Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Set Kanak-Kanak Sihat dan Bijak. Show all posts
Showing posts with label Set Kanak-Kanak Sihat dan Bijak. Show all posts

Wednesday, 11 October 2017

Selamat Hari Kanak Kanak Perempuan (International Day of the Girl)

22:12 0 Comments


Selamat Hari Kanak Kanak Perempuan (International Day of the Girl)


Selamat Hari Kanak Kanak Perempuan (International Day of the Girl)






Selamat Hari Kanak Kanak Perempuan (International Day of the Girl) |  2 hari lepas Hari Posmen Sedunia. Smalam Hari Doktor Sedunia. Hari ni hari kanak kanak perempuan sedunia lak.

Hee banyak hari sedunia.

Tenkiu my biz mate yang buatkan poster cantik ni;)

Semoga anak2 perempuan kita semua dirahmati, dilindungi dan diberkati Allah selamanya





Anak Bijak, Mommy Cantik ! '',



Cadangan Set Suplimen Kesihatan Kanak Kanak di SINI, insyaALLAH mommy boleh lah cuba untuk bantu tingkatkan imunisasi anak2 solehah kita ye


Untuk anak bijak ada, untuk mommy cantik pon ada tau, Set Cantik Shaklee untuk mommy hebat di SINI






Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia











Thursday, 23 April 2015

Menu Simple Untuk Anak Solehah!

21:22 0 Comments

Assalamualaikum  mommies

Malam ni masak apa?


Ena masak mihun goreng express je..tetibe petang tadi anak solehah aeisya berkali minta nak makan mihun.. hari2 makan nasi bosan la kot.hihi


Jom ena share resepi mudah, sihat dan express ni!


bahan2:

-sedikit mihun direndam dlm air suam
-sebiji tomato segar dipotong dadu kecil
-1 inci carrrot dipotong dadu kecil
-sedikit ayam di potong dadu juga
-2  biji bawang merah
-2 ulas bawang putih
-secubit lada hitam yg telah diblend
-telur
-garam
-gula


caranya:



tumis bawang putih dan merah sehingga naik bau kemudian masukkan ayam, carrot dan tomato sekaligus....goreng hingga masak kemudia masukkan mihun yg telah direndam air suam, masukkan gula dan garam..kacau hingga masak kemudian pecahkan telur dlm mihun yg dah masak..biar dalm 1 minit.


tadaaaa..siap!

aeisya makan sampai bertambah tau..



teh dan papa aeisya pon makan skali tau..mama je tak makan.mama tak lalu sangat malam2 ni..( koya je).jap lagi kita makan nasi..hihihi







mama yang konon2 rajin masak.
hihi

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.