Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Surirumah Berijazah. Show all posts
Showing posts with label Surirumah Berijazah. Show all posts

Thursday, 17 September 2015

Menghadiri 'Coordinator Category -Leadership Development Workshop'

11:01 10 Comments

Assalamualaikum


Khamis minggu lepas ena menghadiri satu bisnes workshop yang di adakan di SHAKLEE HOME OFFICE di Sunway Pinnacle, Subang.


Salah satu event utama yang dibentangkan ketika workshop ini ialah PELUANG BERCUTI di Bangkok selama 4 hari 3 malam, fully sponsored by shaklee;)


best ke best?

best sangat, kami semua balik dari worksop ni dalam keadaan teruja semua. hehe



ok, Jom layan gambar di sekitar program,


Aeisya pon nak pergi Bangkok juga mama!

Ucapan dan motivasi dari Shaklee Mentor yang dah 25 tahun bertapak dalam dunia shaklee bisnes di Malaysia



Good sangat aeisya  sebelah mama sepanjang program

Gambar cilok dari blog Master Nadiah..hihi..tengok lah kaklong aeisya tu..tak kire tempat..hoho

Ena bersama Kakpia,pejuang kekal sihat dengan suplimen semulajadi juga;)




Sharing dari ena di slot Meeting after Meeting. Waktu ni ena ceritakan kisah ena etelah amalkan Teknik BAD. nak tahu apa itu BAD, insyaALLAH suatu masa ena akan buat entry khas;)




Supermommy bermeeting pon bawak anak2 kecil..apa ada hal, asal anak depan mata ye dak?hihi

Bergambar ramai2 sebelum balik;)


alhmdulillah, setelah selesai  program, kami balik dalam keadaan  yang berkobar kobar untuk meneruskan jihad dalam bisnes ni;)


dan yang penting, MISI BANGKOK!!


anda yang belom ahli masih berepluang nk join tau.

jangan malu segan, hubungi ena ye untuk keterangan lanjut


013 357 3153
Ena

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.