Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label pekej berpantang murah. Show all posts
Showing posts with label pekej berpantang murah. Show all posts

Wednesday, 10 July 2019

Confinement Lady dan Bekam Wanita di Bangi, Kajang dan Putrajaya

08:33 4 Comments





Urut wanita bersalin (ocnfinement Lady) dan Bekam wanita di sekitar Bangi, Kajang dan Putrajaya



Confinement Lady dan Bekam Wanita di Bangi, Kajang dan Putrajaya | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Siapa pernah buat bekam dan mnegurut. Ena sendiri sejujurnya belom pernah buat bekam lagi tapi ena tahu banyak sangat kelebihan dan khasiat untuk ikhtiar atasi penyakit. Part mengurut tu memang selalu sangat lah urut masa pantang bersalin.

Bagi ena, mengurut sangat penting especialy untuk wanita lepas bersalin untuk bagi tubuh segar semula dan cergas seeprti sedia kala. Urutan ni ibarat membaiki semula peredaran darah bagi lebih lancar dan membuang angin. Memang berbeza sangat perasaan dan kesihatan badan lepas mengurut. Rasa sangat best ringan kepala dan satu badan. Ni ena duk tulis ni pon rasa macam nak pi mengurut sekarang haha

Berbekam adalah amalan sunnah yang sudah dipraktikan semenjak zaman Rasullulah. Kelebihan Bekam dapat merawat 101 jenis penyakit, antaranya:

👍sihir
👍migrain
👍buang darah kotor
👍kurangkan kadar kolestrol dalam darah
👍buang toksin dalam badan


Nak share dengan korang Kak Dee ada menawarkan servis bekam dan urut bergerak (mobil) yang mana sangat memudahkan kita tak perlu nak keluar rumah dah.

Kak Dee sedia memberi konsultasi berkenaan bekam dan urutan kepada wanita-wanita 







✅ Urut dan Pakej Bersalin Wanita. Kesan dan kebaikan yang dapat dilihat adalah membaik pulih tenaga dalaman, dapat mengembalikan aura positif dan kadar penyembuhan dalam jangka masa yang lebih singkat.

Antara rawatan yang diberikan dalam Pakej Bersalin Wanita adalah:

💝 Urutan Traditional/ Saraf/ Bersalin
💝 Tungku
💝 Tangas
💝 Mandi herba
💝 Mandi aura
💝 Mandi baby
💝 Pilis
💝 Param
💝Bengkung
💝Masakan pantang (atas permintaan pelanggan sahaja)


Kak Dee sebagai Confinement Lady





Bagi yang berminat untuk di layan bagaikan puteri di rumah sendiri hehe, boleh lah klik link wassap Kak Dee di bawah ni dan booking slot urutan atau bekam anda k


Untuk keterangan lanjut, sila hubungi







DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.