Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts sorted by relevance for query vivix. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query vivix. Sort by date Show all posts

Sunday, 26 July 2015

11 Testimoni Kurus dengan Tonik Ajaib Vivix

22:26 3 Comments
Assalamualaikum

cakap pasal diet ni semua orang nk diet kan.


semuaaa orang nk kurus


tak kira lelaki ke perempuan.


kali ni ena nak share , kisah2 dari pengguna dan juga mereka ni juga pengedar shaklee dalam team besar ena.


Mereka dah jatuh hati dengan product, berkongsi kebaikkan dan seterusnya MENJANA INCOME dari perkongsian telus dari hati ini..seronok tau..


Nak share testimoni HEBAT mereka yang kurus dengan TONIK AJAIB-VIVIX..jom layann kisah dorang.


KISAH KURUS #1

 Kisah customer ena sendiri dan kini beliau adalah rakan niaga dalam team ena.






Cik M ni pada mulanya ambil vivix sebab nak try je, ramai kata bagus katanya.


pada mulanya beliau kurang suka rasa vivix tp disebabkan quality dan effect nya yang bagus, beliau KONSISTEN ambil vivix setiap hari

selepas KONSISTEN, perubahan yang beliau rasa ialah BADAN LEBIH BERTENAGA ( tidak cepat penat seperti selalu)


dan kawan beliau yang juga mencuba vivix dengan konsisten pula mengaku RASA KENYANG lama dan berat pon dah turun 2kg!




Akuinya lagi, rasa nk bagi vivix kat seluruh family. Ibunya juga pengamal vivix dan ibu dah TAK LETIH dah walaupun banyak buat kerja di rumah.

suka sangat vivix katanya!

KISAH KURUS #2

Testimoni dari mentor bisnes ena, Puan Maria;)

Hebat kan..sebulan je, berbeza sangat2 kedua-dua gambar ni



Testimoni dari Puan Maria: 


[SAME BODY WEIGHT BUT 2 DIFFERENT LOOKS]


Honestly, saya bukanlah seorang yg disiplin dalam bab makan supplement.


I might eat 10-15 tabs of supplement a day, lepas tu the next day I eat only 3 tabs a day. Or maybe the next day I dont eat anything at all.


But I 'know' how my body 'works' and I know very very well how Shaklee's vitamins work.


Saya tahu bila saya detox usus saya, vitamins and supplements lebih cepat menyerap dan memberi kesan pada badan saya.


SAYA TAK DIET. I did not cut down my food intake. In fact, I eat 3-4 plates of RICE a day!


Saya memang tak boleh hidup tanpa nasi. Takde lauk takpe, janji ada nasi. Nasi dengan ikan kering pun cukuplah. Tapi nasi wajib ada. Dan jarang orang akan nampak saya makan 1 pinggan nasi je. Selalunya mesti lebih dan bertambah-tambah. Beras kat rumah memang cepat habis ;))

--------------------------------------------------

Gambar kiri:
- 2 Januari 2015
- Pick up hubby kat KLIA

Gambar kanan:
- 3 Mei 2015
- Nak promote tudung sebenarnya


Tengah-tengah nak clearkan photo album kat dalam hp ni, tiba-tiba ternampak gambar kat airport tu. Terus compare ngan gambar latest (ahad lepas). Kebetulan pulak saya pakai baju yg sama!

Ada beza tak? ;))

--------------------------------------------------

Apa yg saya jarang miss:
- Alfalfa
- Omega
- Lecithin
- ESP
- Cinch

Apa yg saya selalu add on:
- Vitamin C
- DTX Complex
- Ostematrix
- Vivix


Within 4 months, gambar kiri bertukar menjadi gambar kanan wink emoticon


Itupun sebab tak disiplin. Kalau DISIPLIN betul-betul, makan supplement ikut JADUAL, minum AIR banyak-banyak, KURANGKAN makan nasi, I am sure you can get even FASTER result! Within SEBULAN pun boleh insyaAllah.


----------------------------------------------------

And believe it or not, berat saya sebenarnya maintain je 72kg. Gambar kiri 72kg, gambar kanan pun 72kg. Tapi SAIZ YG BERBEZA.


Itulah yg ditekankan dalam Shaklee. INCH-LOSS, not weight-loss.


Tak perlu timbang berat badan setiap hari, sebab anda akan kecewa. Kalau turun pun, maybe 2-3 kg je. Tapi.....insyaAllah anda boleh pakai balik baju-baju lama anda!


----------------------------------------------------

How Shaklee Works?

1. Omega MENCAIRKAN lemak-lemak di dalam badan kita

2. Alfalfa pula bawa lemak-lemak tu KELUAR dari badan

3. ESP BINA otot kita supaya tak menggeleber selepas kita kurus


VIVIX PULA MERUPAKAN EJEN DETOX YANG SANGAT POWER!
bagi memastikan keberkesanan penyerapan suplimen2 kurus yang diambil oleh Puan Maria.

-----------------------------------------------------

Best ke best?

Macam mana lah saya tak sayang Shaklee kan kan kan ;))







KISAH KURUS #3


Ini pula kisah salah seorang rakan niaga dalam team besar kami iaitu Team Jutawan.


Testimoni dari Puan Nana:






Tengok lah di atas ni.. Ni kisah benar yang terjadi kepada nana sendiri okey.. Bayangkan sebulat bulat tomato mukaku, finally boleh jadi normal balik huhuhu :')



Actually lepas kawen haritu nana memang alami masalah naik berat badan yang melampau.. Tapi tak pulak nana rasa nak ambil supplement untuk kurus.. Sebabnya suka kot badan gemok.. Masa sekolah dulu sekeping macam papan.. So bila badan naik sikit rasa seronok lah..



Tapi rupanya nana syok sendiri Tsskk :'(

Ku sangkakan comel lah badan montel sebegitu.. Tapi rupanya susahhhh weihhhh..

Baju pakai semua ketat.. Dah macam hape je berdiri sebelah suami yang selim river seperti itu dengan badan montel macam ni..

Bila tangkap gambar then tengok balik baru sedar diri..

Sebab tu orang suru CERMIN DIRI selalu!! Supaya tak syok sendiri eheh



Then nak dijadikan cerita, waktu jumpa dengan kakak2 S2U Masters nana, ramai yang bagi tips ambil vivix untuk kesihatan.. Sebelum ni ambil jugak vivix tapi tak konsisten pun..



Nana lebih kepada supplement nak cantik je sebelum ni.. Macam Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen serta ESp.. Vivix vivix ni cheq tak layan.. haha










And suprisingly, after two weeks berturut-turut nana makan vivix secara konsisten, antara kesan yang nana dapat ialah



1) Berat badan turun 6kg! TEngok perbandingan dalam gambar di atas



2) Kulit semakin LICIN dan FLAWLESSS.. Ramai tegur kulit nana nampak makin glowing mowing especially bila jumpa dekat luar.. Sampai tak keruan jadinya tau.. *gediks tampo kang*



3) Kulit semakin CERAH SEKATA dan TEGANG.. Well you ollsss.. Vivix ni anti-aging TERBAIK satu dunia.. Memang TAK MUNGKIN lah kalau vivix tak dapat membantu anda untuk dapatkan kulit yang cantik ye..



4) Muka semakin RUNCING.. Yang ni memang ketara.. Ramai yang beritahu nana sebelum ni nana nampak kurus kat badan *ilusi optik..mereka tertipu* tapi muka je bulat tembam.. Haha! Actually nana suka je muka tembam macam ni.. Nampak comel sikit hahahktui Tapi kalau dah itu kesan yang ku terima selepas makan vivix, daku relakan sajooo.. 


So hampa yang muka TEMBAM and hampa tak suka tu, sila lah ambil vivix ye!




Ini pula gambar terbaru Puan Nana..walaupun sedang pregnant tapi cun melecun dan slim menawan gitu.

Power sangat vivix kan?

KISAH KURUS #4





Suami ambil vivix untuk resdung kronik dan hampir2 kene minor strok. Kesannya:

Suami makin sihat
Kulit makin cerah
100% stop smoking!
Berat turun 12kg!


 tu diaaaa...12 kg tau bukan 2 kg....banyak ke banyak??



KISAH KURUS #5




Selepas ambil vivix,  rasa best sebab kurang selera makan. 

Makan sekali je rasa kenyang!

kulit muka dan bibir yang kering pon dah lembap;)


waaahhh, best sangat berganda2 bonu dia dapat..kalau dah kurang selera makan tu memang kurus lah impaknya ye dak....jeles ke jeles?


KISAH KURUS #6




Kata Puan Diana, adik lelaki nya sebelum ni buncit macam orang mengandung 9 bulan (haha) tapi now dah KURUS


baju yang ketat semua boleh pakai balik


Asalnya disuruh adiknya tu ambil vivix sebab kencing manis dah sampai tahap kabur mata.


bacaan gula dari 27, turun ke 15 selepas 1 minggu je.

terus beliau nak repeat BELI VIVIX LAGI!


alhmdulillah, vivix ni sebagai asbab je..yang penting beliau dan adik beliau ikhtiar untuk hidup dengan LEBIH SIHAT!

KISAH KURUS #7




Suami kepada Puan Zetty dah amalkan vivix selama setahun. Antara kesan yang dialami/ dirasai suami beliau ialah:


  • wajah yang semakin muda dari usia- 10 tahun lebih muda tau!
  • kulit muka fresh, merah dan tidak pucat lagi
  • pori2 wajah mengecil
  • tiada lagi perut buncit-dah makin kurus
  • pulih dari kecederaan tisu otot
  • lebih BERTENAGA dan kekal aktif



KISAH KURUS #8



Berat Puan Nana turun dari 52kg kepada 47kg, selepas mengamalkan vivix elama 2 bulan!


KISAH KURUS #9




Puan Aswana mengakui, Vivix best , badan boleh MAINTAIN KURUS


Puan Oli pula dah stop ambil set kurus sejak ambil vivix sebab BERAT MAINTAIN. makan macam2 pon berat tak naik. best vivix!


KISAH KURUS #10



Berbeza sangat2 kan gambar sebelum (juna 2014)  dan selepas (Jan 2015)  di atas ni.


Gambar kanan (selepas mengambil vivix dan collagen) dah macam anak dara balik.


So siapa yang nak kembali kan wajah dan body anak dara, sila lah ambil vivix dengan konsisten;)



KISAH KURUS #11




Wajah makin flawless dan RUNCING selepas pengambilan vivix dan collagen.


bentuk wajah mainkan peranan penting...kalau badan biasa, wajah pula terlalu tembam , orang tengok pasti akan kata kita GEMUK betul tak.


wajah yang runcing tampak si pemiliknya LEBIH KURUS gitu..

setuju ke setuju;)?

ada yang stress wajah tembam tak?  haaa.. ni la solusinya, vivix si tonik ajaib punye kerja lah ni!









KLIK SINI untuk mengetahui 3 cara bagaimana vivix membantu anda KURUS


KLIK SINI untuk tips DIET dengan vivix





Berikan peluang pada diri anda untuk menikmati hari2 mendatang dengan lebih SLIM dan SIHAT!



untuk info/order:

hubungi ena:

YOur Health & beauty Consultant:
013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153





Saturday, 16 September 2017

Kajian Telomere VIVIX Shaklee

13:07 2 Comments
Kajian Telomere VIVIX Shaklee








Kekna terbaca sharing Master Farah Wahida ,one of Shaklee master bawah team besar kami.
Sharing dia panjang


Memang panjangπŸ˜…

Tp mudah nak faham , maklong lahhh kajian2 saintifik ni tak shah kalau tak guna word bombastikπŸ˜…
So kita rakyat marhein ni amek masa sikit nak hadamπŸ˜…

Kalau Nak tambah lagi ilmu boleh google je word ' Shaklee Telomere Study' takpon taip je bhs Melayu kita ni haaa --' Kajian telomere shaklee'


Nak remind sahabat kekna,
Nak consume apa2 especially bab2 suplimen yg masuk dlm badan yg jadi DARAH DAGING kita, nak bagi anak suami isteri mak ayah makan, jangan ambil mudah, STUDY dulu sampai akar tunjang apa bahan2 dan sejauh mana keberkesanan serta tahap keselamatan suplimen utk jangka panjang☝️☝️

Ok here we go, ni perkongsian dari Master Fara yg cantik πŸ‘‡ (baca sampai abes tau😘)
****


Ok..bawak bertenang. Farah bukan nak gebeng cerita picisan. Ini kajian KHAS. Bukan experiment sejam dua jam.


FARAH GERENTI ANDA TIDAK MENYESAL BACA POST INI SAMPAI HABIS .


Untuk pengetahuan semua, VIVIX SHAKLEE ada landmark study. Atau kita kenali sebagai TELOMERES STUDY.


Jadi, first of all..korang boleh erase dalam kepala VIVIX SHAKLEE produk biasa-biasa. VIVIX sangat premium. Istimewa sangat. Tok sah duk gandingkan dengan jus jus lain.


Saintis DR ELIZABETH BLACKBURN, yang Farah kenalkan kat post sebelum ini. Dia ni genius yang terima anugerah nobel dalam perubatan pada tahun 2009.

Good news !!!

Beliau adalah penasihat kepada LANDMARK STUDY : TELOMERES STUDY yang Shaklee buat ke atas VIVIX.


Gila ke apa Shaklee nak study sampai DNA bagai ?


Haa memang gila. Roger Barnet memang suka buka kerja gila all out. Kita tak main cakap aje. Kita kasi test terus. Nak bukti macam mana lagi ?


Apa itu TELOMERES ?


Seperti yang Farah cerita sebelum ini, TELOMERES ini pelindung pada rantaian DNA kita.
“PROTECTIVE CAP” Penutup yang memberi perlindungan kepada DNA yang berada di hujung kromosom.


(Kalau uol nAk bayangkan camne penutup ni, boleh bayangkan seolah2 bahagian plastik pada hujung tali kasut kita tu.πŸ˜ƒ)

Bila makin berusia, secara semulajadi TELOMERES kita akan banyak yang tidak berfungsi. Akan banyak yang memendek.

Bila pendek TELOMERES ia akan bersamaan dengan musnahnya DNA.

Dari sini maknanya, orang yang mempunyai telomeres yang panjang, maksudnya selnya dilindungi.

Orang yang mempunyai TELOMERES yang pendek, maksudnya baanvak DNA yang dah rosak

Ok ni part paling syok nak tahu. Apa jadi pada orang yang amal VIVIX. Bagus sangat keww ? πŸ˜‰☺️
Readddyyy ?


HASIL KAJIAN ( rujuk graf dalam gambar )

Line Biru - Pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX lebih dari 5 tahun
Line Grey- Control group (Tidak mengambil VIVIX)


"Pengguna VIVIX SHAKLEE berusia 80 tahun, mempunyai kepanjangan TELOMERES sama macam umur 41 tahun orang yang tidak ambil VIVIX".


Mana nak tahu kromosom kita panjang ke pendek ?


Test ini bukan guna darah. TAPI guna sel. Sel badan. Nak periksa tu kena guna peralatan yang high tech.


Bila kita bandingkan kepanjangan TELOMERES pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX.
TELOMERES dia lebih panjang 11% dibandingkan dengan control group (orang yang tidak mengambil VIVIX).

Ok gini..Bayangkan Farah sudah umur 80 tahun. Farah sudah ambik VIVIX 5 tahun. Shaklee ambik sel dari badan Farah, untuk tengok kepanjangan telomeres.


Lepas tu Shaklee ambik sel orang yang tidak ambik VIVIX. Orang tu umur 41 tahun.
Skali tengok, ehhh sama panjang. Padahal Farah jauh lebih tua dari orang tu.


Haaaa nampak ke nampak? Wow best nya ! Ini yang makin semangat nak ambil VIVIX. Tak mahu skip !

Best kan minta Allah bagi panjang umur. Tapi even sudah 80 masih gagah sihat. Pepandai la guna usia tu untuk ibadah. Tu sendiri kena ingat lah..

Jadiiiii....


Ini membuktikan bahan antioksidan yang tinggi yang ada dalam VIVIX, mampu untuk memberi perlindungan kepada DNA anda dan memperlambatkan proses penuaan diperingkat sel.


Sebenarnya dalam VIVIX ni mengandungi 16 jenis poliphenol termasuk RESVERATROL. Bahan daripada tumbuh-tumbuhan sahaja.


Mempunyai antioksidan yang membantu untuk mencegah kerosakan sel.
Beri perlindungan pada sel badan.


Bila sel badan kita terlindung, bukan setakat penyakit dapat dielakkan. Tapi juga, antioksidan yang tinggi juga mampu mengekalkan kolagen.


Maksudnya, kalau kita ada antioksidan yang tinggi, kerosakan kolagen akan perlahan daripada biasa. Sebab itu dimaksudkan anti penuaan ada dalam VIVIX SHAKLEE.


Haaaa....macam mana? Farah makin sayanggg dengan VIVIX ni. Korang bila lagi.
Ehemm...nak harga murah, VIVIX ada promo HARI MALAYSIA. Esok sahaja taw. Meh-meh bisik kat Farah.


******


Tu diaaa panjang lebaq Kak Farah kita eksplen.
Baca abes tak tu😁


Buleh hadam ka?hihi


Btw, ingat satu ja #SIHATtuJIHAD ,memang soal hidup mati sakit sihat tu kat 'tangan ' Allah tapi kita memang dituntut untuk BERDOA & BERUSAHA ke arah healthy lifestyle & kekalkan tahap kesihatan di tahap terbaikkkkkkπŸ‘


Sihat tu satu PELABURAN bukan perbelanjaan πŸ˜ŠπŸ’š


πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡
Kalau rasa 1 botol vivix mahal,
Boleh grab 2 botol vivix sebab boleh jimat hampir RM300 utk twinpack!
Promo Harini ini sahaja! (16 Sept 2017)
πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡






KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Saturday, 1 August 2015

Vivix Pilihan Pesakit Kanser & 12 Testimoni Sembuh Kanser

22:22 0 Comments
Assalamualaikum

Alhamdulillah, smalam ena 'close deal' set TWIN PACK VIVIX SUPER JIMAT ni.







Customer ena ni membuat keputusan BIJAK memilih VIVIX  sebagai ikhtiar semulajadi untuk sembuh dari penyakit kanser yang dihidapi.








Untung sangat customer ena ni sebab membuat belian KETIKA PROMOSI VIVIX Julai 2015...jimat sehingga RM 240 ! 


ok jom pejam mata sat, apa yang boleh dibeli dengan RM 240 ye?

barang2 dapur untuk sebulan kan?

atau minyak kereta ulang alik g tempat kerja untuk 3 minggu atau untuk sebulan!!


wahhhhh.BERTUAH  sangat beliau..ena tumpang happy dan PUAS HATI!



syukur alhmdulillah..kire rezeki juga la untuk beliau sebab KEBETULAN WAKTU TU ADA DISKAUN GILA2 PUNYA;)



ok jom kita  tengok,  testimoni orang Malaysia dan luar negara yang DAH BERJAYA sembuh/ kesihatan bertambah baik dengan VIVIX serta KAJIAN2 yang menyokong testimoni tersebut.


bukan sembang kosong tau..nah bukti2 nya:


TESTIMONI VIVIX DAN KANSER


#1- KANSER PAYUDARA / BREAST CANCER






Adik mengidap kanser payudara TAHAP 3.


Selepas seminggu mencuba sebotol VIVIX,


kesannya , KELUAR TOKSIN melalui najis iaitu najis berwarna hitam macam TAR.


#2- BARAH PAYUDARA





Puan Arfah berkongsi kisah maknya mengidap BARAH PAYUDARA yang menjalani kimoterapi untuk membunuh sel2 barah.


Kesannya, mak beliau  jadi:

lemah
tiada selera makan
dan ulser


Sebagai ikhtiar untuk kurangkan KESAN KIMOTERAPI pada mak, Puan Arfah memberi maknya:

VIVIX ( antioksidan)
NUTRIFERON (immunity booster)
CAROTOMAX (antioksidan)



kesan dari pengambilan 3 suplimen antioksidan power  dan 'immunity booster' ni, DOKTOR TERKEJUT kerana TUMOR dah MENGECUT 


alahmdulillah, ibunya selamat daripada dibuang payudara.


#3- KANSER PROSTAT 






Kanser yang meragut nyawa lelaki.



Resveratrol dalam VIVIX merencat sel tumor secara SIGNIFICKAN


#4- TUMOR PADA DAGU




Puan Siti berSyukur TUMOR pada dagu beliau HILANG  setelah 2 bulan KONSISTEN mengambil VIVIX


#5- KANSER OVARI






Puan Leya mengidap kanser ovari dan terpaksa menjalani pembedahan MEMBUANG PERANAKKAN dan proses kimoterapi.



Menurut Doktor, Kesannya adalah Puan Leya akan mengalami simptom-simptom menopouse pada orang tua dan terbukti apabila Puan Leya mengalami:



 sakit2 lutut,
sakit pinggang
sakit pada tempat operation
kebas kaki, tangan dan muka
panas badan -rasa nak mandi kerap



SELEPAS mengambil VIVIX seminggu,
alhmdulillah, katanya VIVIX SERASI dengan badannya,



lenguh2 badan HILANG,
tapak kaki tidak mencucuk-cucuk lagi
dah boleh SOLAT BERDIRI ( happy sangat!)
Leya MAKIN AKTIF!



MAK ABAH SERTA HUSBAND HAPPY TENGOK LEYA!


#6- BEBAS KANSER




Azwa berkongsi di fb miliknya, ibu saudaranya BEBAS KANSER setelah berikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE.


 kata makciknya itu, cancer cured completely!


#7- BARAH RAHIM





Miracle berlaku apabila seorang customer  yang disahkan mengidap barah rahim akhirnya CANCER NYA HILANG selepas mengambil vivix..


Doktor pon terkejut!

#8- KANSER PAYUDARA





Ena fikir ini testimoni paling POWER kerana disertai dengan kajian saintifik dan diakui oleh seorang doktor bertauliah juga.


Barbara mengidap KANSER PAYUDARA dan telah memulakan pengambilan nutrisi shaklee selepas beliau menjalani KIMOTERAPI.


Nutrisi yang beliau ambil ialah:



dan 6 bulan SEBELUM pemeriksaan kesihatannya yang terakhir, beliau mengambil:



Semasa pemeriksaan dengan physician beliau iaitu seorang Ketua Pakar Bedah Onkologi Payudara  di Pusat Kanser Florida berkata hasil dari pemeriksaan kesihatan adalah BAIK dan CEMERLANG SEKALI!!



Kemudian Barbara bertanya pada doktornya sama ada cara untuk sembuh dari kanser payudara.


kata Doktor beliau, ada satu bahan yang boleh MEMBANTUTKAN/MENGELAKKAN kanser berulang kembali iaitu


---> RESVERATROL!




Doktor terkejut apabila dapat tahu Barbara rupanya dah mengambil vivix di mana kandungan UTAMA nya adalah resveratrol selama 6 bulan sebelum pemeriksaan kesihatannya.



#9- KANSER MENGECUT




Seorang ibu kepada customer mengakui tempat cancer DAH MENGECUT selepaS mencuba VIVIX

#10- KANSER SUDAH TIADA





Pengamal suplimen shaklee berterima kasih kerana beliau berjaya:


hilangkan sel cancer dengan VIVIX

dan

hilangkan cyst sebesar 3.8 cm  dengan GLA COMPLEX


#11- KANSER PARU-PARU



Perubahan seorang cancer survival (kanser paru-paru) yang sangat MNEGUJAKAN..lihat la sendiri gambar kiri dan kanan di atas ni.


Kesan kimoterapi sangat minima dan kini beliau BEBAS dari kanser dengan ikhtiar mengambil VIVIX!


#12- KANSER PARU-PARU






Bahan aktif dalam vivix iaitu resveratrol MEMBUNUH 44% sel tumor dalam badan!



Kajian penyelidik di Japan menemui resveratrol MERENCAT pertumbuhan sel tumor dalam paru-paru.



********************************


Teruja kan melihat testimoni kejayaan mereka yang dah PULIH dengan ikhtiar dengan vivix shaklee.


Harus diingatkan bahawa..ikhtiar lah SEHABIS DAYA, SEMAMPU BOLEH..kerana Allah sukakan hambanya yang berikhtiar bukan semata berserah pada takdir sekiraya diuji dengan sakit/penyakit.


lihat lah keratan akhbar bawah ni, khusus buat perempuan..(ibu, adik dan kakak kita)...1 dari 15 orang dari BERISIKO MENGIDAP KANSER PAYUDARA.







MENAKUTKAN?


ye sangat menakutkan..tapi yang mana PILIHAN KITA?


untuk MERAWAT atau MENCEGAH?


ena PASTI anda yang membaca  sehingga ke saat ini, DAH TENTU memilih untuk MENCEGAH kan.


so mula bertindak dengan mengambil suplimen antioksidan tinggi untuk mengelakkan TERWUJUDNYA sel2 kanser dalm tubuh kita dan orang kesayangan kita,


bekalkan vivix diri dan seluruh keluarga HARI INI JUGA!


untuk sebarang konsultasi atau tempahan:

hubungi ena laju2 ye:

Your health consultant:


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

Tuesday, 7 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 1

08:39 2 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Testimoni Vivix . 


Puan Irine mengambil Vivix Shaklee untuk cepatkan penyembuhan luka bersalin. Rata -rata bu bersalin mengalami isu ni iaitu luka bersalin lambat sembuh.




Pengalaman Puan Irine mengambil vivix untuk sembuhkan luka bersalin




Nak cerita pengalaman Irine kenapa consume VIVIX😊

.

Untuk Irine sendiri consume Vivix ni bersebab sebenarnya .
.
1st, Irine nak ikhtiar sembuhkan luka dalaman bersalin. Disebabkan Irine pernah bersalin ceaser masa anak pertama (Medina) dan anak kedua + ketiga Alhamdulillah dengan izin Allah dapat merasa bersalin secara normal .
.
Salah satu cara ikhtiar Irine untuk mempercepatkan luka bersalin dalaman Irine cepat sembuh adalah dengan consume VIVIX. Syukur Alhamdulillah luka bersalin Irine pun takde rasa pedih-pedih, takde rasa ngilu-ngilu .
.
Kalau untuk luka bersalin tu VIVIX ni lah paling recommend nak bagi cepat baik. Ada tak dekat sini walaupun dah bersalin 2 minggu tapi still lagi rasa sakit atau pedih mencucuk-cucuk dekat luka bersalin? Tak kisah luka bersalin normal mahupun secara ceaser. 
.
Dan, antara sebab lain nak consume VIVIX sebabkan Irine dah masuk umur 26 tahun, jadi Irine ambil langkah berjaga-jaga utk jaga kesihatan dan elakkan anti penuaan. Bak kata orang, nak elak drpd nampak TUA SEBELUM USIAπŸ˜‹ .
.
Tak nak lah nanti-nanti, orang cakap muda lagi tapi muka nampak tua kan . Kalau boleh nanti Medina, Hasya dan Umar dah besar, Irine nak nampak macam kakak dan adik. Hihi❤️
.
PENUAAN AKAN TETAP BERLAKU TAU. Tapi, adalah pilihan kita untuk menentukan kesihatan badan kita supaya lebih sihat, lebih muda dari usia kita. Kalau kita jaga kesihatan dalaman kita, insyaAllah kita akan menikmati kesihatan yang lebih baik itu LEBIH LAMA πŸ˜Š.
.
Tak sabar nak bersalin pastu bekalan VIVIX wajib sediakan untuk ikhtiar luka bersalin cepat sembuh semula. -Puan Irine-

TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Friday, 8 November 2013

Istimewanya VIVIX

15:18 0 Comments
Bismillah.

Assalamualaikum

Didoakan agar sahabat2 yg bertandang ke blog Precious Vitamee dilimpahkan rezeki yg berkat serta banyak.

kali ni saya ingin bercerita mengenai shaklee best product ----> VIVIX

Apa itu vivix


Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 


Mengandungi campuran unik botani .

Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine,

 Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya

 dengan polifenol menjadikan Vivix begitu 

unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia 

yang terdiri daripada sebatian tanaman yang 

mengandungi khasiat antioksidan dan sel 

anti-penuaan semulajadi.



Khasiat vivix




Vivix telah terbukti mengatasi masalah penyakit2 serius , antaranya:

Diabetes
Kolesterol tinggi
Penyakit kardiovaskular (jantung)
Tekanan darah tinggi
Alzheimer atau nyanyuk
Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
Gout
Letih
Metabolisme badan RENDAH ( sebab sukar turunkan berat badan)
Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
Kanser da Tumor
Katarak dan Masalah Mata
Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh



Bulan ni ade promo vivix.buy 6 free 1!




Dengan PEMBELIAN 6 BOTOL VIVIX, anda juga dapat :

-KEAHLIAN PERCUMA!

-1 BOTOL VIVIX PERCUMA!

-2 BOTOL COQHEALTH PLUS PERCUMA!

-PENGHANTARAN PERCUMA!

-SERTA CASH REBATE YG MENGUNTUNGKAN!

Sunguh berbaloi3. kalau nak beli 1 botol VIVIX pon anda tetap untung, PENJIMATAN SEHINGGA RM100+ ! untuk bulan sahaja tau.

Jom kita tengok  APA KATA MEREKA YANG DAH CUBA VIVIX

sakit kaki hilang selepas menggunakan vivix together with Ca-Mg tablet

cancer rahim sembuh sebelum operation

tumor tahap 3 hilang selepas pengambilan vivix selama sebulan

tak rabun lagi, tak perlu pakai spec dah

recover from mild stroke within 3 days of vivix cinsumption

vivix bantu kembalikan penglihatan yang kabur serta sembuh dari diabetes


bacaan diabetes berkurangan dengan pengambilan vivix

Ni plak public figure yang juga consume vivix




Jangan mau jangan segan, pm ena utk info /order...kita ikhtiar sedaya yang boleh. DO YOUR BEST, LETS ALLAH DO THE REST.

insyaALLAH...saya doakan agar pembaca Precious Vitamee semua sihat2 belaka.aamiin.


Your Shaklee Independent Distributor,

ID: 960982
Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
email: aeinnamusa@gmail.com
COD area: BB Bangi dan sekitar







DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.