Follow Us @sihatcantik_byena

@aeinnamusa

Showing posts with label Youth Skincare. Show all posts
Showing posts with label Youth Skincare. Show all posts

Wednesday, 3 October 2018

Rutin Harian Makyong Sekarang

17:35 6 Comments
Rutin Harian Makyong Sekarang | Assalamualaikum. Setiap hari rutin skincare kekna sekarang , remove sel mati dari kulit muka.

Kesan sel kulit mati yang tertanggal selepas gunakan YOUTH Perfecting Toner 


Memang terbaik YOUTH Perfecting Skin Toner ni. Selepas cuci muka pon , tengok tu kapas, masih ada lagi kotoran.

Sel kulit mati ni kalau tak buang lama2 kulit jadi nampak kusam dan lebih tua dari umur.

YOUTH Perfecting Toner


Plus, dalam Toner ni ada Muscadine grape tau , sama bahan dalam vivix di mana effect antipenuaan dalam anggur muscadine yang sangat hebat . (Allah Maha Hebat)

Anggur muscadine ni bantu MELINDUNGI dan MEMPERBAIKI DNA sel kulit kita dan mengHALANG kerosakkan kolagen & elastin.

Penggunaan YOUTH toner yang konsisten buatkan kulit kita lebih toink toink anjal gitu

Fungsi YOUTH Pefecting Toner


Jemput singgah dan FOLLOW Blog baru kekna : Kedai Vitamin Bangi Kajang Putrajaya




Sunday, 23 September 2018

Musafir ke Negeri Melaka

08:52 4 Comments
Pagi ni InsyaAllah bermula permusafiran kami sekeluarga atas urusan kerja Bangkamal😊



Tengok tu semua nak dihangkut nya. Almari taknak angkut sekali ke Ena oi.haha

Kebetulan tempat tu ada open air Water theme park so kekna bawak perisai sunscreen   Youth Moisturiser spf50 ni sesiap, dan of course satu set Youth juga😊







Mana boleh tinggai tu☺️, sekarang ni bangun pagi2 pegang kulit muka wink wink mesti keluar love kat mata😝 sebab jatuh cinta dengan texture kulit yang lembutt sangat, tona sekata, lebih lembap, licin dan nampak sihat ceria !

Nak kata Putih tu takdak lah putih macam susu sebab saya ni memang sejak azali coklat manis ja orangnya. Cuma LEBIH CERAH tu ader lerr 😋☺️😁

( bukan diri sendiri je yang rasa👆 mostly customer ‘mengadu’ bende yang sama )😉

Pastu kan pepagi bangun tidur, rasa sayanggggg nak cuci muka haha boleh tak camtu. 

Dulu bangun pagi tak menyabo nak cuci muka sebab berminyak kalah minyak nak buat goreng ikan tilapia🙄😆

Sekarang ni takdak minyak apa dah, muka siap tau macam dah ready boleh keluar jalan2, eh macam dah mandi lah senang kata even tak mandi lagi👻kui kui kui





3 hari lepas ada naik jerawat  kt dahi belah kanan. Its ok kita senyum ja tak nak stress2. 

Jerawat tu kan tanda badan kelurkan toksin dan tanda skincare kita selamat bebas bahan terlarang😉 ( kebanyakkan bahan terlarang yang ada dalam product skincare sekarang menyekat jerawat keluar malah bulu roma kt wajah pon tertanggal habis. Nampak licin brkilat takdak bulu roma , jerawat tak pernah keluar tapi tu sebenarnya anda dalam bahaya tau . So please cek balik apa bahan dalam skincare kita tu.)

Ok sambung kisah jerawatku tadi,

Now lepas 3 hari, jerawat dh kecut sepenuhnya dan nampak parut pon dh mula nk MENGHILANG.

Kalau dulu bekas jerawat,parut bukan menghilang tapi MENGHITAM🤣

Memang menjadi lah suplimen dr dalam  ( amek set hamil tapi kulit pon dapat kesan skali) dan Skincare YOUTH utk rutin luaran (pagi dan malam)😃

Alhamdulillah 😍
Yahooo!🤸‍♂️


satu set Youth juga😊

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.