Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Vivix Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Vivix Shaklee. Show all posts

Wednesday, 8 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 3

09:54 2 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Luka bersalin cepat sembuh iaitu 4 hari sahaja dah yakin nak duduk bersila kata Puan Diyana. beliau mengambil vivix shaklee.


Kesan czer sangat sakit tapi vivix shaklee bantu bagi sihat cepat, seminggu je dah boleh tahan kencing- Puan Diyana-





TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Tuesday, 7 August 2018

Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering 1

08:39 2 Comments
Testimoni Vivix : Luka Bersalin Cepat Baik dan Kering | Assalamualaikum, hai. Harini kekna kongsikan pengalaman beberapa pengguna vivix shaklee yang berpuas hati dengan kesan luka bersalin cepat sembuh dan kering ketika dalam tempoh awal berpantang.

InsyaAllah dengan teknologi dalam penghasilan Vivix Shaklee ni, dapat memberikan pengalaman yang sangat manis buat ibu-ibu selepas bersalin.


Testimoni Vivix . 


Puan Irine mengambil Vivix Shaklee untuk cepatkan penyembuhan luka bersalin. Rata -rata bu bersalin mengalami isu ni iaitu luka bersalin lambat sembuh.




Pengalaman Puan Irine mengambil vivix untuk sembuhkan luka bersalin




Nak cerita pengalaman Irine kenapa consume VIVIX😊

.

Untuk Irine sendiri consume Vivix ni bersebab sebenarnya .
.
1st, Irine nak ikhtiar sembuhkan luka dalaman bersalin. Disebabkan Irine pernah bersalin ceaser masa anak pertama (Medina) dan anak kedua + ketiga Alhamdulillah dengan izin Allah dapat merasa bersalin secara normal .
.
Salah satu cara ikhtiar Irine untuk mempercepatkan luka bersalin dalaman Irine cepat sembuh adalah dengan consume VIVIX. Syukur Alhamdulillah luka bersalin Irine pun takde rasa pedih-pedih, takde rasa ngilu-ngilu .
.
Kalau untuk luka bersalin tu VIVIX ni lah paling recommend nak bagi cepat baik. Ada tak dekat sini walaupun dah bersalin 2 minggu tapi still lagi rasa sakit atau pedih mencucuk-cucuk dekat luka bersalin? Tak kisah luka bersalin normal mahupun secara ceaser. 
.
Dan, antara sebab lain nak consume VIVIX sebabkan Irine dah masuk umur 26 tahun, jadi Irine ambil langkah berjaga-jaga utk jaga kesihatan dan elakkan anti penuaan. Bak kata orang, nak elak drpd nampak TUA SEBELUM USIA😋 .
.
Tak nak lah nanti-nanti, orang cakap muda lagi tapi muka nampak tua kan . Kalau boleh nanti Medina, Hasya dan Umar dah besar, Irine nak nampak macam kakak dan adik. Hihi❤️
.
PENUAAN AKAN TETAP BERLAKU TAU. Tapi, adalah pilihan kita untuk menentukan kesihatan badan kita supaya lebih sihat, lebih muda dari usia kita. Kalau kita jaga kesihatan dalaman kita, insyaAllah kita akan menikmati kesihatan yang lebih baik itu LEBIH LAMA 😊.
.
Tak sabar nak bersalin pastu bekalan VIVIX wajib sediakan untuk ikhtiar luka bersalin cepat sembuh semula. -Puan Irine-

TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia.

Jangan putus harap dalam berikhtiar ye.

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah.

Vivix tu ASBAB sahaja.

Bukan vivix yg menyembuh tanpa keizinan dari Allah;)

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit untuk tambah baik tahap kesihatan


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)






LKIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Monday, 6 August 2018

Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor

16:21 1 Comments







Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor  : Ikhtiar seorang ibu hamil yang mengidap buah pinggang bocor Berjaya! Alhamdulillah  


'Salam kak, saya pon guna vivix jugak. Dulu saya tak tahu vivix tak boleh guna untuk ibu mengandung. Hak nak masa tu saya ada masalah. Buah pinggang bocor. Bila makan vivix tu buah pinggang saya dah tak bocor. Allhamdulillah. Doktor pon terkejut. Doktor tanya saya ada pegi berubat traditional ke. Saya memang amalkan vivix je. Doakan saya ye diberikan kesihatan yang baik. Sekarang pregnant anak nombor 2. Semoga Allah permudahkan urusan kali ini. Aameen.' -izzahathirah-



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Jangan putus harap

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)


Jemput baca lagi Testimoni Vivix  di SINI



KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Tuesday, 17 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2

16:11 0 Comments


Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2



Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2



Pengedar Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2


HP: 019-2064714


IG: @wiah_beautysupplement




Hubungi Wiah untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Seremban / Seremban 2, dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Wiah untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.


Pengedar Vivix Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur

11:16 0 Comments

Pengedar Vivix Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur



 Pengedar Vivix Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur



Pengedar Shaklee Ampang/ Kuala Lumpur


HP: 018-2449656


IG : @naturalbeauty_byfelly




Hubungi Felly untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee  Ampang/ Kuala Lumpur , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Felly untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.


Monday, 16 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi

11:24 0 Comments




Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi



Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi


Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya/Bandar Baru Bangi



Pengedar Shaklee Aktif Putrajaya

HP: www.wasap.my/013-3507996

FB Page: Norhidayah My 



Hubungi Dayah Sprinter untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Putrajaya , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Dayah untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki.   

Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.

Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.

Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .

Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!

love.







Sunday, 15 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Puchong

15:15 0 Comments


Pengedar Vivix Shaklee Puchong 





Pengedar Vivix Shaklee Puchong 






Pengedar Vivix Shaklee Puchong 



HP: 013-9212767


IG : @vitaminsihat_bysyida / @vitaminsihat.bysyida





Hubungi Syida untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Puchong , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau



Sertai Team Syida untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.



Pengedar Vivix Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya

14:17 0 Comments



Pengedar Vivix Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya




Pengedar Vivix Shaklee Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya






Fb Page: Aeinna Musa

IG: @sihatcantik_byena / @sirap_ajaib






Hubungi Kekna untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Bandar Penawar Pengerang Johor , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Kekna untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 


Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.


Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.



Saturday, 14 October 2017

Pengedar Vivix Shaklee Nilai / USIM / Kajang / Bangi

15:37 0 Comments



Pengedar Vivix Shaklee Nilai / USIM / Kajang / Bangi 








HP: 018-7684817

FB Page: Vitamin Syaza

IG: @vitaminsyaza





Hubungi Syaza untuk dapatkan ready stock Vivix Shaklee Puchong , dapatkan konsultasi cara pengambilan vivix shaklee yang betul serta berkesan dari beliau


Sertai Team Syaza untuk bimbingan perniagaan secara eksklusif dan membina pendapatan sampingan 3-4-5 angka sebulan , hanya dari rumah atau secara part time tanpa menggangu kerjaya hakiki. 



Kami bernaung di bawah Master Iffah Anuar dan Master Nadiah Suhaidi , mentor yang sangat berpengalaman dan akan membantu anda kaya berjaya bahagia dunia akhirat dengan izin AllaH.



Jom sertai kumpulan sokongan bisnes shaklee yang superb best di Malaysia dan terdiri daripada mereka yang sangat hebat berpendapatan 4-5-6 angka hanya dari bisnes shaklee.


Hanya kita sahaja yang mampu UBAH diri sendiri ke arah lebih baik .


Jumpa anda dalam team kami yang hebat ye!


love.



Monday, 9 October 2017

Vivix Shaklee- Tonik Ajaib Super Antioksidan Tinggi

00:30 0 Comments
Vivix Shaklee- Tonik Ajaib Super Antioksidan Tinggi

Vivix®





Minuman Botani yang Lazat

Kod Produk: 10320 (150 mL)

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.*



Keistimewaan Shaklee



Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain.

 Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.


Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.


Nutritional Facts


Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
Hidangan Setiap Bekas: 30




Per 100 mLPer Serving
Energy300 Kcal15 Kcal
Carbohydrate74.0 g3.7 g
Total Sugars2.0 g0.1 g
Protein0.7 g0.0 g
Fat0.0 g0.0 g



* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


Vivix®
Kod Produk: 10320 (150 mL / 30 hidangan)

Saranan penggunaan:

Goncang sebelum guna. Minum 1 sudu teh secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran anda. Sedap dihidangkan sejuk. Simpan dalam peti sejuk.

credits.




Himpunan Testimoni Vivix Shaklee di SINI

Harga Vivix Shaklee di SINI

Pembelian 2 botol Vivix, anda layak menerima :

  • Keahlian Percuma (Rm80 sm/Rm90ss)
  • Penghantaran percuma termasuk sabah dan sarawak
  • Cash rebate RM36
  • Jimat KESELURUHAN hampir RM300 !


KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Wednesday, 20 September 2017

Vivix Shaklee- Minuman Botani yang Lazat Lagi Berkhasiat

10:47 0 Comments

Vivix Shaklee- Minuman Botani yang Lazat Lagi Berkhasiat






Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.*



Keistimewaan Shaklee

Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.


Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.


Nutritional Facts


Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
Hidangan Setiap Bekas: 30



Setiap 100 mLSetiap Hidangan
Tenaga300 Kcal15 Kcal
Karbohidrat/td>74.0 g3.7 g
Jumlah Gula2.0 g0.1 g
Protein0.7 g0.0 g
Lemak0.0 g0.0 g


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Testimoni Vivix dari pengguna termasuk pesakit kanser di SINI


Harga runcit untuk Vivix di SINI 


Kekna cadangakan grab terus 2 botol Vivix untuk dapatkan Harga Jimat keseluruhan lebih rm200, beli dengan arga harga ahli, cash rebate RM36 dan  penghantaran PERCUMA terus ke tempat anda!



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Tuesday, 19 September 2017

Penghantaran VIVIX

10:02 0 Comments



Terharuuuuuuu sampai cemburu sangat tadi jumpa my regular customer😝

Kak R dah 2 tahun ambil vivix


Serius kalau uol jumpa Kak R ni mesti ingat umur 30 . Mudah lebih 10 tahun tau umur dia
Kekna sendiri terkejut sikit lagi nak fengsannn (hehe) bila tahu anak sulong dia dah lepas SPM & anak bongsu umur 12 tahun

Kekna duk ingat la sebaya kekna or muda lagi. Rupanye sangkaan ku MELECETTTT☺️☺️

'Ena vivix akak dah 2 hari tau abes. Akak goncang2 dengan air kosong pastu tuang dalam gelas. Gelas tu pon lepas minum akak goncang lagi skali dengan air . Sayang titisan vivix tu'


Waahh gittewww skali syg kat titisan emas sirap ajaib ni kan

Sama kekna pon sama 2X5 spuluh😄


Mesti 3 kali rinse -macam basuh alat radas kat makmal waktu Uni dlu. Tapi takde lah guna distilled water hihi😆


Punye lah gigih nak pastikan betul betul betul kosong botol vivix tu
Kata Kak R lagi,


' akak tak boleh tinggal vivix ni .kalau dulu memang letih sokmo kat ofis .balik rumah nak urus rumah & anak2 lagi, so sangat2 penting wanita bekerjaya macam akak amek vivix & shaklee suplimen . Kalau tak memang melepek je lepas waktu kerja '

Selain Vivix Kak R sangat3 konsisten ESP, lecithin , ostematrix dan omega guard


Kekna,
Bukan Jual Roti😝 hehe




KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:



Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Saturday, 16 September 2017

Syoknya Dapat Cabutan Bertuah Promosi Hari Malaysia

13:15 2 Comments

Syoknya Dapat Cabutan Bertuah Promosi Hari Malaysia


Ok nak left grup sekarang jugakk hahaha


Memasing duk hapdet dapat lucky draw Vita C lah ,Phytocol lah, Balancing moisturiser lah, Cooler Bag lah

Ada yang dapat vivix , collagen & nutriferon jugakkk. For FREE tau😍😍
Aduh ,

Hakak taaa kuaddd


OPE baru submit 6 botol vivix
InsyaAllah lagi 16 botol lagi kita aim harini💪💪
Ok2,


awak yg booking 2 botol vivix setiap org or order worth 200uv tu meh payment sebelum jam 10 mlm ni tau


Free membership✅
Cash rebate rm36✅
Free postage ✅
Lucky dip! ✅
Jimat dalam rm300✅
Jangan lambat sangat tau bukan apa takut hadiah lucky dip yang best abes kena sapu ja😜




Jom layan hadiah lucky dip team kami:



ni ha hadiah lucky dip yang kekna beli under ID kekna 960982 










KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Kajian Telomere VIVIX Shaklee

13:07 2 Comments
Kajian Telomere VIVIX Shaklee








Kekna terbaca sharing Master Farah Wahida ,one of Shaklee master bawah team besar kami.
Sharing dia panjang


Memang panjang😅

Tp mudah nak faham , maklong lahhh kajian2 saintifik ni tak shah kalau tak guna word bombastik😅
So kita rakyat marhein ni amek masa sikit nak hadam😅

Kalau Nak tambah lagi ilmu boleh google je word ' Shaklee Telomere Study' takpon taip je bhs Melayu kita ni haaa --' Kajian telomere shaklee'


Nak remind sahabat kekna,
Nak consume apa2 especially bab2 suplimen yg masuk dlm badan yg jadi DARAH DAGING kita, nak bagi anak suami isteri mak ayah makan, jangan ambil mudah, STUDY dulu sampai akar tunjang apa bahan2 dan sejauh mana keberkesanan serta tahap keselamatan suplimen utk jangka panjang☝️☝️

Ok here we go, ni perkongsian dari Master Fara yg cantik 👇 (baca sampai abes tau😘)
****


Ok..bawak bertenang. Farah bukan nak gebeng cerita picisan. Ini kajian KHAS. Bukan experiment sejam dua jam.


FARAH GERENTI ANDA TIDAK MENYESAL BACA POST INI SAMPAI HABIS .


Untuk pengetahuan semua, VIVIX SHAKLEE ada landmark study. Atau kita kenali sebagai TELOMERES STUDY.


Jadi, first of all..korang boleh erase dalam kepala VIVIX SHAKLEE produk biasa-biasa. VIVIX sangat premium. Istimewa sangat. Tok sah duk gandingkan dengan jus jus lain.


Saintis DR ELIZABETH BLACKBURN, yang Farah kenalkan kat post sebelum ini. Dia ni genius yang terima anugerah nobel dalam perubatan pada tahun 2009.

Good news !!!

Beliau adalah penasihat kepada LANDMARK STUDY : TELOMERES STUDY yang Shaklee buat ke atas VIVIX.


Gila ke apa Shaklee nak study sampai DNA bagai ?


Haa memang gila. Roger Barnet memang suka buka kerja gila all out. Kita tak main cakap aje. Kita kasi test terus. Nak bukti macam mana lagi ?


Apa itu TELOMERES ?


Seperti yang Farah cerita sebelum ini, TELOMERES ini pelindung pada rantaian DNA kita.
“PROTECTIVE CAP” Penutup yang memberi perlindungan kepada DNA yang berada di hujung kromosom.


(Kalau uol nAk bayangkan camne penutup ni, boleh bayangkan seolah2 bahagian plastik pada hujung tali kasut kita tu.😃)

Bila makin berusia, secara semulajadi TELOMERES kita akan banyak yang tidak berfungsi. Akan banyak yang memendek.

Bila pendek TELOMERES ia akan bersamaan dengan musnahnya DNA.

Dari sini maknanya, orang yang mempunyai telomeres yang panjang, maksudnya selnya dilindungi.

Orang yang mempunyai TELOMERES yang pendek, maksudnya baanvak DNA yang dah rosak

Ok ni part paling syok nak tahu. Apa jadi pada orang yang amal VIVIX. Bagus sangat keww ? 😉☺️
Readddyyy ?


HASIL KAJIAN ( rujuk graf dalam gambar )

Line Biru - Pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX lebih dari 5 tahun
Line Grey- Control group (Tidak mengambil VIVIX)


"Pengguna VIVIX SHAKLEE berusia 80 tahun, mempunyai kepanjangan TELOMERES sama macam umur 41 tahun orang yang tidak ambil VIVIX".


Mana nak tahu kromosom kita panjang ke pendek ?


Test ini bukan guna darah. TAPI guna sel. Sel badan. Nak periksa tu kena guna peralatan yang high tech.


Bila kita bandingkan kepanjangan TELOMERES pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX.
TELOMERES dia lebih panjang 11% dibandingkan dengan control group (orang yang tidak mengambil VIVIX).

Ok gini..Bayangkan Farah sudah umur 80 tahun. Farah sudah ambik VIVIX 5 tahun. Shaklee ambik sel dari badan Farah, untuk tengok kepanjangan telomeres.


Lepas tu Shaklee ambik sel orang yang tidak ambik VIVIX. Orang tu umur 41 tahun.
Skali tengok, ehhh sama panjang. Padahal Farah jauh lebih tua dari orang tu.


Haaaa nampak ke nampak? Wow best nya ! Ini yang makin semangat nak ambil VIVIX. Tak mahu skip !

Best kan minta Allah bagi panjang umur. Tapi even sudah 80 masih gagah sihat. Pepandai la guna usia tu untuk ibadah. Tu sendiri kena ingat lah..

Jadiiiii....


Ini membuktikan bahan antioksidan yang tinggi yang ada dalam VIVIX, mampu untuk memberi perlindungan kepada DNA anda dan memperlambatkan proses penuaan diperingkat sel.


Sebenarnya dalam VIVIX ni mengandungi 16 jenis poliphenol termasuk RESVERATROL. Bahan daripada tumbuh-tumbuhan sahaja.


Mempunyai antioksidan yang membantu untuk mencegah kerosakan sel.
Beri perlindungan pada sel badan.


Bila sel badan kita terlindung, bukan setakat penyakit dapat dielakkan. Tapi juga, antioksidan yang tinggi juga mampu mengekalkan kolagen.


Maksudnya, kalau kita ada antioksidan yang tinggi, kerosakan kolagen akan perlahan daripada biasa. Sebab itu dimaksudkan anti penuaan ada dalam VIVIX SHAKLEE.


Haaaa....macam mana? Farah makin sayanggg dengan VIVIX ni. Korang bila lagi.
Ehemm...nak harga murah, VIVIX ada promo HARI MALAYSIA. Esok sahaja taw. Meh-meh bisik kat Farah.


******


Tu diaaa panjang lebaq Kak Farah kita eksplen.
Baca abes tak tu😁


Buleh hadam ka?hihi


Btw, ingat satu ja #SIHATtuJIHAD ,memang soal hidup mati sakit sihat tu kat 'tangan ' Allah tapi kita memang dituntut untuk BERDOA & BERUSAHA ke arah healthy lifestyle & kekalkan tahap kesihatan di tahap terbaikkkkkk👍


Sihat tu satu PELABURAN bukan perbelanjaan 😊💚


🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Kalau rasa 1 botol vivix mahal,
Boleh grab 2 botol vivix sebab boleh jimat hampir RM300 utk twinpack!
Promo Harini ini sahaja! (16 Sept 2017)
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇






KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Friday, 15 September 2017

Mohon Sumbangan Ikhlas

13:13 2 Comments
Assalamualaikum

Memohon sumbangan ikhlas untuk sahabat Nur Basyirah yang kini beliau sekeluarga di uji Allah
Anak Syirah, Adik Sabreena (3tahun) mengidap Nephrotic Syndrom sejak beberapa bulan lepas dan kini masih dalam rawatan di Hospital Besar Terengganu
Beliau seorang surirumah sepenuh masa dan suami belom dapat focus pada kerja lagi
Jadi , semoga sumbangan dari kita semua dapat bantu sedikit sebanyak ringankan perbelanjaan beliau sekeluarga

(Dengan kebenaran syirah) kekna sertakan beberapa keping gambar anak beliau





ini gambar ketika Adik Sabreena sihat


*******

Sumbangan boleh dibuat ke akaun kekna :
562834629650
(MAYBANK AEIFADZ TRADING)

Email: aeinnamusa@gmail.com
Hp: 0177172868

Pm ena jika anda buat transaksi ye atau tulis je word 'SUMBANGAN' pada ruang nota sewaktu transfer nanti

Jangan takut harta berkurang jika memberi
Allah janjikan ,harta yang kita sedekah Allah gantikkan 700 kali ganda lagi (dalam bentuk pelbagai jenis rezeki,tak semestinya rezeki tu duit shj-kesihatan,kebahagiaan,ketenangan,kasih sayang,masa lapang utk buat ibadah dgn khusyuk juga rezeki! )
( semasa sedekah: bertawassul iaitu berdoa memohon hajat pada Allah,atas rahmatNYA agar asbab dr sedekah kita ini adik Sabreena kembali sihat seperti sedia kala!

******
SOLAT HAJAT BERAMAI2 untuk Adik Sabreena
Lagi satu,
Kekna nk mohon dan ajak diri sendrii dan semua sahabat agar luangkan masa selepas Magrib qtau bila2 masa yg kita free , beramai2 tunaikan solat hajat 2 rakaat khas untuk mohon dr Allah supaya kurniakan kesembuhan pada adik Sabreena
Ena percaya pada kuasa DOA dan kuasa tindakan secara berjemaah
InsyaAllah Allah Maha Mendengar rayun rintihan dan DOA kita semua


Lokasi solat hajat: dari tempat masing2

Waktu: bila2 masa

Bagi yang tak boleh solat ,boleh lah berdoa dengan spesific.

Berdoa lah agar adik sabreena kembali ceria tersenyum ketawa dan bermain macam anak2 kita,macam kanak lain juga😣
Baarokaahufiikum
Semoga Allah balas jasa baik kalian dan semoga Allah perkenan kan doa2 kita
Aameen Ya Robb!

#tolong sebarkan ,insyaAllah dengan asbab awak share ada yg menderma dan sama2 dapat pahala #MLMpahala



salam jumaat!


Thursday, 14 September 2017

Kisah Ayah Ikhtiar VIvix untuk Glaukoma, Mata Makin Sihat dan Rambut Tumbuh Lebat

14:58 6 Comments
Kisah Ayah Ikhtiar VIvix untuk Glaukoma, Mata Makin Sihat dan Rambut Tumbuh Lebat | Jom ikuti kisah seorang ayah ini



DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.




.
Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2 😜)
.
Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami 'penonton' pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!
.
Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.
.
Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus 'setia' dengan Vivix.
.
Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang 'kilat2' kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur...
.
Dan tiba2 ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam2! 😱
.
Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih2 kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.
.
Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin 'muda'. Hihihi... 😜
.
Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.
.
Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi 😜
.
-Puan Ainniah Zulkifli




Terima Kasih Puan Doctor Ain sahabat kekna sendiri, yang sudi berkongsi pengalaman ayah beliau pada kami



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017!

14:40 2 Comments
2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017! | VIVIX ON SALE



Twinpack Vivix Shaklee, diskaun 5% hanya pada 16 September 2017 sahaja


(16 Sept 2017!)

Jangan lepas kan peluang ni ye

Peluang keemasan untuk anda RESTOCK vivix untuk bekalan keluarga atau mak ayah

Peluang keemasan juga buat mereka BARU nak cuba dan rasai kehebatan produk kami yg premium lagi exclusive ni


************
INFO PRODUK:

Apa itu vivix?


Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. rujuk link ini bahan2 dlm Vivix


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?


Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


>>Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...


Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser


.Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),
___________________________________________

Tahukah anda... jika nak dibandingkan dgn minuman jus lain seperti M****, Ta*** dan X***..hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Ini baru dinamakan kualiti setanding dgn duit yg dispend
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods
__________________________
*Tidak sesuai utk yg mengandung atau ibu menyusu
No automatic alt text available.


Hadiah2 cabutan bertuah sempena hari malaysia 2017



Satu lagi yang superb best nye Promosi Hari Malaysia 2017 ni, adalah lucky dip atau cabutan bertuah.


Fuhhh, dapat peluang menangi hadiah bernilai RM250 tau! memang merecikkk hehe





KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Wednesday, 13 September 2017

Testimoni Pesakit Diabetes yang Menggunakan Vivix

19:55 2 Comments





Testimoni Pesakit Diabetes yang Menggunakan Vivix |  Sebelum Vivix:

Diabetes 6.3
ECG tak cantik
Darah ke hati 93

Selepas sebotol Vivix (1 bulan):
Diabetes 5.2
ECG normal
Darah ke hati 44

Doc happy 😍

Tenkiu Nadiah Suhaidi kongsikan pengalaman customer beliau 😘

Real testimoni👍

Disclaimer: semua product shaklee bukan utk diagnose atau merawat penyakit . Sila berjumpa doctor jika anda perlukan nasihat perubatan . Shaklee suplimen sebagai alternative sahaja dan ramaiii mereka yg dah cuba vivix, kongsikan feedback positive dengan kami . Thank you! Semoga lebih sihat lagi dari hari ke hari.




KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Monday, 11 September 2017

Buah Pinggang Abah Makin Teruk, Hari hari Cakap Nak Mati, Mujur Cepat ikhtiar Dengan ...

13:07 0 Comments
Buah Pinggang Abah Makin Teruk, Hari hari Cakap Nak Mati, Mujur Cepat ikhtiar Dengan ...

[BACAAN BP ABAH TIDAK PERNAH NORMAL DARI 2015 ! 2017 BACAAN BUAH PINGGANG PULAK SEMAKIN TERUK]

Assammualaikum . Hari ni saya ikhlas nak share testimoni abah saya sendiri lepas consume vivix selama sebulan dari April 2017 . Ya, testimoni fresh ni, masih baru lagi .

Last month, abah saya mengadu bacaan buah pinggangnya makin teruk . Nampak sangat abah down . Asyik termenung asyik risau lepas balik check up April lepas .

Hari2 cakap nak mati . Hari2 mengadu badan letih . Hari2 membebel cakap umur dah tak panjang . Siap bayangkan lagi hidupnya dihabiskan di hospital semata-mata selepas ini .

Saya sebagai anak tipu la kalau tak sedih tengok abah saya mcm tu . Selalu rajin berkebun . Makin lama makin hilang semangat dan asyik terbaring .

Saya kongsikan manfaat vivix pada abah dan abah terus consume dengan konsisten setiap hari tanpa skip! Berdebar katanya nak pergi check lagi sekali 25 Mei nanti (yang lepas).

Sebelum pergi check up lagi abah dah kata badan dah ringan,dah bertenaga tak macam dulu

Guess what ?! Tepat pada 25 Mei 2017, saya dapat call dari abah . Allahuakbar . Bacaan blood pressure abah yang selama ni tak pernah normal kembali normal ! Dan saya bersyukur bila abah kata bacaan buah pinggang pon dah normal .

Nak tahu apa abah kata?

" Terima kasih dik, abah senyum sampai telinga hari ni!"

Bukan abah je sebenarnya, saya juga . Syukur Allah beri kesembuhan buat abah . Dan moga abah terus sihat dan bahagia dunia akhirat .

Sy lampirkan sekali gambar report bacaan blood pressure dan buah pinggang abah di bawah . Moga ada rezeki abah untuk dapat vivix percuma dan terus senyum sampai telinga lagi hari2 ! Hehe



Bacaan report kesihaan buah pinggang kembali normal asbab ikhtiar dengan vivix






Perkongsian dari Puan Norhashima Md Tahir . Tenkiu Puan sudi berkongsi kisah benar penglaman penggunaan vivix pada kami



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia








Friday, 8 September 2017

Pengalaman Ngeri Bersalin Czer

16:45 2 Comments


Pengalaman Ngeri Bersalin Czer  |  Ini adalah pengalaman kisah benar yang diceritakan sendiri oleh Puan Nisak Abu Hassan.

Kali pertama bersalin secara czer memang mengerikan. Pedih, ngilu, perit semaunya terpaksa ditelan.

Nampak mudah kerana tak perlu lalui proses meneran. Hanya perlu menunggu ubat bius meresap, perut siap sedia ditoreh 7 lapisan. Allahuakbar, nebess rasa macam nak pengsan.

Tapi, ia satu anugerah terindah buat insan-insan terpilih yang tak boleh bersalin secara normal. Kurang dari 15 minit, suara tangisan bayi berbunyi menghilangkan resah di hati.

Namun, kesan selepas operation sangat menyakitkan dan perlukan penjagaan rapi. 6 jam selepas operation, ibu perlu cuba untuk bangun sendiri. Demi tuntutan menyusukan anak, segala sakit dan beban ditolak tepi. Peritnya jika diingat kembali.

Itu cerita sebelum saya kenal Vivix Shaklee. Kali kedua ceaser, saya dah standby sesiap. Sebab dah niat awal, taknak susahkan suami. Anak sulung yang ditinggalkan lebih perlukan abahnya disisi. Dalam masa yang sama, tiada sesiapa yang boleh menjaga di wad nanti.

Seawal hari kedua, saya mintak suami bawakan Vivix ke wad. Saya perlukan extra energy untuk bergerak. Berbeza dengan rakan-rakan lain dalam 1 bilik. Mereka ada pembantu yang menguruskan si kecil cilik.

Kesan Vivix sangatlahh best. Rakan-rakan sebilik mula tegur kecergasan saya. Begitu juga saudara-mara yang datang melawat bersama. Disaat mereka terbaring kelesuan, saya pantas ke bilik air tanpa bantuan sesiapa. Memang betul-betul menguji hati yang duka lara. Allah, nikmatnyaa tak terkata. Pujian dari Doktor dan nurse melengkap rasa.

10 hari berlalu, luka ceaser perlu di "check up" kembali di hospital. Allangkah bahagianya, bilamana saya konfiden berjalan tanpa menggunakan kerusi roda. Berbeza sekali masa berpantang kali pertama.

Lagi terkejut, bila berjumpa rakan sebilik di wad hari tu. Ketiga-tiga mereka ditolak atas kerusi roda. Saya siap boleh senyum manis bersira bila disapa.

Alhamdulillah, nurse cakap luka ceaser bercantum elok. Paling bestnya, bila terlalu cergas hinggakan lupa diri tengah berpantang. Tak boleh nak duduk diam, kemas rumah menyapu seperti biasa tanpa rasa sakit pinggang. Terus rasa nak lompat bintang. Sampaikan mak dah mula membebel panjang.

Berganda-ganda seronoknya, susu ibu juga banyak dan melimpah ruah ditambah dengan set berpantang shaklee yang lain. Penuh 1 freezer stok EBM sepanjang cuti bersalin. Bonus pula bila ambil Vivix ni, perasan kulit muka tak kusam macam dolu-dolu, berseri-seri bak pengantin.

Haish, memang rasa berbaloi walaupun memikirkan harganya yang sedikit mahal. Apa lahh sangat jika saya dapat uruskan bermacam-macam hal. Allah, berbunga-bunga keceriaan bilamana dapat melayan suami dan anak-anak tanpa rasa bebal.

Bukankah itu nikmat yang tak boleh lagi disangkal?


Thanx  Puan Nisak sudi berkongsi



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia









DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.