Saturday, 15 February 2014

Tangani Anak Demam Dengan Suplimen

Alhmdulillah...

Aeisya dah sihat..smalam demam panas jam 3 ptg.malam makin panas..kami risauuuuuuu sgt3.pagi ni bangun alhmdulillah dh sejuk.smalam pon tido lena...

Sebagai ibu, risau tau kalau anak demam...

Just nak share mcm mana ena buat utk atasi demam my lovely 1y 4m old daughter.

》mandikan dgn basic H. Basic H dikatakan dapat menyerap haba 3x ganda berbanding air biasa.

》bg mealshake. multivitamin untuk bantu badan aeisya fight virus demam. Yela..dah demam makan pon x selera, mane nak datang nutrien kan.

》ena makan nutriferon + vitamin C dan susukan aeisya banyak3.

》sentiasa monitor suhu badan dan basahkan kepala aeisya dengan air filter + asam jawa.

》pakaikan baju nipis.

》before tido bagi aeisya diluted vivix.

》 berdoa agar Allah kurangkan kesakitan aeisya setiap kali lepas solat.

》kesannya, aeisya tido lena sepanjang malam dan bangun pagi badanya dah sejuk.

Memang kalau pagi ni panas lagi, kami akan bawak g klinik..alhmdulillah dengan asbab supliment yg ade di rumah,aeisya pulih TANPA UBAT!!

Jom kita ikhtiar sihat untuk keluarga tercinta.

Tak salah mencuba.

Tukar UBAT anda kpd suplimen SEKARANG!

Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar
Terima kasih kerana sudi membaca Tangani Anak Demam Dengan Suplimen.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.