Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Work at Home. Show all posts
Showing posts with label Work at Home. Show all posts

Thursday, 5 November 2015

Selesai 2 Online Class Untuk Usahawan Online di Bawah Empayar OPE

15:13 0 Comments

Assalamualaikum

Alhamdulillah 2 malam berturut turut kelas online di support group kami ...

Kelas online yang diadakan adalah

-KELAS ASAS BLOG dan

-KELAS BELAJAR MEMBUAT POSTER MENARIK

Kedua-dua kelas ini sangat amat penting bagi seorang usahawan online.

Alhmdulillah feedback dari peserta sangat memberansangkan.

Yang best kelas ni FREE sahaja dan exclusive buat OPEians...lagipon, kelas online ni flexible..mak2 pon boleh attend kelas tanpa meninggalkan rumah. Sambil breastfeed anak ke, sambil baring2 kat katil ke, kat sofa ke,sambil makan eskrem pon boleh!

Kelas ASAS blog kalau kat luar at least rm150 tau..kelas buat poster lak at least paling murah ena  pernah jumpa rm35 .

Di OPE , free je kami bagi;)

Ingin menjadi usahawan online  dan menjana income dan ingin menyertai kursus serta kelas2 FREE untuk memperkasa skill2 bisnes marketing anda?

Come n join us:

ENA
Your bisnes mentor!
013 357 3153

Korang Tahu Tak #6 : Shaklee 'Tak Tepati Janji' Bayar Bonus Pengedar!

09:51 2 Comments

Assalamualaikum

PANAS kan topik entry ni.

Seperti yang sahabat blogger tahu, ena merupakan Pengedar Shaklee Sah dan Berdaftar (ID:960982) dan kini bergelar working-at-home-mom iaitu usahawan shaklee yang serius menjalankan perniagaan secara atas talian 100%.

.

Shaklee 'janji' nak bayar bonus jualan (cash yang dikreditkan terus ke akaun bank pengedar) pada setiap 15 haribulan.

TAPI,

apa yang terjadi, by 13 hb setiap bulan, pengedar dah pon dapat bayaran BONUS masing2 :p

;)

hihi.


haruslah iols suka kan walaupun shaklee 'tak tepati' janji janji manis beliau..hoho


ok lah, jom ena share sedikit info shaklee berkenaan pembayaran bonus ni.


Korang Tau Tak?
.
Company Shaklee telah berjaya membayar bonus kepada SID ( Shaklee independant distributor) mereka sebanyak USD 7 Billion sehingga 2015 bagi mereka yang layak setiap bulan.
.
Oleh sebab itu, ramai yang yakin dengan Shaklee sehingga ahli Shaklee sudah mencecah 1.2 juta orang di seluruh dunia termasuk Malaysia.
.
Adakah anda salah seorang darinya?

atau anda mahu menyertai kami?


come n join us today!

jangan nanti dulu
masa tak akan menunggu


ena,
013 357 3153

Tuesday, 3 November 2015

Korang Tahu Tak #5: Labur USD 20Juta Selama 5 Tahun Semata-mata Mencari Bisnes Yang Sesuai?

11:16 0 Comments


Assalamualaikum


Korang Tau Tak ?



Multi-Billionaire Roger Barnett telah menghabiskan USD 20 Juta dan mengambil masa 5 tahun untuk mencari company yang sesuai untuk dilaburkan sehingga beliau berjumpa dengan Shaklee.



Beliau yakin dengan Shaklee kerana company ini mampu pergi lebih jauh. Beliau membelinya pada tahun 2004 dan mengelarkan Shaklee ini sebagai "Crown Jewel of Network Marketing"


Jadi, kita tidak perlu pening2 nak cari company apa yang sesuai untuk dilaburkan kerana Roger Barnett sendiri dah buat kajian sendiri. Kita cuma perlu yakin dan berusaha untuk mencapai impian kita melalui bisnes Shaklee ni jer. 


Ena sendiri rasa mudah sangat berniaga shaklee product dengan modal permulaan tidak sampai rm100 pon dan kini alhamdulillah menikmati duit poket sendiri at least 4 angka setiap bulan di sampiang mendidik anak2 di rumah. tak perlu hadap traffic jammed pon. Itu lah yng penting kalau tinggal di lembah klang ni..tol lagi kan..hihi


Alhmadulillah ena dan Team Precious Empire dilorongkan hati untuk bersama-sama menyebarkan manfaat dan peluang dalam shaklee


Bagaimana?
Anda yakin dengan bisnes Shaklee yang sudah established sejak 1st April 1956 ini?



Ingin sama-sama explore dan maju dalam bisnes bersama shaklee?




Ena,
013 357 3153
Mentor Bisnes Anda!

Thursday, 17 September 2015

Menghadiri 'Coordinator Category -Leadership Development Workshop'

11:01 10 Comments

Assalamualaikum


Khamis minggu lepas ena menghadiri satu bisnes workshop yang di adakan di SHAKLEE HOME OFFICE di Sunway Pinnacle, Subang.


Salah satu event utama yang dibentangkan ketika workshop ini ialah PELUANG BERCUTI di Bangkok selama 4 hari 3 malam, fully sponsored by shaklee;)


best ke best?

best sangat, kami semua balik dari worksop ni dalam keadaan teruja semua. hehe



ok, Jom layan gambar di sekitar program,


Aeisya pon nak pergi Bangkok juga mama!

Ucapan dan motivasi dari Shaklee Mentor yang dah 25 tahun bertapak dalam dunia shaklee bisnes di Malaysia



Good sangat aeisya  sebelah mama sepanjang program

Gambar cilok dari blog Master Nadiah..hihi..tengok lah kaklong aeisya tu..tak kire tempat..hoho

Ena bersama Kakpia,pejuang kekal sihat dengan suplimen semulajadi juga;)




Sharing dari ena di slot Meeting after Meeting. Waktu ni ena ceritakan kisah ena etelah amalkan Teknik BAD. nak tahu apa itu BAD, insyaALLAH suatu masa ena akan buat entry khas;)




Supermommy bermeeting pon bawak anak2 kecil..apa ada hal, asal anak depan mata ye dak?hihi

Bergambar ramai2 sebelum balik;)


alhmdulillah, setelah selesai  program, kami balik dalam keadaan  yang berkobar kobar untuk meneruskan jihad dalam bisnes ni;)


dan yang penting, MISI BANGKOK!!


anda yang belom ahli masih berepluang nk join tau.

jangan malu segan, hubungi ena ye untuk keterangan lanjut


013 357 3153
Ena

Saturday, 12 September 2015

Kelas Blog Eksklusif Bersama Mentor Bisnes Nadiah Suhaidi

10:55 13 Comments

Assalamualaikum


Pada 8 Sept lepas ena dan seorang rakan niaga Our Precious Empire ( group bisnes di bawah kelolaan ena) iaitu Syida telah mengorbankan masa dan tenaga kami untuk menuntut ilmu di rumah mentor kami iaitu Master Nadiah


Tajuk yang dibincangkan ialah Basic Blog dan SEO









Seronok sangat2 kelas santai tapi penuh dengan ilmu. Master Nad jamu kami dengan Rasberry Tea dan donut yang gebu lembut sangat2..aeisya makan banyak! hee



Buat Master Nad, terima kasih atas ilmu yang dicurahkan.



Buat rakan niaga ena , Syida yang tek pernah kenal erti penat lelah, GOODLUCK! tiada usaha yang sia2..dan percayalah, orang yang berusaha pasti berjaya..MAN JADDA WA JADDA.



*****

Kenangan selfie bersama syida ketika Majlis Sambutan Master Baru di Putrajaya.



Kenangan Bergambar dengan Master Nad ketika kelas product info di Bangi.

Ingin menyertai group kami menjana income dari rumah?

terbuka kepada semua yang sedang bekerja atau pengganggur atau surirumah juga


laju2 hubungi ena jangan malu segan ye:

013 357 3153

Monday, 31 August 2015

Reply PM Sampai Kejung Tangan-Penangan Hari Closing Bisnes;)

14:32 0 Comments

TANGAN DAH KEJUNG , BATERY FON DAH KONG KiNG KONG (hihi)
=====================

.
assalamualaikum semua..
.

aktiviti dari smalam, entertain customer dan new customer dan regular yang nak GRAB PROMO BULAN NI...best wooo dapat vitamin FREE...

.

ada yang marah2 sebab tak perasan promo ni sedangkan ena dah war war di grup khas kami..alahai, comey je customerku..hihi

.

ada yang kata ' ish menyesal ni kalau tak daftar ahli bulan ni'..
haaa..cepat2 daftar..wasap je laju2 k 013 357 3153

.

ada yang asalnya ahli biasa, dah mula berjinak2 nak JANA INCOME dari shaklee biz, studen lagi tau!..kerlas kau jahhhh

.

ada sorang tu, ' tak best la beli dari orang lain..dengan kak ena jugak best..hihi malu cheqq

.

yang sorang lagi. kak ena, nak tukar upline boleh ke. macam mana prosedure.. hee, tak boleh syg, ada prosedure tapi rumit sikit;)
.

********************************************
yang belom ahli, beli 1 item je dah boleh dapat FREE MEMBERSHIP..kalau dulu kene beli sehingga rm800 untuk dapat FREE MEMBERSHIP ni.
********************************************
.

haaaa.. best ke best?

.

**pssstt:

untuk ahli berdaftar SAHAJA, bulan ni ada peluang dapat FREE ZINC COMPLEX (salah satu item dalam set berpantang ni)..apa yang bestnya zinc ni percepatkan PENYEMBUHAN luka dalaman dan luaran selpas bersalin..tak kira normal atau czer;) so tak lalu nk makan ikan haruan pon xpe..amek zinc je.

.

****pssstttt lagi:

untuk yang BELOM DAFTAR, dapatkan set berpantang ni atau mana2 product shaklee, daftar ahli dan anda LAYAK dapat FREE VITA LEA (multivitamin untuk seisi keluarga...




 SET BERPANTANG SHAKLEE ena..tak sabar nk guna;)

Thursday, 27 August 2015

Mudahnya Bisnes Dari Rumah

16:52 2 Comments
Antara order harini, terima kasih wakil ena yang bersusah payah membantu ena dari awal penglibatan ena dalam shaklee bisnes ni.

Assalamualaikum


alhamdulillah hari yang sungguh bahagia..


mungkin sebab hari gaji, so order masuk pon bertalu2. hehe


alhmdulillah berjodoh dengan bisnes yang MUDAH ni, hanya beroperasi dari rumah..maa yang fleksibel dan yang penting , anak depan mata.


now anak tengah tidur tu..memang ena akui jika ank tak tidur memang kurang mudah la nk buat kerja2 di SOHO (small office home office) ni..tapi semua tu bergantung pada NEKAD dan KESUNGGUHAN kita


mana ada kerja mudah kat dunia ni. melainkan awak anak sultan atau perdana menteri..hihi..





ini lah barang nya yang dalam plastik atas tu;)..semua orang punya tu termasuk BEG MEMBERKIT TU (..kecuali meal shakes dan ostematrix tu stok untuk aeisya dan ena sendiri. 


makyong tak boleh hidup bila kehabisan stok ostematrix..hihi


MEMBERKIT BAG tu kepunyaan salah seorang student di IPTA di Selangor. Beliau merupakan regular customer ena, tapi kali ini beliau decide nak DAFTAR AHLI sebab ada offer FREE VITA LEA (multivitamin) yang berharga rm94, tahan 4 bulan tu!


untung kannnnn studen tu ;)






Anda edang tercari2 bisnes yang sesuai untuk dibuat secara PART TIME/FULL TIME di kala ekonomi gawat sekarang?


jawapannya ada di SINI. 


hubungi ENA sekarang juga


FAST ACTION
FAST RESULT!


013 357 3153

Tuesday, 18 August 2015

Sesi Shake Shake Shaklee

22:26 0 Comments
Bergambar kenangan selepas kelas



Assalamualaikum.

Alhmdulillah semalam ena menghadiri satu sesi kelas bisnes EKSKLUSIF yg bertempat di Faizland Traning Centre , BB Bangi milik super mentor ena iaitu Master Mama Cery.






Bersama Master Nadiah Suhaidi

Terima Kasih pada Master Nadiah Suhaidi kerana sudi tumpangkan ena ke kelas..siap jemput kt umah lagi tau..terharu sangat!


Intipati kelas adalah berkisarkan shaklee bisnes trending dari 2010-2015...sangat2 penting untuk kita sebagai pengedar menyusun STRATEGI BARU dan perkukuh kan stratgei lama dalam usaha meluaskan empayar bisnes masing2.


Tu diaa...empayar katako..hihi..ok la kan IMPIAN KENE BESAR , BARULAH ALASAN DAN CABARAN TAMPAK SEBESAR KUMAN je..tak gitu?


Alhmdulillah ena dah pon kongsikan segala ILMU yg dapat waktu kelas ni pada seluruh organisasi bisnes ena. Harapan ena, mereka semua akan praktikkan segala yang dikongsikan.



Wednesday, 29 July 2015

FREE JONGKONG EMAS TULEN 999.9- Cabaran 90 hari Update blog!

10:37 0 Comments


Assalamualaikum


Demi menghargai rakan niaga,


Dengan rasa rendah hati, ena ingin menawarkan JONGKONG EMAS 1 gram berketulenan 999.9 kepada rakan niaga ena yang memenuhi syarat2 berikut:


-Terbuka kepada semua OPEIANs sahaja ( ahli yang berdaftar di bawah group kelolaan ena)


-UPDATE 1 entry blog berkenaan bisnes, setiap hari selama 3bulan berturut-turut



-Blogwalking 10 blog sahaja SETIAP HARI.


-Mula pada 1 Ogos 2015, tamat pada 30 November 2015




**********

itu sahaja syaratnya..mudah kannn


1 gram emas TULEN ni jangan bukan murah harganya. kalau nak tahu, boleh rujuk harga di SINI..almost  RM 200 tau!


sapo nk bagi FREE2 gitu je.


ha, meh doket, ena nk bagi ni. tak payah buat sale bagai..update blog aje...ish...tolongggg mudah sangat ni kenapa?


disebabkan ini adalah offer TERTUTUP ( yang bertuah sahaja layak menyertainya)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rujuk group rahsia kita (OPE) untuk update selanjutnya ye.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

selamat berusaha!



*anda minat untuk bisnes?
Jangan biarkan ketakutan menyelubungi diri anda,
berubah la demi masa depan keluarga!


AYUH, hubungi ena untuk bimbingan perniagaan PERCUMA!

FOUNDER OF OUR PRECIOUS EMPIRE:


Tuesday, 28 July 2015

Entry ke 100 Blog Ena-Impian Hidup

17:04 4 Comments

Assalamualaikum


Alhmdulillah..baru 2 bulan ena serius blogging..tak sangka makim cepat blog ini dikenali ,siap menang 2 segmen lg dr 2 blogger femes. Alhmdulillah.



Ena nk buat entry spesel skit kali ni sempena entry ke 100, total page review dah melebih 10 000 dan visitor blog ena dari malaysia dah capai 1000.


Entry ni berkenaan impian, harapan dan target ena dalam hidup

PERIBADI



Target peribadi ena:


-langsaikan hutang PTPTN yang berbaki lagi rm8k by Jun 2016


-langsaikan hutang personal by Disember 2016


-langsaikan hutang kereta saga by Jan 2018 ( kini adik yang pakai)..beli sebab nak bagi family guna, pakai statement bonus shaklee je;) thank you shaklee!


-bagi duit belanja ma abah dan mertua rm200 setiap orang setiap bulan


-bayar Zakat rm200 setiap bulan 


-sedekah rm100 setiap bulan

-saving peribadi rm200 setiap bulan


FAMILY





Terima kasih keluarga bahagia aka keluarga jannah ena, suami Kamal Fadzli dan anak solehah Aeisya Humaira serta 7mo+ baby masih kat 'dalam' tummy mama;) 


Semoga keluarga kita menjadi keluarga ahli syurga Allah.


Kepada tulang belakangku, SUAMI: tiada apa lagi B nak request. Terima kasih kerana menyokong segala usaha B mengejar impian B yang tinggi bak gunung everest itu;)


Sila lah bertabah dengan kerenah isterimu yang kadang2 macam2 juga.hihi.





We complete each other!



ANAK 






So far, 5 tahun kawen, baru anak sorang..insyaAllah bulan october ni dua orang la;)



Impian nak anak ramai.hee...seramai boleh yang Allah kurniakan..sebab tu dari awal kami menolak sebarang pil2 perancang yang doctor/nurse suggest..tapi rezeki anak semua tu kerje dan urusan Allah belaka..kami terima dengan tangan yang terbuka dan berlapang dada



Nak didik dan bimbing menjadi seorang yang beriman walau apa pon profesion (kerjaya) yang mereka nak pilih kelak. nak SEMUA anak manjadi hafiz/hafizah.. Besar kan cita citaku..hihi..tapi ena YAKIN tiada yang mustahil yang ada ialah POSSIBLE BELAKA.  yang penting NIAT dulu;)




InsyaAllah impian yang ena benar2 nak buat untuk family :


-bawak ma abah dan mertua serta suami dan anak jejakkan kaki ke Mekah by Jan 2017.

-simpanan pendidikan aeisya sebanyak 100g emas by disember 2017

-beli rumah banglo di Bandar Baru Bangi depan Tasik Cempaka by May 2017

-

BISNES



Secret group di bawah kelolaan ena di Fb


Target dan Harapan dalam bisnes memang banyak. Buat masa ni ena focus pada empayar shaklee bisnes ena iaitu OUR PRECIOUS EMPIRE yang juga 



Pada yang mengenali ena, sebelum ni ena bermula dgn pelbagai jenis bisnes termasuk bisnes emas, buku fizikal , tasbih digital dan bisnes servis iaitu tuition..kelam kabut jadinya. Semua pon ena nk buat.haha..alhmdulillah dilorongkan hati utk FOKUS pada yang 1 dlu buat masa sekarang.



InsyaAllah, target bisnes ena:

-penyertaan dari rakan niaga baru dan aktif meningkat sebanyak 100 orang by Disember 2015


-melahirkan 15 bisnes leader ( at least, Supervisor) by May 2016


-menyebarkan manfaat suplimen shaklee yang natural, halal dan selamat seluas2 nya di medium online dan offline pada setiap hari.


-membantu 25 orang surirumah/ orang yang dah bekerja (kerajaan/swasta) menjana income sampingan at least 4 angka sebulan by Jun 2016


-meluaskan empayar shaklee ke negara jiran ( indonesia, singapore dan brunei) dengan 10 penyertaan yang aktif bisnes by May 2016


KEROHANIAN


Target dan harapan untuk meningkatkan 'kesihatan rohani' :

-solat di awal waktu

-mengaji al quran setiap hari

-mangajarkan Al Quran pada orang lain iaitu anak anak sendiri

-Zakat dan bersedekah setiap bulan

-bangun tahajud sekurangnya 3 kali seminggu

-solat sunat Dhuha setiap hari

-banyak MEMBERI (senyuman, pertolongan, wang dan ilmu)

************************


ena ada senarai 100 impian ena untuk jangka pendek dan panjang..yang itu lebih spesifik. 

insyaALLAH setiap impian yang tertulis bakal menjadi KENYATAAN yang penting kita sendiri mesti lah YAKIN dan BERSANGKA BAIK dan Allah Maha Pemurah serta Kaya..tiada yang mustahil bagiNya;)


terima kasih atas sokongan family, rakan niaga serta pelanggan setia ena semua


Big Dream Chaser:






Thursday, 23 July 2015

Bonus Raya, TAHNIAH pada semua penerima yang layak!

13:43 0 Comments




Assalamualaikum


Hari ni dah raya ke 6. 
Ena baru je buat pembahagian BONUS RAYA pada team bisnes ena. Memang dah jadi kebiasaan, setiap bulan ena akan akan bagi reward pada mereka yang perform well untuk previous month.


TAHNIAH PADA PENERIMA BONUS!


 Ini dia penerima2 BONUS RAYA dalam team bisnes ena:





konsep yang terapkan  dalam bisnes empire ena ialah THE MORE YIU GIVE, THE MORE U GET.


so siapa yang berusaha bersungguh2 memberi manfaat pada orang2 sekeliling, dan seterusnya membuat sale yang tinggi, ena akan tambah lagi bonus/reward elain dari bonus dan reward dari pihak shaklee.


seronok kan?


Kebetulan bulan ni bulan raya so reward ni kita tukar nama jadi BONUS RAYA;)





Biasanya orang bagi bonus sebelum raya untuk persiapan raya kan, ena sebenarnya plan nak bagi before raya juga...



disebabkan ada cabaran sikit, pembahagian bonus terpaksa di tangguh sehingga hari raya ke 6.



Lihat positif side, selepas raya biasa orang dah kehabisan duit kan berbelanja pakaian , kuih muih dan duit raya anak2 buah..tapi mereka ni dapat BONUS lagi.. boleh la buat saving untuk future..



Lagipula, penerima bonus team ena semua dah ada gaji hakiki.. bisnes sebagai income kedua je..waahhh berkepuk2 la duit mereka kan;)


bestnyeeeee lahai!



anda berminat untuk menjana income sampingan secara online?

nak EXTRA INCOME 3,4,5 angka sebulan?

izinkan ena bantu,


013 357 3153




Friday, 24 April 2015

Keahlian PERCUMA dan Cadangan Pakej Permulaan Bisnes Shaklee

13:30 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera | Selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad S.A.W



Ramai juga pm berminat untuk mulakan bisnes shaklee ni..so Entry kali ini ena nak kongsikan beberapa CADANGAN pakej sebagai permulaan untuk anda mulakan bisnes anda. Actualy pakej2 ni kami yang cadangkan sendiri, bukan dari Shaklee Malaysia sendiri tau..so jangan nanti ada yang walk in ke branch shaklee kemudian order pakej2 yang ada dalam entry ena ni plak..staf di sana tak tahu menahu ye pakej2 ni..hehe




ada antara pakej2 yang ena cadangkan di bawah ini melayakkan anda mendapat KEAHLIAN PERCUMA dari SHAKLEE.




Kenapa ena cadangkan untuk menggunakan product sambil menjual juga? kenapa TAK BOLEH terus menjual tanpa menggunakan at least satu jenis produk shaklee?




Jawapannya kerana KEKUATAN bisnes shaklee adalah pada produk nya . We are not just do selling but we share the goodness and effectiveness of our high quality product. KLIK DI SINI untuk mengetahui keunikkan dan perbezaan produk shaklee.


***************************
CADANGAN PAKEJ #1




*************************
CADANGAN PAKEJ #2

***************************
CADANGAN PAKEJ #3


***************************
CADANGAN PAKEJ #4

***************************
CADANGAN PAKEJ #5

***************************
 CADANGAN PAKEJ #6
***************************
CADANGAN PAKEJ #7

***************************
CADANGAN PAKEJ #8

***************************
CADANGAN PAKEJ #9

***************************
CADANGAN PAKEJ #10

***************************
CADANGAN PAKEJ #11

***************************
CADANGAN PAKEJ #12




Ini kiranya starter kit untuk kita mulakan bisnes kita sama ada online mahupun offline.





wassap: 013 357 3153
Founder of Precious Empire
The Best Home Based Biz

Thursday, 23 April 2015

Suri Rumah pon ada Penyata Gaji Tahunan!

12:26 0 Comments
Assalamualaikum | selawat dan salam pada Nabi Muhammad S.A.W.



Harini , pagi2 lagi ena buka email ( jarang juga ena buka email sebenarnya...hihi.. so sape yg nak FAST RESPON, wasssap terus ke no fon ena ye. tujuan bukak email untuk download satu ebook yg bernilai hampir rmXXX yg ena beli khusus untuk menambah nilai dalam servis dan bisnes ena.



tup tup


Ternampak email dari Shaklee Communications, tajuk emailnya 'Your Borang XXXXX for the year 2014. ish apa bende alah plak tu kan..tak pernah2 dapat sebelum ni.



So ena bukak dan download attachment..rupanya PENYATA GAJI TAHUNAN dari shaklee.hihi *blushing*  sebab suri rumah je ada yg sudi nk bagi penyata tahunan siap no  cukai pendapatan bagai. kihkih..ok la kan..




Penyata gaji seorang suri rumah;)


Terjakun sekejap selepas beberapa minit ena tenung penyata tahunan ni. yela, ena tak pernah kerja..so memang tak pernah  la merasa nk ada penyata2 bagai camni.. ni penyata tahun pertama ena bersama shaklee..insyaALLAH more to come;)




Purata income tahunan seorang leader di shaklee at least rm20 000 setahun.. now ena baru di tangga kedua..insyaALLAH tak lama lagi ( by jun 2015 insyaALLAh) ena rank up as Coordinator pula...doakan ena ye sahabat2 semua;)




Purata income tahunan seorang leader di shaklee

Teringat mentor bisnes shaklee ena, Master Nadiah Suhaidi, 2 tahun lebih beliau serius menjana income hanya dari rumah, beliau dapat beli  2 biji rumah di Bandar Baru Bangi hanya menggunakan income statement dari shaklee company. alhmdulillah syukur, ena tumpang gembira. insyaALLAH ena pula bakal tiru dan follow jejak langkah beliau tahun depan, sebijik rumah di Bangi PASTI JADI MILIKKU.... bak kata Motivator terkenal, Zuhairi Nopiah, percaya sebelum berjaya! yeahhh!




Alhmdulillah kini ena berada di landasan yg BETUL di mana dikelilingi rakan niaga yg hebat da mentor2 bisnes yg very2 helpful. Tidak kedekut ilmu, tidak berkire dan sentiasa guide serta support dari segi motivasi. 



Kini ena aktif melatih dan membimbing rakan niaga di bawah empayar ena pula. insyaALLAh makin bertambah bilangan rakan niaga Precious Empire yang menikmati income 3-4 angka sebulan.. WE ARE POSSIBLE!..




segala hormatnya ena menjemput anda yang ingin MEMBINA perniagaan sendiri dan berjaya bergelar jutawan dunia kahirat di bawah empayar ena..wassap je ena anytime k.




till then,

jumpe lagi di next entry 

nantikan perkongsian ena seterusnya ye



013 357 3153
Founder of Precious Empire
the best HOME BASED biz ever!



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.