Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Sakit Buah Pinggang. Show all posts
Showing posts with label Sakit Buah Pinggang. Show all posts

Monday, 6 August 2018

Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor

16:21 1 Comments







Testimoni Vivix : Buah Pinggang Bocor  : Ikhtiar seorang ibu hamil yang mengidap buah pinggang bocor Berjaya! Alhamdulillah  


'Salam kak, saya pon guna vivix jugak. Dulu saya tak tahu vivix tak boleh guna untuk ibu mengandung. Hak nak masa tu saya ada masalah. Buah pinggang bocor. Bila makan vivix tu buah pinggang saya dah tak bocor. Allhamdulillah. Doktor pon terkejut. Doktor tanya saya ada pegi berubat traditional ke. Saya memang amalkan vivix je. Doakan saya ye diberikan kesihatan yang baik. Sekarang pregnant anak nombor 2. Semoga Allah permudahkan urusan kali ini. Aameen.' -izzahathirah-



TERIMA KASIH PUAN SUDI BERKONGSI DENGAN KAMI




Alhamdulillah kita yang baca pon rasa terharu & turut rasa bahagia

Jangan putus harap

Jangan give up dengan rahmat & kurniaah Allah

Vivix tu ASBAB sahaja

Bukan vivix yg menyembuh

Tapi berdasarkan ujian klinikal dan 'landmark study' vivix mampu MEMBANTU pesakit


Tolong sebarkan dan beritahu kawan2 sanak saudara yang anda fikir mereka sangat perlukan vivix
Tak baik kita je tahu sorang sorang ;)


Jemput baca lagi Testimoni Vivix  di SINI



KLIK  untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang atau terus hubungi kami untuk info:


Untuk info dan order vivix Promosi  , klik wassap kekna ye.


Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Bandar Baru Bangi , Kajang serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Monday, 11 September 2017

Buah Pinggang Abah Makin Teruk, Hari hari Cakap Nak Mati, Mujur Cepat ikhtiar Dengan ...

13:07 0 Comments
Buah Pinggang Abah Makin Teruk, Hari hari Cakap Nak Mati, Mujur Cepat ikhtiar Dengan ...

[BACAAN BP ABAH TIDAK PERNAH NORMAL DARI 2015 ! 2017 BACAAN BUAH PINGGANG PULAK SEMAKIN TERUK]

Assammualaikum . Hari ni saya ikhlas nak share testimoni abah saya sendiri lepas consume vivix selama sebulan dari April 2017 . Ya, testimoni fresh ni, masih baru lagi .

Last month, abah saya mengadu bacaan buah pinggangnya makin teruk . Nampak sangat abah down . Asyik termenung asyik risau lepas balik check up April lepas .

Hari2 cakap nak mati . Hari2 mengadu badan letih . Hari2 membebel cakap umur dah tak panjang . Siap bayangkan lagi hidupnya dihabiskan di hospital semata-mata selepas ini .

Saya sebagai anak tipu la kalau tak sedih tengok abah saya mcm tu . Selalu rajin berkebun . Makin lama makin hilang semangat dan asyik terbaring .

Saya kongsikan manfaat vivix pada abah dan abah terus consume dengan konsisten setiap hari tanpa skip! Berdebar katanya nak pergi check lagi sekali 25 Mei nanti (yang lepas).

Sebelum pergi check up lagi abah dah kata badan dah ringan,dah bertenaga tak macam dulu

Guess what ?! Tepat pada 25 Mei 2017, saya dapat call dari abah . Allahuakbar . Bacaan blood pressure abah yang selama ni tak pernah normal kembali normal ! Dan saya bersyukur bila abah kata bacaan buah pinggang pon dah normal .

Nak tahu apa abah kata?

" Terima kasih dik, abah senyum sampai telinga hari ni!"

Bukan abah je sebenarnya, saya juga . Syukur Allah beri kesembuhan buat abah . Dan moga abah terus sihat dan bahagia dunia akhirat .

Sy lampirkan sekali gambar report bacaan blood pressure dan buah pinggang abah di bawah . Moga ada rezeki abah untuk dapat vivix percuma dan terus senyum sampai telinga lagi hari2 ! Hehe



Bacaan report kesihaan buah pinggang kembali normal asbab ikhtiar dengan vivix






Perkongsian dari Puan Norhashima Md Tahir . Tenkiu Puan sudi berkongsi kisah benar penglaman penggunaan vivix pada kami



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia








Saturday, 11 July 2015

Sakit Buah Pinggang Semakin Pulih dengan Vivix

17:41 0 Comments

Assalamualaikum 


KISAH BENAR ini diambil dari perkongsian rakan niaga ena iaitu Mariani di secret group bisnes kami untuk tujuan memohon sumbangan kepada pesakit iaitu Aisyah.


Jom kita ikuti perkembangan terbaru yang dilaporkan oleh rakan niaga ena ni.






Saya pernah post mengenai Sahabat saya Siti Aisyah sakit Buah pinggang kritikal.Ini result terbaru yang Aisyah dapat :


Ni result aisyah yg latest




Impression:

1. Correlating with known history of left non function kidney secondary to distal ureteric stricture,current findings of heterogeneously enchancing renal parenchyma may suggest of left renal abscess,however malignancy cannot be rule out.
There is associated left perinephric collection and mild lef hydronephrosis. 


2. Cystic right adnexa lesion most likely ovarian in origin.



Alhamdulillah setakat ni berat badan aisyah dah naik kembali seperti normal 53kg berbanding sebelum ini hanya 37kg...


Masalah HB pun dah kembali normal dari 8 ke 13...Pinggang pun dah tak sakit katanya...Dapat lagi bekerja kantin di sekolah...Gaji sehari RM20.00 cuma sekarang bulan puasa kantin sekolah tutup sebab bulan Ramadhan..jadi tiada pendapatan...Zakat masih belum terima...


Bagi yang ingin memberi sumbangan boleh terus ke akaun saya.Akaun saya telah di kosongkan untuk memudahkan urusan.InshaaAllah sebelum pulang ke kampung saya akan serahkan Vivix Alhamdulillah dapat sumbangan dari group jutawan juga,Jutaan terima kasih atas sumbangan kalian,moga sentiasa di dalam Rahmat Allah...









****

Syukur alhamdulillah, usaha murni rakan niaga telah memberi sinar yang cerah kepada Aisyah.

lihat lah gambar terkini aisyah, nampak SIHAT dan senyuman yang CERIA kan. masyaALLAH.


benarlah, KESIHATAN MAHAL HARGANYA .


Jika anda sendiri, ibu ayah , keluarga, sanak saudara atau pon kawan2 yang ada mengidap kegagalan buah pinggang, BERILAH PELUANG kepada DIRI anda dan mereka untuk cuba ikhtiar untuk sembuh dengan TOKNIK AJAIB ini ---> VIVIX



KLIK SINI untuk promosi VIVIX empena RAYA 2015

KLIK SINI untuk lihat testimoni VIVIX


segala pertanyaan atau order, boleh di ajukan kepada ena :

Your health & Beauty Consultant,

013 357 3153


DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.