Thursday, 7 November 2013

Sharing is Caring- Jodoh Bersama Shaklee

Bismillah.
Apa kaba sahabat yg baik?didoakan agar sahabat sekalian beroleh ketenangan dalam setiap pekerjaan.

Bagaimana saya bermula dalam bisness shaklee?

saya mula dengan mengunakan sendiri product shaklee. My first shaklee product is ESP (enegizing soy protein). tujuan utama saya consume ESP untuk tambah berat badan. bukan nak gemuk tapi nak BMI yg normal. selepas bersalin dan menyusukan my little aeisya, berat badan merudum 47kg dengan ketinggian 63! ai makan memang banyak tapi segala 'mak nenek' yg ai makan x contribute pada pembentukkan lemak2 sihat dlm badan..hubby dah bising setiap kali balik kampung mesti sedare tanya kenapa kurus sangat xmakan ke. baju kurung ai dah makin 'besar'. orang nampak ai jalan dah macam melayang2.. hihi...

so, saya amek inisiatif untuk mencari2 komersial available product yg boleh tambah sikit berat badan.ramaaaii yg suggest appeton weight gain tapi pengalaman kawan ai, no positif result even after finishing 2 canister of it! ..pendekkan cerita, saya dah lame perati mentor shaklee saya (Maria Hj Abas) post di wall FB pasal product2 shaklee and kelebihan menjadi pengedar sah. menarik! murah je..rm75 utk jadi ahli shaklee seumur hidup.so daftar je n beli ESP share consume esp dengan suami, MIL n adik ipar.


side effect ESP..hihi


disebabkan share 4 org.1 canister abes dlm mase sebulan je.hihi...alhamdulillah...berat ideal achieved! ape lagi..repeat order la..;) n side effectnye pada saya, susu badan banyakk ( kene start pam balik), kesan hitam parut jerawat makin pudar -kulit muka dah makin licin (dulu banyak jerawat especially kat dahi), pelawas ( sebelum ni saya mmg ade masalah bab ni) n yg penting, rasa lebih bertenaga.

ESP shaklee as milk booster


selain ESP, saya dan suami consume juga OsteMatrix and B complex. OsteMatrix untuk bekalkan kalsium, terutama utk ibu menyusu ni serta mengekalkan tekanan darah normal. B complex pula utk meningkatkan metabolisme tenaga dan mengurangkan stress, migraine . KESANNYA, rasa segar je time bangun pagi.no more semut2 pada kaki mase mula2 nk berpijak..alhmdulillah.

tak lupe ibu bapa kami. sy hadiahkan AJHT pada ma abah di terengganu dan juga ma abah di bangi. Advance Joint Health Tablet (AJHT) utk bantu tingkatkan keselesaan sendi & sokong pergerakkan tulang..MIL selalu mengadu sakit2 lutut bila nk duduk n bangun. ma abah saya pula keje kampung je, di ladang kelapa sawit. dah berpuluh tahun mereka bekerja untuk kite. tak de salahnye spend sikit utk KESIHATAN mereka kn. x mahal jika dibanding dengan penat lelah mereka mendidik kita.


antara product shaklee yg pernah dibeli. untuk sendiri n customer


sehingga barisan ini ditulis,dah 2 bulan saya bersama shaklee...rasa dah jatuh cintan (mcm mee cintan plak ) dengan suppliment2 shaklee..

insyaALLAH saya akan terus share n share n share. feveret tagline saya THE MORE U GIVE THE MORE U GAIN!

jom sihat bersama shaklee.


Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar





Terima kasih kerana sudi membaca Sharing is Caring- Jodoh Bersama Shaklee.

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!

111 FORMULA MAGNET REZEKI & BEBAS HUTANG!
Jemput klik BANNER di atas atau Wassap 0177172868 untuk baca REVIEW PERCUMA (39 m/s) 111 Formula Rezeki Melimpah Ruah