PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Thursday, 23 April 2015

Suri Rumah pon ada Penyata Gaji Tahunan!

Assalamualaikum | selawat dan salam pada Nabi Muhammad S.A.W.



Harini , pagi2 lagi ena buka email ( jarang juga ena buka email sebenarnya...hihi.. so sape yg nak FAST RESPON, wasssap terus ke no fon ena ye. tujuan bukak email untuk download satu ebook yg bernilai hampir rmXXX yg ena beli khusus untuk menambah nilai dalam servis dan bisnes ena.



tup tup


Ternampak email dari Shaklee Communications, tajuk emailnya 'Your Borang XXXXX for the year 2014. ish apa bende alah plak tu kan..tak pernah2 dapat sebelum ni.



So ena bukak dan download attachment..rupanya PENYATA GAJI TAHUNAN dari shaklee.hihi *blushing*  sebab suri rumah je ada yg sudi nk bagi penyata tahunan siap no  cukai pendapatan bagai. kihkih..ok la kan..




Penyata gaji seorang suri rumah;)


Terjakun sekejap selepas beberapa minit ena tenung penyata tahunan ni. yela, ena tak pernah kerja..so memang tak pernah  la merasa nk ada penyata2 bagai camni.. ni penyata tahun pertama ena bersama shaklee..insyaALLAH more to come;)




Purata income tahunan seorang leader di shaklee at least rm20 000 setahun.. now ena baru di tangga kedua..insyaALLAH tak lama lagi ( by jun 2015 insyaALLAh) ena rank up as Coordinator pula...doakan ena ye sahabat2 semua;)




Purata income tahunan seorang leader di shaklee

Teringat mentor bisnes shaklee ena, Master Nadiah Suhaidi, 2 tahun lebih beliau serius menjana income hanya dari rumah, beliau dapat beli  2 biji rumah di Bandar Baru Bangi hanya menggunakan income statement dari shaklee company. alhmdulillah syukur, ena tumpang gembira. insyaALLAH ena pula bakal tiru dan follow jejak langkah beliau tahun depan, sebijik rumah di Bangi PASTI JADI MILIKKU.... bak kata Motivator terkenal, Zuhairi Nopiah, percaya sebelum berjaya! yeahhh!




Alhmdulillah kini ena berada di landasan yg BETUL di mana dikelilingi rakan niaga yg hebat da mentor2 bisnes yg very2 helpful. Tidak kedekut ilmu, tidak berkire dan sentiasa guide serta support dari segi motivasi. 



Kini ena aktif melatih dan membimbing rakan niaga di bawah empayar ena pula. insyaALLAh makin bertambah bilangan rakan niaga Precious Empire yang menikmati income 3-4 angka sebulan.. WE ARE POSSIBLE!..




segala hormatnya ena menjemput anda yang ingin MEMBINA perniagaan sendiri dan berjaya bergelar jutawan dunia kahirat di bawah empayar ena..wassap je ena anytime k.




till then,

jumpe lagi di next entry 

nantikan perkongsian ena seterusnya ye



013 357 3153
Founder of Precious Empire
the best HOME BASED biz ever!



Terima kasih kerana sudi membaca Suri Rumah pon ada Penyata Gaji Tahunan!.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah