Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Tuesday, 10 November 2015

Ambil Vitamin C untuk Imunisasi, Tiba-tiba Rabun dan Silau Pon Hilang !

09:47 3 Comments




Sebelum ni Ainur dah setahun pakai cermin mata sebab rabun + silau. Masa register Member Shaklee, bonus bulan 1st Ainur consume Vitamin C + Omega Guard (sumbangan my friends) terus hilang rabun dan silau Ainur.


#ShakleeEffect sangat sebab Ainur consume Vitamin C sebab nak tingkatkan imunisasi Ainur sebab Ainur mudah diserang demam yang berpanjangan sehingga melarat ke 2 minggu.


 Dan setiap kali demam tu lah Ainur kena ambil darah. Sebulan sekali Ainur akan demam. Fuhhh! Memang low betul imunisasi. Sabar jee lah



So untuk Omega Guard tu kebetulan my friends bagi. Alhamdulillah. Bila Ainur google, wahhhhhh! Banyak ni kelebihannya. Antara yang paling best adalah berat badan turun bertingkek2


Heeee.
Terasa sangat peha semakin kecil, dan selulit pun berkurangan dan of course semakin cergas selepas pengambilan 2 supplement ni.


Alhamdulillah. Bnyak perubahan yang berlaku masa tu. Lagi-lagi bila dapat tanggalkan cermin mata selepas consume selama 1 bulan. Weeee! Kemain happy lagi. So Ainur just pakai spect only one year sahaja

-Puan Ainur-

****


Kesimpulannya, Puan Ainur hanya pakai spek selama 1 tahu sahaja iaitu selepas pengambilan Vitamin C dan Omega Guard shaklee. Antara effect lain yang dialami Puan Ainur ialah:


  • rabun dan silau hilang
  • imuniti meningkat
  • berat badan turun
  • peha semakin mengecil
  • selulit berkurangan
  • semakin cergas



Seronoknya, baca perkongsian Puan Ainur ni, kita turut teruja skali kan. Apa taknya, leceh tau pakai spek. Nak pakai contact lense lagi lah leceh.hihi


so, anda nak cuba 2 suplimen hebat ni?

jangan malu segan, hubungi health consultant anda hari ini juga, tambahan pula, bulan ni ada PROMOSI VITA C tau

Ena,
013 357 3153

Monday, 9 November 2015

21 FB Group Blogger, Untuk Ping Entry Anda!

13:26 0 Comments

Assalamualaikum

Ena kongsikan 21 facebook group yang ena selalu singgah untuk tepek entry blog ena;)

sila join group2 di bawah ni ye:





  1. BLOGGER ZONE
  2. KELAB BLOGGER
  3. KAWAN BLOGGER
  4. BLOGGER KAMPUNG
  5. KELAB BLOGGER SAHABAT QUE
  6. BLOGGER 1 MALAYSIA
  7. BLOGGER TERHEBAD
  8. BLOGGER PING
  9. KELAB BLOGGER WILCHA
  10. MR. AND MRS BLOGGIE
  11. GENG BLOGGER GEDEK
  12. BLOGGING PARADISE
  13. DENAIHATI NETWORK
  14. KELAB BLOGGER BELIA
  15. KELAB BLOGGER ENCIK TITAN
  16. KELAB BLOGGER EMAS PUTIH
  17. KELAB BLOGGER MALAYA
  18. BLOGGER MELAYU
  19. BLOGGERS MALAYSIA
  20. EX-TREAM BLOGGER
  21. BLOGGING CIRCLE

Rahsia Hilangkan Jerawat Teruk Sejak 10 Tahun Lepas. Bonus -Wajah Makin Glowing!

11:28 0 Comments
Testimoni jerawat semakin pudar dan hilang oleh Puan Nadiah Othman.


Assalamualaikum


Perempuan memang sensitif dengan jerawat di muka. Percaya tak kalau ena kata, jerawat pada wajah mengurangkan keyakinan diri? hanya yang merasa je tahu hakikat ini;)


Jadi tidak hairan lah wanita-wanita yang mengalami masalah jerawat di luar sana sanggup berhabis ratusan malah ribuan ringgit untuk kelihatan cantik,cerah dan yang penting, bebas jerawat!


Suka ena nak share dengan uols, satu testimoni hebat dari Puan Nadiah, bagaimana beliau hilangkan masalah jerawat yang beliau alami sejak 10 tahun lepas. Lama kan 10 tahun tu.


****

Puan Nadiah Othman:

Sejak di bangku sekolah lagi nad ada masalah jerawat. makin lama makin teruk. dah guna macam-macam produk kecantikan ,


dan pergi banyak pusat-pusat kecantikan, kesannya "indah khabar dari rupa". Lepas tu, senior uitm nad , kenalkan vitamin shaklee utk kulit berjerawat.


Nad start dengan vitamin E, b complex & vitamin C. Kemudian lepas sebulan tambah esp.


Alhamdulillah kesan perubahan boleh nampak dari seawal 1-2 bulan. Untuk jerawat kecut sepenuhnya & jadi macam atas, ambil masa dalam 6-12 bulan.


(masalah jerawat dekat 10 tahun, takkan expect nak baik dlm masa 10 hari je kan?)


Untuk kesan yang lebih glowing. Nad amalkan juga #shakleecollagenpowder (lepas jerawat surut). Walaupun lambat, nad sabar teruskan jugak


konsisten dengan vitamin shaklee, sebab nad yakin produk shaklee semula jadi & selamat, bebas daripada bahan kimia.

****



Alhamdulillah, Puan Nadiah memilih untuk cantik dengan suplimen semulajadi yang terbukti berkesan dan selamat. Secara ringkasnya, beliau mengambil:


1. Vitamin E
2. B Complex
3. Vitamin C
4. Collagen Powder



anda nak cuba?

boleh,

ready stok di Bandar Baru Bangi. 

hubungi ena untuk sebarang pertanyaan atau tempahan,


ENA,
0133573153

konsultasi terbaik cara pengambilan suplimen yang betul dan berkesan dari ena khusus buat anda!

Sunday, 8 November 2015

Promosi November 2015- Vitamin C, Vita Lea for Children dan VIVIX MURAH lagi BERKUALITI!

19:42 0 Comments


PROMOSI #1 : SUSTAINED RELEAS VITA C 500mg


1.1: BUY 6 FREE 1 
1.2 : BUY 2 GET 5% OFF



KLIK GAMBAR UNTUK BACA LANJUT MENGENAI VITA C SHAKLEE


Beli 1 RM 92.50

Beli 2 RM 175.75 (jimat 5%!)

Beli 6 PERCUMA 1 botol (jimat RM92.50!)

Nak jimat lagi? Jadi ahli, caranya klik sini.



PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF



Promosi November, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%


Apa lagi yang anda dapat?



  • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
  • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #3: BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children





Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . 


Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

  • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
  • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
  • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

  • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



KLIK untuk PROMOSI 2015



Your Health & Beauty Consultant


013 357 3153

013 357 3153

013 357 3153

    DISCLAIMER

    Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.