Monday, 27 July 2015

Anak solehah Mama dah Pandai Snap picture!

Assalamualaikum

Nak share beberapa gambar yang  di ambil oleh anak syurga kami -Aeisya Humaira.


tak sangka aeisya sah pandai tangkap gambar. Bersungguh2 pulak tu dia snap..nak tergelak je ktorang




Mama nampak pendek Walaupun tengah duduk..haha


Beriya tunduk takut kang kepala x masuk gambar..aeisya kan kecik lagi, rendah je dia pegang fon papa dia masa ni tu yg ktorang bersungguh2 tunduk..hihi




Pandai pulak aeisya snap angle tepi camni..



Full pic! Tq aeisya 😘


Ni pic wefie;)

Terima kasih kerana sudi membaca Anak solehah Mama dah Pandai Snap picture!.

2 comments:

  1. Hehe... Anak sy tak reti lagi wpun dah empat tahun sebab mmg tak bg dia pgg handphone ataupun gadjet... Prinsip sy dan suami pd anak... No gadjet sebelum usianya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah..ajaran yg bagus tu...teruskan ye sis maria

      Delete

Terima Kasih Singgah Komen di Blog Ena..

Semoga kita semua dikurnia rezeki yang banyak serta berkat dan kesihatan yang baik hendaknya

Have a nice day ahead!

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah