Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Thursday, 26 May 2016

Kesan Detox 9/18 : Ibu Menyusu Detox Cara Sihat

05:10 0 Comments


Kesan Detox- Ibu menyusukan bayi juga detox juga


Kesan Detox 9/18 : Ibu Menyusu Detox Cara Sihat | Assalamualaikum. Ni testimoni dari ena sendiri. ena berkongsi dengan eluruh ahli group rahsia yang sama sama menyahut cabaran detox. Syok tau kalau buat sesuatu sama sama. Ada support group ni tak de la tersasar dari landasan orang kata. Always ada orang yang akan nasihatkan dan keep bagi semangat setiap masa. ahli group pon hampir cecah 500 orang. ramai kan. tu lagi syok tu. 


Sehingga barisan ini ditulis, ena masih menyusukan kedua dua anak solehah ena iaitu Aeisya Humaira 3 tahun 7 bulan dan Aeisya safiyya 7 bulan. Alhamdulillah, sepajang detox, dipermudahkan untuk ena. anak2 ok sangat , lawas skali. which is good sign. sebab sebelum ena join cabaran detox ni, baby hanya poo poo 3-4 hari sekali. Husband ena memang risau kalau kami tak poo poo. katanya nanti toksin dalam badan makin banyak dan banyak sampai sampai kepala dan penyakit penyakit lain pon menyusul. allahu, mintak jauh la kan.


Pasal ruam tu, ena tak risau pon sebab ada Herbal Cream yang magic tu kan. hihi




Alhamdulillah ;)



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


                                                    Baca : 9 Tips Kurus secara Alami


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Kesan Detox 8/18 : Badan Rasa Lebih Sihat dan Kurus !

01:22 0 Comments
Badan Rasa Lebih Sihat dan Kurus!


Kesan Detox 8/18 : Badan Rasa Lebih Sihat dan Kurus ! Assalamualaikum. Kesan dari program detox Shaklee kepada Puan Fiza dan Puan Aini:


  • Badan rasa steady(serasi) dengan meal plan yang disediakan 
  • Badan rasa lebih Sihat
  • Badan dah kurus!




Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Beli Buku Rm2- Promosi Jualan Cuci Gudang Bookcafe.com Selagi Stok Masih Ada

00:30 0 Comments



Beli Buku Rm2- Promosi Jualan Cuci Gudang Bookcafe.com Selagi Stok Masih Ada | Assalamualaikum. Seronoknya masa mula-mula ena dapat tahu ada promosi di bookcafe.com.



Ini kali ketiga ena tahu mengenai promosi bookcafe. ena suka buku2 terbitan PTS di bookcafe ini. Buku yang berkualiti kertas dan gaya bahasanya. Bukan senang tau nak terbitkan hasil karya melaui jenama PTS, mereka mempunyai barisan auditor yang berpengalaman dan bijak.



Promosi kali ni  juga best seperti promosi yang lepas juga BEST sebab Rm2 tu tersangat lah murah. ni contoh buku yang dijual dengan harga RM2 sahaja:

BUku Senangnya Berpuasa dari RM19 turun ke RM2 !

BUku Urutan Mesra Buat Si Manja dari RM38 turun ke RM2 !
Ibu ibu wajib grab nih!





CARA NAK BELI : SECARA ONLINE DI WEBSITE BOOKCAFE  ( masuk link ini dan klik banner merah seperti di bawah ni ye)





Jualan cuci gudang ni Stok banyak dan TIADA HAD MASA

Februari hari tu ada borong juga masa promosi. masa tu promosi 50% je kali ni, sehingga 95% tau. Ena  ena memang suka beli buku terutama buku buku bisnes , motivasi dan buku agama.


Bagai  orang mengantuk disorong bantal lah ni.hehe


Tadi dah jalan-jalan di laman web bookcafe. Memang betul ada diskaun sehingga 95% dan flash sale buku terpilih RM 2 sahaja!!! Bayangkan ada buku hebat yang berharga hanya RM 2!yang rm5 pon banyak. Jalan jalan lah di web tu ye.

Ok, dah sangat teruja ni. Harus lah nak order jugak ni. hihi





Pepatah ada mengatakan ,
ALL LEADERS ARE READERS
BUT NOT ALL READERS ARE LEADERS


ok, jom baca buku, niat impian dan target ena untuk 2016, sebulan baca 2 buah buku..chaiyokkkk!!


;)



Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


P/s:



untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!


Wednesday, 25 May 2016

Kesan Detox 7/18 : Buang Angin Lawas Tanda Detox

22:22 0 Comments
kesan detox- lawas

Kesan Detox 7/18 : Buang Angin Lawas Tanda Detox | Assalamalaikum. Petanda badan dan sistem dalaman Puan Nurul Huda sudah mengalami proses detox apabila beliau rasa lawas membuang angin dan tiada bau. yala, sayur dan buah je makan, tiada minyak dan sumber karbohidrat yang membuatkan perut tak selesa dan kentut berbau .



Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Yang lebih penting, NIAT asal join cabaran detox ni adalah untuk kekal lebih sihat dalam jangka masa yang panjang. bila sihat insyaALLAh cantik dan cergas serta gojes;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.