Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts sorted by relevance for query testimoni vivix. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query testimoni vivix. Sort by date Show all posts

Tuesday, 7 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 1

08:39 2 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Testimoni Vivix . 


Puan Irine mengambil Vivix Shaklee untuk cepatkan penyembuhan luka bersalin. Rata -rata bu bersalin mengalami isu ni iaitu luka bersalin lambat sembuh.




Pengalaman Puan Irine mengambil vivix untuk sembuhkan luka bersalin




Nak cerita pengalaman Irine kenapa consume VIVIX😊

.

Untuk Irine sendiri consume Vivix ni bersebab sebenarnya .
.
1st, Irine nak ikhtiar sembuhkan luka dalaman bersalin. Disebabkan Irine pernah bersalin ceaser masa anak pertama (Medina) dan anak kedua + ketiga Alhamdulillah dengan izin Allah dapat merasa bersalin secara normal .
.
Salah satu cara ikhtiar Irine untuk mempercepatkan luka bersalin dalaman Irine cepat sembuh adalah dengan consume VIVIX. Syukur Alhamdulillah luka bersalin Irine pun takde rasa pedih-pedih, takde rasa ngilu-ngilu .
.
Kalau untuk luka bersalin tu VIVIX ni lah paling recommend nak bagi cepat baik. Ada tak dekat sini walaupun dah bersalin 2 minggu tapi still lagi rasa sakit atau pedih mencucuk-cucuk dekat luka bersalin? Tak kisah luka bersalin normal mahupun secara ceaser. 
.
Dan, antara sebab lain nak consume VIVIX sebabkan Irine dah masuk umur 26 tahun, jadi Irine ambil langkah berjaga-jaga utk jaga kesihatan dan elakkan anti penuaan. Bak kata orang, nak elak drpd nampak TUA SEBELUM USIA😋 .
.
Tak nak lah nanti-nanti, orang cakap muda lagi tapi muka nampak tua kan . Kalau boleh nanti Medina, Hasya dan Umar dah besar, Irine nak nampak macam kakak dan adik. Hihi❤️
.
PENUAAN AKAN TETAP BERLAKU TAU. Tapi, adalah pilihan kita untuk menentukan kesihatan badan kita supaya lebih sihat, lebih muda dari usia kita. Kalau kita jaga kesihatan dalaman kita, insyaAllah kita akan menikmati kesihatan yang lebih baik itu LEBIH LAMA 😊.
.
Tak sabar nak bersalin pastu bekalan VIVIX wajib sediakan untuk ikhtiar luka bersalin cepat sembuh semula. -Puan Irine-

TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Friday, 17 August 2018

Testimoni Vivix : Sakit Urat Lepas Bersalin Hilang Lepas Amal Vivix

11:41 22 Comments
Testimoni Vivix :Sakit Urat Lepas Bersalin Hilang Lepas Amal Vivix


SAKIT URAT lepas bersalin hilang lepas amal VIVIX





Ni testimoni saya sendiri.
Masa berpantang anak kedua..tukang urut yang datang urut tu salah urut sampai saya tak boleh membuang air kecil..

Walhal sebelum tu sy ok saja..bersalin tanpa luka atau jahit .. masa diurut tu mmg dia tekan tengah dan sakit gila rasa..sampai sy kena cari tukang urut lain utk angkat balik rahim sbb tukang urut pertama dah buat sampai jatuh rahim..
Akibat dr tu badan sy tetap sakit2 walaupun lepas berpantang..abis pantang badan sy sakit dr pinggang ke bawah..

3 bulan pertama lepas bersalin setiap bulan badan sakit dan kena cari tukang urut..
Sy mula amalkan vivix selepas tu dan selepas botol ketiga sy perasan yang dah 3 bulan jugak sy x sakit badan atau pi mengurut lagi..Vivix mmg bagi testimoni ketara utk saya utk masalah sakit urat saya!



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Wednesday, 20 September 2017

Testimoni Vivix oleh Pesakit Kanser Payudara Stage 2

10:24 0 Comments

Testimoni Vivix oleh Pesakit Kanser Payudara Stage 2

Testimoni fresh dari oven ni dikongsikan oleh Doctor Ain ,

'Pesakit kanser payudara stage 2, buat chemo 1st cycle, lepas chemo muntah setiap  hari (chemo buat 13/9). start vivix 18/9. semalam 19/9, anak dia mesej ni'



Testimoni Vivix dan Kanser Payudara




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Bahagia sang anak dapat beri yang terbaik dalam ikhtiar untuk ibu nya kembali sembuh


Jangan putus harap

Jangan givup dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit kanser untuk lebih bertenaga especially those yang dah menjalani kimoterapi


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang2

😉
=========
PROMOSI TWINPACK VIVIX ,

👍FREE membership
👍FREE postage
👍CASH rebate rm36
👍JIMAT RM200

=========


Jemput baca Testimoni Vivix Menjadi Pilihan Pesakit Kanser di SINI



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Friday, 13 October 2017

Testimoni Vivix: Ikhtiar Untuk Anak Autisme Berjaya!

01:00 0 Comments

Testimoni Vivix: Ikhtiar Untuk Anak Autisme Berjaya!



Testimoni Vivix: Ikhtiar Untuk Anak Autisme Berjaya! |  Kisah saya, alhamdulillah dengan izin Allah saya beri vivix pada anak saya ketika itu sudah 3 tahun lebih hyperactive, sedikit autisme dan lambat bercakap. 

Akhirnya usaha untuk bagi anak bercakap membuahkan hasil.

TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Bahagia sang anak dapat beri yang terbaik dalam ikhtiar untuk anak nya kembali sembuh


Jangan putus harap

Jangan givup dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit 


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang2


=========
PROMOSI TWINPACK VIVIX ,

  • 👍FREE membership
  • 👍FREE postage
  • 👍CASH rebate rm36
  • 👍JIMAT RM200

=========


Jemput baca Testimoni Vivix  di SINI



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Saturday, 1 August 2015

Vivix Pilihan Pesakit Kanser & 12 Testimoni Sembuh Kanser

22:22 0 Comments
Assalamualaikum

Alhamdulillah, smalam ena 'close deal' set TWIN PACK VIVIX SUPER JIMAT ni.







Customer ena ni membuat keputusan BIJAK memilih VIVIX  sebagai ikhtiar semulajadi untuk sembuh dari penyakit kanser yang dihidapi.








Untung sangat customer ena ni sebab membuat belian KETIKA PROMOSI VIVIX Julai 2015...jimat sehingga RM 240 ! 


ok jom pejam mata sat, apa yang boleh dibeli dengan RM 240 ye?

barang2 dapur untuk sebulan kan?

atau minyak kereta ulang alik g tempat kerja untuk 3 minggu atau untuk sebulan!!


wahhhhh.BERTUAH  sangat beliau..ena tumpang happy dan PUAS HATI!



syukur alhmdulillah..kire rezeki juga la untuk beliau sebab KEBETULAN WAKTU TU ADA DISKAUN GILA2 PUNYA;)



ok jom kita  tengok,  testimoni orang Malaysia dan luar negara yang DAH BERJAYA sembuh/ kesihatan bertambah baik dengan VIVIX serta KAJIAN2 yang menyokong testimoni tersebut.


bukan sembang kosong tau..nah bukti2 nya:


TESTIMONI VIVIX DAN KANSER


#1- KANSER PAYUDARA / BREAST CANCER






Adik mengidap kanser payudara TAHAP 3.


Selepas seminggu mencuba sebotol VIVIX,


kesannya , KELUAR TOKSIN melalui najis iaitu najis berwarna hitam macam TAR.


#2- BARAH PAYUDARA





Puan Arfah berkongsi kisah maknya mengidap BARAH PAYUDARA yang menjalani kimoterapi untuk membunuh sel2 barah.


Kesannya, mak beliau  jadi:

lemah
tiada selera makan
dan ulser


Sebagai ikhtiar untuk kurangkan KESAN KIMOTERAPI pada mak, Puan Arfah memberi maknya:

VIVIX ( antioksidan)
NUTRIFERON (immunity booster)
CAROTOMAX (antioksidan)



kesan dari pengambilan 3 suplimen antioksidan power  dan 'immunity booster' ni, DOKTOR TERKEJUT kerana TUMOR dah MENGECUT 


alahmdulillah, ibunya selamat daripada dibuang payudara.


#3- KANSER PROSTAT 






Kanser yang meragut nyawa lelaki.



Resveratrol dalam VIVIX merencat sel tumor secara SIGNIFICKAN


#4- TUMOR PADA DAGU




Puan Siti berSyukur TUMOR pada dagu beliau HILANG  setelah 2 bulan KONSISTEN mengambil VIVIX


#5- KANSER OVARI






Puan Leya mengidap kanser ovari dan terpaksa menjalani pembedahan MEMBUANG PERANAKKAN dan proses kimoterapi.



Menurut Doktor, Kesannya adalah Puan Leya akan mengalami simptom-simptom menopouse pada orang tua dan terbukti apabila Puan Leya mengalami:



 sakit2 lutut,
sakit pinggang
sakit pada tempat operation
kebas kaki, tangan dan muka
panas badan -rasa nak mandi kerap



SELEPAS mengambil VIVIX seminggu,
alhmdulillah, katanya VIVIX SERASI dengan badannya,



lenguh2 badan HILANG,
tapak kaki tidak mencucuk-cucuk lagi
dah boleh SOLAT BERDIRI ( happy sangat!)
Leya MAKIN AKTIF!



MAK ABAH SERTA HUSBAND HAPPY TENGOK LEYA!


#6- BEBAS KANSER




Azwa berkongsi di fb miliknya, ibu saudaranya BEBAS KANSER setelah berikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE.


 kata makciknya itu, cancer cured completely!


#7- BARAH RAHIM





Miracle berlaku apabila seorang customer  yang disahkan mengidap barah rahim akhirnya CANCER NYA HILANG selepas mengambil vivix..


Doktor pon terkejut!

#8- KANSER PAYUDARA





Ena fikir ini testimoni paling POWER kerana disertai dengan kajian saintifik dan diakui oleh seorang doktor bertauliah juga.


Barbara mengidap KANSER PAYUDARA dan telah memulakan pengambilan nutrisi shaklee selepas beliau menjalani KIMOTERAPI.


Nutrisi yang beliau ambil ialah:



dan 6 bulan SEBELUM pemeriksaan kesihatannya yang terakhir, beliau mengambil:



Semasa pemeriksaan dengan physician beliau iaitu seorang Ketua Pakar Bedah Onkologi Payudara  di Pusat Kanser Florida berkata hasil dari pemeriksaan kesihatan adalah BAIK dan CEMERLANG SEKALI!!



Kemudian Barbara bertanya pada doktornya sama ada cara untuk sembuh dari kanser payudara.


kata Doktor beliau, ada satu bahan yang boleh MEMBANTUTKAN/MENGELAKKAN kanser berulang kembali iaitu


---> RESVERATROL!




Doktor terkejut apabila dapat tahu Barbara rupanya dah mengambil vivix di mana kandungan UTAMA nya adalah resveratrol selama 6 bulan sebelum pemeriksaan kesihatannya.



#9- KANSER MENGECUT




Seorang ibu kepada customer mengakui tempat cancer DAH MENGECUT selepaS mencuba VIVIX

#10- KANSER SUDAH TIADA





Pengamal suplimen shaklee berterima kasih kerana beliau berjaya:


hilangkan sel cancer dengan VIVIX

dan

hilangkan cyst sebesar 3.8 cm  dengan GLA COMPLEX


#11- KANSER PARU-PARU



Perubahan seorang cancer survival (kanser paru-paru) yang sangat MNEGUJAKAN..lihat la sendiri gambar kiri dan kanan di atas ni.


Kesan kimoterapi sangat minima dan kini beliau BEBAS dari kanser dengan ikhtiar mengambil VIVIX!


#12- KANSER PARU-PARU






Bahan aktif dalam vivix iaitu resveratrol MEMBUNUH 44% sel tumor dalam badan!



Kajian penyelidik di Japan menemui resveratrol MERENCAT pertumbuhan sel tumor dalam paru-paru.



********************************


Teruja kan melihat testimoni kejayaan mereka yang dah PULIH dengan ikhtiar dengan vivix shaklee.


Harus diingatkan bahawa..ikhtiar lah SEHABIS DAYA, SEMAMPU BOLEH..kerana Allah sukakan hambanya yang berikhtiar bukan semata berserah pada takdir sekiraya diuji dengan sakit/penyakit.


lihat lah keratan akhbar bawah ni, khusus buat perempuan..(ibu, adik dan kakak kita)...1 dari 15 orang dari BERISIKO MENGIDAP KANSER PAYUDARA.







MENAKUTKAN?


ye sangat menakutkan..tapi yang mana PILIHAN KITA?


untuk MERAWAT atau MENCEGAH?


ena PASTI anda yang membaca  sehingga ke saat ini, DAH TENTU memilih untuk MENCEGAH kan.


so mula bertindak dengan mengambil suplimen antioksidan tinggi untuk mengelakkan TERWUJUDNYA sel2 kanser dalm tubuh kita dan orang kesayangan kita,


bekalkan vivix diri dan seluruh keluarga HARI INI JUGA!


untuk sebarang konsultasi atau tempahan:

hubungi ena laju2 ye:

Your health consultant:


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

Wednesday, 8 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 4

10:09 7 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.



Ini adalah feedback dari customer kepada ejen shaklee kekna sendiri, beliau mengambil vivix shaklee ketika berpantang (selepas bersalin):



5 Bintang untuk Vivix Shaklee keana baby tiada cirit birit, makin banyak menyusu dan luka bersalin cepat sembuh dan kering

Baby saya semakin banyak menyusu dan tiada cirit birit . saya sangat bepuas hati dan saya bagi 5 bintang untuk Vivix Shaklee kerana yang paling utama, luka bersalin saya cepat kering dan sembuh. alhamdulillah.



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 3

09:54 2 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Luka bersalin cepat sembuh iaitu 4 hari sahaja dah yakin nak duduk bersila kata Puan Diyana. beliau mengambil vivix shaklee.


Kesan czer sangat sakit tapi vivix shaklee bantu bagi sihat cepat, seminggu je dah boleh tahan kencing- Puan Diyana-





TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Monday, 6 August 2018

Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor

16:21 1 Comments







Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor  : Ikhtiar seorang ibu hamil yang mengidap buah pinggang bocor Berjaya! Alhamdulillah  


'Salam kak, saya pon guna vivix jugak. Dulu saya tak tahu vivix tak boleh guna untuk ibu mengandung. Hak nak masa tu saya ada masalah. Buah pinggang bocor. Bila makan vivix tu buah pinggang saya dah tak bocor. Allhamdulillah. Doktor pon terkejut. Doktor tanya saya ada pegi berubat traditional ke. Saya memang amalkan vivix je. Doakan saya ye diberikan kesihatan yang baik. Sekarang pregnant anak nombor 2. Semoga Allah permudahkan urusan kali ini. Aameen.' -izzahathirah-



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Jangan putus harap

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)


Jemput baca lagi Testimoni Vivix  di SINI



KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Thursday, 13 September 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Teruk, Mujur Ada Vivix !

05:39 0 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Teruk, Mujur Ada Vivix ! |







Saya Ainul Mustafa ibu kepada 3 orang puteri yang comel, aktif membesar
.
Saya mula makan vitamin Shaklee sejak 2011 masa menyusukan anak pertama saya. Bekerja sebagai engineer yang kerap ke sana sini outstation buatkan saya cepat penat, stress.bila stress susu pun merundum.
.
Kemudian saya konsistent makan untuk hamil anak ke dua.saya ada masalah kesuburan dan 2013 saya pregnant anak ke 2, 2014 saya lahirkan anak ke 2.
.
Diuji bila sakit luka bersalin yang teruk dalam pantang.adoiii...Alhamdulillah vivix shaklee penyelamat saya
.
Saya ada masalah berat badan yang teruk.pernah berat naik sampai 70kg.
.
Konsistent buat program #detoxshakleee dan saya berjaya turunkan berat 55kg.
.
Niatnya nak turunkan lagi tapi terpregnant lagi..
.
May 2017 lahir anak ke 3 saya.
.
Jangan tanya kenapa saya suka sangat vitamin #shaklee..terlalu banyak shaklee effects
.



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Tuesday, 7 August 2018

Testimoni Vivix: Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 2

08:49 4 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


17 hari berpantang dari bersalin czer dah 


Saya pun makan vivix shaklee ni, bersalin czer (secara pembedahan) . Alhamdulillah dah 17 hari bersalin tapi tak macam orang bersalin czer  (happy face)


TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Monday, 6 August 2018

Testimoni Vivix : Dari Lumpuh Dan Kanser Rahim ,Dah Boleh Berdiri Dalam Masa 5 Bulan sahaja

16:28 0 Comments


Testimoni Vivix : Dari Lumpuh dan kanser Rahim, dah Boleh Berdiri Dalam Masa 5 Bulan sahaja: Ikhtiar seorang anak yang membekalkan vivix pada ibu nya yang mengidap kanser rahim dan lumpuh akhirnya ibunya bejaya bangun dalam masa 5 bulan sahaja! Alhamdulillah  





TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Jangan putus harap

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)


Jemput baca lagi Testimoni Vivix  di SINI



KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh



Thursday, 12 November 2015

Rahsia Luka Diabetes Sembuh Hanya Dalam Satu (1) Minggu

22:19 0 Comments
Diabetes cepat sembuh dengan asbab Vivix



Assalamualaikum


Nak share satu testimoni yang ena fikir sangat berguna terutama masalah diabetes sangat meruncing
di Malaysia ni.

***

Ni kisah mak mertua sepupu oyun yang dah lama menghidap diabetes..Diabetes dengan luka memang tak dapat dipisahkan..bila luka sikit je, even sikit pun memang susah dan lambat nak baik..


yang paling bahayanya bila mengenangkan risiko infection tu nanti..biarlah penat jerih mencuci luka, asalkan luka tu tak sampai mengundang bala seterusnya..kalau infection, takut merebak, takut kena potong lebih besar kaki tu!


(Rujuk gambar di atas)


Gambar Jun 2014 tu seminggu lepas potong sikit bahagian jari tu...lukanya asik terbuka dan lambat betul nak tunggu tertutupnya..so..memang kene rajin jaga...dekat 2 bulan jugakla dengan luka terbuka tak baik2..



Bulan Ogos 2014, sepupu oyun nak try dengan Vivix..lepas seminggu, ALLAHUAKBAR, tertutup terus kulit tu! Punyela lama tunggu je dekat 2 bulan nak baik sendiri luka tu...tak tutup2...lega kan bila takde luka terbuka yang boleh mengundang lebih banyak bahaya tu...



Untuk mereka yang ada family #Diabetes mesti faham perasaan ni...tak tergambar rasanya bila orang yang kita sayang makin sembuh dan sihat..



Alhamdulillah..cousin repeat order #Vivix lagi..Siap double order dengan pakcik lagi tu..katanya pakcik pun nak try vivix yang amazing ni jugak!



-Puan Oyun-

***


Testimoni Vivix kepada pengidap diabetes ini iaitu saudara Puan Oyun,

  • Luka lambat sembuh iaitu 2 bulan,
  • Selepas mengambil Vivix, alhamdulillah  hanya SEMINGGU sahaja luka SEMBUH!



alhmdulillah Vivix sebagai asbab yang MEMBANTU mempercepatkan proses penyembuhan luka diabetes.

anda ingin mencuba Vivix?


atau ingin menghadiahkan kepada orang tersayang yang mengidap diabetes?


insyaALLAH ena boleh bantu konsultasi pengambilan yang BETUL.


hubungi ENA untuk pertanyaan atau tempahan,

Your Health Consultant
013 357 3153



Wednesday, 30 September 2015

Rela Ikat Perut Untuk Beli Vivix, Doktor Pon Tak Percaya!

10:56 0 Comments



Testimoni Min :

 "..Saya kumpulkan semangat mengikat perut untuk beli dan mencuba Vivix...Doktor seperti tidak percaya kerana..."

January 19, 2015 at 9:00pm


Saya nak bagi testimoni shaklee.
======================


Cepatnya masa berlalu.


Tahun 2015 ni kira dah masuk 3 tahun lebih saya dah tak kerja sejak hujung tahun 2011 lagi.
Pada awalnya saya cuma ambil cuti tanpa gaji kerana kesihatan saya yang agak teruk masa tu. Tapi disebabkan keadaan saya belum stabil saya terpaksa berhenti kerja juga.


Saya telah disahkan oleh doktor pakar orthopedik, mengalami masalah tulang belakang PID (Prolapse Intervetebral Disc) a.k.a Slipped Disc kronik, di mana pada masa itu tapak kaki kiri saya mulai kurang deria rasa.


Saya hanya rasa macam ada sesuatu yang melekat di tapak kaki tetapi sebenarnya tiada apa2. Saya tak dapat rasa apa2 sewaktu kaki memijak clutch kereta.


Pinggang saya sudah semakin sangat sakit. Saya perlu bertahan. Saya teruskan juga pergi ke ofis.


Fikiran saya masa tu hanyalah pergi jumpa doktor yang berhampiran ofis tempat saya kerja, minta surat untuk refer ke doktor pakar orthopedik dan minta cuti tanpa gaji dari bos selama sebulan. Tak kira bos bagi atau tidak saya mesti cuti. Kalau tak bagi juga saya berhenti kerja.


Ya.. itu dah kira 4 tahun yang lepas.


Selama 2 tahun saya berjuang menahan sakit. Saya tak boleh jalan. Tak boleh baring. Tak boleh duduk lama2. Semua serba tak kene. Masa tu saya masih bujang. Mak, abah dan adik2 banyak membantu.



Ketika saya sedang berjuang menahan sakit, saya lebih banyak duduk di tikar sejadah. Lepas subuh terus dhuha. Tenang sangat masa tu. Walaupun setiap pergerakan saya sangat sukar dan sakit namun setiap kali berbual2 dengan Pemilik Sekalian Alam ini hati sentiasa tenang dan lapang. Seolah hilang segala kesakitan dan kesusahan.


Setelah lama saya sendirian, asbab sakit yang saya alami, Allah temukan jodoh saya dengan seorang lelaki yang sangat budiman. Itulah suami saya.


Ya.. betul janji Allah. Setiap kesulitan itu diiringi dengan kemudahan. Saya sakit, terlantar, Allah temukan jodoh yang bertahun2 saya cari dan tunggu. Alhamdulillah.. syukur ya Allah...
Asbab sakit dan jodoh pula..saya ditemukan dengan Shaklee. Ya Shaklee..



Satu jenama yang sudah lama juga saya cari sebab saya tahu jenama ini mempunyai produk yang baik. Mak banyak kali cerita tentang Shaklee. Mak kata mak pernah beli minyak ikan Shaklee untuk adik istimewa. Masa tu mungkin sekitar tahun 2007. Saya pun tak pasti. Saya masih bersekolah masa tu.


Ada perubahan yang memberangsangkan. Sebab tu saya cari semula jenama Shaklee. Kami sangkakan produk Shaklee ni dah tak ada lagi. Bila tahu ada lagi rasa gembira sangat.


Saya mula makan vitamin Shaklee semasa dalam pantang. Sebab nak tambah pengeluaran susu badan. Saya ambik Energizing Soy Protein (ESP) dan Alfalfa.


Baca: Testimoni Energizing Soy Protein (ESP)


Tetapi masa tu rasa macam tak menjadi. Namun saya teruskan juga. Lama kelamaan saya rasa susu saya semakin pekat. Walaupun tak banyak seperti orang lain tetapi anak saya tetap dapat menyusu. Dan semakin lama pengeluaran susu bertambah. Alhamdulillah. Syukur sangat.


Masa dalam pantang saya rasa sangat tak sihat. Mungkin kesan sakit tulang belakang saya. Manakala jari dan pergelangan tangan kiri saya pula kebas dan sangat sakit hingga tak boleh disentuh. Saya berasa sangat sukar untuk mengangkat dan menguruskan anak saya pada masa itu. Tiap kali nak mengangkat anak untuk disusukan saya akan mengalirkan air mata menahan kesakitan.


Dalam masa yang sama bila ada rezeki lebih saya akan beli lagi vitamin Shaklee. Sedikit demi sedikit saya tambah.


SR Vitamin C,
Vitalea,
B Complex,
Vitamin E,
GLA,
Zinc Complex,
Peppermint-Ginger,
Herb Lax,
Omegaguard,
Lecithin,
Garlic
Vivix

Maaf terlalu banyak pula


Bukan saya seorang yang makan. Ahli keluarga saya ikut makan juga. Sehinggalah pada suatu masa saya kumpulkan semangat mengikat perut untuk beli dan mencuba Vivix. Upline saya, saya biasa panggil beliau Kak Shareena cadangkan saya mencuba Vivix untuk masalah PID ini.


Baca : Testimoni Vivix


Alhamdulillah. Dapat juga beli masa promosi Vivix sebelum ni. Satu botol je mampu nak beli. Memang agak mahal. Tapi demi kesihatan dan anak saya, saya perlu ketepikan harga tu. Kesihatan lebih penting.


Seminggu selepas makan Vivix dan Omega (vitamin2 lain ada makan juga tapi saya utamakan Vivix dan Omega dulu), sakit dipergelangan tangan kiri mulai berkurang.


Baca: Omega Guard , Minyak Ikan Terbaik Di Dunia


Lama kelamaan selepas habis satu botol Vivix dalam tempoh sebulan saya tak perasan yang sebenarnya jari dan pergelangan tangan kiri saya telah pulih.


 Dan pada 15hb Januari 2015 doktor orthopedik telah sahkan jari dan pergelangan tangan kiri saya telah pulih sepenuhnya. 


Doktor seperti tidak percaya kerana saya tidak makan sebarang ubat tahan sakit ataupun membuat fisioterapi. Subhanallah. Alhamdulillah.


Kini sakit belakang, pinggang masih ada tetapi keadaan kesihatan saya sudah jauh beza dari dahulu.


Saya sudah boleh berjalan, sudah boleh buat kerja rumah lebih sedikit, lebih sihat dan cergas berbanding dahulu, kulit wajah saya lebih sihat dari sebelum ni.


Dulu kusam dan berjerawat. Masalah keputihan dah tiada. Masalah dalaman wanita dapat di atasi. Daya ingatan saya semakin baik.



Pendek kata Syukur Alhamdulillah kerana banyak masalah kesihatan saya menunjukkan perubahan yang ketara secara keseluruhannya.


Begitulah.. Satu langkah yang kecil dapat membantu ke arah satu perubahan yang besar. Bantu diri untuk bantu orang lain. InsyaAllah kita mampu mengubahnya.

credits.


****

Alhamdulillah,

Ena yang baca testimoni ni pon rasa tersentuh sangat. Badan kita ni nak pakai lama kan. So tak ada salah nya kita LABURkan sedikit wang untuk kesihatan badan sendiri dan keluarga. SIHAT ITU MAHAL!

******



 jangan malu segan hubungi ENA untuk sebarang info/order tau


till then,

have a nice day !



013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.