Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Vita Lea. Show all posts
Showing posts with label Vita Lea. Show all posts

Wednesday, 28 October 2015

Oktober - Bulan Terakhir Promo FREE Multivitamin Vita lea

15:03 0 Comments





Assalamualaikum



Sukacita ena nak maklumkan bahawa promosi untuk mendapatkan FREE VITA LEA, multivitamin pertama di dunia ni akan tinggal 4 hari saja lagi!




27 FUNGSI DAN MANFAAT VITA-LEA® IRON FORMULA SHAKLEE

1. Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.

2. Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu.

3. Sumber kalsium pembina tulang.

4. Bekalan harian untuk vitamin B.

5. Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan,penglihatan dan
pembinaan tisu.

6. Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.

7. Menyokong jangka hayat hati, usus dan kesihatan mata.

8. Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh.

9. Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

10.Meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan dari jangkitan.

11.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan.

12.Membantu fungsi normal penghadaman dan selera makan.

13.Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan.

14.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat serangan radikal bebas.

15.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.

16.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara
menyeluruh.

17.Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf.

18.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat.

19.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang.

20.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.

21.Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.

22.Mencegah penyakit beguk (tirod).

23.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak).

24.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.

25.Membantu meningkatkan kecerdasan minda.

26.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.

27.Membantu penyerapan zat dari makanan.


So, macam mana cara untuk dapatkan FREE vitamin ni?




mudah aje,


Anda hanya perlu beli at least 1 product shaklee (product paling murah hanya rm 20+ sahaja) dan DAFTAR SEBAGAI AHLI SAH, maka anda layak  dapat multivitamin yang berumur 100 tahun di dunia ini. Harga multivitamin ni hampir rm100 tau, pengambilan untuk 4 bulan!


jimat sangat kan. berbaloi2 wang kita!





Nak FREE multivitamin?




Hubungi Ena sekarang, untuk info/order:


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

Wednesday, 30 September 2015

Doktor Nasihatkan Saya Buang Rahim...tapi, mujurlah...

11:41 0 Comments




Testimoni Fawiza -

 "Saya pernah dinasihatkan doktor untuk buang rahim kalau keadaan berterusan..."

January 20, 2015 at 9:04am

Saya mula berkenalan dengan vitamin-vitamin Shaklee ni pada Feb 2013 (diam xdiam dah2 tahun) jadi pengguna Shaklee


Kenapa Shaklee pilihan saya?


1. Period saya tak pernah teratur (PCOS & Endometrial Hyperplasia).
2. Imunisasi badan saya lemah@kurang (asyik keluar masuk spital aja, Boss pun menyampah)
3. Saya malas makan buah-buahan.


Kalau anda semua pernah baca post saya kat Facebook sure anda tahu kan yang saya pernah under pre cancer treatment since 2010. First time saya buat D&C (late 2009) kat Pusat Rawatan Islam Az Zahra, doktor cakap 60% daripada sampel dinding rahim saya adalah bunga2 kanser yang aktif.


Time tu baru umur 30 tahun…mmg I nangis sepanjang perjalanan balik ofis..boss suruh jumpa client pun I taknak..sebab mata I dah bengkak-bengkak..nangis punya pasal…hehhehe. Nak bagitau suami pun takut…macam2 I fikirkan. Last-last  I bagtau jugak after 3 days…



Then doctor refer I ke HUKM Specialist…so bermula la new episode dalam hidup saya. 1st doctor bagi I makan pil untuk kimoterapi, setahun jugak I telan ubat tu..ada perubahan tapi I tak tahan..rambut gugur,suka marah-marah..yang sedihnya tiada nafsu langsung nak bersama suami.


 Dan suami selalu jadi mangsa tempat saya lepas kan geram. Sampai dia cakap dekat doctor, tiada ubat lain ka yang boleh ganti…hehehe. Bagi I semua tak kena time tu..doktor cakap I ni ‘ZOMBIE HIDUP’…hahahha… banyak sangat ambik ubat!


Sepanjang treatment di HUKM since 2010 sampai Dec 2013, saya buat D&C 4kali..bayangkan..ada 1 tahun tu saya buat D&C sampai 2 kali. Penat..letih…semua ada. Tapi untuk sihat I tabahkan jua…kesian kan suami dan keluarga mertua sebab tiada cucu lagi…time tu I hanya motivate my self dengan 1 perkataan ni aja…ALLAH SAYANG AKU..SEBAB TU DIA UJI AKU..


Itu yang menyebabkan saya terus berjuang walaupun doctor kata peluang terlampau tipis buat saya. Saya pernah dinasihatkan doctor untuk ambil anak angkat dan remove kan rahim kalau keadaan berterusan..lagi la I sedih...



Namun saya tak bergantung pada ubat-ubat hospital saja..saya mula membaca blog-blog dan cara-cara nak rawat penyakit saya ni. Then, Allah lorongkan hati saya untuk mencuba vitamin Shaklee ni…


sebab apa? 


Sebab yang paling utama..ianya SEMULAJADI…bebas daripada bahan kimia. Saya juga mintak 2nd opinion dan mula buat treatment bersama Dr Hamid Arsat pada March 2014. Selain daripada tu saya TETAP mengamalkan vitamin Shaklee (B-Complex, GLA,Omegaguard, Vitamin C & Vitalea) ..memang saya tak tinggal sebab takut kena remove rahim punya pasal…hehehehe.



Syukur tak pernah sekali saya pengsan sepanjang period lelama ni..yang paling lama 4bulan …hahahaha..alhamdulillah saya anggap itu nikmat Allah berikan pada saya walaupun Dia uji saya dengan dugaan yang saya rasa mana-mana isteri pun akan rasa very down sebab u tak mampu nak menunaikan tanggungjawab u sebagai seorg isteri.




Tapi Allah Maha Mengasihi, Dia anugerahkan suami yang tak pernah mengeluh dengan penyakit saya..tak tak pernah mengeluh walaupun semua kerja rumah dia yang buat….hubby yang terima saya seadanya & hubby selalu cakap setiap penyakit Allah turunkan pasti ada penawarnya…cuma kita belum jumpa (ehh…sedih plak)hahahhaha.



Namun, Allah uji sekali lagi. Jan 2015 saya pengsan sebab period yang terlampau banyak…tak pernah-pernah dalam tempoh 20 tahun (sejak umur 15) saya pengsan walaupun darah period banyak dan berketul2 keluar. Bukan sekali 3 kali saya pengsan..sampai terpaksa ambulan jemput la ke hospital..hihihi. Sepanjang 8 hari saya di hospital, saya buat X-ray, abdomen CT Scan dan D&C sebab doctor nk tengok kalau-kalau simptom lama berulang kembali dan menganggu organ-organ lain.


Alhamdulillahpada 14 Jan 2015 saya mendapat perkhabaran yang tak pernah saya dan suami jangkakan….endometrium@uterus saya diklassifikasikan sebagai ‘endometriumpolyps with hormone changes’. Dalam ertikata lain negative for malignancy or hyperplasia…just masalah hormon aja…syukur sangat2.


Dengan izin Allah dan rahmatnya …saya semakin sihat dan sembuh..tambahan pulak sekarang saya ambik Vivix sebagai tonik ajaib saya…memang ajaib.


Semoga tahun ini menjanjikan permulaan yang baik dan penutup yang penuh bahagia dengan rahmat Allah buat saya dan suami. Insya Allah…amin…


-Fawiza -


******


MasyaALLAH, Subhanallah

begitulah kita manusia, sentiasa letakkan Allah ebagai tempat bergantung
dan berikhtiar sedaya mampu untuk pulih dari apa juga penyakit yang Allah turunkan sebagai ujian

Alhamdulillah..



 jangan malu segan hubungi ENA untuk sebarang info/order tau


till then,

have a nice day !



013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153



Thursday, 10 September 2015

Energy Booster Makyong Dah Habis!!

17:47 4 Comments


Assalamualaikum

jangan pening pula ye, botol multivitamin tu ena sengaja terbalikkan, nak tunjuk isi nya sudah habis ku telan..haha.


dan buku2 kat belakang laptop tu pula ada yang ena susun terbalik..laptop tu je kedudukan yang betul.hihi


ena baru balik dari rutin check up di Klinik Kesihatan Bangi..alhmdulillah...nurse puji lagi HB cantik katanya..alhmdulillah dapat kekalkan Hb 12 ke atas....asbab utamanya, multivitamin ni la..ena memang tak ambil langsung vitamin yang klinik bekalkan.







Vita lea ni DIPERKAYA dengan iron (zat besi) yang berperanan PENTING dalam penghasilan sel darah merah. mereka yang tak cukup zat besi terutama ketika hamil akan mengalami kerap letih, pertumbuhan janin yang kurang baik, bacaan Haemoglobin (HB) yang rendah iaitu bawah 10 dan pening serta kerap rasa nak pitam.






disebabkan Vita lea ena dah habis, dan ena pon dah hampir sangat nk bersalin, so kita GRAB terus set berpantang shaklee yang mana boleh dapat 2 botol vita lea sekaligus..satu memang dalam set tu..dan satu lagi FREEEE.. siapa yang bukan ahli beli set ni, dan daftar keahlian, boleh dapat lagi 1 extra vita lea FREE..so total 3 botol vita lea!!!...wahh..dah la 1 botol tahan 4 bulan...gila untung kalau camtu!!!




peringatan buat ibu hamil dan ibu yang sedang berpantang, jangan culas makan vitamin tau..untuk kebaikkan anak syurga kita dan badan sendiri juga;)


for more info/order,



013 357 3153

Wednesday, 26 August 2015

Tolonggg, Mak Yong Terminum Vitagen Yang Dah 16 Hari Expired!!!

23:42 2 Comments


Assalamualaikum


Ini la rupa Vitagen yang dah expired 16 hari, terdiminum ( ade ke ayat ni) oleh makyong ena musa ni...kah3


Cerita nya camni,  


Tengah hari tadi, ma tanya ena, boleh minum lagi vitagen dalam peti ais tu..ma tengok dah lama sangat dah tu'

ena, dengan perasaan over yakinnya, ena jawab..

'owh bolehhhh ma'

lantas tangan laju je tangan capai dan minum...


slurppp...satu nafas je abes sebotol! haha


tetiba..eh, terdetik nk amek balik botol dan cek expired date.


10 OGOS 2015!!!!!


hari dah 26 ogos kottt....aduiii


maka berlari2 anak la makyong 35w ni naik tangga, masuk bilik dan capai serta telan laju2 vita lea, Sustain Released Vita C dan Garlic Complex:




-2 biji VITA LEA ( baca: CARA DAPAT FREE VITA LEA)  - multivitamin yang mengandungi 28 jenis mineral dan vitamin untuk nutrisi dan kesihatan sel pada tahap OPTIMUM bagi memastikan sel2 dapat menjalankan aktivitinya dengan BAIK dan BETUL








-2 biji SR VITA C - sengaja ena ambil 2 biji..supaya dalam sejam se maximum mungkin vita C diserap ke dalam badan (200mg) sebagai PERISAI untuk melawan patogen 



Komponen semulajadi dalam bawang putih iaitu 'alisin' yang berfungsi sebagai ANTIBIOTIK SEMULAJADI kepada badan kita.




Garlic Complex bermanfaat sebagai penawar racun (detoxifier) yang melindungi tubuh dari pelbagai penyakit


-1 biji GARLIC COMPLEX! -
ANTIBIOTIK semulajadi.

malam ni telan lagi sebijik garlic complex ni..insyaAllah makyong baik2 saje esok;)



****



dalam hati...insyaALLAH aku kuat, insyaALLAH tak de apa2...


so far, alhmdulillah ok, tengok la esok macam mana pulak..hihi..harap tak de apa2 la..


teringat masa 1st preggy , pernah diserang diarhea sampai 21 kali ke toilet..dah la masa tu sedang travel balik Terengganu...fuhhh..memang kenangan tawar dan pahit sekali..hihi




Tuesday, 18 August 2015

Dulu Tak Suka, Sekarang Dah Jatuh Cinta!

23:20 0 Comments


Sedang ena fb walking siang tadi, ternampak komen dari seorang sahabat online ena;



Menurut nya: Dulu tak suka vita lea sebab pil besar besar dan tak nampak kesan. Tapi sejak asyik nak tumbang je lepas pantang, telan 2 biji sehari terus elok. Sejak tu vita lea menjadi cinta hatinya!


Waahhh teruja kan..ni membuatkan ena TAK SABAR nak berpantang dengan set berpantang shaklee ;)

Monday, 27 July 2015

100 Tahun Bertapak di Pasaran Dunia!

10:53 2 Comments





Shaklee Excellence!
---------

Tahukah anda produk dan inovasi Shaklee sudah berada di dunia selama 100tahun???


Produk yang bertahan 100tahun ni bermula dgn Multivitamin pertama dunia iaitu Multivitamin Shaklee : Vitalea dan disokong dgn RnD serta improvement dr hari ke hari tahun ke tahun untuk memastikan Shaklee sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam dan setiap penggunanya dapat manfaat maksimum dr Shaklee!


klik SINI untuk dapatkan FREE VITA LEA


Secara purata, setiap pengguna Shaklee akan konsisten consume Shaklee untuk 17-18 tahun dan merasai perbezaannya


Tak salah untuk bertukar ke Shaklee kerana pilihan kt semestinya terbaik 😊


Yang penting kita tau apa kita consume

Shaklee Excellence
Feel the Difference


Bestkan???

Sentiasa selamat
Sentiasa berkesan
Sentiasa mesra alam
Sentiasa Shaklee


Your health consultant:


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

Sunday, 26 July 2015

8 Jenis Buah Buahan KAYA Zat Besi

10:14 0 Comments


Assalamualaikum

Apa khabar?

Harini ena kongsi screenshot dr fb seorang Doctor mengenai buah buahan yang kaya dengan zat besi Atau iron.


Fungsi iron adalah untuk tambah darah. Pernah dengar haemoglobin? Biasanya ibu hamil atau mereka yang mengidap thalassemia atau pernah kene denggi mempunyai bacaan haemoglobin yang rendah iaitu bawah 11.


bahaya HB rendah ni ialah risiko untuk mendapat anemia atau kurang sel darah merah dalam badan di mana pengidap sering rasa nak pitam, pengsan dan letih. Untuk pengidap anemia kronik, ia boleh membawa maut juga.


So penting sangat untuk kita semua mengambil buah yang tinggi iron.


Pengalaman ena sebelum hamil ena jenis kerap rasa nk pitam dan pernah di diagnose mengalami tekanan darah rendah..semasa hamil, makin teruk jadinya.


Apa yang perasan, kedua -dua kehamilan ena suka sangat amat MAKAN BUAH TEMBIKAI.


Ena boleh mengadap makan tembikai macam makan nasi tau.haha..rasanya sebabni bacaan HB ena maintain 12-13 walaupun usia kandungan dah masuk 3rd trimester ;)


Selain tu, setiap hari ena ambil set  kesihatan semasa hamil ( shaklee brand). Salah satu product dlm set ni  yang berfungsi TINGKATKAN haemoglobin adalah VITA LEA.


Cara pengambilan VITA LEA yang betul ialah disusuli dengan VITA C.kerana vita C meningkatkan penyerapan iron ke dlm darah.ena pilih vita c shaklee kerana sifatnya SUSTAIN RELEASED..di mana 1 tablet bertahan selama 5 jam dlm badan kita.


Ada sahabat di sini yang sering pening/rasa nak pitam/pengsan dan jerap letih2?


Anda kemungkinan kekurangan sel darah merah atau bacaan haemoglobin rendah.


Jangan biarkan ia semakin MELARAT.

CEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT.


Kebetulan sehingga october 2015, anda berpeluang mendapat sebotol VITA LEA yg berharga  rm94 secara FREE.


FREE aje nak bagi..tahan 4 bulan;)
lama kannnn.

Bagi peluang pada diri anda untuk menikmati tahap kesihatan yang lebih baik dari sehari ke sehari.


For info /orders:

013 357 3153
ena


Monday, 6 July 2015

Vita Lea Mutivitamin Terbaik di Malaysia

16:29 0 Comments

Vita-Lea® with Iron Formula


Multivitamin & Multimineral

Kod Produk: 10131 (120 tablet)


Kepelbagaian yang Menakjubkan


Sains terbaik Shaklee menghasilkan salah satu suplemen yang paling komprehensif dan seimbang yang mampu anda miliki. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.


Apabila Diambil Setiap Hari, Vita-Lea:


Membantu mengekalkan kesihatan yang sempurna*

Mengandungi beta karotena yang bermanfaat untuk menggalakkan pertumbuhan, memelihara penglihatan dan menjanakan semula tisu.

Membekalkan kalsium, fosforus serta vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi

Biotin dan asid pantotenik menyokong metabolisme lemak dan karbohidrat

Vitamin B12 merangsang pembentukan sel-sel darah merah*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosussistemik (SLE) hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini.

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



sebarang pertanyaan, tempahan dan konsultasi, hubungi ena,

013 357 3153

Your Health & Beauty Consultant


Sunday, 28 June 2015

Multivitamin Terbaik Untuk Ibu Hamil Kekal Cantik

12:08 0 Comments



Assalamualaikum,
Bismillah,

Hari ini ena nak berkongsi satu testimoni power dari salah seorang pengguna tegar shaklee product dalam team Jutawan kami.


Testimoni Lyana ni memang hampir sungguh la dengan ena di mana, ena pon seorang pengidap tekanan darah rendah. Waktu sekolah menengah dulu, selalu je pengsan waktu perhimpunan pagi..hihi...tapi waktu tu tak tahu pon darah rendah walaupun dah berkali2 pitam n pengsan, sehinggalah ena pengsan lagi ketika di universiti..kawan2 bawak g klinik, then baru lah tahu rupanya daku ni ada darah rendah..

So sekarang memang ena ambil 2-3 biji Vita lea sehari. ena perlukan banyak darah untuk support kesihatan ena tambah lagi bulan puasa ni kan, dan nutrisi untuk perkembangan adik aeisya  kat 'dalam' ni yang dah 28 minggu ni;)alhmdulillah


ok untuk harini jom kita baca perkongsian dari Lyana:


==================
Produk yang diambil beliau:
1.Vitalea
===================

VITA-LEA SHAKLEE,

Daily Supplement Pilihan Saya.



Assalamualaikum semua


Happy Tuesday lovelies. Moga Allah permudahkan hari-hari kita semua, juga buka pintu rezeki yang luas buat kita insyaAllah. InsyaAllah untuk minggu nih Lyana nak kerapkan perkongsian #ShakleeEffect kepada diri Lyana sendiri, moga memberi manfaat dan panduan buat awak semua juga.



Untuk hari nih, Lyana nak share dengan awak semua berkenaan supplement Vita-Lea yang kini menjadi pilihan hati Lyana sendiri sejak pregnant nih. Alhamdulillah tergerak juga hati nak consume, sebab Obimin yang Doctor bagi macam tak jalan kat Lyana.



Okayh sebelum nih Lyana pernah cerita kat entry-entry lama, berkenaan dengan masalah tekanan darah rendah yang Lyana alami sejak kecil lagi. Kalau nak tahu, berlarutan tau sebenarnya sampai sekarang malahan makin teruk semasa pregnant. Lyana cepat rasa nak pitam bila lambat makan, keadaan terlampau panas atau badan terlalu penat sebab travel Muar-Pasir Gudang. Just that Lyana perasan yang sejak Lyana amalkan Vita-Lea, alhamdulillah takde lagi dah rasa pening, nak pitam, dan seterusnya boleh sampai ke pengsan. So siapa yang share the same problem macam Lyana nih, meh lah try Vita-Lea nih. Jangan nanti sampai makin teruk baru nak take action yer. Bukan wanita hamil jer boleh consume Vita-Lea nih




Anemia / Low HB/ Low Blood Pressure sangat berbahaya terutama kepada ibu hamil




Kenapa Vita-Lea menjadi antara daily supplement pilihan Lyana sendiri?




Lyana memilih Vita-Lea sebab Vita-Lea nih bertindak sebagai...

- Penambah tenaga
- Pelengkap nutrisi
- Melambatkan proses penuaan
- Stimulasi metabolism
- Melindungi organ
- Membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya
- Membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk



Semuanya terdapat dalam 1 supplement, dengan hanya 1 tablet sehari VITA-LEA SHAKLEE. Kadang-kadang ambil 2 juga bila Lyana tahu yang dalam 1 hari tu activities agak pack (pagi sebiji, malam sebiji).



Another thing.. Syukur sangat pada Allah, sejak consume Vita Lea dari awal pregnancy (nak dekat 3 bulan masa tu) memang HB takde problem and yang paling ketara sekali tang rambut and kuku tu. Rambut gugur memang kurang sangat-sangat, kuku pun nampak tak kusam and tak mudah rapuh. Kalau tak masa mula-mula awal pregnancy tu rambut gugur penuh masa lepas shampoo, kuku pulak tak boleh terlebih panjang sikit senang crack hujung dia macam nak patah! Sakit wooo Thanks to Vita-Lea, both problems reduce and then terus okay sampai sekarang masuk 6 months pregnancy.



Alhamdulillah..


Dari segi tenaga pulak, memang Lyana perasan lepas consume Vita Lea memang badan tak cepat letih and kurang sikit mengantuk. Kulit pun takde masalah sangat, masa awal-awal dulu naik ruam kejap may be sebab perubahan hormon kann masa pregnant nih, Doctor kata it is normal. But then after Lyana consume Vita Lea sekali dengan Vitamin C and ESP, alhamdulillah my skin dah back to normal. Licin jer balik.



Perkongsian Puan Lyana di fb milik beliau:


Yang check up Yana tu Doctor perempuan, chinese. Lumrah laa perempuan kalau bab-bab kecantikan and kulit nih sure dia akan tegur. Yana sendiri kalau nampak orang yang kulit cantik mesti nak tanya dia makan apa, pakai apa 😋😋

Sempat Doctor tu cakap kat ibu, "Your daughter's skin is very flawless ea.. Kulit pun putih gebuu.."

Ibu jawab, "Dia consistent makan supplement Shaklee, more than one year already."

**hehe ibu yang promote Shaklee**

And the Doctor again puji ibu pulak, "You pun looks younger than your age. I thought you kawan dia ke. 47 years old macam baru 30's!"

Hehe Puan Doctor, kitorang satu family semua consume Shaklee. Tak sia-sia bagi ibu consume Vivix, muda sepuluh tahun uols 😘😘

As for me, Yana sepanjang pregnancy nih memang setia dengan ESP, VITAMIN C and VITA LEA. Alhamdulillah, kulit takde problem sejak masuk 2nd Trimester sampai laa nih ❤❤




Meet my kakak.. Eh bukan lah, ni my ibu. Ramai yang cakap muka Lyana dah banyak ikut macam ibu. Dah ada wajah keibuan lah kata nyee.. Yer la sangat, Lyana rasa muka Lyana makin mengembang ade laaa



Okayh.. So siapa sebenarnya yang sesuai ambil Vita Lea nih?

-Pregnant mommies, boleh consume dari awal pregnancy
-Mommies yang anak berderet cepat letih, makan tak terjaga and tak cukup tidur
-Mereka yang ada masalah Low Blood Pressure, cepat rasa pitam
-Mereka yang mudah rasa letih akibat stress kerja, study. Students pun sangat digalakkan tau
-Mereka yang ingin menjaga kesihatan secara keseluruhan sebab Vita Lea nih MULTIVITAMIN & MULTIMINERAL


Berita baik



Kebetulan Promosi dari May-October 2015, sempena  sambutan mutivitamin shaklee yang dah berumur 100 tahun, pihak shaklee bermurah hati untuk memberikan  vita lea secara FREE kepada ahli yang baru mendaftar.

KLIK SINI untuk kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee dengan ena.




Alhmdulillah, ena sendiri tak missed lagi mengambil vita lea pada setiap hari di bulan Ramadhan ini.

Sebarang pertanyaan atau tempahan, bolehla hubungi ena terus ye.

semoga pembaca sekalian dilimpahi rezeki yang banyak serta berkat..aameen.



Your Health and Beauty Consultant


013 357 3153
013 357 3153
013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.