Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Thursday, 27 August 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

15:38 10 Comments




Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.





Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.



nak join giveaway ini, sila klik pada banner..



Wednesday, 5 August 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

22:36 8 Comments



Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com 
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :





+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)

+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.



Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com



Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa

Thursday, 30 July 2015

"Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

18:55 0 Comments


Assalamualaikum

jom ramai2 meriahkan n join mini giveaway by mimi.

klik je banner di atas untuk JOIN ye,

pemenang nanti dapat topup FREE;)

sapo nk bagi kannn.mana tahu ada rezeki

yang dah join jemputla tinggalkan URL anda di bahagian komen ye..


tqsm!

Tuesday, 7 July 2015

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services

17:42 0 Comments



Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..

Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang


Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015

Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)


Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.

Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.

Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.

Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

[ Gambar Di Luar Kedai ]
[ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan.
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan.

2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat.

3. Penghantaran Yang Fleksible
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan.

4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :)
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50.

5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.
6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 011 3550 5319. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.




Thursday, 25 June 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

13:19 3 Comments


Assalamualaikum

alhmdulillah , bestnye giveaway raya ni. jom kita join ramai2..mana tahu ada rezeki kan. 

5 orang pemenang bertuah akan menerima rm150 setiap seorang!





Cara2 untuk sertai kontes raya super best ni:


1- Buat entry bertajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

2- Letak banner (poster) seperti d atas dan link kan ke http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

3- Pilih 5 produk dari link tersebut dan muat naik dalam entry di blog anda ( seperti yang ena buat di bawah ni)

4- Email penyertaan anda kepada give_away@nile.com.my berserta dengan butiran berikut:

Subject: Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
URL blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :


Tarikh Tutup adalah 11.59 am, 14 Julai 2015 dan pemenang akan diumumkan pada 15 Julai keesokkannya pada jam 4.30 pm.  Pemenang Bertuah akan menerima email dari nile.com.my untuk menuntut voucher,  anda boleh klik di List of Participant & Raya Giveaway Result untuk melihat senarai pemenang bertuah .

Pilihan #1:



Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 140 piece



Pilihan #2:




Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pieces

Pilihan #3:




Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 200 pieces

Pilihan #4:



Price Meletop: RM21.90
Date: 07/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 150 pieces

Pilihan #5:



Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20
Date: 07/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 150 pieces



okie, ini lah 5 pilihan meletup raya ena;)
anda pon pilih tau...rm150 tu banyak tu, boleh la buat beli 5 pilihan  ni kan..rezeki ena sape tahu;)

Jangan lupa: Tarikh Tutup adalah 11.59 am, 14 Julai 2015




DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.