Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Thursday, 31 March 2016

PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix

13:31 0 Comments


PROMOSI SHAKLEE MAC 2016

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah. ucap lah syukur untuk setiap nikmat yang kita kecapi dan untuk apa yang kita tiada.


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)






Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
  •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
  • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







    Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
    • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
    • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF







    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




     Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

      PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




      Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




      Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


      • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

      • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
      • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
      • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

      • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!

      • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
      • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)




      BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



      Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


      So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







      kalau nak tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



      kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..





      Your Health & Beauty Consultant


      013 357 3153

      013 357 3153

      013 357 3153

        Thursday, 10 March 2016

        Kulit Cantik, Body Maintain. Perfect Dah Tu !

        13:23 0 Comments
        Pengalaman dengan Shaklee dan ESP.
        ==============================

        Saya pernah dengar jenama Shaklee sebelum tahun 2000 lagi masa pergi rumah abg sulong di ipoh. Masa tu x tau pun Shaklee tu produk MLM. Yang saya tau tu produknya vitamin. Sampailah ketika saya menyusu anak ke 3 pada tahun 2009, susu saya x memberangsangkan. Tambahan lagi saya perasan badan x berapa sihat. Saya pitam dalam komuter. Beberapa kali nak pitam sedang berjalan pergi dan balik kerja.



        Risau takut sakit ke apa saya pergi klinik utk pemeriksaan. Doktor kata ok tak ada masalah tapi saya tau badan saya x ok. Sedang mengepam berjemaah dalam surau, kami sembang2 sampailah ke cerita susu. Kawan saya makan supplemen beli online. Dia pun bagi saya alfalfa 10 bj. Dia bagi website sekali dan saya pun surf. Saya email nak beli alfalfa tapi dia call promote macam2 sampai saya terbeli sehingga RM500. BAYANGKAN asalnya nak beli RM50 jadi RM500. Saya dapat free membership. Produk yang saya ambil masa tu termasuk ESP.



        Alhamdulillah kesihatan saya bertambah baik. Dalam masa 6 bulan consume berat badan saya turun 58 ke 51kg sampai ada org tegur samada saya sakit ke nampak badan susut. Saya rasa sebab badan well nourish so lemak pun x berkumpul. Biasa sangat org cakap lepas beranak ramai2 badan pun naik tapi teori tu X berlaku pada saya. ESP mmg saya x miss. Balik kerja sementara masak tu minum ESP dulu. Lepas siap masak, perut masih kenyang. Sudahnya saya x makan malam. Itu yang susut agaknya. So ESP ni sesuai utk yang nak diet x makan malam.



        Saya hamil lagi anak ke 4 pada 2011. Kali ni memang anak Shaklee. ESP sangat membantu saya untuk kekal bertenaga. Bayangkan masa bulan puasa waktu sahur saya boleh telan ESP shake dengan kurma saja. Kenyang sampai waktu berbuka. Saya dah x minum susu An*um sejak ambil ESP. pengalaman saya anak sulong minum An*um dan En**mama sampai 7 tin, hampir setiap malam kaki saya cramp. Berbeza dengan ambil Shaklee. Kalau tak ambil ostematrix, sebelum tidur minum segelas ESP boleh elak cramp kaki jugak. Kawan saya pulak minum susu An*um tu dpt GDM. Ada gula tersembunyi dalam tu x boleh nak minum banyak rupanya.



        Dalam pantang pun saya enjoy sebab cepat sihat. Dek kerana pantang sendiri jadi kenalah cepat2 sihat. Banyak minum ESP kalau waktu2 x sempat makan. Memang mengenyangkan. Berat badan pun cepat susut. Luka cepat sembuh. Kulit x kusam. Yang penting rasa sihat sangat. Anak ke 5 dan ke 6 pun masih berpantang dengan Shaklee jer. Puas hati dah.







        Kalau nak maintain kulit gebu, ambil ESP 2-3 sudu utk 3 kali sehari. Protein penting utk penghasilan sel kulit baru. Sebulan perlukan 2 tin lebih kurang. Memang sesuai sangat laa amik promo buy 6 free 1 ni sebab tahan untuk 3 bulan jer. Kulit cantik, body maintain. Perfect dah tu.  😊😊



        -Puan Fauziah Chilun-
        Pelanggan Shaklee,
        Peminat Energizing Soy Protein


        Alhamdulillah seronok pula baca testimoni salah seorang customer kami. Suplimen Energizing Soy Protein ni jadi asbab je kepada kesihatan yang baik pada Pn Fauziah. Yang penting kita ikhtiar dan serah pada Allah yang memberi rezeki pada kita semua


        Jika anda nak cuba Energizing Soy Protein atau mana mana suplimen shaklee, boleh hubungi Ena untuk konsultasi atau tempahan.


        KLIK SINI untuk promosi terbaru khas untuk anda !


        Your Health & Beauty Consultant
        ENA MUSA
        +6 013 357 3153






        Wednesday, 9 March 2016

        Teknik Memiliki Simpanan BESAR Walaupun Ber 'Gaji Kecil' !

        12:05 0 Comments
        SIAPA KATA GAJI KECIL TIADA PELUANG MENABUNG 'WANG BESAR'..
        .

        .
        Assalamualaikum. Artikel yang ena kira bermanfaat untuk kita membuat saving cash ini ena kongsikan di blog ena untuk tujuan rujukan peribadi juga. Semoga kita semua dipermudahkan untuk membuat simpanan masa depan.

        .
        Jom baca, hadam dan MULA BERTINDAK.
        .
        Dari fb Tn Bri,

        Saya lakarkan semula idea asal oleh Syafieqah A'lya bagaimana anak muda yang bergaji sekitar RM1,500-RM2,000 boleh mengumpul simpanan yg besar dengan meng'aplikasi' beberapa teknik mudah dalam ASB Financing (ASBF). Dgn cara ini, anak muda terutama pasangan yang sedang merancang perkahwinan boleh memasang impian untuk memiliki sebuah rumah kecil dan sebuah kereta terpakai secara tunai.
        .
        Bagaimana CARAnya..?
        --> Tahun 1, mohon ASBF1 RM50,000 @ 5.2% dgn tempoh max 30 tahun. Bayaran bulanan tanpa takaful ialah RM275 sebulan. Bayar sendiri untuk setahun.
        --> Tahun 2, gunakan teknik rolling dividen untuk bayaran ansuran tahun ke 2 sehingga ditamatkan @ 5 tahun.
        --> Tahun 2 juga, mohon 1 lagi ASBF2 RM50,000 @ 5.2% dgn tempoh max 30 tahun. Pada masa ini, komitmen anda masih kekal 275 sebulan.
        --> Layan ASBF2 dgn Teknik Terkumpul (Compound Dividen) dimana dividen tidak dikeluarkan. Kekalkan bayaran RM275 sebulan sehingga ditamatkan @ 5 tahun.
        --> Info grafik strategi ini, layari www.briadvisory.com/gajikecil.html
        .
        OK. Lihat hasilnya apabila ASBF1+2 ini ditamatkan (terminate loan) @ 5 tahun.
        .
        Ini kiraan pulangan@hasil untuk seorang..
        .
        ------------------------------
        Sijil Pertama @ 5 Tahun
        -----------------------------
        Baki Principal : RM4,000
        Dividen Terakhir : RM3,625
        Lebihan Dividen : RM1,300
        Jumlah : ✔RM 8,925✔
        .
        ---------------------------
        Sijil Kedua @ 4 Tahun
        ---------------------------
        Baki Principal : RM3,000
        Dividen terkumpul: RM16,155
        Jumlah : ✔RM19,155✔
        .
        Jumlah Sijil 1 + Sijil 2 = RM28,080 (seorang).
        .
        Jika anda dan pasangan memohon dan merancang simpanan dengan strategi ini secara bersama, maka hasil anda berdua ialah sebanyak ✔RM56,000✔ dalam tempoh 5 tahun.
        .
        Dengan RM56,000, anda berdua sudah tentunya mampu membuat pelbagai perancangan kewangan yang anda idamkan. Woowww..ini baru cinta sejati. Dah ada duit..jgn biarkan tulang rusuk bergetar lama sgt..kahwin cepat..😁
        .
        Maaf kerana saya tidak meletakkan sasaran 6 tahun tetapi cukup hanya 5 tahun sahaja kerana majoriti kita kurang iman untuk bersabar dgn tempoh yg lama..😊
        .
        Apapun, kami hanya mampu melakarkan idea untuk anda semua. At the end, anda rancanglah kewangan anda mengikut capacity & capability kewangan anda sendiri.
        .
        Kesimpulannya, samada anda bergaji kecil atau besar bukanlah faktor penentu kejayaan kewangan seseorang. Ramai juga yg bergaji besar tapi belum ada sebarang simpanan.
        .
        DELAY DOES NOTHING..
        FAST ACTION, FAST RESULT..

        .





        P/s:

        KLIK SINI
        KLIK SINI
        KLIK SINI
        untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!






        DISCLAIMER

        Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.