Thursday, 30 July 2015

7 Bulan dah Pakai, Tak Habis-habis lagi ke?!

Assalamualaikum 


Nak cerita pasal pencuci muka feveret ena sekarang iaitu Purifying Cleansing Gel (enfusselle). Sebelum ni ena pakai pencuci muka Gentle Deep Foaming Cleanser (nutriwhite) which is very very very good and super best!



Reason ena bertukar pencuci muka ni ( brand masih sama iaitu shaklee, tukar jenis je) sebabnya muka ena tiba2 jadi sensitif sangat. banyak jerawat jeluar terutama di dahi.



Menurut doctor, ia disebabkan perubahan hormon kehamilan. teringat jugak masa preggy ke aeisya dulu pon camtu gak..tapi dulu lagi la teruk..sekarang ok sikit sebab ena KONSISTEN ambil vitamin2 ketika hamil.




Ena mula ambil purifying cleanser ni sejak 7 bulan lepas! tengok tu masih tak habis2  lagi kan




Disebabkan tak sabar2, maka nya ena pon beli  ENFUSELLE PURIFYING CLEANSING GEL yang baru terus di SINI


Mudah sangat2. Klik2 je..semua di hujung jari..tup2 abg posmen dah hantar depan pagar rumah;)



Ni gambar compare yang bar dengan yang belom habis tu..ni ena snap 3 hari lepas..sampai harini belom juga habis..haha..punyo la tahan lama kannnn




ENFUSELLE PURIFYING CLEANSING GEL 


Gel berbusa bertindak lembut untuk menyingkirkan bahan cemar, mekap dan minyak berlebihan daripada kulit anda.



Kelebihan:



  • Bahan-bahan khas serta penambahan Vitamin E menyegarkan dan melembutkan kulit
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik




Harganya?



Hanya RM 80  ( belom termasuk postage).

jom buat kira2 sikit.. rm80 bahagi 7 bulan, kita hanya spend RM11.40 sebulan!

lebih kurang RM 2.85 sahaja seminggu!

tolongggg, awat murah sangat!!!!


tak boleh jadi, ena, saya nak jugak pencuci muka,
ENFUSELLE PURIFYING CLEANSING GEL 

ok, anda boleh direct hubungi ena 013 357 3153 atau order sendiri je di SINI


hanya TICK  je pada product yang kita nak tu..mudah sangat2!


your health & beauty Consultant:



Terima kasih kerana sudi membaca 7 Bulan dah Pakai, Tak Habis-habis lagi ke?!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.