Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Vita Lea for Children. Show all posts
Showing posts with label Vita Lea for Children. Show all posts

Wednesday, 10 January 2018

Promosi Shaklee January 2018

11:49 0 Comments
Promosi Shaklee January 2018


Assalamualaikum

Promosi Omega Guard menyambut kedatangan tahun baru iatu 2018. Antara suplimen Shaklee yang mendapat perhatian ramai dan disukai hanmpir semua lapisan masyarakat


Alhamdulillah

PROMOSI 1: OMEGA GUARD

Promosi Omega Guard bulan ni adalah BUY 3 LESS 5%


banyak tu diskaun 5% dari Harga asal untuk sebotol omega guard . Peminat Omega Guard ini lah  masa nya untuk mencuba dan buat stok untuk satu family.

 







6 Sebab Kenapa Pilih Omega Guard sebagai sumber minyak ikan harian kita


PROMOSI 2: VITA LEA FOR CHILDREN







Your Certified Shaklee Product Consultant:
Pengedar Vivix Kajang, Bangi, Putrajaya
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Friday, 29 September 2017

Kisah " Lawak" Dr Bruce Daggy, Ketua Saintis

10:57 0 Comments


Kisah " Lawak" Dr Bruce Daggy, Ketua Saintis Shaklee


Semua Produk shaklee adalah hasil Kajian doktor dan saintis PhD, Team diterajui oleh Saintis bertaraf Nobel Prize Winner


Kisah " Lawak" Dr Bruce Daggy, Ketua Saintis Shaklee | Ini kisah dari mulut Dr Daggy sendiri semasa Leader Conference semalam. Ketawa dengar kisah ni. Tapi lepas dengar kami jumpa pula Pakar Nutrisi Shaklee Malaysia untuk tahu lebih lanjut.

Kisahnya begini......

Ada seorang Doktor kanak-kanak (Paediatrician) nak membantu pesakit-pesakit - biasalah ni memang sifat doktor nak bantu orang. 


Sampai satu masa ramai kanak-kanak tiap-tiap bulan datang jumpa beliau. Setiap bulan. Sampai dia kesian. Dia pun berbincang dengan Dr Bruce Daggy apa dia boleh buat untuk improve kesihatan kanak-kanak ni.


Dr Daggy berbincang dan cadangkan untuk berikan kanak-kanak ni supplement, antaranya Meal Shakes, Multivitamin, Vitamin C, Omega Guard (dan beberapa suplimen lain). 

Dari situ, dia bekalkan vitamin pada kanak-kanak ni. Hari demi hari makin kurang kanak-kanak yang biasa ke klinik. Ada yang datang 6 bulan sekali, ada yang tak datang datang. Ada yang datang ucap terima kasih!


Bisnes kliniknya merudum lebih dari 50%! Asal nak tolong orang, tapi bisnes berkurang. Heheheh. 


Dia dah salah langkah rupanya! 


Adui... Kami satu dewan ketawa.


Akhirnya dia tutup klinik jadi Pengedar Shaklee. Kisah ini kisah benar, bagaimana seorang doktor ubah diri beliau dari merawat kepada mencegah.

 Alhamdulillah. Ia satu kesedaran kepada beliau sebagai seorang doktor. Dan dia dapat bantu lebih ramai orang untuk hidup lebih sihat!


kredit Master Laila yang kongsikan cerita ni😊🌹


Siapa Dr Bruce Daggy selaku Ketua Saintis Shaklee ni? Baca di SINI




Join kami menyebarkan manfaat!




Your Certified Shaklee Product Consultant
ID : 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Tuesday, 31 January 2017

Promosi January 2017 ~ Harga VIVIX Jimat Lebih RM150!

23:59 0 Comments



**Sticky Post**


Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah permulaan tahun baru yang sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!



meh meh,
Baby safiyya nak umumkan: .


BERITA BAIK buat penggemar #vivixshaklee . Harga jatuh gaung bulan ni, jimat lebih RM150 tau .
Kalau nak #jimat lagi sempena #newyearsale boleh la tanya Mama Ena k aunties semua. .


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL😊 .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.
OFFER 1 :

PROMOSI VIVIX BUY 6 FREE 1

Jimat lebih 150 sebotol tau!


OFFER 2 :

PROMOSI VIVIX TWINPACK, BUY 2 LESS 5%







Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 


CEPAT TAU!


PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Set twinpack ni,Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






📲 013 357 3153
📲 013 357 3153
📲 013 357 3153







For Orders & Consultation,
Whatsapp ENA
📲 013 357 3153




Tuesday, 7 July 2015

Promosi Raya 2015

16:38 3 Comments
 


PROMOSI JULAI 

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah dah masuk Julai 2015 dah kita kan..kejap je masa bergerak. 


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bualn julai ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERBAIK sekali iaitu vivix..selain vivix, b complex dan vita lea juga ada promosi pada bulan ini. So secara keseluruhan ada 3 jenis product promosi.

Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 VIVIX

 

 


Promosi Raya Shaklee, beli 6 vivix dapat 7 botol vivix



Promosi #1 ialah BELI 6, DAPAT 7 botol Vivix . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT RM1100 tau..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom masuk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
  •  
  • Dapat FREE  1 botol vivix yang berharga  RM 503 sebotol
  •  
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  •  
  • FREE membership- worth RM80/ RM 90
  •  
  • FREE MULTIVITAMIN yang berharga RM 94, tahan sehingga 4 bulan
  •  CASH REBATE bernilai LEBIH  RM 250! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)

  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  •  
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF

 

Promosi Raya Shaklee, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




 Promosi #2 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT RM 240..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom mauk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
  •  
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli!)
  •  
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.

  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  •  
  • FREE membership- worth RM80/ RM 90

  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  •  
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



PROMOSI #3  - BUY 3 FREE 1 B COMPLEX

 

 

 Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol B Complex



Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol B Complex . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 92 !
  •  
  • Dapat FREE  1 botol B Complex yang berharga  RM 56.98 sebotol



PROMOSI #4  - BUY 3 FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !
  •  
  • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol



BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 

Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..tambah lagi dekat2 nak raya ni..persiapan banyakkkkk nak pakai duit.. tambah lagi kos nk balik kampung..tol minyak lagi..sebut pasal minyak, harga minyak kan baru je 2 hari lepas naik kan..hoho...bertuah sangat kita semua..kikikiki


So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2. Raya2 juga, kesihatan tetap MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!


kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



Your Health & Beauty Consultant


013 357 3153

013 357 3153

013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.