Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Sunday, 24 April 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

17:27 0 Comments
Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat untuk masuk bloglist blog sihatimerahjambu ni, boleh sertai segmen ini. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 28 APRIL 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 



 
Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com

17:21 0 Comments

Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 April 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Tuesday, 19 April 2016

Jom Detox Bersama Kak Ena !

09:43 0 Comments




Bismillah.

Alhamdulillah hari pertama kak ena #misiDetoxbody
#misidetoxHati

Walaupun sedang menyusu kan anak secara eksklusif , kak ena sahut cabaran detox program anjuran shaklee untuk april-jun 2016 ni dan kami bergerak secara jemaah. Kalau sorang2 harus pancit kat tengah jalan je kak ena ni. Maklum lah, kak ena dan makanan berpisah tiada😂😂. Kalau tak percaya cuba tanyKamal Fadzli Abd Rahmanan. Hihi!

Owh ye, segala info detox program kak ena akan letak dlaam 1 album khas mulai harini di fb ni. Untuk rujukan kak ena dan juga sahabat yang ingin turut sama ke arah KEKAL LEBIH SIHAT.

Program ni bermula 7 hari dulu kemudian akan diteruskan sehingga day 30. 7 hari pertama ni kire tough period juga lah. Harap nya kak ena lepas la 7 hari pertama ni dengan jayanya😅

===========
Untuk MENU hari pertama , suggested menu adalah :

Tema menu : Its All About Fibre

Menunya sayur hijau berdaun dan buah buahan. ( refer album #misiDetoxKakEna ) sat g kak ena uplod full menu k...sayur2 n buah je tau!

☝✔Untuk ibu menyusu macam kak ena, boleh ambil ayam/ikan untuk day 1 ni.

===========
Shaklee suplimen yang perlu diambil untuk bantu detox pada hari pertama :

Pagi;
🍇Vivix 1 sudu kecil
🍇alfalfa complex 5 biji
🍇DTX complex 3 biji

Tengah hari ;
🍇peppermint ginger plus 3 biji

Sebelum tidur;
🍇herb lax 4 biji

***untuk ibu menyusu, boleh ambil Energizing Soy Protein atau cinch Shake , blend dengan buah buah. Blend dengan apple hijau best sangat tau! Cuba lah.

Geng Detox Anda
KAK ENA
+6 013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.