PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Thursday, 16 April 2015

Cara Iklankan FB Page di Fb Profile

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

macam dah 18 puluh ratus tahun je tak update blog..hihi..bukan kata bersawang tapi macam dah tumbuh hutan je..haha



konon bizi la tuh...actualy, tiada istilah bizi atau sibuk atau tak cukup masa tau..yg ada ialah TAK PANDAI URUS MASA! alamak, macam terkono atas batang hidung sendiri je ni..hehe



insyaALLAH lepas ni ena akan lebih konsisten berkongsi tips2 kesihatan, motivasi hidup, motivasi bisnes dan peluang2 yang bagus pada semua follower2 blog ena yg ena sayangi sangat2...doaka ena diberi kesihatan yg berpanjangan ye..insyaALLAh.



baiklah,,,harini , lepas blogwalking tadi, ena dapat satu ilmu dari blog rakan blogger iaiatu ShedaUcu ni. rasa nk terus je kongsikan sebab ia sangat2 bermanfaat especially pada para peniaga online yg menggunakan medium fb .


Cara komen di fb profile menggunakan fb page!

so, ilmu yang ena nak kongsikan ialah kita boleh komen di fb profile kita menggunakan fb page!

Lihat gambar:

ni adalah post di fb profile ena.

nampak tak gambar kecik dlm square (gambar fb page kita) di bahagian bawah, kanan post...haa...nampak kan..

ia muncul HANYA APABILA KITA TAG FB PAGE kita dlm post di fb profile.

kat situ ada opstion utk komen as fb page or fb profile







so,
Apa Kegunaannya / Kelebihan dapat komen guna fb page ni?


of couse sebagai one of marketing strategy untuk kita perkenalkan fb page kita pada lebih ramai prospek di fb profile kita.


mudah ke senang? best kan......ilmu yg bermanfaat ialah ilmu yg DIAMALKAN dan disebarkan... buat dan kongsikanlah entry ni kepada orang lain pula.


dan jangan lupa untuk LIKE fb page ena ye Ena Vitamin Shop BB Bangi


oh ye, jemput lah tinggalkan link ke fb page masing2 di ruang komen..ena nk LIKE ni...sama2 support bisnes kawan2;)

.

till then

jumpa lagi di next entry

with love,


Founder of Precious Empire
The best HOME BASED bisnes!

Terima kasih kerana sudi membaca Cara Iklankan FB Page di Fb Profile.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah