa Kurus, Bulan Raya Hilang dah Kurusnya;)

Assalamualaikum


Alhmdulillah, selamat dah kita semua menjalani ibadah berpuasa sebulan di bulan puasa.


Banyak sangat kelebihan selain mendapat ganjaran pahala berpuasa di bulan mulia , bulan Ramadhan, kita juga dikurnia KESIHATAN yang super baik kan..syukur alhmdulillah


Puasa bukan sekadar menahan lapar dan dahaga dan meningkatkan amalan rohani tapi juga memberi peluang pada sistem penghadaman badan kita untuk 'berehat' setelah 11 bulan 'bekerja'. Cantiknya aturan Allah kan :)



Tidak kurang juga mereka yang dalam proses diet menurunkan berat badan. Rata2 pada bulan puasa ramaiiii yang berjaya turunkan berat badan tanpa perlu melancarkan diet IKAT PERUT besar besaran ..ada yang lost BERPULUH2 kilogram!..ini antara hikmah berpuasa terbesar juga ni.


Tapi.



Juadah2 sedap di hari raya tidak mampu mengekalkan berat badan awesome hasil dr berpuasa di bulan ramadhan..hee





Berat badan NAIK MENDADAK pula pada bulan syawal.






Alahai sedih pula tengok gambar sebelah kanan yg berwarna pink tu kan...


Jangan Risau



Pengamal suplimen cadangan set kurus shaklee secara KONSISTEN insyaAllah  tidak akan mengalami situasi sebegini..sebabnya ada satu suplimen iaitu VITA LEA yang membantu maintain berat badan yang IDEAL.



Tak mengapa jika anda belom mengambil shaklee suplimen....ena boleh suggest 3 beradik suplimen ni yang boleh BANTU ANDA buang lebihan2 lelemak yang datang selepas bulan ramadhan;)


Herb Lax
-untuk detox usus..bila usus bersih, penyerapan nutrient dari makanan dan suplimen akan lebih EFISIEN lagi.


Omega Guard
-membantu meBAKAR lemak lama.omega guard ni sangat2 powerful..bukan ena yg kata tapi kebanyakkan customer ena semua dah jatuh cinta selepas konsisten ambil omega guard ni.



Lecithin
-BAKAR lemak baru.maksudnya lelemak yang baru kita makan tu akan terus DISERAP oleh lecithin.


3 serangkai ni WAJIB cuba jika anda inginkan kembali berat badan yang IDEAL semasa bulan ramadhan.


For info & order,
kindly contact me

Your health & beauty consultant:

013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Bulan Puasa Kurus, Bulan Raya Hilang dah Kurusnya;).

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'