Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Rahsia Kekal Bertenaga. Show all posts
Showing posts with label Rahsia Kekal Bertenaga. Show all posts

Monday, 11 September 2017

Buah Pinggang Abah Makin Teruk, Hari hari Cakap Nak Mati, Mujur Cepat ikhtiar Dengan ...

13:07 0 Comments
Buah Pinggang Abah Makin Teruk, Hari hari Cakap Nak Mati, Mujur Cepat ikhtiar Dengan ...

[BACAAN BP ABAH TIDAK PERNAH NORMAL DARI 2015 ! 2017 BACAAN BUAH PINGGANG PULAK SEMAKIN TERUK]

Assammualaikum . Hari ni saya ikhlas nak share testimoni abah saya sendiri lepas consume vivix selama sebulan dari April 2017 . Ya, testimoni fresh ni, masih baru lagi .

Last month, abah saya mengadu bacaan buah pinggangnya makin teruk . Nampak sangat abah down . Asyik termenung asyik risau lepas balik check up April lepas .

Hari2 cakap nak mati . Hari2 mengadu badan letih . Hari2 membebel cakap umur dah tak panjang . Siap bayangkan lagi hidupnya dihabiskan di hospital semata-mata selepas ini .

Saya sebagai anak tipu la kalau tak sedih tengok abah saya mcm tu . Selalu rajin berkebun . Makin lama makin hilang semangat dan asyik terbaring .

Saya kongsikan manfaat vivix pada abah dan abah terus consume dengan konsisten setiap hari tanpa skip! Berdebar katanya nak pergi check lagi sekali 25 Mei nanti (yang lepas).

Sebelum pergi check up lagi abah dah kata badan dah ringan,dah bertenaga tak macam dulu

Guess what ?! Tepat pada 25 Mei 2017, saya dapat call dari abah . Allahuakbar . Bacaan blood pressure abah yang selama ni tak pernah normal kembali normal ! Dan saya bersyukur bila abah kata bacaan buah pinggang pon dah normal .

Nak tahu apa abah kata?

" Terima kasih dik, abah senyum sampai telinga hari ni!"

Bukan abah je sebenarnya, saya juga . Syukur Allah beri kesembuhan buat abah . Dan moga abah terus sihat dan bahagia dunia akhirat .

Sy lampirkan sekali gambar report bacaan blood pressure dan buah pinggang abah di bawah . Moga ada rezeki abah untuk dapat vivix percuma dan terus senyum sampai telinga lagi hari2 ! Hehe



Bacaan report kesihaan buah pinggang kembali normal asbab ikhtiar dengan vivix






Perkongsian dari Puan Norhashima Md Tahir . Tenkiu Puan sudi berkongsi kisah benar penglaman penggunaan vivix pada kami



KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia








Tuesday, 24 May 2016

Kesan Detox 1/18 : Badan Bertenaga

11:19 0 Comments





Kesan Detox 1/18 : Badan Bertenaga  | Assalamualaikum. Kisah Seorang anak solehah yang sedang menjaga ibu yang sakit dan pada masa yang sama menyahut Cabaran Detox Shaklee. 


Dengan bantuan suplimen yang diambil sepanjang program detox ini sangat membantu beliau bertenaga dan mampu bangun se awal jam 4 pagi tanpa rasa lenguh2 badan dan kaki



Alhamdulillah



Cabaran Detox Shaklee sedang berlangsung dari April-Jun 2016. Jom sertai kami. Konsultasi eksklusif sehingga anda capai berat idaman dan unggul serta menawan!


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Saturday, 5 September 2015

Goodbye Letih, Penat,Kulit Kusam, Gastrik dan Susu Merudum, I am Happy Mommy!

14:00 0 Comments



CINTA KU BERSAMA  Energizing Soy Protein



"Dahulu pada mula2 beranak kali ke 3, agak letih berulang alik ke hospital sbb anak tidak sihat, kena follow up doktor pakar membuatkan saya agak letih dan penat, tidur tak cukup membuatkan kulit semakin kusam..



 apabila mula diperkenalkan dengan Energizing Soy Protein(ESP), terus saya jatuh cinta padanya. 


Saya sangat bertenaga dan aktif, kulit kelihatan muda, berat badan pula menurun dan susu semakin banyak. Dalam masa yang sama saya boleh aktif bersukan. Alhamdulillah baby pun dapat manfaat dan kelebihan dari ESP kerana kulit anak gebu gebas



Terus saya perkenalkan kepada suami yang selalu gastrik. Alhamdulillah, gastrik semakin berkurangan sekarang dan semakin bertenaga.





KAMI SEKELUARGA JATUH CINTA DENGAN ESP!


*********


Seronoknya baca pengakuan Puan Suriati ni kan..teruja pulak, rasa nk pergi bancuh Energizing Soy Protein sekarang juga..hee

anda teringin nak cuba?


sempena promosi ESP yang berapi api ni, molek lah kiranya anda cuba Energizing Soy Protein bulan ni juga.


banyak JIMAT tau!





013 357 3153

Thursday, 3 September 2015

4 Rahsia Mommies Bertenaga Sepanjang Hari!

19:33 0 Comments


Assalamualaikum 


Teruja sangat nak share Testimoni dari sahabat-sahabat ni . Yela, mommies sekarang kan selalu sangat 'kehabisan tenaga' ..sama je sama ada suri rumah atau pon mommies yang bekerjaya. betul ke betul?



Keletihan Melampau di kalangan ibu-ibu


Ena faham sangatla mommies memang cepat letih. terutama kalau hamil, tapi tak hamil pon sama juga kan..memang masa rehat sangat2 terhad untuk mommies.  tidur siang? kirim salam je...tengok TV? tak sempat nak terlintas di fikiran nk on tv pon..heheh


Ena bekerja dari rumah sambil menjaga dan mendidik anak solehah ena yang nak masuk dua dah ni, memang terasa dah masa makin mencemburui ena;)


Mujur ada Energizing Soy Protein. Kalau ter 'missed' minum waktu sarapan lain sungguh rasanya sepanjang hari. ni antara feveret drink ena , alhamdulillah dapat puasa penuh tahun ni walaupun hamil 3rd trimester!


Baca: Pengalaman ena Hamil Bertenaga dan Berpuasa penuh di Bulan Ramadhan


tak percaya?



Ok jom lihat apa kata mereka berkenaan energy drink ni;) Mereka dah CUBA sendiri tau, Bukan ena je yang kata ye..


tak sungguh, orang tak kata ;)






*****





Nor Huda Mazan:

 ESP bantu saya ganti puasa SEBULAN
Percaya tak?

Saya bersalin anak pertama beberapa hari sebelum bulan Ramadhan. Jadi memang saya kena ganti puasa sebulan. Saya tah tahu betapa lainnya rasa bila berpuasa sambil breastfeeding. Sebab tu Allah beri keringanan berpuasa bagi ibu yg menyusukan anak dan yg mengandung.


Saya sangat tak larat. Serius. Sahur saya ambil macam-macam tapi end up by tengahari saya dah terbaring atas katil. Sangat-sangat tak larat. Seterusnya tak dapat meneruskan berpuasa. Kalau dapat pun, lepas maghrib memang saya akan ‘pengsan’.


Tergerak hati untuk cuba Energizing Soy Protein. Alhamdulillah hasilnya memang sangat amazing. Saya sangat tak sangka. Saya sangat bertenaga puasa. Bahkan sampai dah waktu petang tu saya masih mampu menyental bilik air smile emoticon. Saya pun rasa teruja.


Alhamdulillah Berjaya qada’ puasa Ramadhan sebulan tu. Semoga ESP dapat membantu ibu-ibu yang mempunyai masalah seperti saya juga.




*****







Siti Nor Kamilah

Kisah cinta saya dan ESP.

First time cuba ESP, lepas saya balik kerja. Biasanya time tu memang letih sangat2.


 Rasa macam nak tidur je. Tapi mana boleh kan? Sape nak masak, sape nak buat semua kerja rumah kalau bukan saya.


Bila dah ambil ESP tu, rasa hilang letih tu, macam bateri yang baru dicas hehe. Wow bestnya.


Rupanya memang betul ESP boleh bagi tenaga macam yang saya pernah baca sebelum ni. Lepas tu memang saya terus ambil ESP bila rasa letih. Alhamdulillah ia banyak membantu saya.



***** 



Ida Ifaz Berpuasa di Hospital.
=============

8 Julai 2014. Bulan Ramadhan.

Anak pertama saya dimasukkan ke Hospital kerana keracunan makanan. Saya terpaksa tinggalkan 3 lagi anak lelaki termasuk seorang anak umur 10 bulan yang masih menyusu dgn mak mertua (rumah berdekatan hospital).



Sambil menjaga si abang yg muntah-muntah, saya perlu berulang-alik ke rumah mak mertua kerana menyusukan si kecil.



Memang penat dan memerlukan tenaga extra lagi-lagi berpuasa dan menyusu. Exhausted tahap tinggi, longlai setiap kali balik ke rumah.



Alhamdulillah, bersahur dengan ESP dan PD sangat membantu kekalkan tenaga dan susu saya di ketika genting ini. Luv Shaklee!



*****








Hana Hit Mohigil :

IKHLAS....SAYA JATUH CINTA DENGAN ESP SHAKLEE.

Menjadi suri rumah dan ibu berkerjaya sangat mencabar.Apatah lagi diberkati dengan menguruskan "anak syurga" yg perlu dibantu 100%.Berkerja di siang hari yg kadang2 memerlukan kekuatan fizikal dan mental sememangnya sangat mencabar "seorang ibu+seorang wanita".


ofis hour dan kadang2 24jam.Di rumah pula sebagai seorang isteri&ibu pasti tak terlepas dengan tanggungjawab kerja2 rumah dan menguruskan anak2.


Jadi suka saya berkongsi di sini bahawa ESP SUPERB telah berjaya membantu menambah lebih energy kepada saya.Rasa sedap atau tidak yg penting kesan selepas mengambil adalah saya lebih bertenaga dan ceria ditempat kerja mahu pon di rumah.


Bukan itu sahaja malahan masalah mata saya pon telah baik tanpa bergantung pada bekalan ubat hospital atau klinik.



EXTRA BONUS? YA SAYA DAPAT.Buktinya sesibuk mana pon tugasan sebelum ini dengan energy yg ada sekarang saya masih mampu juga untuk berkecimpung dlm bisness shaklee seterusnya menambah duit poket setiap bulan.




*****



Seronok kan dengar kisah mereka.


Anda juga sedang mencari2 ENERGY BOOSTER untuk bantu anda menjalankan tugasan harian dengan baik?


KLIK SINI untuk harga ENERGIZING SOY PROTIEN SUPER JIMAT, MURAH dan BERBALOI WANG ANDA!


jangan segan silu untuk HUBUNGI ENA ye untuk pertanyaan atau tempahan,

nak bisnes pon boleh, pm je laju2


013 357 3153

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.