Sunday, 10 May 2015

Bagaimana Cara Saya Kuruskan Badan- Yeayyy Saya Sudah Kurus!!!






Assalamualaikum,

bismillah,

ena nak share satu tetsimoni seorang ibu yang menyusukan baby nya. Beliau memilih set menyusu super power dari shaklee brand untuk memberikan susu yang terbaik buat zuriat syurganya ( pekat, banyak, kenyang lebih lama dan berkhasiat).


jom ikuti apa kata beliau!


SET 3 IN 1 :

***KURUS, MENYUSU, CANTIK**


Hari ni saya nak share serba sedikit pengalaman saya bersama Shaklee..


Dahulu saya merupakan seorang yang berbadan gempal dan berisi.. Paling berat badan saya pernah mencecah 75kg masa tu.. bermacam jenis ubat dan suplement kurus, namun semuanya gagal.. hinggalah satu hari, saya berjumpa dengan pusat rawatan pelangsingan L***** W*****M*********.. anda pasti tahu pusat apakah ini kan?
Memang diakui, badan saya turun 21kg dari berat asal saya 75kg dalam tempoh 4bulan. ketara perbezaannya, sangat2 berbeza.. Sebelumnya saiz xxl saya dah mula memakai saiz m..



Namun, utk pengetahuan anda, utk hilangkan 21kg itu, bukan sedikit yg terpaksa dilaburkan.. tetapi memakan berpuluh ribu dlm masa hanya 4bulan.. itupun saya dibantu oleh ibu saya.. bukan sedikit jumlahnya.. malahan dlm 4bulan tu, saya mmg xdibenarkan sentuh nasi, sy xdibenarkan makan sembarangan, terlalu ketat jadualnya..


Dan saya kurus hingga lah saya mengandung.. so bila dah sah mengandung, saya terpaksa stop rawatan LWM tu..


Dan start saya mengandung, badan sy mula naik mendadak bermula 54 kg sebelum itu, naik hingga 78kg.. selepas bersalin berat saya hanya turun 74 kg sahaja.. Saya berpantang namun berat tak juga turun walaupun saya menyusukan badan..



Jadi saya pakat, saya nak pergi buat rawatan LWM semula.. namun, mengecewakan kerana sy diberitahu, jika buat rawatan ini, minum suplement beliau, risiko utk susu badan boleh kering.. jadi saya tak dapat teruskan kerana niat saya nak menyusukan anak hingga 2tahun.


Apa yg saya lakukan, saya google, cari maklumat apa suplement yg boleh saya amalkan supaya badan kurus, tak mengganggu susu, selamat untuk ibu dan bayi serta MURAH.. dan saya berjumpa SHAKLEE..


Alhamdulillah masa tu saya hanya mengamalkan ESP dan Alfalfa shj, berat saya turun dalam 5kg.. Maka saya dengan penuh bersemangat, bulan ke dua saya tambahkan ESP, alfafa, lecithin dan omega..


Dalam tempoh 3bulan saya berjaya menurukan berat badan dalam 15kg..Perkara yang paling syok sebab saya mendapat banyak kebaikan hanya dlm 1 set ni.. KURUS, SUSU BADAN BERTAMBAH, KULIT LEBIH BERSERI, KEWANITAAN TERJAGA, yg penting MURAH!!


Alhamdulillah saya teruskan set itu hinggalah anak saya berumur setahun 6bulan..selepas anak saya setahun 6bulan, saya mencuba untuk tambahkan CHINCH DRINK untuk lagi cepat inch loss.. dan ternyata dalam tempoh 2 bulan saya berjaya mencapai berat yg saya ingini.. Dan inilah set yang saya amalkan sehingga skrg anak sy dah berusia 2tahun..


Alhamdulillah perasaan saya sangat gembira, teruja, keyakinan diri pun dah semakin baik, tak delah lagi sampai xnak keluar bilik sebab terlalu rendah diri dan malu... yg penting lebih senang untuk beribadat! Kalau dulu badan berisi, baru solat rakaat ke 3 dah mengah.. naik turun tangga apa lagi, mmg x naik dan xturun la bnyk kali satu hri tu.. sekarang x lagi.. Terima Kasih yaAllah, terima kasih Shaklee.. 


Bukan niat saya nak memburukkan syarikat lain, tapi apa yang sy nak kongsikan ialah memang diakui, keberkesanan di pusat2 rawatan sprti LWM ni sgt bagus dan berkesan, namun ianya memerlukan komitment yg sgt2 tinggi dari segi wang ringgit, masa, sekat keinginan makan yg ketat, yg plg penting ia tidak sesuai utk ibu bersalin yg mahu menyusukan anak..


Jadi, saya nak anda faham, kenapa saya setia memilih Shaklee, ini kerana ianya jauh lebih selamat, lebih banyak kelebihan, lebih mampu dimiliki dan jauh lebih4 murah..


Saya juga faham, saya sendiri pun tak mampu sebenarnya nak melaburkan sehingga berpuluh ribu hanya untuk kurus dan cantik, sebab itu saya sekarang berani sarankan set Shaklee, sebab ianya sangatla jauh lebih murah, lebih berkesan lebih berbaloi dan sangat2 Selamat walaupun untuk ibu menyusukan... Jadi, buatlah pilihan yang tepat.. saya sentiasa ada untuk membantu anda mencapai impian anda!


*********************


Seronok kan baca kisah akak ni. Ena kagum sebab beliau tidak hanya memikirkan diri beliau iaitu NAK KURUS, tapi perjuangkan hak anak2 untuk disusukan sehingga 2 tahun. fighter ni...alhmdulillah, ikut sunnah nabi juga..semoga menjadi asbab untuk melahirkan generasi yang soleh/solehah.


pada anda di luar sana yang berhasrat untuk mendapatkan SET BERPANTANG/ MENYUSU power dan menikmati efek 3 dalam satu ( SUSU BANYAK, KURUS DAN CANTIK), hubungi kami segera.


ena akan bantu memberi konsultasi yang terbaik sehingga anda mendapat apa yang diinginkan iaitu cara untuk kurus serta cantik dan tips menyusukan bayi sehingga 2 tahun. Yang penting PELABURAN anda berbaloi baloi dengan membuat pembelian dari kami!


your trusted health & beauty consultant;


013 357 3153

Terima kasih kerana sudi membaca Bagaimana Cara Saya Kuruskan Badan- Yeayyy Saya Sudah Kurus!!!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER utk baca review percuma '111 Formula Rezeki Melimpah Ruah'