Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Promosi buku. Show all posts
Showing posts with label Promosi buku. Show all posts

Friday, 29 April 2016

Beli Buku RM 1 serta Diskaun sehingga 70 % di Bookcafe

10:58 0 Comments


Assalamualaikum

Seronoknya masa mula-mula ena dapat tahu ada promosi di bookcafe.com.

ini kali kedua ena tahu menegani promosi bookcafe. ena suka buku2 terbitan PTS di bookcafe ini.

promosi kali ni BEST sebab harga buku dari ratus2 turun sehingga RM1 (f;lash sale) pon ada. syok kan. tapi of course lah ia limited. kene cepat baru dapat!


ok straight to the point


CARA NAK BELI : SECARA ONLINE DI WEBSITE BOOKCAFE  ( masuk link ini dan klik banner purple seperti di atas ye)

MULA : 29 APRIL 2016
PROMOSI TAMAT PADA : 9 MEI 2016


Februari hari tu ada borong juga masa promosi. masa tu promosi 50% je kali ni, sehingga 70% tau. Ena  ena memang suka beli buku terutama buku buku bisnes , motivasi dan buku agama.


Bagai  orang mengantuk disorong bantal lah ni.hehe


Tadi dah jalan-jalan di laman web bookcafe. Memang betul ada diskaun sehingga 70% dan flash sale buku terpilih dari rm120 jatuh sehingga RM 1 sahaja!!! Bayangkan ada buku hebat yang berharga hanya rm1! dan rm3 . yang rm5 pon banyak.

Ok, dah sangat teruja ni. Harus lah nak order jugak ni. hihi





Pepatah ada mengatakan ,
ALL LEADERS ARE READERS
BUT NOT ALL READERS ARE LEADERS


ok, jom baca buku, niat impian dan target ena untuk 2016, sebulan baca 2 buah buku..chaiyokkkk!!


;)



P/s:

KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!



-KAK ENA-
+6 013 357 3153






Thursday, 25 February 2016

60% Promosi Terhebat Buat 'Ulat Buku' di Bookcafe.com.my

08:47 0 Comments
KLIK gambar untuk ke laman web bookcafe.com.my


Assalamualaikum

Seronoknya masa mula-mula ena dapat tahu ada promosi di bookcafe.com.


CARA NAK BELI : SECARA ONLINE DI WEBSITE BOOKCAFE 
PROMOSI TAMAT PADA : 29 FEB 2016


Ena belom pernah membeli dari website ni tapi ena memang suka beli buku terutama buku buku bisnes , motivasi dan buku agama.


Bagai  orang mengantuk disorong bantal lah ni.hehe


Tadi dah jalan-jalan di laman web bookcafe. Memnag betul ada diskaun sehingga 60%!!! Bayangkan ada buku hebat yang berharga hanya rm7! contohnya bulu The Law of Universal Attraction tulisan Tn Zuhairi Nopiah dan Amin Idris (Selebriti tv al hijrah)


Ok, dah sangat teruja ni. Harus lah nak order jugak ni. dah siap2 pilih buku and 'ad-to-cart' , tinggal nak proceed payment je. 


Oh ye, kalau ada yag nak kirim ke, terutama yang duk sekitar bandar baru bangi atau Paka/ Kuala Terengganu (sebab weekend ni ena balik kampung) boleh lah wassap ena ye +6013357 3153. Weekend ni je tau..lepas weekend ena boleh tolong gak tapi tolong beli online je untuk uols k. hehe


Pepatah ada mengatakan ,
ALL LEADERS ARE READERS
BUT NOT ALL READERS ARE LEADERS


ok, jom baca buku, niat impian dan target ena untuk 2016, sebulan baca 2 buah buku..chaiyokkkk!!


;)



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.