PROMO OCT- HOT SELLING ESP!

Wednesday, 22 October 2014

Tips: Kegilaan 'Blogwalking'

Bismillah, Assalamualaikum sahabat syurga ena
Apa khabar?


Pernah dengar perkataan ini? BLOGWALKING - ena baru je reti berblog ni..baru sangat2.. kalau tengok blog ni ditubuhkan since tahun lepas..tapi masyaAllah tak ada hati langsung nak bukak apatah lagi updates blog. kalau tak percaya boleh la tengok history blog ni..hihi..

tapi,

Sejak akhir2 ini dah menjadi kegilaan plak singgah menyinggah ke blog lain selepas membuat sedikit kajian mengenai kepentingan blogwalking dan tips blogging di beberapa blog antaranya:

  1. Hafizrahim.com
  2. Hasrolhassan.com
  3. Hanifidrus.blogspot.com
Ini semua salah my mentor la Master Nadiah Suhaidi .. Dia yang memulakan segalanya..Dia yang bertanggungjawab mencetuskan 'kegilaan' ini. hihihi...dari blog yang hambar, bertukar jadi ceria dan informatif. Uniknya, ena belajar step by step bina blog sehinggalah cara nak naikkan ranking di carian google hanya melalui medium ONLINE iaitu wassap. 

Di malam yang hening ni, inilah antara blog2 yang telah berjaya di blogwaking kan. maaf bahasa baru agaknya ni.hihi

  1. Blogger terkenal redmummy.com
  2. Rahsia surah Al waqiah dari kakjah.com
  3. Cara pastikan post keluar di Newsfeed oleh firdausazizi.my
  4. Kenapa saya belajar blog dan pinggirkan Fb oleh firdausazizi.my
  5. kisah blogwalking cikgu ieta di blogieta.com
  6. segmen naikkan follower by wawaabbdulhadi.blogspot.com
  7. Otai Copy writer Aqif azizan dan nasihatniaga.com
  8. 'Buat Bisnes Online Tapi Belum Ada Blog Atau Website? Anda Dalam Bahaya!' ditulis oleh firdaus azizi.
  9. Suffian Salahuddin, Safuan Borhan, Raja Kamil
  10. kebakaran di kilang emas http://iskandarx.com/
  11. Doa pengampunan dosa sebelum tidur di blog otai Copy writing aqifazizan.com
  12. tips blogwalking http://diaryofmuhammad.com


Apa yang bestnya blogwalking ialah ILMU yang dicedok dari blog2 yang kita lawati. MasyaAllah benarlah zaman sekarang semua di hujung jadi. Lambakan ilmu2 akademik, resepi memasak, ilmu rumahtangga, ibubapaan, kesihatan, bisnes dan juga agama boleh ditimba hanya dengan menaip di carian2 seperti google. 


SERONOKKKK sangat..selain dapat ilmu, dapat ukhuwah juga!

Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar
Terima kasih kerana sudi membaca Tips: Kegilaan 'Blogwalking'.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah