Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts sorted by relevance for query vivix shaklee. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query vivix shaklee. Sort by date Show all posts

Saturday, 16 September 2017

Kajian Telomere VIVIX Shaklee

13:07 2 Comments
Kajian Telomere VIVIX Shaklee








Kekna terbaca sharing Master Farah Wahida ,one of Shaklee master bawah team besar kami.
Sharing dia panjang


Memang panjang😅

Tp mudah nak faham , maklong lahhh kajian2 saintifik ni tak shah kalau tak guna word bombastik😅
So kita rakyat marhein ni amek masa sikit nak hadam😅

Kalau Nak tambah lagi ilmu boleh google je word ' Shaklee Telomere Study' takpon taip je bhs Melayu kita ni haaa --' Kajian telomere shaklee'


Nak remind sahabat kekna,
Nak consume apa2 especially bab2 suplimen yg masuk dlm badan yg jadi DARAH DAGING kita, nak bagi anak suami isteri mak ayah makan, jangan ambil mudah, STUDY dulu sampai akar tunjang apa bahan2 dan sejauh mana keberkesanan serta tahap keselamatan suplimen utk jangka panjang☝️☝️

Ok here we go, ni perkongsian dari Master Fara yg cantik 👇 (baca sampai abes tau😘)
****


Ok..bawak bertenang. Farah bukan nak gebeng cerita picisan. Ini kajian KHAS. Bukan experiment sejam dua jam.


FARAH GERENTI ANDA TIDAK MENYESAL BACA POST INI SAMPAI HABIS .


Untuk pengetahuan semua, VIVIX SHAKLEE ada landmark study. Atau kita kenali sebagai TELOMERES STUDY.


Jadi, first of all..korang boleh erase dalam kepala VIVIX SHAKLEE produk biasa-biasa. VIVIX sangat premium. Istimewa sangat. Tok sah duk gandingkan dengan jus jus lain.


Saintis DR ELIZABETH BLACKBURN, yang Farah kenalkan kat post sebelum ini. Dia ni genius yang terima anugerah nobel dalam perubatan pada tahun 2009.

Good news !!!

Beliau adalah penasihat kepada LANDMARK STUDY : TELOMERES STUDY yang Shaklee buat ke atas VIVIX.


Gila ke apa Shaklee nak study sampai DNA bagai ?


Haa memang gila. Roger Barnet memang suka buka kerja gila all out. Kita tak main cakap aje. Kita kasi test terus. Nak bukti macam mana lagi ?


Apa itu TELOMERES ?


Seperti yang Farah cerita sebelum ini, TELOMERES ini pelindung pada rantaian DNA kita.
“PROTECTIVE CAP” Penutup yang memberi perlindungan kepada DNA yang berada di hujung kromosom.


(Kalau uol nAk bayangkan camne penutup ni, boleh bayangkan seolah2 bahagian plastik pada hujung tali kasut kita tu.😃)

Bila makin berusia, secara semulajadi TELOMERES kita akan banyak yang tidak berfungsi. Akan banyak yang memendek.

Bila pendek TELOMERES ia akan bersamaan dengan musnahnya DNA.

Dari sini maknanya, orang yang mempunyai telomeres yang panjang, maksudnya selnya dilindungi.

Orang yang mempunyai TELOMERES yang pendek, maksudnya baanvak DNA yang dah rosak

Ok ni part paling syok nak tahu. Apa jadi pada orang yang amal VIVIX. Bagus sangat keww ? 😉☺️
Readddyyy ?


HASIL KAJIAN ( rujuk graf dalam gambar )

Line Biru - Pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX lebih dari 5 tahun
Line Grey- Control group (Tidak mengambil VIVIX)


"Pengguna VIVIX SHAKLEE berusia 80 tahun, mempunyai kepanjangan TELOMERES sama macam umur 41 tahun orang yang tidak ambil VIVIX".


Mana nak tahu kromosom kita panjang ke pendek ?


Test ini bukan guna darah. TAPI guna sel. Sel badan. Nak periksa tu kena guna peralatan yang high tech.


Bila kita bandingkan kepanjangan TELOMERES pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX.
TELOMERES dia lebih panjang 11% dibandingkan dengan control group (orang yang tidak mengambil VIVIX).

Ok gini..Bayangkan Farah sudah umur 80 tahun. Farah sudah ambik VIVIX 5 tahun. Shaklee ambik sel dari badan Farah, untuk tengok kepanjangan telomeres.


Lepas tu Shaklee ambik sel orang yang tidak ambik VIVIX. Orang tu umur 41 tahun.
Skali tengok, ehhh sama panjang. Padahal Farah jauh lebih tua dari orang tu.


Haaaa nampak ke nampak? Wow best nya ! Ini yang makin semangat nak ambil VIVIX. Tak mahu skip !

Best kan minta Allah bagi panjang umur. Tapi even sudah 80 masih gagah sihat. Pepandai la guna usia tu untuk ibadah. Tu sendiri kena ingat lah..

Jadiiiii....


Ini membuktikan bahan antioksidan yang tinggi yang ada dalam VIVIX, mampu untuk memberi perlindungan kepada DNA anda dan memperlambatkan proses penuaan diperingkat sel.


Sebenarnya dalam VIVIX ni mengandungi 16 jenis poliphenol termasuk RESVERATROL. Bahan daripada tumbuh-tumbuhan sahaja.


Mempunyai antioksidan yang membantu untuk mencegah kerosakan sel.
Beri perlindungan pada sel badan.


Bila sel badan kita terlindung, bukan setakat penyakit dapat dielakkan. Tapi juga, antioksidan yang tinggi juga mampu mengekalkan kolagen.


Maksudnya, kalau kita ada antioksidan yang tinggi, kerosakan kolagen akan perlahan daripada biasa. Sebab itu dimaksudkan anti penuaan ada dalam VIVIX SHAKLEE.


Haaaa....macam mana? Farah makin sayanggg dengan VIVIX ni. Korang bila lagi.
Ehemm...nak harga murah, VIVIX ada promo HARI MALAYSIA. Esok sahaja taw. Meh-meh bisik kat Farah.


******


Tu diaaa panjang lebaq Kak Farah kita eksplen.
Baca abes tak tu😁


Buleh hadam ka?hihi


Btw, ingat satu ja #SIHATtuJIHAD ,memang soal hidup mati sakit sihat tu kat 'tangan ' Allah tapi kita memang dituntut untuk BERDOA & BERUSAHA ke arah healthy lifestyle & kekalkan tahap kesihatan di tahap terbaikkkkkk👍


Sihat tu satu PELABURAN bukan perbelanjaan 😊💚


🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Kalau rasa 1 botol vivix mahal,
Boleh grab 2 botol vivix sebab boleh jimat hampir RM300 utk twinpack!
Promo Harini ini sahaja! (16 Sept 2017)
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇






KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Monday, 16 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Bandar Penawar/Pengerang/Johor

14:09 0 Comments


 Pengedar Vivix Shaklee Bandar Penawar/Pengerang/Johor




 Pengedar Vivix Shaklee Bandar Penawar/Pengerang/Johor





 Pengedar Vivix Shaklee Bandar Penawar/Pengerang/Johor



Pengedar Shaklee Bandar Penawar





IG : @beauty.bywawa

Website: vitaminwawa.com



Hubungi Wawa untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Bandar Penawar Pengerang Johor , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau




Sertai Team Vitamin Wawa untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.



Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi

11:24 0 Comments




Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi



Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi


Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi



Pengedar Shaklee Aktif Putrajaya

HP: www.wasap.my/013-3507996

FB Page: Norhidayah My 



Hubungi Dayah Sprinter untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Putrajaya , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Dayah untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki.   

Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.

Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.

Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .

Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!

love.







Tuesday, 17 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2

16:11 0 Comments


Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2



Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2



Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2


HP: 019-2064714


IG: @wiah_beautysupplement




Hubungi Wiah untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2, dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Wiah untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.


Sunday, 15 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Puchong

15:15 0 Comments


Pengedar Vivix Shaklee Puchong 





Pengedar Vivix Shaklee Puchong 






Pengedar Vivix Shaklee Puchong 



HP: 013-9212767


IG : @vitaminsihat_bysyida / @vitaminsihat.bysyida





Hubungi Syida untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Puchong , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau



Sertai Team Syida untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.



Monday, 9 October 2017

Vivix Shaklee- Tonik Ajaib Super Antioksidan Tinggi

00:30 0 Comments
Vivix Shaklee- Tonik Ajaib Super Antioksidan Tinggi

Vivix®





Minuman Botani yang Lazat

Kod Produk: 10320 (150 mL)

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.*



Keistimewaan Shaklee



Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain.

 Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.


Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.


Nutritional Facts


Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
Hidangan Setiap Bekas: 30




Per 100 mLPer Serving
Energy300 Kcal15 Kcal
Carbohydrate74.0 g3.7 g
Total Sugars2.0 g0.1 g
Protein0.7 g0.0 g
Fat0.0 g0.0 g



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


Vivix®
Kod Produk: 10320 (150 mL / 30 hidangan)

Saranan penggunaan:

Goncang sebelum guna. Minum 1 sudu teh secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran anda. Sedap dihidangkan sejuk. Simpan dalam peti sejuk.

credits.




Himpunan Testimoni Vivix Shaklee di SINI

Harga Vivix Shaklee di SINI

Pembelian 2 botol Vivix, anda layak menerima :

  • Keahlian Percuma (Rm80 sm/Rm90ss)
  • Penghantaran percuma termasuk sabah dan sarawak
  • Cash rebate RM36
  • Jimat KESELURUHAN hampir RM300 !


KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Wednesday, 8 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 4

10:09 7 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.



Ini adalah feedback dari customer kepada ejen shaklee kekna sendiri, beliau mengambil vivix shaklee ketika berpantang (selepas bersalin):



5 Bintang untuk Vivix Shaklee keana baby tiada cirit birit, makin banyak menyusu dan luka bersalin cepat sembuh dan kering

Baby saya semakin banyak menyusu dan tiada cirit birit . saya sangat bepuas hati dan saya bagi 5 bintang untuk Vivix Shaklee kerana yang paling utama, luka bersalin saya cepat kering dan sembuh. alhamdulillah.



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Tuesday, 7 July 2015

Promosi Raya 2015

16:38 3 Comments
 


PROMOSI JULAI 

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah dah masuk Julai 2015 dah kita kan..kejap je masa bergerak. 


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bualn julai ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERBAIK sekali iaitu vivix..selain vivix, b complex dan vita lea juga ada promosi pada bulan ini. So secara keseluruhan ada 3 jenis product promosi.

Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 VIVIX

 

 


Promosi Raya Shaklee, beli 6 vivix dapat 7 botol vivix



Promosi #1 ialah BELI 6, DAPAT 7 botol Vivix . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT RM1100 tau..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom masuk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
  •  
  • Dapat FREE  1 botol vivix yang berharga  RM 503 sebotol
  •  
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  •  
  • FREE membership- worth RM80/ RM 90
  •  
  • FREE MULTIVITAMIN yang berharga RM 94, tahan sehingga 4 bulan
  •  CASH REBATE bernilai LEBIH  RM 250! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)

  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  •  
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF

 

Promosi Raya Shaklee, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




 Promosi #2 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT RM 240..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom mauk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
  •  
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli!)
  •  
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.

  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  •  
  • FREE membership- worth RM80/ RM 90

  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  •  
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



PROMOSI #3  - BUY 3 FREE 1 B COMPLEX

 

 

 Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol B Complex



Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol B Complex . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 92 !
  •  
  • Dapat FREE  1 botol B Complex yang berharga  RM 56.98 sebotol



PROMOSI #4  - BUY 3 FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !
  •  
  • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol



BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 

Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..tambah lagi dekat2 nak raya ni..persiapan banyakkkkk nak pakai duit.. tambah lagi kos nk balik kampung..tol minyak lagi..sebut pasal minyak, harga minyak kan baru je 2 hari lepas naik kan..hoho...bertuah sangat kita semua..kikikiki


So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2. Raya2 juga, kesihatan tetap MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!


kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



Your Health & Beauty Consultant


013 357 3153

013 357 3153

013 357 3153

Tuesday, 17 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur

11:16 0 Comments

Pengedar Vivix Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur



 Pengedar Vivix Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur



Pengedar Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur


HP: 018-2449656


IG : @naturalbeauty_byfelly




Hubungi Felly untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee  Ampang/ Kuala Lumpur , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Felly untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.


Sunday, 15 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya

14:17 0 Comments



Pengedar Vivix Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya




Pengedar Vivix Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya






Fb Page: Aeinna Musa

IG: @sihatcantik_byena / @sirap_ajaib






Hubungi Kekna untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Bandar Penawar Pengerang Johor , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Kekna untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.



Wednesday, 30 September 2015

Rela Ikat Perut Untuk Beli Vivix, Doktor Pon Tak Percaya!

10:56 0 Comments



Testimoni Min :

 "..Saya kumpulkan semangat mengikat perut untuk beli dan mencuba Vivix...Doktor seperti tidak percaya kerana..."

January 19, 2015 at 9:00pm


Saya nak bagi testimoni shaklee.
======================


Cepatnya masa berlalu.


Tahun 2015 ni kira dah masuk 3 tahun lebih saya dah tak kerja sejak hujung tahun 2011 lagi.
Pada awalnya saya cuma ambil cuti tanpa gaji kerana kesihatan saya yang agak teruk masa tu. Tapi disebabkan keadaan saya belum stabil saya terpaksa berhenti kerja juga.


Saya telah disahkan oleh doktor pakar orthopedik, mengalami masalah tulang belakang PID (Prolapse Intervetebral Disc) a.k.a Slipped Disc kronik, di mana pada masa itu tapak kaki kiri saya mulai kurang deria rasa.


Saya hanya rasa macam ada sesuatu yang melekat di tapak kaki tetapi sebenarnya tiada apa2. Saya tak dapat rasa apa2 sewaktu kaki memijak clutch kereta.


Pinggang saya sudah semakin sangat sakit. Saya perlu bertahan. Saya teruskan juga pergi ke ofis.


Fikiran saya masa tu hanyalah pergi jumpa doktor yang berhampiran ofis tempat saya kerja, minta surat untuk refer ke doktor pakar orthopedik dan minta cuti tanpa gaji dari bos selama sebulan. Tak kira bos bagi atau tidak saya mesti cuti. Kalau tak bagi juga saya berhenti kerja.


Ya.. itu dah kira 4 tahun yang lepas.


Selama 2 tahun saya berjuang menahan sakit. Saya tak boleh jalan. Tak boleh baring. Tak boleh duduk lama2. Semua serba tak kene. Masa tu saya masih bujang. Mak, abah dan adik2 banyak membantu.



Ketika saya sedang berjuang menahan sakit, saya lebih banyak duduk di tikar sejadah. Lepas subuh terus dhuha. Tenang sangat masa tu. Walaupun setiap pergerakan saya sangat sukar dan sakit namun setiap kali berbual2 dengan Pemilik Sekalian Alam ini hati sentiasa tenang dan lapang. Seolah hilang segala kesakitan dan kesusahan.


Setelah lama saya sendirian, asbab sakit yang saya alami, Allah temukan jodoh saya dengan seorang lelaki yang sangat budiman. Itulah suami saya.


Ya.. betul janji Allah. Setiap kesulitan itu diiringi dengan kemudahan. Saya sakit, terlantar, Allah temukan jodoh yang bertahun2 saya cari dan tunggu. Alhamdulillah.. syukur ya Allah...
Asbab sakit dan jodoh pula..saya ditemukan dengan Shaklee. Ya Shaklee..



Satu jenama yang sudah lama juga saya cari sebab saya tahu jenama ini mempunyai produk yang baik. Mak banyak kali cerita tentang Shaklee. Mak kata mak pernah beli minyak ikan Shaklee untuk adik istimewa. Masa tu mungkin sekitar tahun 2007. Saya pun tak pasti. Saya masih bersekolah masa tu.


Ada perubahan yang memberangsangkan. Sebab tu saya cari semula jenama Shaklee. Kami sangkakan produk Shaklee ni dah tak ada lagi. Bila tahu ada lagi rasa gembira sangat.


Saya mula makan vitamin Shaklee semasa dalam pantang. Sebab nak tambah pengeluaran susu badan. Saya ambik Energizing Soy Protein (ESP) dan Alfalfa.


Baca: Testimoni Energizing Soy Protein (ESP)


Tetapi masa tu rasa macam tak menjadi. Namun saya teruskan juga. Lama kelamaan saya rasa susu saya semakin pekat. Walaupun tak banyak seperti orang lain tetapi anak saya tetap dapat menyusu. Dan semakin lama pengeluaran susu bertambah. Alhamdulillah. Syukur sangat.


Masa dalam pantang saya rasa sangat tak sihat. Mungkin kesan sakit tulang belakang saya. Manakala jari dan pergelangan tangan kiri saya pula kebas dan sangat sakit hingga tak boleh disentuh. Saya berasa sangat sukar untuk mengangkat dan menguruskan anak saya pada masa itu. Tiap kali nak mengangkat anak untuk disusukan saya akan mengalirkan air mata menahan kesakitan.


Dalam masa yang sama bila ada rezeki lebih saya akan beli lagi vitamin Shaklee. Sedikit demi sedikit saya tambah.


SR Vitamin C,
Vitalea,
B Complex,
Vitamin E,
GLA,
Zinc Complex,
Peppermint-Ginger,
Herb Lax,
Omegaguard,
Lecithin,
Garlic
Vivix

Maaf terlalu banyak pula


Bukan saya seorang yang makan. Ahli keluarga saya ikut makan juga. Sehinggalah pada suatu masa saya kumpulkan semangat mengikat perut untuk beli dan mencuba Vivix. Upline saya, saya biasa panggil beliau Kak Shareena cadangkan saya mencuba Vivix untuk masalah PID ini.


Baca : Testimoni Vivix


Alhamdulillah. Dapat juga beli masa promosi Vivix sebelum ni. Satu botol je mampu nak beli. Memang agak mahal. Tapi demi kesihatan dan anak saya, saya perlu ketepikan harga tu. Kesihatan lebih penting.


Seminggu selepas makan Vivix dan Omega (vitamin2 lain ada makan juga tapi saya utamakan Vivix dan Omega dulu), sakit dipergelangan tangan kiri mulai berkurang.


Baca: Omega Guard , Minyak Ikan Terbaik Di Dunia


Lama kelamaan selepas habis satu botol Vivix dalam tempoh sebulan saya tak perasan yang sebenarnya jari dan pergelangan tangan kiri saya telah pulih.


 Dan pada 15hb Januari 2015 doktor orthopedik telah sahkan jari dan pergelangan tangan kiri saya telah pulih sepenuhnya. 


Doktor seperti tidak percaya kerana saya tidak makan sebarang ubat tahan sakit ataupun membuat fisioterapi. Subhanallah. Alhamdulillah.


Kini sakit belakang, pinggang masih ada tetapi keadaan kesihatan saya sudah jauh beza dari dahulu.


Saya sudah boleh berjalan, sudah boleh buat kerja rumah lebih sedikit, lebih sihat dan cergas berbanding dahulu, kulit wajah saya lebih sihat dari sebelum ni.


Dulu kusam dan berjerawat. Masalah keputihan dah tiada. Masalah dalaman wanita dapat di atasi. Daya ingatan saya semakin baik.



Pendek kata Syukur Alhamdulillah kerana banyak masalah kesihatan saya menunjukkan perubahan yang ketara secara keseluruhannya.


Begitulah.. Satu langkah yang kecil dapat membantu ke arah satu perubahan yang besar. Bantu diri untuk bantu orang lain. InsyaAllah kita mampu mengubahnya.

credits.


****

Alhamdulillah,

Ena yang baca testimoni ni pon rasa tersentuh sangat. Badan kita ni nak pakai lama kan. So tak ada salah nya kita LABURkan sedikit wang untuk kesihatan badan sendiri dan keluarga. SIHAT ITU MAHAL!

******



 jangan malu segan hubungi ENA untuk sebarang info/order tau


till then,

have a nice day !



013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153



Thursday, 31 March 2016

PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix

13:31 0 Comments


PROMOSI SHAKLEE MAC 2016

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah. ucap lah syukur untuk setiap nikmat yang kita kecapi dan untuk apa yang kita tiada.


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)






Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
  •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
  • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







    Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
    • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
    • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF







    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




     Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

      PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




      Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




      Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


      • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

      • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
      • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
      • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

      • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!

      • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
      • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)




      BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



      Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


      So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







      kalau nak tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



      kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..





      Your Health & Beauty Consultant


      013 357 3153

      013 357 3153

      013 357 3153

        Saturday, 14 October 2017

        Pengedar Vivix Shaklee Nilai / USIM / Kajang / Bangi

        15:37 0 Comments



        Pengedar Vivix Shaklee Nilai / USIM / Kajang / Bangi 








        HP: 018-7684817

        FB Page: Vitamin Syaza

        IG: @vitaminsyaza





        Hubungi Syaza untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Puchong , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


        Sertai Team Syaza untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 



        Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.



        Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


        Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


        Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


        love.



        Wednesday, 20 September 2017

        Vivix Shaklee- Minuman Botani yang Lazat Lagi Berkhasiat

        10:47 0 Comments

        Vivix Shaklee- Minuman Botani yang Lazat Lagi Berkhasiat






        Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.*



        Keistimewaan Shaklee

        Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

        Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.


        Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.


        Nutritional Facts


        Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
        Hidangan Setiap Bekas: 30



        Setiap 100 mLSetiap Hidangan
        Tenaga300 Kcal15 Kcal
        Karbohidrat/td>74.0 g3.7 g
        Jumlah Gula2.0 g0.1 g
        Protein0.7 g0.0 g
        Lemak0.0 g0.0 g


        * Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

        Testimoni Vivix dari pengguna termasuk pesakit kanser di SINI


        Harga runcit untuk Vivix di SINI 


        Kekna cadangakan grab terus 2 botol Vivix untuk dapatkan Harga Jimat keseluruhan lebih rm200, beli dengan arga harga ahli, cash rebate RM36 dan  penghantaran PERCUMA terus ke tempat anda!



        KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



        Your Certified Shaklee Product Consultant:
        Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
        Direct Wassap:
        http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
        COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
        Pengeposan ke seluruh Malaysia





        Wednesday, 8 August 2018

        Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 3

        09:54 2 Comments
        Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

        InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


        Luka bersalin cepat sembuh iaitu 4 hari sahaja dah yakin nak duduk bersila kata Puan Diyana. beliau mengambil vivix shaklee.


        Kesan czer sangat sakit tapi vivix shaklee bantu bagi sihat cepat, seminggu je dah boleh tahan kencing- Puan Diyana-





        TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




        Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

        Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

        Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

        Vivix tu ASBAB sahaja.

        Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

        Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


        Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
        Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






        LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


        Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


        Your Certified Shaklee Product Consultant:
        Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
        Direct Wassap:
        COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
        Pengeposan ke seluruh Malaysia


        Thursday, 12 November 2015

        Pengakuan Lelaki - Tak Sampai Sebulan Kulit Yang Berjerawat , Kusam dan Kering Bertukar Menjadi Lembap Berseri serta Anjal!

        22:59 0 Comments




        Normal bagi lelaki kalau kulitnya kusam dan berjerawat sebab kalenjar peluh lelaki aktif, dan kulit senang berminyak.



        Kulit saya kurang bermasalah hinggalah umur saya dah dekat 30 tahun. Mula la keluar jerawat, nampak kusam dan kering. Kadang kadang, kalau garu, nampak putih putih deh terkupas.



        Sejujurnya, saya mula menggunakan Vivix dan Shaklee Collagen Powder apabila lihat effect positif pada pelanggan-pelanggan saya. Dan mereka selalu repeat order, tak sempat habis, terus beli lagi.
        Setakat sebulan lebih saya promote Vivix secara santai, dah lebih 10 botol terjual. Collagen Powder pun tak kurang hebat sambutannya.



        Saya pakai Vivix dan Collagen Powder tak sampai pun sebulan. Cepat nampak kesan positif.
        Kulit saya tak kering, nampak lembab dan berseri. Tona warna kulit lebih sekata. Tak bercapuk-capuk. Garis halus kat bibir dah kurang, dan pipi saya nampak lebih anjal.



        Kadang-kadang malu jugak bila orang kata kulit dah macam perempuan sebab halus, tapi saya buat tak kisah. Cemburu sebenarnya tu! Hehehe.



        Yang penting, kulit saya menawan dengan cara yang sihat, bukan suntik suntik atau guna produk berbahaya yang merosakkan kulit. Setiap kali saya pandang cermin, hati saya penuh syukur.



        Inilah yang dinamakan #shakleeeffect!


        -Encik Hafez-



        Shaklee Effect daripada Vivix dan Shaklee Collagen Powder kepada Encik Hafez:



        • Kulit lembab dan berseri. 
        • Tona warna kulit lebih sekata. Tak bercapuk-capuk. 
        • Garis halus kat bibir dah kurang,
        • Pipi saya nampak lebih anjal.
        • Kulit tampak halus,
        • Kulit wajah menawan dengan cara yang sihat








        Alhamdulillah, memiliki kulit wajah yang cantik menawan sihat dan berseri bukan sahaja idaman perempuan tetapi juga lelaki.


        Namun, suka ena nak ingatkan, dalam keterujaan kita untuk tampak cantik menawan dalam masa yang pendek, janganlah mengambil jalan mudah dengan memilih produk-produk yang mempunyai bahan yang merbahaya yang akhirnya merosakkan kulit wajah dalam jangka panjang.


        jom cantik dan menawan dengan suplimen semulajadi Vivix dan Shaklee Collagen Powder


        hubungi ena untuk sebarang pertanyaan atupon order ye


        Your Health & Beauty Consultant,
        ENA
        013 357 3153



        DISCLAIMER

        Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.