Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Monday, 6 July 2015

Vita Lea Mutivitamin Terbaik di Malaysia

16:29 0 Comments

Vita-Lea® with Iron Formula


Multivitamin & Multimineral

Kod Produk: 10131 (120 tablet)


Kepelbagaian yang Menakjubkan


Sains terbaik Shaklee menghasilkan salah satu suplemen yang paling komprehensif dan seimbang yang mampu anda miliki. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.


Apabila Diambil Setiap Hari, Vita-Lea:


Membantu mengekalkan kesihatan yang sempurna*

Mengandungi beta karotena yang bermanfaat untuk menggalakkan pertumbuhan, memelihara penglihatan dan menjanakan semula tisu.

Membekalkan kalsium, fosforus serta vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi

Biotin dan asid pantotenik menyokong metabolisme lemak dan karbohidrat

Vitamin B12 merangsang pembentukan sel-sel darah merah*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosussistemik (SLE) hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini.

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



sebarang pertanyaan, tempahan dan konsultasi, hubungi ena,

013 357 3153

Your Health & Beauty Consultant


23 Faedah Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee!

15:37 0 Comments
Memberkit Set + Free multivitamin VITA LEA untuk pendaftaran bermula May -October 2015
Jangan lepaskan PELUANG!


Assalamualaikum

Apa khabar semua sahabat2 ena yang sentiasa di bawah lindungan Allah.

Ena nak cerita,


Bermula May 2015 baru2 ini, shaklee melancarkan program YES iaitu satu program keusahawanan khusus buat mereka yang mendaftar sebagai ahli sah dari May - Oct 2015  sahaja.


Program ini tidak layak disertai oleh ahli lama tapi ia adalah untuk anda!

ye, anda yang belom lagi mendaftar sebagai ahli shaklee dan berminat untuk menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee.

kelebihan menjadi ahli biasa boleh lihat DI SINI,

kali ni, ena nk share faedah atau kelebihan mendaftar ahli dari May- Oct 2015 pula...jom kita lihat:

23 Faedah dengan hanya satu Pendaftaran sahaja!


Apa kelebihan menjadi pengedar Shaklee ?


#1 Untung Runcit sehingga 33%

#2 Bonus Tunai Peribadi sehingga 21%

#3 Bonus Tunai Kumpulan

#4 Bonus Tunai Kepimpinan

#5 Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%

#6 Bonus Tunai Program Kereta

#7 Bonus Tunai 100% Matching Penajaan

#8 Bonus Tunai sehingga 50% Matching Bonus Bulanan

#9 Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut

#10 Trophi Esklusif pada National Conference

#11 Hadiah Tunai RM 10,000

#12 Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga tercinta

#13 Shaklee bayar lebih RM 26billion pada pengedarnya yang sentiasa meyebar ShakleeEffect

#14 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 6 tahun lepas (baru 1% rakyat Malaysia join Shaklee)

#15 Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company

#16 Shakee diiktiraf sebagai BestMLM brand in Nutrition

#17 Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik

#18 Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yg tidak mengambil vitamin langsung

#19 Shaklee berada di 9 Negara yang membolehkan kita juga berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi Shaklee)

#20 Shaklee Cares merupakan satu program CSR (coorporate sosial rsponsibility) yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee

#21 Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral ! yang menyokong perjuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN👍

#22 Mendapat sokongan kumpulan besar ‪#‎s2uFamilies‬ dan group Jutawan Shaklee Malaysia yang menekankan teknik marketing, motivasi, coaching, gathering secara online dan offline .

#23 Yang paling BEST, dapat FREE MULTIVITAMIN VITA LEA yang berharga rm94, 120 biji dan tahan selama 4 bulan!!!




Vita Lea diberi secara PERCUMA untuk setiap pendaftaran ahli dari May-Oct 2015 sahaja.

KLIK SINI untuk khasiat Vita Lea untuk kesihatan 



Siapa yang Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

Anda perlu mendaftar sebagai ahli jika anda:

  • belom pernah mendaftar ahli
  • pernah guna produk shaklee dan berpuas hati dengannya
  • diri sendiri atau ahli keluarga yang mengidap penyakit termasuk penyakit kronik
  • ingin ikhtiar KEKAL SIHAT untuk jangka panjang dengan suplimen yang halal dan organik
  • ingin menjana pendapatan
  • ingin membina empayar perniagaan sendiri yang boleh DIWARISKAN pada keluarga sendiri
  • ingin berkongsi manfaat dengan lebih ramai orang


So sekiranya anda tergolong dari mereka yang perlu mendaftar sebagai ahli shaklee seperti di atas dan ingin MEREBUT PELUANG menjana  pendapatan tanpa had dan 22 faedah faedah di atas, ayuh, lekas hubungi ena untuk mendaftar hari ini juga!



ena boleh dihubungi di whatsapp, telegram, email mahupon sms dan call.



Your Health & Beauty Consultant

 013 357 3153

Friday, 3 July 2015

Rahsia Awet Muda 25 Tahun!

09:51 0 Comments
Gambar menunjukkan kerputusan 'body age' Farah dari Karada Scan

 


Rahsia Umur Saya Seperti 18tahun!!

---------------
Assalamualaikum,

ena nak berkongsi satu testimoni dari orang yang ena kenal iaitu Farah.


.
Farah sebenarnye 30an dh tp masa cek Karada Scan, bacaan Body Age menunjukkan umur badannya 18tahun 😱



Terbako ke x Terbako?
.
Apa rahsia dia ye??
.
Jaga makan dan gaya hidup sihat bersama
Shaklee!!



.
Tu je rutinnye.Rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dr usia sebenarnya sekarang!!!! Adalagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi.Memang special kan



.
Alhamdulillah; berkat konsisten makan Shaklee; Farah dapat menjaga kesihatan dgn baik dan terus berkongsi dgn orang lain akan manfaat yang sama dgn Shaklee


.
Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan; walaupun brShaklee...aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bg menjaga gaya hidup sihat.


💪 Alhamdulillah 


.
Nak tahu rutin pemakanan Shaklee Farah dlm menjaga Kesihatan Menyeluruh 👍 ??
(Makan Nasi Makan Juga, Shaklee ni sebagai supplement / makanan tambahan
untuk top up keperluan vitamin dan mineral dlm badan 😀)


.

PAGI

----
Lecithin
Bcomplex
Vitamin C
Vitalea
.


TENGAHARI

----
OmegaGuard
Alfalfa
Performance Drink
Cinch Tea
.


MALAM

----
Vitamin E
OsteoMatrix
.


HARI-HARI

----
Vivix
.


SEMINGGU SEKALI

----
HerbLax
.


Bulan puasa macam mana?
----
Jangan risau, Boleh adjust juga cara makannya.
.
Nak tahu ke nak tahu??
.
inyaALLAh ena boleh bantu...hubungi ena di nombor wasap tertera di bawah ni ye
.


Cegah sebelum Parah

 Your Health & Beauty Consultant:
 013 357 3153



Sakit Lutut Ayah Tiada Lagi

09:36 0 Comments

SAKIT LUTUT AYAH TIADA LAGI.

LENGUH2 BADAN MAK PON HILANG

_________


Assalamualaikum

-Awas, perrkongsian yang panjang tapi PENUH MAKNA-

.
Sehari sebelum berpuasa, mak ada telifon saya. Mak cakap..lutut ayah makin membengkak..sekarang ayah macam dah ada 2 lutut. Ayah dah tak boleh solat sambil berdiri sbb ia sangat menyakitkan. Kalau sujud pon..lambat sangat nak bangun balik.

.

Kat rumah saya takde tandas duduk. Semua tandas mencangkung. Ayah nak kencing pon kena pakai kekuda. Bila saya dengar, saya sangat kesian. Sedih sangat bila ayah yang banyak berkorban untuk saya menderita macam tu.

.

Saya selalu jugak tanya kaba pasal lutut ayah. Tapi ayah cakap dah ok. Tapi sekarang ia makin semakin tak ok. Dulu ayah amik ubat yang doktor bagi. Doktor dah suggest untuk ayah buat pembedahan lututnya tu. Tapi ayah tak nak. Kalau saya pon tak nak jugak operate lutut.

.

Mak pulak cakap badan dia sangatla mudah penat. Sakit belakang, bahu..tapak kaki..sume sakit2. Yelah, mak lahirkan 8 orang anak. Setiap 2 tahun pulak tu. Badan memang sentiasa penat la.

.

Dulu saya pernah nak bagi mak ayah amik vitamin..tapi diorang ni jenis yang susah nak amik tablet mahupon cecair. Pastu banyak betol alasan bila saya cakap nak bagi supplimen demi kesihatan mereka. Hehe..biasalah kan orang tua..tapi kali ni mereka sendiri request. Jadi diorang tak banyak soal..Ikut je suggession saya:)

.

Saya terus buat order vivix untuk mak ayah guna sepanjang Ramadhan.
Ayah dan mak terus mencuba vivix tu sebelum tidur seperti yang saya sarankan.

.

Esoknya alhamdulillah ayah tak rasa sangat sakit di lututnya. Mak pulak merasa sangat segar walaupon berpuasa sambil menjadi babysitter kepada 2 orang kanak2. Sampai boleh pergi sapu seluruh laman rumah.

.

Ada orang tegur,"kak ani tak puasa ke hari ni? Saya tengok dari tadi duk mencabut rumput tu puasa2 ni". Lenguh2 badan mak pon berkurang.

.

Tu baru makan sesudu teh. Banyak nye bagi kesan kepada kesihatan mak ayah saya. Ayah pulak boleh buat solat terawih sampai 21 rakaat tanpa ada masalah walaupon lututnya masih bengkak.

.

Saya tak tahu kesan vivix begitu mendalam dan cepat. Jomlah kita cuba bagi vivix kepada mak ayah kita. Kesihatan mereka tak dapat diganti dengan duit. Kalau mereka sakit makin teruk, lagi banyak duit yang akan dihabiskan kan? So lebih baik kita ambil tindakan cepat2 sebelum terlambat.

.

Lagipon mak ayah kita banyaaakkk sangat berjasa kepada kita. Apa salahnya kita membalas jasa mereka dengan berikan vivix kepada mereka. Duit boleh dicari, tapi mak ayah kita tiada gantinya. Kita pon tak tahu bila mereka akan kembali kepada Allah kan.

.

Jadi selagi mereka masih bernyawa, berikanlah yang terbaik bagi mereka. Kalau dulu kita sakit, mereka tak tidur pon.

-Puan M-

_______

Terharu baca story ni...terus call ma abah tanya vivix ada lagi ke tak;)

Mujur bulan ni ada PROMO VIVIX.

dapat lah jimat rm100+ 😍😍😄😄

Kesihatan itu MAHAL harganya.
Kalau tak percaya, try la sakit!
 till then, 
Your Health & Beauty Consultant:

013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.