Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Shaklee Agent. Show all posts
Showing posts with label Shaklee Agent. Show all posts

Thursday, 5 November 2015

Korang Tahu Tak #6 : Shaklee 'Tak Tepati Janji' Bayar Bonus Pengedar!

09:51 2 Comments

Assalamualaikum

PANAS kan topik entry ni.

Seperti yang sahabat blogger tahu, ena merupakan Pengedar Shaklee Sah dan Berdaftar (ID:960982) dan kini bergelar working-at-home-mom iaitu usahawan shaklee yang serius menjalankan perniagaan secara atas talian 100%.

.

Shaklee 'janji' nak bayar bonus jualan (cash yang dikreditkan terus ke akaun bank pengedar) pada setiap 15 haribulan.

TAPI,

apa yang terjadi, by 13 hb setiap bulan, pengedar dah pon dapat bayaran BONUS masing2 :p

;)

hihi.


haruslah iols suka kan walaupun shaklee 'tak tepati' janji janji manis beliau..hoho


ok lah, jom ena share sedikit info shaklee berkenaan pembayaran bonus ni.


Korang Tau Tak?
.
Company Shaklee telah berjaya membayar bonus kepada SID ( Shaklee independant distributor) mereka sebanyak USD 7 Billion sehingga 2015 bagi mereka yang layak setiap bulan.
.
Oleh sebab itu, ramai yang yakin dengan Shaklee sehingga ahli Shaklee sudah mencecah 1.2 juta orang di seluruh dunia termasuk Malaysia.
.
Adakah anda salah seorang darinya?

atau anda mahu menyertai kami?


come n join us today!

jangan nanti dulu
masa tak akan menunggu


ena,
013 357 3153

Wednesday, 9 September 2015

Senarai Pengedar Shaklee Berdekatan Anda

16:44 0 Comments
SENARAI AGEN (PENGEDAR) SHAKLEE SELURUH MALAYSIA MENGIKUT NEGERI




Berminat menjadi agen? Hubungi Ena di 013 357 3153 (Whatsapp/SMS)





JOHOR


COD: Muar

CONTACT NO: 019 656 4521







SARAWAK



COD: Bintulu & sekitar

CONTACT NO : 012 804 1852













SELANGOR


COD: UPM Serdang / MARDI Serdang / Bangi & sekitar

CONTACT NO: 019 338 5770










COD: Puchong, petaling jaya & kawasan sekitar

CONTACT NO: 013-9212767








COD: Serdang, Seri Kembangan, Balakong, Kajang, Bandar Baru Bangi

FB: Nor Adlina
Blog :
Contact No.: 012 374 2119











COD: Segamat & sekitar

FB: Wanie Segamat
FB PAGE:
CONTACT NO: 017 720 7547













COD: Shah Alam, Machang (Kelantan) & kawasan sekitar

BLOG:
CONTACT NO: 016 206 7484











COD: Bandar Tasik Selatan , Amcorp Mall & kawasan sekitar

FB PAGE:
BLOG:
CONTACT NO: 019 664 6693








COD: Shah Alam & kawasan sekitar

FB PAGE:
BLOG: 
CONTACT NO:014 929 4479











TERENGGANU



COD: Kuala Terengganu, Setiu

FB PAGE:
BLOG:
CONTACT NO:013 290 7571









COD: Paka & sekitar

FB : Puan Wawa
FB PAGE : Kedai Vitamin Wawa Paka
BLOG : http://vitaminwawa.blogspot.com/
CONTACT NO: 019 996 6576






COD: Gong Badak, Manir, Bandar Kuala Terengganu & sekitar

FB : Nur Basyirah
FB PAGE :
BLOG : http://ibu2svitashop.blogspot.com/
CONTACT NO:  011 2548 3589




KUALA LUMPUR




Cheras, Bukit Bintang Kuala Lumpur & sekitar

FB: Nurulhuda Abu
FB PAGE : Vitamin  Cheras
CONTACT NO: 016 904 4470









COD: Pandan Indah, Wangsa Maju & kawasan sekitar

FB PAGE:
BLOG: Rumah Suppliment
CONTACT NO: 01202790436




PENANG



COD: Sg Petani, Kepala Batas , Bukit Mertajam & sekitar

FB: Nurul Afiqah
FB PAGE : 
BLOG:
CONTACT NO: 014 241 0755

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.