Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Friday, 8 November 2013

Istimewanya VIVIX

15:18 0 Comments
Bismillah.

Assalamualaikum

Didoakan agar sahabat2 yg bertandang ke blog Precious Vitamee dilimpahkan rezeki yg berkat serta banyak.

kali ni saya ingin bercerita mengenai shaklee best product ----> VIVIX

Apa itu vivix


Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 


Mengandungi campuran unik botani .

Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine,

 Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya

 dengan polifenol menjadikan Vivix begitu 

unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia 

yang terdiri daripada sebatian tanaman yang 

mengandungi khasiat antioksidan dan sel 

anti-penuaan semulajadi.



Khasiat vivix




Vivix telah terbukti mengatasi masalah penyakit2 serius , antaranya:

Diabetes
Kolesterol tinggi
Penyakit kardiovaskular (jantung)
Tekanan darah tinggi
Alzheimer atau nyanyuk
Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
Gout
Letih
Metabolisme badan RENDAH ( sebab sukar turunkan berat badan)
Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
Kanser da Tumor
Katarak dan Masalah Mata
Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh



Bulan ni ade promo vivix.buy 6 free 1!




Dengan PEMBELIAN 6 BOTOL VIVIX, anda juga dapat :

-KEAHLIAN PERCUMA!

-1 BOTOL VIVIX PERCUMA!

-2 BOTOL COQHEALTH PLUS PERCUMA!

-PENGHANTARAN PERCUMA!

-SERTA CASH REBATE YG MENGUNTUNGKAN!

Sunguh berbaloi3. kalau nak beli 1 botol VIVIX pon anda tetap untung, PENJIMATAN SEHINGGA RM100+ ! untuk bulan sahaja tau.

Jom kita tengok  APA KATA MEREKA YANG DAH CUBA VIVIX

sakit kaki hilang selepas menggunakan vivix together with Ca-Mg tablet

cancer rahim sembuh sebelum operation

tumor tahap 3 hilang selepas pengambilan vivix selama sebulan

tak rabun lagi, tak perlu pakai spec dah

recover from mild stroke within 3 days of vivix cinsumption

vivix bantu kembalikan penglihatan yang kabur serta sembuh dari diabetes


bacaan diabetes berkurangan dengan pengambilan vivix

Ni plak public figure yang juga consume vivix




Jangan mau jangan segan, pm ena utk info /order...kita ikhtiar sedaya yang boleh. DO YOUR BEST, LETS ALLAH DO THE REST.

insyaALLAH...saya doakan agar pembaca Precious Vitamee semua sihat2 belaka.aamiin.


Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar







Thursday, 7 November 2013

Sharing is Caring- Jodoh Bersama Shaklee

09:40 0 Comments
Bismillah.
Apa kaba sahabat yg baik?didoakan agar sahabat sekalian beroleh ketenangan dalam setiap pekerjaan.

Bagaimana saya bermula dalam bisness shaklee?

saya mula dengan mengunakan sendiri product shaklee. My first shaklee product is ESP (enegizing soy protein). tujuan utama saya consume ESP untuk tambah berat badan. bukan nak gemuk tapi nak BMI yg normal. selepas bersalin dan menyusukan my little aeisya, berat badan merudum 47kg dengan ketinggian 63! ai makan memang banyak tapi segala 'mak nenek' yg ai makan x contribute pada pembentukkan lemak2 sihat dlm badan..hubby dah bising setiap kali balik kampung mesti sedare tanya kenapa kurus sangat xmakan ke. baju kurung ai dah makin 'besar'. orang nampak ai jalan dah macam melayang2.. hihi...

so, saya amek inisiatif untuk mencari2 komersial available product yg boleh tambah sikit berat badan.ramaaaii yg suggest appeton weight gain tapi pengalaman kawan ai, no positif result even after finishing 2 canister of it! ..pendekkan cerita, saya dah lame perati mentor shaklee saya (Maria Hj Abas) post di wall FB pasal product2 shaklee and kelebihan menjadi pengedar sah. menarik! murah je..rm75 utk jadi ahli shaklee seumur hidup.so daftar je n beli ESP share consume esp dengan suami, MIL n adik ipar.


side effect ESP..hihi


disebabkan share 4 org.1 canister abes dlm mase sebulan je.hihi...alhamdulillah...berat ideal achieved! ape lagi..repeat order la..;) n side effectnye pada saya, susu badan banyakk ( kene start pam balik), kesan hitam parut jerawat makin pudar -kulit muka dah makin licin (dulu banyak jerawat especially kat dahi), pelawas ( sebelum ni saya mmg ade masalah bab ni) n yg penting, rasa lebih bertenaga.

ESP shaklee as milk booster


selain ESP, saya dan suami consume juga OsteMatrix and B complex. OsteMatrix untuk bekalkan kalsium, terutama utk ibu menyusu ni serta mengekalkan tekanan darah normal. B complex pula utk meningkatkan metabolisme tenaga dan mengurangkan stress, migraine . KESANNYA, rasa segar je time bangun pagi.no more semut2 pada kaki mase mula2 nk berpijak..alhmdulillah.

tak lupe ibu bapa kami. sy hadiahkan AJHT pada ma abah di terengganu dan juga ma abah di bangi. Advance Joint Health Tablet (AJHT) utk bantu tingkatkan keselesaan sendi & sokong pergerakkan tulang..MIL selalu mengadu sakit2 lutut bila nk duduk n bangun. ma abah saya pula keje kampung je, di ladang kelapa sawit. dah berpuluh tahun mereka bekerja untuk kite. tak de salahnye spend sikit utk KESIHATAN mereka kn. x mahal jika dibanding dengan penat lelah mereka mendidik kita.


antara product shaklee yg pernah dibeli. untuk sendiri n customer


sehingga barisan ini ditulis,dah 2 bulan saya bersama shaklee...rasa dah jatuh cintan (mcm mee cintan plak ) dengan suppliment2 shaklee..

insyaALLAH saya akan terus share n share n share. feveret tagline saya THE MORE U GIVE THE MORE U GAIN!

jom sihat bersama shaklee.


Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar





DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.