Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Vivix Murah. Show all posts
Showing posts with label Vivix Murah. Show all posts

Sunday, 17 September 2017

Promosi Jatuh Gaung Sempena Hari Malaysia 2017

00:00 0 Comments





PERHATIAN, DI SINI ADA BERITA BAIKKKKK!!!

PROMOSI HARI MALAYSIA -SATU HARI SAHAJA๐Ÿ™‹

Dah lamaa sangat regular customer kekna tunggu promosi vivix ni.

Dorang siap catu lagi stok sebab nak tunggu promosi punye pasal๐Ÿ˜…

Dan alhamdulillah harini dapat berita baik dari Shaklee Malaysia,

Pembelian 2 botol vivix dapat DISKAUN 5%

Ok tak sabar ni nak inform waiting list regular customer yang tunggu promo vivix tu

Uol jangan terlepas lagi tau. kekna samapi dah tak tahu nk cakap apa kalau customer tanya vivix ada promo ke tak

Shaklee dah lama tak buat promo potongan HARGA macam ni sebab nak banteras kes2 pengedar yang 'buang harga'

Tapi khas untuk Hari Malaysia 2017, shaklee bagi peluang kita 'merasa' DISKAUN HEBAT ni lagi skali๐Ÿ˜

harini ku sendiri teruja sampai rasa nak melompat ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Yang best nye kali ni, ada LUCKY DRAW lagi
Tengok poster, menarikk sesangattt hadiah2 untuk lucky draw ni๐Ÿ˜

Untuk belian lebih 200uv pon layak join lucky draw jugak๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ hip hip hoorayy!

Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept

Dah boleh start fikir sekarang & collect order dengan kawan2 sampai cukup 200uv


KESIMPULANNYA   ada 2 jenis promo untuk 16 Sept 2017 ni ye:



PROMOSI 1

  • *Twin Pack Vivix* 
  • Diskaun Harga 5% (Jimat RM 40) 
  • FREE Membership (Jimat RM 69) 5% 
  • Cash Bonus (Extra RM 30+) 
  • FREE Postage (Jimat RM 10) 
  • 1x Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)  
  • Beli Harga Pasaran : RM 950 
  •  Beli dgn FREE Membership : RM806
  • Untung Daftar : RM 144 + Jimat (16 Sept) : RM 150
  • *Jumlah Untung Besar : RM 294!*



PROMOSI 2


  • Beli mana2 product shaklee sehingga 200uv dan anda layak FREE MEMBERSHIP (worth RM80), 
  • 1X Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)
  • Peluang untuk beli dengan harga ahli (jimat 30%)
  • Join support group yang sangat awesome yang banyak sangat tips2 kesihatan dan peluang menjana income secara full time mahupon part time





For info/order meh lelaju picit sini:

http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my/
Atau

http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/

Saturday, 16 September 2017

Syoknya Dapat Cabutan Bertuah Promosi Hari Malaysia

13:15 2 Comments

Syoknya Dapat Cabutan Bertuah Promosi Hari Malaysia


Ok nak left grup sekarang jugakk hahaha


Memasing duk hapdet dapat lucky draw Vita C lah ,Phytocol lah, Balancing moisturiser lah, Cooler Bag lah

Ada yang dapat vivix , collagen & nutriferon jugakkk. For FREE tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Aduh ,

Hakak taaa kuaddd


OPE baru submit 6 botol vivix
InsyaAllah lagi 16 botol lagi kita aim harini๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Ok2,


awak yg booking 2 botol vivix setiap org or order worth 200uv tu meh payment sebelum jam 10 mlm ni tau


Free membership✅
Cash rebate rm36✅
Free postage ✅
Lucky dip! ✅
Jimat dalam rm300✅
Jangan lambat sangat tau bukan apa takut hadiah lucky dip yang best abes kena sapu ja๐Ÿ˜œ




Jom layan hadiah lucky dip team kami:



ni ha hadiah lucky dip yang kekna beli under ID kekna 960982 










KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Kajian Telomere VIVIX Shaklee

13:07 2 Comments
Kajian Telomere VIVIX Shaklee








Kekna terbaca sharing Master Farah Wahida ,one of Shaklee master bawah team besar kami.
Sharing dia panjang


Memang panjang๐Ÿ˜…

Tp mudah nak faham , maklong lahhh kajian2 saintifik ni tak shah kalau tak guna word bombastik๐Ÿ˜…
So kita rakyat marhein ni amek masa sikit nak hadam๐Ÿ˜…

Kalau Nak tambah lagi ilmu boleh google je word ' Shaklee Telomere Study' takpon taip je bhs Melayu kita ni haaa --' Kajian telomere shaklee'


Nak remind sahabat kekna,
Nak consume apa2 especially bab2 suplimen yg masuk dlm badan yg jadi DARAH DAGING kita, nak bagi anak suami isteri mak ayah makan, jangan ambil mudah, STUDY dulu sampai akar tunjang apa bahan2 dan sejauh mana keberkesanan serta tahap keselamatan suplimen utk jangka panjang☝️☝️

Ok here we go, ni perkongsian dari Master Fara yg cantik ๐Ÿ‘‡ (baca sampai abes tau๐Ÿ˜˜)
****


Ok..bawak bertenang. Farah bukan nak gebeng cerita picisan. Ini kajian KHAS. Bukan experiment sejam dua jam.


FARAH GERENTI ANDA TIDAK MENYESAL BACA POST INI SAMPAI HABIS .


Untuk pengetahuan semua, VIVIX SHAKLEE ada landmark study. Atau kita kenali sebagai TELOMERES STUDY.


Jadi, first of all..korang boleh erase dalam kepala VIVIX SHAKLEE produk biasa-biasa. VIVIX sangat premium. Istimewa sangat. Tok sah duk gandingkan dengan jus jus lain.


Saintis DR ELIZABETH BLACKBURN, yang Farah kenalkan kat post sebelum ini. Dia ni genius yang terima anugerah nobel dalam perubatan pada tahun 2009.

Good news !!!

Beliau adalah penasihat kepada LANDMARK STUDY : TELOMERES STUDY yang Shaklee buat ke atas VIVIX.


Gila ke apa Shaklee nak study sampai DNA bagai ?


Haa memang gila. Roger Barnet memang suka buka kerja gila all out. Kita tak main cakap aje. Kita kasi test terus. Nak bukti macam mana lagi ?


Apa itu TELOMERES ?


Seperti yang Farah cerita sebelum ini, TELOMERES ini pelindung pada rantaian DNA kita.
“PROTECTIVE CAP” Penutup yang memberi perlindungan kepada DNA yang berada di hujung kromosom.


(Kalau uol nAk bayangkan camne penutup ni, boleh bayangkan seolah2 bahagian plastik pada hujung tali kasut kita tu.๐Ÿ˜ƒ)

Bila makin berusia, secara semulajadi TELOMERES kita akan banyak yang tidak berfungsi. Akan banyak yang memendek.

Bila pendek TELOMERES ia akan bersamaan dengan musnahnya DNA.

Dari sini maknanya, orang yang mempunyai telomeres yang panjang, maksudnya selnya dilindungi.

Orang yang mempunyai TELOMERES yang pendek, maksudnya baanvak DNA yang dah rosak

Ok ni part paling syok nak tahu. Apa jadi pada orang yang amal VIVIX. Bagus sangat keww ? ๐Ÿ˜‰☺️
Readddyyy ?


HASIL KAJIAN ( rujuk graf dalam gambar )

Line Biru - Pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX lebih dari 5 tahun
Line Grey- Control group (Tidak mengambil VIVIX)


"Pengguna VIVIX SHAKLEE berusia 80 tahun, mempunyai kepanjangan TELOMERES sama macam umur 41 tahun orang yang tidak ambil VIVIX".


Mana nak tahu kromosom kita panjang ke pendek ?


Test ini bukan guna darah. TAPI guna sel. Sel badan. Nak periksa tu kena guna peralatan yang high tech.


Bila kita bandingkan kepanjangan TELOMERES pengguna Shaklee yang mengambil VIVIX.
TELOMERES dia lebih panjang 11% dibandingkan dengan control group (orang yang tidak mengambil VIVIX).

Ok gini..Bayangkan Farah sudah umur 80 tahun. Farah sudah ambik VIVIX 5 tahun. Shaklee ambik sel dari badan Farah, untuk tengok kepanjangan telomeres.


Lepas tu Shaklee ambik sel orang yang tidak ambik VIVIX. Orang tu umur 41 tahun.
Skali tengok, ehhh sama panjang. Padahal Farah jauh lebih tua dari orang tu.


Haaaa nampak ke nampak? Wow best nya ! Ini yang makin semangat nak ambil VIVIX. Tak mahu skip !

Best kan minta Allah bagi panjang umur. Tapi even sudah 80 masih gagah sihat. Pepandai la guna usia tu untuk ibadah. Tu sendiri kena ingat lah..

Jadiiiii....


Ini membuktikan bahan antioksidan yang tinggi yang ada dalam VIVIX, mampu untuk memberi perlindungan kepada DNA anda dan memperlambatkan proses penuaan diperingkat sel.


Sebenarnya dalam VIVIX ni mengandungi 16 jenis poliphenol termasuk RESVERATROL. Bahan daripada tumbuh-tumbuhan sahaja.


Mempunyai antioksidan yang membantu untuk mencegah kerosakan sel.
Beri perlindungan pada sel badan.


Bila sel badan kita terlindung, bukan setakat penyakit dapat dielakkan. Tapi juga, antioksidan yang tinggi juga mampu mengekalkan kolagen.


Maksudnya, kalau kita ada antioksidan yang tinggi, kerosakan kolagen akan perlahan daripada biasa. Sebab itu dimaksudkan anti penuaan ada dalam VIVIX SHAKLEE.


Haaaa....macam mana? Farah makin sayanggg dengan VIVIX ni. Korang bila lagi.
Ehemm...nak harga murah, VIVIX ada promo HARI MALAYSIA. Esok sahaja taw. Meh-meh bisik kat Farah.


******


Tu diaaa panjang lebaq Kak Farah kita eksplen.
Baca abes tak tu๐Ÿ˜


Buleh hadam ka?hihi


Btw, ingat satu ja #SIHATtuJIHAD ,memang soal hidup mati sakit sihat tu kat 'tangan ' Allah tapi kita memang dituntut untuk BERDOA & BERUSAHA ke arah healthy lifestyle & kekalkan tahap kesihatan di tahap terbaikkkkkk๐Ÿ‘


Sihat tu satu PELABURAN bukan perbelanjaan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’š


๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡
Kalau rasa 1 botol vivix mahal,
Boleh grab 2 botol vivix sebab boleh jimat hampir RM300 utk twinpack!
Promo Harini ini sahaja! (16 Sept 2017)
๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡






KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Thursday, 14 September 2017

Kisah Ayah Ikhtiar VIvix untuk Glaukoma, Mata Makin Sihat dan Rambut Tumbuh Lebat

14:58 6 Comments
Kisah Ayah Ikhtiar VIvix untuk Glaukoma, Mata Makin Sihat dan Rambut Tumbuh Lebat | Jom ikuti kisah seorang ayah ini



DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.




.
Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2 ๐Ÿ˜œ)
.
Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami 'penonton' pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!
.
Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.
.
Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus 'setia' dengan Vivix.
.
Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang 'kilat2' kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur...
.
Dan tiba2 ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam2! ๐Ÿ˜ฑ
.
Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih2 kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.
.
Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin 'muda'. Hihihi... ๐Ÿ˜œ
.
Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.
.
Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi ๐Ÿ˜œ
.
-Puan Ainniah Zulkifli




Terima Kasih Puan Doctor Ain sahabat kekna sendiri, yang sudi berkongsi pengalaman ayah beliau pada kami



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017!

14:40 2 Comments
2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017! | VIVIX ON SALE



Twinpack Vivix Shaklee, diskaun 5% hanya pada 16 September 2017 sahaja


(16 Sept 2017!)

Jangan lepas kan peluang ni ye

Peluang keemasan untuk anda RESTOCK vivix untuk bekalan keluarga atau mak ayah

Peluang keemasan juga buat mereka BARU nak cuba dan rasai kehebatan produk kami yg premium lagi exclusive ni


************
INFO PRODUK:

Apa itu vivix?


Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. rujuk link ini bahan2 dlm Vivix


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?


Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


>>Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...


Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser


.Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),
___________________________________________

Tahukah anda... jika nak dibandingkan dgn minuman jus lain seperti M****, Ta*** dan X***..hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Ini baru dinamakan kualiti setanding dgn duit yg dispend
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods
__________________________
*Tidak sesuai utk yg mengandung atau ibu menyusu
No automatic alt text available.


Hadiah2 cabutan bertuah sempena hari malaysia 2017



Satu lagi yang superb best nye Promosi Hari Malaysia 2017 ni, adalah lucky dip atau cabutan bertuah.


Fuhhh, dapat peluang menangi hadiah bernilai RM250 tau! memang merecikkk hehe





KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Wednesday, 13 September 2017

Testimoni Pesakit Diabetes yang Menggunakan Vivix

19:55 2 Comments





Testimoni Pesakit Diabetes yang Menggunakan Vivix |  Sebelum Vivix:

Diabetes 6.3
ECG tak cantik
Darah ke hati 93

Selepas sebotol Vivix (1 bulan):
Diabetes 5.2
ECG normal
Darah ke hati 44

Doc happy ๐Ÿ˜

Tenkiu Nadiah Suhaidi kongsikan pengalaman customer beliau ๐Ÿ˜˜

Real testimoni๐Ÿ‘

Disclaimer: semua product shaklee bukan utk diagnose atau merawat penyakit . Sila berjumpa doctor jika anda perlukan nasihat perubatan . Shaklee suplimen sebagai alternative sahaja dan ramaiii mereka yg dah cuba vivix, kongsikan feedback positive dengan kami . Thank you! Semoga lebih sihat lagi dari hari ke hari.




KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Friday, 29 July 2016

Promosi Julai 2016 ~ Harga VIVIX Jimat Lebih RM150!

08:51 0 Comments



**Sticky Post**


Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah permulaan tahun baru yang sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!



meh meh,
Baby safiyya nak umumkan: .


BERITA BAIK buat penggemar #vivixshaklee . Harga jatuh gaung bulan ni, jimat lebih RM150 tau .
Kalau nak #jimat lagi sempena #newyearsale boleh la tanya Mama Ena k aunties semua. .


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL๐Ÿ˜Š .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.
OFFER 1 :

PROMOSI VIVIX BUY 6 FREE 1

Jimat lebih 150 sebotol tau!


OFFER 2 :

PROMOSI VIVIX TWINPACK, BUY 2 LESS 5%







Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 


CEPAT TAU!


PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Set twinpack ni,Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






๐Ÿ“ฒ 013 357 3153
๐Ÿ“ฒ 013 357 3153
๐Ÿ“ฒ 013 357 3153







For Orders & Consultation,
Whatsapp ENA
๐Ÿ“ฒ 013 357 3153




Saturday, 28 May 2016

Promosi Hebat , Jimat Banyak Sangat, Hanya 1 Hari Sahaja! Rugi kalau Tak Grab PRE ORDER ni tau!

13:00 0 Comments
One Day Promotion During Shaklee National Conference 2016



Promosi Hebat , Jimat Banyak Sangat, Hanya 1 Hari Sahaja! Rugi kalau Tak Grab. | Assalamualaikum, sempena Hari Anugerah Shaklee iaitu National Conference tahun ini, promosi satu hari sahaja iaitu pada hari berlangsungnya National Conference, 28 May 2016


Promosi 4 Set Kesihatan




Set Ramadhan Shaklee

Set Detox Shaklee

Set Kurus Shaklee

Set Twinpek Antioksidan VIVIX Shaklee

๐Ÿ”ดSet Detox
๐Ÿ”ดSet Shape Up
๐Ÿ”ดSet Ramadhan
๐Ÿ”ดSet vivix twinpax


Apa anda dapat ?

๐Ÿ”ทCABUTAN BERTUAH untuk setiap 1  set di atas ( kecuali ramadhan  perlu beli 2set)
๐Ÿ”ทFREE MEMBERSHIP
๐Ÿ”ทFREE POSTAGE ( vivix sahaja)
๐Ÿ”ทHARGA AHLI.
๐Ÿ”ทEXCLUSIVE WOOVEN BAG
๐Ÿ”ทFREE COMPLIMENTARY SUPLIMEN ( refer pada setiap poster ye)



๐Ÿ˜wowww๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Promosi giler namanya ni.

Harus GRAB tau, promosi 1 hari je tapi. Selepas 28 May, sorry sayang ena tak boleh bantu dapatkan set2 ni dah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Cabutan Bertuah bagi mereka yang beli set set promosi satu hari itu

Selepas order set promosi pilihan hati anda, BERDOALAH semoga dimurahkan rezeki dan seterusnya terpilih sebagai pembeli bertuah pada 28 May 2016 tersebut;)






ok lagi skali siaran ulangan, PROMOSI INI SATU HARI SAHAJA YE iatu pada 28 May 2016 ! ;)

PLACE YOUR ORDER,



PRE order dibuka sepanjang 25-27 May 2016 ye. Kami akan bantu anda purchase set kegemaran anda pada hari kejadian (28 May 2016) dan sekiranya anda BERTUAH memenangi hadiah lucky dip tu, kami akan serahkan pada ada melalui pos juga.

untuk maklumat lanjut, hubungi ena;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Saturday, 30 April 2016

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

23:59 0 Comments






**Sticky Post**

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah setiap hari rasa sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!






BERITA BAIK buat penggemar vivix shaklee . Harga jatuh gaung bulan ni last promosi vivix PEK JIMAT ni ye.


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL๐Ÿ˜Š .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .

❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.



Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 




PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



CEPAT TAU!


**PROMO VITAMIN C pon masih berjalan ye. BELI 6 DAPAT 7. syok kan dapat FREE 1 botol Vitamin C dan Omega Guard



KLIK SINI untuk testimoni VITAMIN C

KLIK SINI untuk testimoni OMEGA GUARD



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






๐Ÿ“ฒ 013 357 3153
๐Ÿ“ฒ 013 357 3153
๐Ÿ“ฒ 013 357 3153





Sunday, 24 January 2016

Testimoni Vivix : Diabetes Kronik , Bacaan Gula dari 28 ke 5.7!

11:55 0 Comments



Assalamualaikum,


Ni cerita sambungan tau..ingat lagi kisah yang ena kongsikan di SINI. Masa tu paling rendah bacaan gula ibu nya yang mengidap diabetes adalah 6.7.


tapi hari ini.......


Berita gembira di pagi hari
------

Bacaan kencing manis mak saya pagi ni. Alhamdulillah.


Ini adalah antara suplimen yang di amalkan:

Vivix
Omega Guard
Vita C
Ostematrix

Bacaan pernah cecah 28.
11-14 tu biasa.

Mak Hafiz Juniza ❤


Untuk mencuba ikhtiar sembuh dari diabetes, boleh hubungi ena:
013 357 3153



Saturday, 23 January 2016

Testimoni Vivix : Dulu Terlantar Seperti Mayat Hidup Kini Kembali Ceria dan Bahagia!

16:34 0 Comments


Vivix adalah suplimen pilihan tebaik buat ena sekeluarga,

Alhamdulillah!



Kisah PANJANG! Kejayaan – VIVIX
Baca habis untuk testimoni best ini!
-----------------------------------------------



Satu hari saya tergerak hati untuk singgah dan ziarah seorang makcik yang dikhabarkan sakit teruk. Kali terakhir saya jumpa semasa perkahwinan anak beliau, masa tu dia boleh berjalan dengan baik dan dikhabarkan semakin pulih dari masalah Gout.




Saya singgah dan masuk rumahnya. Kelihatan seorang perempuan terbaring mengiring, dibelakangnya ada kipas angin untuk mengeringkan luka dibelakang badan akibat baring terlalu lama. Ya Allah, teruknya makcik ni.



Makcik ini adalah asnaf miskin, terlantar atas sebab menderita sakit buah pinggang kesan daripada terlalu kerap mengambil suntikan dan pain-killer untuk melegakan sakit Gout. Keadaan beliau amat lemah, hanya mampu terbaring, makan bubur dan bersuap, terpaksa didukung untuk ke tandas dan ke mana-mana sahaja. 



Keadaannya semakin teruk disebabkan kesan dialisis yang menyebabkan badan beliau semakin lemah, kurang selera makan, mudah demam dan selsema.



Selepas itu, dalam tempoh 2-3 minggu, saya datang ziarah lagi. Tapi niat untuk hantar Nutriferon untuk anak dan cucu lelakinya yang kerap demam dan selsema. Beliau hanya mampu beli 5 paket dan saya beri beberapa paket tambahan untuk kegunaan beliau. Saya masuk ke rumah dan lihat makcik dah begitu kurus, lemah dan tidak bermaya.




Dalam perbualan kali ini, sambil menitiskan air mata. “Man, tolonglah makcik ini. Carikan ubat untuk sakit makcik ni. Makcik dah tak tahan, sakit sangat. Tolonglah Man.” Jawap saya - InsyaAllah, saya akan ikhtiarkan. Kalau ada nanti saya bagi tahu makcik. Sebelum balik, dipesannya sekali lagi. “Man, tolong makcik pasal ubat tu ya.” InsyaAllah - jawab saya.





Saya terfikir, saya nak bagi makcik sebotol VIVIX. Tapi dengan keadaan kewangan yang begitu, saya tak rasa makcik ni mampu membeli sebotol VIVIX yang berharga RM400+. Akhirnya Allah buka jalan, dan Alhamdulillah saya mampu belikan sebotol VIVIX untuk makcik ni.



Saya hantar VIVIX sebelum Ramadhan, tahun 2015. Masa ni, keadaan makcik sangat lemah. Dia didukung oleh anaknya untuk membolehkan dia bergerak dari satu tempat ke satu tempat. Hatta duduk pun dia tidak mampu. Hanya mampu terbaring. 





Saya beri penerangan pada anak-anaknya tentang VIVIX, ini sebagai ikhtiar. Moga ALLAH permudahkan urusan yang lain. Makan satu sudu setiap hari dan saya berpesan pada makcik, jika doktor tanya cakap makcik sekarang makan buah-buahan je. Makcik setuju dan mengangguk lemah. Saya terpaksa beredar sebab ada urusan lain.




Sejak dari itu, saya tak berkesempatan untuk menghubungi anak-anaknya untuk bertanya khabar. Sepatutnya, saya datang ziarah selepas 2 minggu tetapi, masa tidak mengizinkan. Akhirnya saya sempat datang sehari sebelum Hari Raya Aidilfitri, tahun 2015. Ada beberapa orang yang menginfakkan duit raya dan saya serahkan kepada beliau. Ketika itu saya lihat makcik sedang duduk di atas kerusi. Saya hanya serahkan duit tanpa borak panjang.




Selepas solat hari raya Aidilfitri, saya singgah untuk bertanya khabar. Alangkah terkejutnya saya bila saya lihat makcik tengah sarapan pagi dan beliau memegang pinggan dan makan sendiri. Keadaannya 100% berbeza dengan apa yang saya jumpa sebelum puasa. 



Beliau bercerita, dia dapat rasakan semakin sihat, bertenaga dan tidak lagi rasa sakit-sakit badan, demam, selsema serta mampu berdiri dan berjalan dengan bantuan anak-anaknya. Perbualan kami tak lama, sekadar 10 minit sahaja. Selepas itu saya pun pulang kerumah.




Atas pelbagai urusan, saya tidak dapat datang beraya bersama keluarga. Habis Syawal, saya balik ke kampung dan mak bercerita. Dia ada berjumpa makcik ni dalam satu majlis di kawasan kampung dan makcik ni cakap pada mak saya. “Alhamdulillah Hajjah. Ubat yang Aman bagi tu mujarab sangat. Sekarang dah mampu keluar rumah, jalan sana-sini dan tidak lagi menahan sakit.”




Sebelum pulang ke Seremban, kami sekeluarga singgah ke rumah makcik. Memang kehidupan makcik sekeluarga berubah setelah memakan sebotol VIVIX. Kesihatannya semakin baik, luka kesan dialisis di leher telah ditukar semula di tangan. Luka juga semakin cepat kering. Doktor bagi tahu, bacaan darah beliau dah cantik, badan bertenaga, makin sihat dan kuat.




Baru-baru ini saya berjumpa anak lelakinya dan dia bercerita yang kesihatan maknya semakin baik .




Inilah kisah VIVIX buat asnaf miskin yang menderita sakit buah pinggang. 



Alhamdulillah, saya bantu mana yang mampu. Kini beliau masih mengambil VIVIX dan ESP. ESP diminum setiap pagi untuk beliau lebih bertenaga dan Alhamdulillah tiada kesan sampingan kepada buah pinggang dan gout.



Asalnya makcik ini kerap mengambil suntikan dan pain-killer kerana masalah gout. Alhamdulillah, dengan asbab sebotol VIVIX, ia membantu bukan sahaja kesihatan tapi kehidupan yang lebih ceria dan bahagia. Kini, makcik mampu tersenyum gembira dan ceria menghitung hari untuk menerima menantu. InsyaAllah.


Dari FB: Hawatif Ali









Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Walaupun tidak mengenali makcik dalam kisah ini tapi ena seolah dapat merasa sedih dan rasa macam tak tertanggung sakitnya... Syukur Allah kurniakan kesembuhan asbab vivix. VIVIX sebagai asbab sahaja.. Apa apa pon, dengan izin Yang Maha Kaya , ALLAH YANG ESA.


Kita manusia berikhtiar saje lah.


Jika ingin mencuba vivix,

Bolehlah hubungi ena di talian


013 357 3153.

InsyaAllah ena juga berpengalaman memberi konsultasi pengambilan vivix untuk pesakit diabetes, jantung, buah pinggang, kanser payudara serta vivix untuk kesuburan dan kecantikkan.

Jangan lupa hubungi ena ye

013 357 3153

Kerana KESIHATAN itu MAHAL harganya๐Ÿ˜Š



Tuesday, 12 January 2016

Testimoni Vivix : Jeragat Hilang, Kulit Cerah, Badan Pon Kurus!

16:07 0 Comments


Testimoni Vivix 

Suka tengok wajah sis ni kan. mulus halus sangat.. Rupanya rahsia dia adalah VIVIX,,..Patot laaa;)


antara kesan yang dialami sis ni selepas pengambilan vivix selama sebulan adalah:

-jeragat makin kurang
-kedutan di bawah  mata hilang
-tiada sembelit
-kulit makin cerah
-berat badan susut 3kg


tu dia 5 in 1 manfaat yang beliau dapat hanya dengan mengambil vivix.

insyaALLAH any info/order boleh la hubungi ena:
ENA
013 357 3153

Saturday, 9 January 2016

Testimoni Vivix: Alhamdullilah, Saya Diberi Kesempatan SENYUM Kembali!

22:35 0 Comments





Assalamualaikum

Bismillah.


Nak kongsi satu testimoni vivix yang agak power. BELLPALSY - Tau tak macam mana? pernah dengar?


Ena ada lah buat kajian sikit pasal penyakit ni . Bell's Palsy adalah sejenis penyakit SARAF yang berlaku akibat kegagalan fungsi saraf pada  muka. Biasanya ia berlaku sebelah muka sahaja.


Lanjut mengenai penyakit Bell Palsy di UTUSAN MALAYSIA


Satu kisah yang baru sangat berlaku..akhir tahun lepas, iaitu sekitar bulan oktober.

-----------

Kisah Faiza Suhada ( sharing dari fb beliau)

alhamdullilah

2 oct 2015

Saya bangun sebelah muka da jatuh

Tak boleh senyum
Mata tak boleh tutup
Air mata mengalir macam menangis
Sakit
Rasa tegang je

Dr sahkan saya diserang bellpalsy
Bukan STROKE
tapi kelemahan sebelah otot muke

Saya di steroid

Punca UNKNOWN
Tapi maybe sebab saya menyusukan dan baru lepas bersalin

Saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas tu..

Consume:
✅SPECIAL DOSE vivix
Dan consume
1️⃣Omega guard
2⃣Bcomplex
3️⃣Vitamin E
dengan extreme

Saya juga menjalani fisioterapi

Alhamdullilah selepas 90hari
Saya diberi kesempatan SENYUM kembali

Share la
Saya izinkan
Kalau ade ahli keluarga / sahabat handai yg mengalami berikan support
Ia bukan mudah seperti dijangka

Saya dan sahabat ‪#‎bellpalsy‬ sahaja yg tahu apa yg kami rasa..

Actually its more to self confidence / esteem

Tapi serius is MANIS untuk diingati
Dalam calendar kehidupan
Hadiah dari Allah
Harap ia menghapus dosa2...


------------------


MasyaALLAH , meremang baca kisah Sis Faiza. Kejadian yang baru je berlaku.dan alhamdulillah, tahun baru ini (2016) beliau dah kembali ceria dan pulih kembali asbab VIVIX shaklee, insyaALLAH.


insyaALLAh jika anda perlukan guide untuk pengambilan produk shaklee yang betul untuk mengatasi masalah ini, jangan segan segan hubungi ena ye


ENA
013 357 3153




Thursday, 12 November 2015

Pengakuan Lelaki - Tak Sampai Sebulan Kulit Yang Berjerawat , Kusam dan Kering Bertukar Menjadi Lembap Berseri serta Anjal!

22:59 0 Comments




Normal bagi lelaki kalau kulitnya kusam dan berjerawat sebab kalenjar peluh lelaki aktif, dan kulit senang berminyak.



Kulit saya kurang bermasalah hinggalah umur saya dah dekat 30 tahun. Mula la keluar jerawat, nampak kusam dan kering. Kadang kadang, kalau garu, nampak putih putih deh terkupas.



Sejujurnya, saya mula menggunakan Vivix dan Shaklee Collagen Powder apabila lihat effect positif pada pelanggan-pelanggan saya. Dan mereka selalu repeat order, tak sempat habis, terus beli lagi.
Setakat sebulan lebih saya promote Vivix secara santai, dah lebih 10 botol terjual. Collagen Powder pun tak kurang hebat sambutannya.



Saya pakai Vivix dan Collagen Powder tak sampai pun sebulan. Cepat nampak kesan positif.
Kulit saya tak kering, nampak lembab dan berseri. Tona warna kulit lebih sekata. Tak bercapuk-capuk. Garis halus kat bibir dah kurang, dan pipi saya nampak lebih anjal.



Kadang-kadang malu jugak bila orang kata kulit dah macam perempuan sebab halus, tapi saya buat tak kisah. Cemburu sebenarnya tu! Hehehe.



Yang penting, kulit saya menawan dengan cara yang sihat, bukan suntik suntik atau guna produk berbahaya yang merosakkan kulit. Setiap kali saya pandang cermin, hati saya penuh syukur.



Inilah yang dinamakan #shakleeeffect!


-Encik Hafez-



Shaklee Effect daripada Vivix dan Shaklee Collagen Powder kepada Encik Hafez:



  • Kulit lembab dan berseri. 
  • Tona warna kulit lebih sekata. Tak bercapuk-capuk. 
  • Garis halus kat bibir dah kurang,
  • Pipi saya nampak lebih anjal.
  • Kulit tampak halus,
  • Kulit wajah menawan dengan cara yang sihat








Alhamdulillah, memiliki kulit wajah yang cantik menawan sihat dan berseri bukan sahaja idaman perempuan tetapi juga lelaki.


Namun, suka ena nak ingatkan, dalam keterujaan kita untuk tampak cantik menawan dalam masa yang pendek, janganlah mengambil jalan mudah dengan memilih produk-produk yang mempunyai bahan yang merbahaya yang akhirnya merosakkan kulit wajah dalam jangka panjang.


jom cantik dan menawan dengan suplimen semulajadi Vivix dan Shaklee Collagen Powder


hubungi ena untuk sebarang pertanyaan atupon order ye


Your Health & Beauty Consultant,
ENA
013 357 3153



Wednesday, 2 September 2015

Antara Kanak-kanak, Remaja dan Warga Emas, Siapa Lebih Perlukan Protein?

12:51 0 Comments


  

Assalamualaikum



Harini ena nak cerita mengenai keperluan protein. Berbeza tau..tak sama semua orang...Antara faktor yang mempengaruhi keperluan protein adalah umur, saiz badan, jantina, aktiviti atau pekerjaan dan kondisi kesihatan seseorang (hamil, menyusukan anak, sakit biasa atau kronik dan sebagainya)



Protein yang BANYAK diperlukan dalam badan kanak-kanak dan remaja untuk pembinaan TISU. Karbohidrat pula akan digunakan sebagai TENAGA dalam proses 'pemecahan' protein untuk menghasilkan dan membina tisu tersebut. Waktu usia begini, tumbesaran badan mereka sedang pesat berlaku.



Tubuh memerlukan tenaga (lemak) dan jisim tulang yang secukupnya untuk membina tisu bagi mengawal selia hormon yang akan membentuk badan sebelum baligh ... tanpa sumber protein yang cukup, tenaga yang diperlukan mungkin akan 'diserap' dari bahagiuan sistem lain seperti sistem imun, atau tulang dari kaki mungkin dikorbankan untuk membina jisim tulang di bahagian pinggang ... tulang lebih daripada sekadar kalsium!



Sebab tu lah kita boleh lihat, kanak-kanak atau remaja yang kekurangan protein mengalami pertumbuhan yang terbantut!






Warga tua tidak perlu banyak protein sebagaimana kanak-kanak dan remaja kerana mereka tidak membina tisu tapi mereka mengekalkan tisu2 yang ada. Protein yang cukup diperlukan untuk proses pembaikan tisu dan bukan lagi pertumbuhan tisu tetapi banyak tenaga dari karbohidrat dan beberapa lemak untuk melakukan kerja-kerja mengekalkan badan mereka ini.



Walaubagaimanapon, kekurangan protein dalam badan orang dewasa dan warga emas menjadikan golongan ini cenderung untuk mengalami 'flabby' terutama di bawah lengan, perut dan peha kerana sumber guna tenaga (tisu lemak) di sekitar untuk mengekalkan tisu yang sedia ada.


Baca: Kenapa Kita Perlukan Protein


Kesimpulannya,


Kanak-kanak dan remaja perlu protein untuk pertumbuhan badan yang OPTIMUM;)



Dewasa dan golongan emas untuk terus mengekalkan fungsi badan dan STAY FIT;)



Lihatlah mereka dah MULA concern dengan keperluan protein dan kesihatan badan dan mereka MEMILIH untuk terus konsisten dengan minuman protein NON GMO yang hebat iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)






SIAPA YANG PERLUKAN ENERGIZING SOY PROTEIN ESP?





+Ibu yang aktif dan ingin kekalkan KECANTIKKAN
+ Mereka yang ingin kelihatan awet muda
+ Ibu Menyusukan anak
+ Ibu hamil
+ Ibu berpantang
+ Kuruskan badan
+ Pelajar 
+ Kanak-kanak
+ Mereka yang eczema atau allergi






ENERGIZING SOY PROTEIN pilihan masa kini.


Hidup Sihat, Hidup Lebih Ceria


Berminat untuk mendapatkan ESP?


hubungi ena segera, untuk sebarang pertanyaa atau order:



013 357 3153


Promosi September 2015- MESTI GRABBB!

06:20 0 Comments


PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2015

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah dah masuk September 2015 


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)



Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
  •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
  • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







    Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
    • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
    • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!
    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF




    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




     Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

    PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




    Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




    Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


    • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

    • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
    • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
    • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)





    BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



    Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


    So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







    kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



    kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



    KLIK untuk PROMOSI berganda sehingga October 2015



    Your Health & Beauty Consultant


    013 357 3153

    013 357 3153

    013 357 3153

      DISCLAIMER

      Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.