Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Set Menyusu. Show all posts
Showing posts with label Set Menyusu. Show all posts

Monday, 7 September 2015

Promosi 4 Set Produk TERLARIS Sempena YES Program

23:40 0 Comments


Assalamualaikum


YES merupakan program keusahawanan di bawah inisiatif baru syarikat shaklee. YES ialah Young Entreprenur System di mana hanya mereka yang berdaftar sebagai ahli sah shaklee dari april hingga october 2015 sahaja layak menyertai program ini.


Award untuk mereka yang SUKSES dalam program ini ialah 
TROFI dan CASH bernilai rm10 , 000!!




Entry ini ena nak cerita mengenai 4 set/pack produk yang ditawarkan di bawah program YES ini.



Setiap set ini akan mendapat DISKAUN sebanyak 5% !!!

*****

PACK 1 : HEALTHY PRENATAL / SET KEHAMILAN







Apa produk dalam set ini?


Set ini terdiri daripada 6 produk + 2 botol FREE GIFT Vita Lea (Freegift untuk set dan keahlian baru)


Produk tersebut ialah:


Energizing Soy Protein 
Omega Guard
Ostematrix
B Complex
Sustained Release Vita C
Vita lea , 3 BOTOL




Berapakah harga set ini?


Harga asal set ini ialah RM 616.90

Harga set ini selepas PENDAFTARAN AHLI ( RM 80/90) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!




Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 510 !!
(termasuk FREE 2 BOTOL vita lea)



*****


PACK 2 : HEALTHY POSTNATAL / SET BERPANTANG





Apa produk dalam set ini?


Set ini terdiri daripada 6 produk + 2 botol FREE GIFT Vita Lea (Freegift untuk set dan keahlian baru)


Produk tersebut ialah:


Energizing Soy Protein 
Omega Guard
Ostematrix
Alfalfa Complex
Sustained Release Vita C
Vita lea , 3 BOTOL




Berapakah harga set ini?


Harga asal set ini ialah RM 616.90

Harga set ini selepas PENDAFTARAN AHLI ( RM 80/90) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!




Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 510 !!
(termasuk FREE 2 BOTOL vita lea)

*****



PACK 3 : YOUNG LIVING / SET AWET MUDA





Apa produk dalam set ini?

2 botol Vivix
1 botol Vita lea (FREE GIFT untuk FREE  membership)


Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Harga set ini selepas MENDAFTAR SEBAGAI AHLI ( FREE MEMBERSHIP) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 400 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE vita lea)

***** 




PACK 4 : HEALTHY FITNESS / SET KURUS




Apa produk dalam set ini?


Set ini terdiri daripada 6 produk + 1 botol FREE GIFT Vita Lea (Freegift keahlian baru)


Produk tersebut ialah:


Cinch Shake perisa Chocolate 
Cinch Shake perisa Vanilla 
Cinch Tea Mix
Herb Lax
Lecithin
Vita lea , 2 BOTOL




Berapakah harga set ini?


Harga asal set ini ialah RM 711

Harga set ini selepas PENDAFTARAN AHLI ( RM 80/90) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!




Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 260!!
(termasuk FREE 1 BOTOL vita lea)

*****

Dah berpinar2 mata tengok TOTAL PENJIMATAN tu kan..hehe..


Memang untung sangat GRAB SET NI bagi siapa yang sedang hamil, persediaan untuk bersalin, untuk kurus dan mereka yang nak kekal awet muda atau untuk berikhtiar dari penyakit kronik.


Sebarang pertanyaan atau tempahan,






013 357 3153

Wednesday, 26 August 2015

Persediaan Menyambut Baby (Part 3) : Senarai Lengkap Keperluan Ibu dan Bayi Baru Lahir (New Mommy WAJIB Baca!)

15:52 16 Comments




Assalamualaikum


Atas ni gambar anak syurga ena Aeisya Humaira berumur 7 hari. Waktu ni majlis tahniq di rumah tokma dan tokbah humaira di Bandar Baru Bangi Sekyen 8.



saje belek2 gambar lama..mengimbau kenangan katanya..hehehe.




btw, ena sedang blogwalking mencari2 senarai keperluan ibu dan bayi baru lahir. Dah anak kedua pon masih nak cari senarai ye..haha...dah lupo ni nak buek camano..hihi..





ok jom kita tengok satu apa keperluan ibu dan bayi..kepada New Mommy, semoga senarai ini membantu anda membuat persediaan rapi menyambut kelahiran zuriat dari syurga;) tidak lupa juga ibu2 yang melahirkan anak kedua , ketiga dan eterusnya..boleh jadi, dah lupa dah persediaan yang dibuat ketika anak ulong dek kerana jarak yang agak jauh..bertahun2 macam kami ni...jarak aeisya humaira dan adik nya yang bakal lahir ni 3 tahun;)



KEPERLUAN IBU BERSALIN


Tengah ushar bengkung moden ni. ada dealer premium beautiful tak sini, contact la ena, jangan lupa bagi harga jatuh gaung ye.hihi




Set Berpantang
(Ena suggest Set Berpantang Shaklee untuk penyembuhan luka bersalin yang cepat, pulihkan tenaga dan membantu banyakkan susu ibu yang)


Tungku
(seeloknya jenis batu sungai tu..kalau yang ringan2 macma kebanyakkan tungku moden sekarang tak best.


Kain Batik
( perlu banyak..dalam 5 helai ke atas. bet juga pakai kain batik ni sebab jenis cotton kan. nk ke toilet pon senang;)


Stoking Tebal 
( at least 3 pasang)


Minyak Urut
( minyak panas)

Tukang Urut/Confinement Lady
(book siap2 tukang urut. biasa ibu elepsa bersalin normal, hari ke 3 dan ke atas dah boleh berurut..jangan lama2 nanti badan sakit sebab dah masuk angin)


Bengkung 
( insyaALLAH  kali ni nak cuba bengkung moden lak;)sebelum ni pakai yang lilit 2, 8 tahun baru siap pakai.haha)


Maternity Disposable Pad 


Baju Sejuk (sweater)





KEPERLUAN BAYI YANG BARU LAHIR








PAKAIAN


Bedung
(10 helai)

Barut Perut Baby
(beli la 10 helai..sebab baby kadang berak akan kena pada barut perut ni.so kene la tukar skali..pengalaman ena, aeisya dulu poo poo 5-8 kali sehari!

Sapu tangan
(berguna untuk lap mulut baby jika baby termuntah atau selepas menyusu.)

Romper/Jumpsuit
(papa aeisya memang suka baju jenis romper ni..cute katanya kalau baby pakai)


Baju lengan panjang dan Seluar panjang
(3 pasang)

Baju lengan pendek dan Seluar pendek
(3 pasang)

Baju dan seluar yang lubang2
(3 pasang)


Selimut
(2 helai)

Topi
(1-2 sahaja)

Mitten and booties
(3 pasang)

Tuala Kecil
(untuk lap muka/pipi baby selepas menyusu)






**pastikan baju n seluar baby dari jenis kain kapas!
**tak payah beli banyak2 pakaian baby, sebab nanti akan dapat hadiah banyak dari kawan dan saudara mara yang datang ziarah baby;)


DIAPERING



Diapers
( saiz newborn ye, beli satu or dua pack je dulu, jangan banyak2 sebab baby cepat besar...kalau rajin boleh la beli cloth diapers yang washable tu..kalau rajin la.ena kurang rajin sikit..sikit je..hihi)


Wet Tisssues
(yang ni boleh borong banyak2..sebab pengalaman ena, sampai aeisya umur 3 tahun ni pon  masih gunakan wet tissues;)


Tikar Kecil
( yang ni khusus untuk tukar lampin baby..biasa kalau beli totebeg baby tu mmg dah ada changing mat ni kat dalam)


Botol Sembur Air
(ni penting sebab selalu tukar diaper baby kat katil je)


Detergent khas untuk cuci pakaian dan botol2 susu baby
(ingat, kulit baby SENSITIF sangat..detergent biasa mungkin akan menyebabkan ruam2 pada kulit bayi. ena guna set pencuci shaklee sebab ia terbukti selamat untuk bayi)




Shaklee Detergent yang terbukti selamat untuk baby


BABY CARE & GROOMING



Bakul Pakaian
(untuk simpan pakaian baby ,ena suka yang ada penutup, nampak kemas..container tu beli kat tesco je)

Bakul kecil
(untuk letak barangan grooming anda baby care

Besen Mandi

Tungku Baby
(dulu mak mertua ena buat sendiri ni..isi lada hitam je dalam uncang kecil, panaskan dan tuam perut dan badan baby lepas mandi)


Mandian Baby- shower gel/syampoo
(ena guna SebaMEd..sama dengan kakak nya aeiya humaira)

Bedak
(yang ni aeisya tak pakai..tak elok tau untuk paru2 baby..tak payah beli lah.nti dapat juga hadiah dari orang yang datang ziarah..hihi)

Minyak Telon
(ena suka brand amway,wangi!)

Sikat Rambut
(aeisya tak guna sangat sebab dari kecil rambut nya kurang.,hehe)

Krim Pelembap
 (in case ada ruam2-ena guna Herbal Blend Shaklee)

Gunting Kecil

Pemotong Kuku

Methylated Spirit - Alcohol 70% 
(biasa dibekalkan oleh pihak hospital-untuk cuci tali pusat baby yang belom tanggal..kalau tak cukup boleh beli di farmasi atau kedai barangan baby)

Cotton Ball
(untuk apply alcohol ketika cuci tali pusat..tapi kalau dapat alcohol yang jenis sekali dengan kapas tu, tak perlu beli cotton ball ni)

Cotton Bud
 (untuk cuci telinga atau hidung baby)

Termometer
(untuk monitor suhu in case baby/mommy demam)

Nasal Aspirator
(guna ketika baby selsema atau hidung tersumbat)



NURSERING/KEPERLUAN TIDUR BABY



Tilam
(beli dari jenis kain kapas ye, sebab baby cepat panas/berpeluh)


Kelambu
(yang ni kami memang beli sebab kat kampug banyak nyamuk..tapi nyamuk kampung tak  bahaya macam nyamuk bandar;)


Ubat Nyamuk 
(jenis cecair tu, memang berkesan sangat..dan mudah di bawa ke mana2 juga)

Baby Cot

Comforter

BARANG KEPERLUAN BREASTFEEDING


insyaALLAH, niat untuk full breastfeed akan diteruskan juga untuk adik aeisya humaira ni. kakak nya dah masuk 3 tahun masih lagi BF..hihi.rezeki anak..alhmdulillah.



Botol Susu

Puting

Berus Pembersih Botol

Sterilising Tablet
(ena guna jenama Pureen)

Cecair Pencuci Botol
(ena guna  Jenama Shaklee-Dish Wash Concentrate)

Breast Pump Set
(ena guna spectra 3...dulu la...mesinnya pon dah rosak..insyaALLAH nak grab yang baru untuk adik aeisya humaira)

Cooler Bag Set : Storage Bottle & Ice Gel
(sangat2 penting bagi ibu yang bekerja ofis hour..ibu bekerja dari rumah macam ena, tak perlu kot )

Warmer 

Tempat menyimpan botol susu yang dah bancuh

Bottle Sterilizer

Storage Bottle

Nursing Cover

Nursing Bra

Nursing Pad Washable : Jenama Fiffy

Nursing Pad Disposal : Jenama Bebe

Thermos

Nipple Cream


*****

okie, lengkap sangat senarai ni.

apa pon, ia bergantung kepada keperluan masing2..


tulis balik barangan yang benar2 anda perlukan sahaja


kalau boleh berjimat, berjimat lah selagi boleh...macam ena alhmdulillah, untuk anak kedua ni tak banyak dah nk kene beli..ada la tambahan sikit2.


mommie yang dah sarat tu jangan lupa siapakan 'HOPITAL BAG' tau


Baca :Senarai Keperluan Barang Dalam 'Hospital Bag' Sebelum Bersalin


Your Certified Shaklee Product Consultant:
 Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap : http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



P/s:

KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!



Wednesday, 19 August 2015

Seminar Penyusuan Bayi: Mudahnya Menyusu

14:31 4 Comments

Alhamdulillah..tercapai juga hasrat.

Ena dah selamat mendaftar ;)

Terima kasih suami kerana memberi keizinan.


Dari pregnancy pertama lagi ena memasang NIAT untuk menghadiri kursus atau kelas atau seminar berkaitan penyusuan bayi tapi baru kini diberi  rezeki dan kesempatan .


Ye, banyak info kat internet ,tapi bukan kah bertalaqqi ( belajar direct dari guru) itu lebih afdhal;).


Bagi ibu2 muda di luar sana  yang berminat untuk join seminar ni, KLIK SINI ye.


Jom perjuangkan penyusuan EKSKLUSIF untuk bayi syurga kita dengan ILMU yang betul;)

Wednesday, 8 July 2015

Rahsia Susu Ibu Banyak dan Pekat

16:00 0 Comments
 

Susu Ibu banyak dan pekat menjadi dambaan setiap ibu 

Assalamualaikum

Apa khabar semua mommies?


Harini ena nak share satu tips atau rahsia susu ibu banyak dan pekat. Ini berdasarkan testimoni seorang ibu yang berjuang untuk menyusukan anak beliau sehingga 2 tahun.


Apa yang menarik, beliau siap buat EXPERIMENT lagi. Kadar dan jenis supliment shaklee yang di ambil menjadi 'pemboleh ubah' dalam experiment ini.


Apa yang anda akan baca ini adalah KISAH BENAR.


Jom kita sama2 kita menghayati hasil kajian beliau;)



  
Puan Liza berkongsi experiment menarik mengkaji penghasilan susu Ibu dengan pengambilan suplimen shaklee



Menurut Puan Liza di status fb miliknya, 


"Just nak share eksperimen saya selama sebulan untuk menambah susu badan. Ini apa yang saya buat dan hasilnya:


1. Makan set Shaklee + ALFALFA 6 BIJI sehari.

Akibatnya saya kena pam paling lewat 3 jam sekali. Sebab susu teramatlah banyak dan teramatlah lemak dan kuning. So, kena rajin pam. Kalau malas, kena bengkak susu. Saya busy, tiada masa nak pam time kerja.


2. Makan set Shaklee tapi TAK AMBIL ALFALFA.

Akibatnya susu maintain banyak tapi kurang lemak. Pam setiap 4 jam juga. Menghadapi sedikit KEPUTIHAN.


3. TAK MAKAN SET SHAKLEE langsung.

Akibatnya susu maintan tapi badan amatlah PENAT dan STRESS. Pam setiap 4 jam juga.


4. Makan set Shaklee, Alfalfa, Kalsium, dan Vita E.

Akibatnya BADAN SEGAR, TAK PENAT, SUSU BERTAMBAH BANYAK, PEKAT. Pam setiap 3-4 jam juga.


5. TAK MAKAN SHAKLEE dan JARAKKAN WAKTU MENGEPAM 6 jam sekali.

Akibatnya sekali pam dapat 15 oz. Apabila pam balik back to normal 4 jam sekali, susu dah kurang.


KESIMPULANNYA:

1. Lebih kerap pam, lebih banyak susu (supply vs demand)

2. Supplement berfungsi untuk menjaga KESIHATAN BADAN ibu menyusu supaya kekal bertenaga

3. Alfalfa WAJIB di ambil bersama2 set menyusu shaklee




Di bawah ni pula respon dari beberapa sahabat ena sendiri mengenai statu Puan Liza dan experiment yang dijalankannya.



Respon dari pengamal suplimen untuk menyokong penyusuan susu ibu



Aliatun Husna Bt Salleh
Setuju nad...kalau ambik alfalfa maximum 3-4 jam memang wajib pump..ditambah lagi dgn energizing soy protein...bulan puasa pun alhamdulillah susu meriah..syukur dipertemukan dengan set bf shaklee..


Yana Ramly 
Dah try alfalfa & esp sekali. Penangan dia mmg terpaksa pam. Selalu pam malam jer, tp ada sekali terpaksa pam siang jugak hehe!


Nurul Imma Mansor 
Set menyusu Shaklee memang the best. Rugi ibu menyusu tak ambik set menyusu Shaklee kalau dah tahu KEHEBATANNYA membantu ibu menyusu.


Azila Ishak 
Yaa saya setuju.saya pernah mengalaminya dulu


VIDEO bagaimana beliau mendapat penyelesaian kepada susu ibu cair dan kurang

 

Jika anda seorang ibu / suami yang ingin kan yang terbaik untuk anak anda, beri diri anda PELUANG untuk menonton video pendek ini sehingga HABIS, PASTI anda akan berpuas hati








Susu ibu, bekalan anak saya MAKIN BANYAK!! 
Jom ikuti perkongsian rahsia BESAR saya.


Ringkasan Perkongsian Video:


Farah Wahida seorang ibu bekerjaya iaitu seorang jururawat yang  STRESS dengan kerja dan stok susu anaknya yang semakin sedikit.


Setelah beliau google akhirnya alhamdulillah beliau mendapat PENYELESAIAN iaitu Set Penyusuan Shaklee.


Hanya 2 minggu penggunaan yang KONSISTEN, beliau BERJAYA megumpul stok susu untuk anaknya. Jika dulu 1 sesi pam hanya memperoleh 2oz susu sahaja tapi setelah pengambilan suplimen shaklee khusus untuk menyokong penyusuan si ibu, kini beliau BERJAYA dapat 7-10oz per sesi!


BEST KAN!?


Jom tonton video di atas untuk sama2 merasai KEGEMBIRAAN Puan Farah.


Jika anda ibu yang dalam dilema susu cair atau kurang, AYUH, cepat bertindak demi KESIHATAN dan juga HAK anak kecil kita tu..


fast action, fast result!


Hubungi ena untuk  sebarang pertanyaan berkenaan susu ibu atau untuk tempahan.

Hotline ena dibuka 24 jam ( kalau ena tak tido ena akan reply/respon pertanyaan anda ASAP.)



Your Health & Beauty Consultant

 013 357 3153
 013 357 3153
 013 357 3153
 

Sunday, 10 May 2015

Bagaimana Cara Saya Kuruskan Badan- Yeayyy Saya Sudah Kurus!!!

13:51 0 Comments





Assalamualaikum,

bismillah,

ena nak share satu tetsimoni seorang ibu yang menyusukan baby nya. Beliau memilih set menyusu super power dari shaklee brand untuk memberikan susu yang terbaik buat zuriat syurganya ( pekat, banyak, kenyang lebih lama dan berkhasiat).


jom ikuti apa kata beliau!


SET 3 IN 1 :

***KURUS, MENYUSU, CANTIK**


Hari ni saya nak share serba sedikit pengalaman saya bersama Shaklee..


Dahulu saya merupakan seorang yang berbadan gempal dan berisi.. Paling berat badan saya pernah mencecah 75kg masa tu.. bermacam jenis ubat dan suplement kurus, namun semuanya gagal.. hinggalah satu hari, saya berjumpa dengan pusat rawatan pelangsingan L***** W*****M*********.. anda pasti tahu pusat apakah ini kan?
Memang diakui, badan saya turun 21kg dari berat asal saya 75kg dalam tempoh 4bulan. ketara perbezaannya, sangat2 berbeza.. Sebelumnya saiz xxl saya dah mula memakai saiz m..



Namun, utk pengetahuan anda, utk hilangkan 21kg itu, bukan sedikit yg terpaksa dilaburkan.. tetapi memakan berpuluh ribu dlm masa hanya 4bulan.. itupun saya dibantu oleh ibu saya.. bukan sedikit jumlahnya.. malahan dlm 4bulan tu, saya mmg xdibenarkan sentuh nasi, sy xdibenarkan makan sembarangan, terlalu ketat jadualnya..


Dan saya kurus hingga lah saya mengandung.. so bila dah sah mengandung, saya terpaksa stop rawatan LWM tu..


Dan start saya mengandung, badan sy mula naik mendadak bermula 54 kg sebelum itu, naik hingga 78kg.. selepas bersalin berat saya hanya turun 74 kg sahaja.. Saya berpantang namun berat tak juga turun walaupun saya menyusukan badan..



Jadi saya pakat, saya nak pergi buat rawatan LWM semula.. namun, mengecewakan kerana sy diberitahu, jika buat rawatan ini, minum suplement beliau, risiko utk susu badan boleh kering.. jadi saya tak dapat teruskan kerana niat saya nak menyusukan anak hingga 2tahun.


Apa yg saya lakukan, saya google, cari maklumat apa suplement yg boleh saya amalkan supaya badan kurus, tak mengganggu susu, selamat untuk ibu dan bayi serta MURAH.. dan saya berjumpa SHAKLEE..


Alhamdulillah masa tu saya hanya mengamalkan ESP dan Alfalfa shj, berat saya turun dalam 5kg.. Maka saya dengan penuh bersemangat, bulan ke dua saya tambahkan ESP, alfafa, lecithin dan omega..


Dalam tempoh 3bulan saya berjaya menurukan berat badan dalam 15kg..Perkara yang paling syok sebab saya mendapat banyak kebaikan hanya dlm 1 set ni.. KURUS, SUSU BADAN BERTAMBAH, KULIT LEBIH BERSERI, KEWANITAAN TERJAGA, yg penting MURAH!!


Alhamdulillah saya teruskan set itu hinggalah anak saya berumur setahun 6bulan..selepas anak saya setahun 6bulan, saya mencuba untuk tambahkan CHINCH DRINK untuk lagi cepat inch loss.. dan ternyata dalam tempoh 2 bulan saya berjaya mencapai berat yg saya ingini.. Dan inilah set yang saya amalkan sehingga skrg anak sy dah berusia 2tahun..


Alhamdulillah perasaan saya sangat gembira, teruja, keyakinan diri pun dah semakin baik, tak delah lagi sampai xnak keluar bilik sebab terlalu rendah diri dan malu... yg penting lebih senang untuk beribadat! Kalau dulu badan berisi, baru solat rakaat ke 3 dah mengah.. naik turun tangga apa lagi, mmg x naik dan xturun la bnyk kali satu hri tu.. sekarang x lagi.. Terima Kasih yaAllah, terima kasih Shaklee.. 


Bukan niat saya nak memburukkan syarikat lain, tapi apa yang sy nak kongsikan ialah memang diakui, keberkesanan di pusat2 rawatan sprti LWM ni sgt bagus dan berkesan, namun ianya memerlukan komitment yg sgt2 tinggi dari segi wang ringgit, masa, sekat keinginan makan yg ketat, yg plg penting ia tidak sesuai utk ibu bersalin yg mahu menyusukan anak..


Jadi, saya nak anda faham, kenapa saya setia memilih Shaklee, ini kerana ianya jauh lebih selamat, lebih banyak kelebihan, lebih mampu dimiliki dan jauh lebih4 murah..


Saya juga faham, saya sendiri pun tak mampu sebenarnya nak melaburkan sehingga berpuluh ribu hanya untuk kurus dan cantik, sebab itu saya sekarang berani sarankan set Shaklee, sebab ianya sangatla jauh lebih murah, lebih berkesan lebih berbaloi dan sangat2 Selamat walaupun untuk ibu menyusukan... Jadi, buatlah pilihan yang tepat.. saya sentiasa ada untuk membantu anda mencapai impian anda!


*********************


Seronok kan baca kisah akak ni. Ena kagum sebab beliau tidak hanya memikirkan diri beliau iaitu NAK KURUS, tapi perjuangkan hak anak2 untuk disusukan sehingga 2 tahun. fighter ni...alhmdulillah, ikut sunnah nabi juga..semoga menjadi asbab untuk melahirkan generasi yang soleh/solehah.


pada anda di luar sana yang berhasrat untuk mendapatkan SET BERPANTANG/ MENYUSU power dan menikmati efek 3 dalam satu ( SUSU BANYAK, KURUS DAN CANTIK), hubungi kami segera.


ena akan bantu memberi konsultasi yang terbaik sehingga anda mendapat apa yang diinginkan iaitu cara untuk kurus serta cantik dan tips menyusukan bayi sehingga 2 tahun. Yang penting PELABURAN anda berbaloi baloi dengan membuat pembelian dari kami!


your trusted health & beauty consultant;


013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.