Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Tempahan Hamper murah di Bangi. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Hamper murah di Bangi. Show all posts

Sunday, 16 June 2019

Tempahan Hamper Murah dan Cantik di Bandar Baru Bangi

09:43 0 Comments
Tempahan Hamper Murah dan Cantik di Bandar Baru Bangi | Assalamualaikum. Didoakan semua pengunjung blog Aeinnamusa dot com  sentiasa sihat dan dirahmati serta diberkati Allah selalu. Dalam entry kali ni Ena nak berkongsi mengenai hamper. Ena sendiri secara jujur nya sangat happy dan berbesar hati bila menerima hamper dari orang. Rasa macam hormon Dopamin (hormon gembira) tu naik ke skala paling tinggi lah, hehe. Haa seriusly, bagi Ena hamper sangat releven untuk dijadikan sebagai hadiah, buah tangan atau meraikan  saudara mara dan kawan-kawan.

Kalau nak senaraikan kegunaan hamper memang yang teramat banyak, ni antara kegunaan hamper yang boleh ena cadangkan:


  1. Hamper sebagai hadiah Hari Guru
  2. Hamper sebagai hadiah untuk baby yang baru lahir
  3. Hamper sebagai hadiah pertandingan
  4. Hamper Hari Raya Aidil Fitri
  5. Hamper untuk VVIP
  6. Hamper untuk orang sakit
  7. Hamper hadiah cabutan bertuah
  8. Hamper untuk melawat saudara mara
  9. Hamper sebagai hadiah Hari Jadi
  10. Hamper sebagai hadiah Hari Ibu dan Hari Bapa
  11. Hamper Ulangtahun perkahwinan
  12. Hamper untuk Hari APC- Anugerah pekerja cemerlang

Pening juga kan nak buat hamper apa. Nah, Idea untuk buat hamper:


  1. Hamper Buah-buahan
  2. Hamper Pakaian atau kelengkapan Bayi
  3. Hamper Tupperware
  4. Hamper Alat Tulis
  5. Hamper Makanan atau Kuih Muih
  6. Hamper Pakaian
  7. Hamper Suplimen Kesihatan
  8. Hamper barang make-up atau skincare
  9. Hamper Perfume
  10. Hamper Gajet

Best kan banyak sangat kegunaan dan idea hamper ni tapi kan, alngkah bestnye kalau ada seseorang yang boleh buatkan untuk kita. bukan sebab kita malas tapi kita boleh focu pada kerja kita dan boleh berkongsi rezeki dengan orang juga kan. Haa berita baiknya,Ena nak share pada korang, apa yang terdetik di hati korang tu Hamper Bajet Bangi boleh realisasikan. Hep hep hooray! Dorang ada menawarkan tempahan hamper yang sangat cantik dengan harga mampu milik.

Ni antara hasil kerja dorang. cantik sangat kan.








































Ada banyak lagi contoh hamper dorang yang korang boleh tengok kat sini ye KOLEKSI HAMPER MURAH

Dan ini pula feedback customer yang berpuas hati dengan hasil kerja Team Hamper Bajet Bangi











Amacam, cantik menarik kan hamper dorang ni. Berkenan sangat! Dah lah murah, cantik, bungkusan hamper kemas dan exclusif tapi harga bajet. Fuh, memang terbaik lah. Dan kalau nak tahu hamper dorang ni bermula dari RM3 tau. Murah ke murah tu? ;)


Follow ig @bymummyhaqeem 


Untuk respon terpantas boleh klik je nama kat bawah ni. 
















DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.