Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Vitamin E. Show all posts
Showing posts with label Vitamin E. Show all posts

Friday, 4 December 2015

Tak Perlu Pergi Spa, Kat Rumah Pon boleh Buat Facial Tau.

09:05 0 Comments


Assalamualaikum pengunjung blog ena semua


semalam ena buat masker, so ena nak share

Bahan masker :


Vita E complex

Cara2:

❤cucuk kapsul vita E dengan jarum , picit keluarkan vita e dan sapu rata pada wajah.
❤masaj wajah dalam urutan membulat menggunakan 2 jari shj ( jari hantu dan jari manis)
❤lepas 10-15minit, cuci menggunakan GENTLE ACTION MEKUP REMOVER ( tanpa air)
❤masaj membulat juga sehingga hilang kesan minyak
❤ kemudian cuci wajah dengan GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER..
❤ lap wajah dengan kain bersih
❤ lastly, sapu SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER...sapuan nipis je..sejukkkk n soft je rasa muka..terus senyummm lebar2..yang dah kawen boleh la minta hubby rasa pipi uols gebu ke gebu..😝..hihi..yang tak kawen lagi jangan suruh boifren / tunang lak ye..suruh la mak uols or kawan pempuan ..hee

.
Kesannya rasa SEGARR , LICINN n GEBUU je kulit muka ni haa..ni effect serta merta...efek jangka panjang kalau siapa yang rajin buat masker ni:


❤kulit lebih cerah
❤hilangkan sunburn
❤kulit lebih halus mulus gebu
❤kulit lebih sihat dan lembap
❤pudarkan parut jerawat
❤menambah keyakinan diri


Untuk kesan yang lebih anjal dan pudarkan jeragat, boleh lah ADD collagen powder..ok esok masker collagen plak.yahuuu


🙋ada yang nak join ena main spa spa kat rumah?

Saturday, 14 November 2015

Milk Booster Terhebat Di Dunia?

15:09 0 Comments

Assalamualaikum


Biasa kita dengar dan memang semua orang tahu, collagen sinonim dengan kecantikkan kulit kan

TAPI,

Tahukah anda collagen juga merupakan salah satu milk booster atau penggalak susu ibu.


Bukan ena suka-suka je clain tau, ini berdasarkan testimoni dari seorang pengguna. Jom kita ikuti apa kata beliau


Shaklee Collagen Powder sebagai milk booster



Banyak-banyak milk booster dalam dunia penyusuan saya, Shaklee Collagen Powder terbukti hebat. 


Kebanyakkan yang dijual secara online ifa dah cuba. Jalan buntu ditemui. Tapi dengan Shaklee Collagen Powder, seawal 5 hari dah nampak kesan.


Kalau yang dalam pantang of course lagi cepat kesannya. Saya cuba semasa baby dah 5 bulan.


-Puan Mazlifah-


Selain sebagai milk booster, gabungan Vita C dan Vita E serta Collagen Powder memberi effect yang superb kepada kecantikkan wajah dari dalam dan luar.

Alhamdulillah

ena kira, ini berita gembira buat ibu-ibu yang mencari solusi untuk ikhtiar menambah susu badan buat anak-anak tercinta.


nak cuba Shaklee Collagen Powder hari ini?

insyaALLAH ena bantu dan bimbing anda,

ENA
013 357 3153



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.