Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Monday, 8 July 2019

Minum Air Kosong Je Jadi Bertenaga - Power Penapis Air Ini!

19:05 0 Comments
Minum Air Kosong Je Jadi Bertenaga, Power Penapis Air Ini! Assalamualaikum. Air adalah keperluan asas manusia. Badan kita je lebih 75% terdiri dari cecair. Haa nampak kan betapa penitng nya air pada kita dan semestinya kita wajib lah minum air tapis yang berkualiti dan benar-benar bersih dan suci untuk memastikan kesihatan kita terpelihara.



Kandungan Air dalam badan manusia


Syarikat Coway merupakan syarikat yang menerajui teknologi penapisan air dan udara di Malaysia dan Korea. Pelbagai jenis penapis air ber design moden dan cantik serta berteknologi tinggi. 


OMBAK- Penapis Air Coway yang memenuhi citarasa dan keperluan rakyat Malaysia.




Promosi Pendaftaran dan pemasangan PERCUMA


Kelebihan Penapis Air Coway VILLAEM 


✔Coway Villaem berasaskan reverse osmosis bukan lagi teknologi Nano yang mana mampu menambah stamina badan yg stabil.
✔ (RO) mampu menapis 99.99% bakteria dan kuman berbanding teknologi NanoTrap yang digunakan pada penapis air yang lain.
✔ Kecanggihan rupa parasnya, dengan kapasiti 11.3 Liter & Villaem lebih slim dan lebih futuristik.
✔Suhu sejuk dan panas boleh di kawal bergantung pada kesesuaian masing-masing. Pendek kata kita dah ada kemudahan 4 suhu air.
—>Sejuk macam ais
—>Suhu bilik
—>Suam
—>Panas berasap
✳Senangkan air bersih bersuhu suam, panas, sejuk,dan biasa dah ter…
"RASA BERTENAGA SEJAK MINUM AIR TAPISAN COWAY NI .!"💪💪💪

Villaem II berwajah baru 😍

Lebih Hensem 😎 Teman2 Ibu2 di dapur


Penapis Air Villaem II

🤩 4 Suhu (Panas, Suam, Sejuk & Biasa)
🤩 Penapisan paling bersih 0.0001 Micron
🤩 Child Lock Air Panas utk keselamatan
🤩 Design terbaru yg lebih Mudah Guna

Sewa Beli RM120 termasuk

😘 Service FREE 2 bulan
 sekali
😘 Tukar Filter FREE
😘 Warranty 5 Tahun
😘 Pemasangan semula FREE








>>Register Sekarang untuk Pendaftaran Percuma <<


Konsultant Coway anda


Untuk maklumat lanjut dan konsultasi exclusif boleh terus hubungi Ejen Coway anda harini:



Promosi Terkini Coway (klik)





Jemputan Jamuan Raya di Hotel

17:12 4 Comments

Jemputan Jamuan Raya di Hotel | Assalamualaikum. Walaupun syawal dah habis tapi bahang raay masih terasa . Jemputan ke jamuan raya/ open house masih ada lagi sebab tak sempat nak buat semua dalam sebulan kan. take turn orang kata, kalau buat serentak kang sape pulak nak jadi tetamu kan hehe.


Datin Liyana setiap tahun jemput kami sekeluarga ke Open House Raya. tahun lepas bertempat di kediaman keluarga beliau di Country Height Kajang, dan tahun ni di Palace of the Golden Horses Hotel, Seri Kembangan, Sungai Besi, Selangor. Tahun ni jamuan raay sekali dengan sambutan hari ulangtahun kelahiran emak dan abang Datin.


Cantik Datin berpakaian traditional keluarga beliau. Lawa sangat sangat. Sebenarnya teringin jugak nak ada Sari, raya tahun depan la kita buat sari ek. hihi

nampak orang yang datang ke hotel ni orang have-have gitu. HIasan luar dan dalam hotel pon konsep istana memang lawa ya amat. Kami pon apa lagi, sempat lah fefeeling orang kaya;)

Ok jemput layan gambar-gambar tak berapa nak ada. Gambar makanan pon nan hado, ish ish

 








Bila tengok gambar-gambar ni, rasa macam raamai sangat anak aku. hahaha. Korang dah abis beraya belom?





Sunday, 7 July 2019

Cuckoo Jenama Pilihan Penapis Air dan Penapis Udara Terbaik

16:07 4 Comments
Cuckoo Jenama Pilihan Penapis Air dan Penapis Udara Terbaik | Assalamualaikum. Entry kali ni Ena nak review penapis air dan produk peralatan rumah dari jenama yang viral iaitu Cuckoo.



Kalau nak tahu Cuckoo ni bukan sahaja penapis air dan udara je tau tapi ada banyak lagi peralatan rumah yang mereka keluarkan sesuailah dengan tagline 'Living a Healthy Home With Cuckoo'. Ena sendiri selain penapis air, Ena juga ada periuk multicooker jenama cuckoo iaitu White 1010 Multi Cooker. Sangat banyak membantu memudahkan kerja di dapur Ena walaupun sangat sibuk menguruskan anak dan bisnes. Best!




Promosi pendaftaran dan pemasangan Percuma selama 5 tahun dan jaminan penukaran Filtersetiap 4 bulan, menarik bukan!

Promosi Penapis Air Cuckoo XCEL atau IRIS TOP hanya RM100 sahaja sebulan.


Keistimewaan dan Kelebihan Filter Cuckoo







Promosi FREE Cuckoo Air Q (penapis Udara Mudah Alih yang boleh digunakan dalam kereta ) untuk pemasangan Combo penapis ar dan udara serentak,





Testimoni Pengguna Cuckoo






Kerja Maintenance yang dijalankan oleh pihak cuckoo






Puan Mariah Ejen Cuckoo anda

Puan Mariah sedia berkhidmat dan memberi konsultasi berkaitan pemasangan produk cuckoo di rumah anda.

Hubungi Ejen Cuckoo anda sekarang:






Saturday, 6 July 2019

3 Cara Hidup Lebih Bahagia dan Jadi Magnet Rezeki

15:51 3 Comments









3 Cara Hidup Lebih Bahagia dan Jadi Magnet Rezeki | Assalamualaikum. Hati rasa makin bahagia bila kita memilih untuk bahagia. Kan Allah dah jamin dalam Al Quran, Allah bagi kecukupan pada kita semua hambaNYA.

Hanya kita saje yang ‘affirm’ kita miskin kita susah.  Kekna nak kongsi 3 cara untuk kita hidup bahagia dan jadi magnet rezeki.

1)Pertama, jom kita ubah apa yang kita cakap dan tulis. Hanya semudah kita rephrase semula ayat yang kita nak cakap/tulis, minda di bawah sedar kita  mula menarik kebaikan /kesenangan/rezeki melimpah ruah.

Sakit= dalam proses sihat
Susah =kurang/tak senang
Malas=kurang rajin
Miskin=belom kaya
Tak pandai=belom pandai

2) Kedua, HAPPY setiap masa— enjoy present moment. Jangan hidup di masa lepas atau masa depan. Orang yang stress/depress adalah orang yang ada emosi yang banyak berkait masa lepas dan masa depan. Takut dan risau masa depan. Sedih, dendam dan tak puas hati apa yang berlaku masa lepas. Semua ni emosi yang jadi blockage pada rezeki.
  

Nikmati masa SEKARANG. Eckhart Tolle ada tulis mengenai The Power of Now. Bagaimana beliau bangkit dan jadi milkionaire hanya dengan perasaan gembira  menikmati present moment.

3) Bersyukur dengan apa yang kita ada dan belom ada. Allah tahu masa terbaik untuk kita miliki hajat kita. Daripada kita duk stress fikir banyak benda yang kita belom dapat, bersyukur dengan nikmat nafas, anggota badan yang sempurna, anak sihat, suami baik, ada keluarga, ada ibu ayah etc.

Terlalu banyak yang boleh kita disyukuri, kenapa asyik melihat pada apa yang belom kita ada?

Something to ponder.

Aeinna Musa
Be Excited & Be Happy Always


DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.