Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Promosi Terbaru. Show all posts
Showing posts with label Promosi Terbaru. Show all posts

Wednesday, 10 January 2018

Promosi Shaklee January 2018

11:49 0 Comments
Promosi Shaklee January 2018


Assalamualaikum

Promosi Omega Guard menyambut kedatangan tahun baru iatu 2018. Antara suplimen Shaklee yang mendapat perhatian ramai dan disukai hanmpir semua lapisan masyarakat


Alhamdulillah

PROMOSI 1: OMEGA GUARD

Promosi Omega Guard bulan ni adalah BUY 3 LESS 5%


banyak tu diskaun 5% dari Harga asal untuk sebotol omega guard . Peminat Omega Guard ini lah  masa nya untuk mencuba dan buat stok untuk satu family.

 







6 Sebab Kenapa Pilih Omega Guard sebagai sumber minyak ikan harian kita


PROMOSI 2: VITA LEA FOR CHILDREN







Your Certified Shaklee Product Consultant:
Pengedar Vivix Kajang, Bangi, Putrajaya
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Monday, 6 November 2017

Saturday, 21 October 2017

Promosi Ostematrix Shaklee 3 Hari Sahaja

00:30 0 Comments

Promosi Ostematrix Shaklee 3 Hari Sahaja


Promosi Ostematrix Shaklee 3 Hari Sahaja



Promosi Ostematrix Buy 3 Less 5%😍


Buy 1 = RM 61.25


Buy 3 = RM 170 (jimat RM 13.75)


Terhad 3 hari sahaja!

(18-20 Oct 2017)




Jangan lepaskan promosi Ostematrix Shaklee, grab laju2 ye!




Your Certified Shaklee Product Consultant:
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Saturday, 7 October 2017

FREE Vitamin C Plus- Promo October 2017

12:20 0 Comments


FREE Vitamin C Plus- Promo October 2017






Teruja sangat dengan promo ni, mudah sangat syaratnya hanya daftarkan 3 ahli baru di bawah kita yang buat belian 100uv setiap orang dan kita layak dapat FREE vitamin C shaklee yang sangat ohsem tu , harga nya RM97.50 tau!

Haishh, dekat RM 100 tuuu, dah la tahan sampai 6 bulan

ok pengsan sebab best sangat promo ;)

Oktober 2017 je tau!



Jadi Ahli di bawah team kekna iaitu Our Precious Empire dan nikmati peluang peluang promosi serta reward hebat bulanan untuk ahli berdaftar sahaja






Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Sunday, 17 September 2017

Promosi Jatuh Gaung Sempena Hari Malaysia 2017

00:00 0 Comments





PERHATIAN, DI SINI ADA BERITA BAIKKKKK!!!

PROMOSI HARI MALAYSIA -SATU HARI SAHAJA🙋

Dah lamaa sangat regular customer kekna tunggu promosi vivix ni.

Dorang siap catu lagi stok sebab nak tunggu promosi punye pasal😅

Dan alhamdulillah harini dapat berita baik dari Shaklee Malaysia,

Pembelian 2 botol vivix dapat DISKAUN 5%

Ok tak sabar ni nak inform waiting list regular customer yang tunggu promo vivix tu

Uol jangan terlepas lagi tau. kekna samapi dah tak tahu nk cakap apa kalau customer tanya vivix ada promo ke tak

Shaklee dah lama tak buat promo potongan HARGA macam ni sebab nak banteras kes2 pengedar yang 'buang harga'

Tapi khas untuk Hari Malaysia 2017, shaklee bagi peluang kita 'merasa' DISKAUN HEBAT ni lagi skali😍

harini ku sendiri teruja sampai rasa nak melompat ni😃😃

Yang best nye kali ni, ada LUCKY DRAW lagi
Tengok poster, menarikk sesangattt hadiah2 untuk lucky draw ni😍

Untuk belian lebih 200uv pon layak join lucky draw jugak💃🏽💃🏽💃🏽 hip hip hoorayy!

Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept

Dah boleh start fikir sekarang & collect order dengan kawan2 sampai cukup 200uv


KESIMPULANNYA   ada 2 jenis promo untuk 16 Sept 2017 ni ye:



PROMOSI 1

  • *Twin Pack Vivix* 
  • Diskaun Harga 5% (Jimat RM 40) 
  • FREE Membership (Jimat RM 69) 5% 
  • Cash Bonus (Extra RM 30+) 
  • FREE Postage (Jimat RM 10) 
  • 1x Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)  
  • Beli Harga Pasaran : RM 950 
  •  Beli dgn FREE Membership : RM806
  • Untung Daftar : RM 144 + Jimat (16 Sept) : RM 150
  • *Jumlah Untung Besar : RM 294!*



PROMOSI 2


  • Beli mana2 product shaklee sehingga 200uv dan anda layak FREE MEMBERSHIP (worth RM80), 
  • 1X Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)
  • Peluang untuk beli dengan harga ahli (jimat 30%)
  • Join support group yang sangat awesome yang banyak sangat tips2 kesihatan dan peluang menjana income secara full time mahupon part time





For info/order meh lelaju picit sini:

http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my/
Atau

http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/

Thursday, 14 September 2017

2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017!

14:40 2 Comments
2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017! | VIVIX ON SALE



Twinpack Vivix Shaklee, diskaun 5% hanya pada 16 September 2017 sahaja


(16 Sept 2017!)

Jangan lepas kan peluang ni ye

Peluang keemasan untuk anda RESTOCK vivix untuk bekalan keluarga atau mak ayah

Peluang keemasan juga buat mereka BARU nak cuba dan rasai kehebatan produk kami yg premium lagi exclusive ni


************
INFO PRODUK:

Apa itu vivix?


Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. rujuk link ini bahan2 dlm Vivix


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?


Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


>>Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...


Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser


.Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),
___________________________________________

Tahukah anda... jika nak dibandingkan dgn minuman jus lain seperti M****, Ta*** dan X***..hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Ini baru dinamakan kualiti setanding dgn duit yg dispend
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods
__________________________
*Tidak sesuai utk yg mengandung atau ibu menyusu
No automatic alt text available.


Hadiah2 cabutan bertuah sempena hari malaysia 2017



Satu lagi yang superb best nye Promosi Hari Malaysia 2017 ni, adalah lucky dip atau cabutan bertuah.


Fuhhh, dapat peluang menangi hadiah bernilai RM250 tau! memang merecikkk hehe





KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Wednesday, 6 September 2017

Promosi September 2017 Bulan Cantik

23:05 0 Comments


Promosi September 2017 Bulan Cantik  | Assalamualaikum semua harini kekna nak share promosi hebat bulan September 2017, tema bulan ni bulan cantik.






Kekna percaya kecantikkan sebenar bermula dari dalam .  4 nutrien ini sangat penting untuk kulit cantik berseri dari dalam.



1) Protein untuk membina kulit yang sihat





Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:

  • Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk n fungsi kulit yang optimum.
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.

2)Pelindung antioksida dengan Vitamin C





Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk :

  • Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.
  • Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
  • Membantu dalam penyembuhan luka.5
  • Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.

3)Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen


Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedust, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;

  • Kulit yang lebih anjal.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
  • Mengurangkan parut.

4)Kekalkan Kelembapan Kulit dengan GLA




Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:
  • Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Melawan keradangan.


Kita sangat bertuah bulan ni kerana kesemua 4 nutrien ni boleh didapati dengan mudah dan efisen dari Set Cantik Radian (The Radiant 4)


Promosi sangat menarik dengan pembelian Set The Radiant 4 ini anda layak untuk mendapat e-voucher bernilai RM 60 di mana voucher ini boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.


Lagi berganda jimat jika anda terus mendaftar sebagai ahli shaklee. 



KLIK SINI untuk daftar sebagai ahli sah shaklee dan nikmati penjimatan sehingga 20% dari harga produk



KLIK SINI untuk beli Set Cantik Radian 4 promosi September 2017





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Thursday, 31 August 2017

Promosi Merdeka Ogos 2017

15:27 0 Comments



Promosi Merdeka Ogos 2017 | Assalamualaikum. Ogos bulan kemerdekaan Negara kita. Tambah lagi tahun ni kita menyambut ulangtahun kemerdekaan yang ke 60 tahun

Shaklee Malaysia juga tak berkecuali membuat promosi hebat dan menarik bulan ni. Fokus promosi bulan ini adalah Omega Rewards , Keahlian Baru , Set Kesihatan Wanita dan Cooler Bag Vivix yang sangat exclusive




Promosi Merdeka

1) Omega Rewards


Belian 5 botol Omega Guard, layak dapat e-voucher bernilai RM60  dan boleh digunakan untuk next purchase. alid sehingga 


E-voucher valid sehingga 15 September 2017

KLIK SINI untuk  beli sekarang dan dapatkan penjimatan sehingga RM 163.55 !



Keahlian Baru serta promo PWP tumbler dan Vita C dengan harga RM60 sahaja!

2) Keahlian Baru


Jadi ahli shaklee dengan hanya RM69 dan buat belian 100uv dalam satu resit, anda layak untuk grab promo bulan ni iaitu Vitamin C dengan harga RM60 dan Tumbler exclusive new color 



KLIK SINI  dan isi form di menu tab 'Join Now' untuk pre aktif kan membership. insyaALLAh selepas submit form, pihak kami akan menghubungi dan bantu anda untuk buat activation penuh




Set Kesihatan Wanita beserta PWP tumbler Follow Your Heart yang sangat cantik 

3) Set Kesihatan Wanita

Setiap pembelian Set Hamil Shaklee, Set Berpantang Shakele dan Set Cantik Shaklee anda layak untuk grab Follow Your Heart Tumbler semerah makngah tu. Cantik sangat kan


KLIK SINI untuk self-shop Set Cantik Shaklee (Ever Vibrant Set)

KLIK SINI untuk self-shop Set Hamil Shaklee (Prenatal Set)

KLIK SINI untuk self-shop Set Berpantang Shaklee (Postnatal Set)



PWP beg untuk simpan vivix dan sudu exclusive untuk 3 jenis set dia atas.


4) PWP Cooler Bag + Exclusive Vivix Spoon

Cantik sangat cooler bag & spoon exclusive ni. Boleh muat 4 botol vivix dalam satu masa tau

KLIK SINI untuk beli 2 botol Vivix dan dapat FREE MEMBERSHIP dan FREE POSTAGE , jimat lebih RM300

KLIK SINI untuk beli Set Kesihatan Lelaki (Amazing Golden set for him)





Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Tuesday, 31 January 2017

Promosi January 2017 ~ Harga VIVIX Jimat Lebih RM150!

23:59 0 Comments



**Sticky Post**


Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah permulaan tahun baru yang sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!



meh meh,
Baby safiyya nak umumkan: .


BERITA BAIK buat penggemar #vivixshaklee . Harga jatuh gaung bulan ni, jimat lebih RM150 tau .
Kalau nak #jimat lagi sempena #newyearsale boleh la tanya Mama Ena k aunties semua. .


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL😊 .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.
OFFER 1 :

PROMOSI VIVIX BUY 6 FREE 1

Jimat lebih 150 sebotol tau!


OFFER 2 :

PROMOSI VIVIX TWINPACK, BUY 2 LESS 5%







Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 


CEPAT TAU!


PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Set twinpack ni,Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






📲 013 357 3153
📲 013 357 3153
📲 013 357 3153







For Orders & Consultation,
Whatsapp ENA
📲 013 357 3153




Friday, 29 July 2016

Promosi Julai 2016 ~ Harga VIVIX Jimat Lebih RM150!

08:51 0 Comments



**Sticky Post**


Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah permulaan tahun baru yang sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!



meh meh,
Baby safiyya nak umumkan: .


BERITA BAIK buat penggemar #vivixshaklee . Harga jatuh gaung bulan ni, jimat lebih RM150 tau .
Kalau nak #jimat lagi sempena #newyearsale boleh la tanya Mama Ena k aunties semua. .


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL😊 .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.
OFFER 1 :

PROMOSI VIVIX BUY 6 FREE 1

Jimat lebih 150 sebotol tau!


OFFER 2 :

PROMOSI VIVIX TWINPACK, BUY 2 LESS 5%







Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 


CEPAT TAU!


PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Set twinpack ni,Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






📲 013 357 3153
📲 013 357 3153
📲 013 357 3153







For Orders & Consultation,
Whatsapp ENA
📲 013 357 3153




Thursday, 30 June 2016

Promosi Ramadhan dan Raya Jun 2016

23:59 0 Comments
Promosi Jun 2016

Promosi Ramadhan dan Raya Jun 2016 | Assalamualaikum. teruja nya rasa, bulan ni buat pertama kalinya shaklee tawarkan promosi termurah dan terhebat. Sebabnya, belom pernah lagi semua item promo shaklee offer buy 3 free 1. Biasa nya, buy 6 free 1. Bermakna, offer bulan ni paling murah, untung dan jimat serta wajib grab tau. Terutama meal shakes untuk persediaan bulan ramadhan bagi anak2 yang dan seisi keluarga untuk berpuasa dengan lebih bertenaga. Lecithin pula untuk slim gojes raya ni. Vita Lea for children haruslah untuk anak2 kekal aktif dan sihat sepanjang bulan puasa ni kan. Imagine kalau anak tak sihat, mak pak nya sekali tak dapat buat kerja dengan sempurna dan baik. Silap haribulan, nak mengaji al quran tak sempat,nak solat pon tak tenang. 



Ok, baiklah jom lihat apa promosi bulan ni:


wajib grab sebab sangat murah bulan ni



Promosi BUY 3 FREE 1 Meal Shakes


 Meal Shakes


Beli 1 RM 113.75 (harga runcit biasa)


Beli 3 FREE 1 (RM 341.25)


1 canister mempunyai berat 550 gram

15 Kebaikan meal shakes untuk kanak-kanak :


  1. Kurangkan Ekzema 
  2. Untuk Tumbesaran 
  3. Untuk Perkembangan Minda 
  4. Untuk Tingkatkan Selera Makan anak 
  5. Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu 
  6. Untuk Anak kekal aktif 
  7. Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak 
  8. Meningkatkan berat badan anak 
  9. Membantu anak fokus 
  10. Membantu kurangkan kekerapan asthma 
  11. Mengatasi masalah sembelit pada anak 
  12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1 
  13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti 
  14. Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi 
  15. Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu


dan...

Sebagai supliment untuk bantu anak anak, wanita hamil, wanita menyusu , mereka yang bekerja, pelajar dan warga emas yang ingin berpuasa dengan bertenaga



Promosi BUY 3 FREE 1 Lecithin

Lecithin


Beli 1 RM 52.50 (harga runcit biasa)


Beli 4 FREE 1 (RM 157.50)

Expiry date: Feb 2017
1 botol mempunyai 180 kapsul
1 hari consume 6 kapsul

KELEBIHAN LECITHIN


  1. Melindungi hati – Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati.
  2. Memecahkan lemak dan kolestrol – Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh.
  3. Melangsingkan – Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku. Lepas tu jadilah langsing tanpa penyakit kerana ianya seimbang dengan tubuh badan kita.
  4. Mencantikkan otot dan kulit – Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh membentuk membran sel, melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.
  5. Memperbaiki alergi – Lecithin boleh menghalang platlet darah dari mengaktifkan tisu gegelang di dalam salur darah yang boleh menyebabkan alergi semakin parah dermatitis.
  6. Menghalang kejadian batu karang ~ Batu karang tu terjadi akibat dari kolestrol yang berlebihan alam badan kita. Jadi Lecithin akan bertindak untuk pengemulsi supaya kolestrol yang mencanak-canak tu dapat dihalang dari menjadi batu karang.
  7. Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress ~ Kolina yang dinyatakan tadi akan berfungsi untuk agen saraf kranial yang boleh mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress.
  8. Menghalang tekanan darah tinggi – Lecithin boleh menghalang arterioklerosis, menggalakkan peredaran darah. Maknanya Lecithin menghalang darah daripada tersekat atau tersumbat.
  9. Mengatasi masalah prostat lelaki
  10. Meringankan sembelit – melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.

                                                            Baca: Semua tentang Lecithin !




Promosi BUY 3 FREE 1 Vita Lea for Children

Vitalea for Children


Beli 1 RM 111 (harga runcit biasa)

Beli 3 FREE 1! (RM 333)


7 kelebihan vita lea for children

1. Mengandungi

  • 18 jenis vitamin dan mineral perlu.
  • 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B.
  • Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain.


2. Formula yang diperbaharui berbanding yang lama.

3. Menggunakan pemanis semulajadi xylitol yang tidak akan menyebabkan kerosakan gigi.

4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.

5. Bebas gluten, datang dalam perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya!

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas.

7. Sangat sesuai diambil kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun terutama yang tidak suke makan sayur.


                                Baca: Semua tentang VIta Lea For Children!




Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Tuesday, 31 May 2016

Promosi Ramadhan dan Raya :Alfalfa dan Shaklee Collagen Powder Mei 2016

23:59 0 Comments





Promosi Ramadhan dan Raya  Alfalfa dan Shaklee Collagen Powder Mei 2016 | Kira-kira sebulan je lagi kita akan menyambut Ramadhan Al Mubarak dan kemudian Syawal bulan kemenangan, insyaALLAH. Tak sabar kan. Ena pon tak sabar juga, semoga dipermudahkan untuk Ena berpuasa tahun ni. Maklumlah berpuasa sewaktu menyusukan 2 orang anak serentak, perlukan kekuatan fizikal dan mental juga ;)



Ok, dah ramai sangat bertanya promosi shaklee untuk Mei 2016. Walaupun beberapa Set suplimen seperti Set Hamil Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kurus dan  Vivix Twinpack dah ditamatkan promosi nya bulan ni tapi bulan special la juga kerana merupakan bulan pertama diperkenalkan set promosi terbaru iaitu Set Detox Shaklee yang akan berakhir pada Jun 2016.


Promosi Shaklee pada bulan ini adalah:


SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP)



Kelebihan Shaklee Collagen Powder :



  • Sumber Kolagen Terbaik iaitu dari sisik ikan merah laut dalam (5000m) (bebas dari pencemaran)
  • Tinggi kapasiti dan kepaduan sel yang berfungsi dalam mengekalkan kelembapan.
  • Jisim molekul yang sangat rendah dan optimum- menyerap dengan mudah dan berkesan di dalam badan kita.
  • Packaging dalam sachet (mudah di bawa)
  • Ramuan nya sangat semulajadi BEBAS dari sebarang pengawet, gula, garam, perisa, perasa dan warna tiruan
  • Mudah larut! tak perlu kacau pon takpe tau. shake2 aje;)


 Khasiat Shaklee Collagen Powder :


🌹🌸 Anti Penuaan - Mengecilkan liang-liang pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan

🌹🌸 Menghidratkan - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan mengelupas pada muka.

🌹🌸Mengembalikan Keanjalan Kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.

🌹🌸Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.

🌹🌸Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.

🌹🌸Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.

🌹🌸Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

🌹🌸Menguatkan- membantu kuatkan tulang dan kurangkan rasa sakit sendi.

🌹🌸 Menganjalkan - membantu mengekalkan otot mata supaya anjal

🌹🌸 Membantu meningkatkan fungsi otak.



BUY 6 FREE 1

Apa yang anda dapat dengan pembelian set ini?

  1. Beli 6 kotak, dapat FREE 1 kotak. 
  2. FREE 1 kotak collagen powder yang berharga RM 315.88 (harga retail)
  3. JIMAT lebih RM 100 sekotak
  4. 1 kotak untuk pengambilan sebulan, so set ini tahan sehingga 7 bulan!
  5. FREE MEMBERSHIP seumur hidup
  6. Dijemput ke Support group konsultasi kesihatan dan coaching untuk bisnes (jika mahu)






ALFALFA COMPLEX



Kelebihan  Alfalfa Complex Shaklee:


  • Alfalfa diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas daripada pestisid, hebisid dan menggunakan bahan kompos iaitu baja bukan kimia. 
  • Tumbuhan ini ambil masa 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh capai sampai 20 kaki dalam tanah untuk serap pelbagai nutrisi. 
  • Nama Alfalfa ni ada disebut dalam Al-Quran tau. 
  • Daun Alfalfa dari Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak. 
  • Daun yang matang kaya dengan klorofil. 
  • Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya. 
  • Bahagian lain yang tak penting dilupuskan. 
  • Alfalfa telah digunakan sejak lebih 1500 tahun dulu.


Khasiat Alfalfa Complex Shaklee: 




  • Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 
  • Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan. Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – 
  • Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. 
  • Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
  • Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit 
  • Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan 


Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee


  • Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. 
  • Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. 
  • Memberi kelegaan semasa period. 
  • Membantu Merawat arthitis 
  • Membantu Merawat athma 
  • Mencuci usus bagi membuang toksik 
  • Membantu membuang angin dalam badan 
  • Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
  • Meneutralkan asid dalam badan 
  • Membantu masalah keputihan pada wanita. 
  • Membesar dan menegangkan payudara. 
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. 
  • Memulihkan urat selepas bersalin. 
  • Milk booster 
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 
  • Meningkatkan stamina lelaki 
  • Membantu Melegakan masalah sembelit

BUY 3 FREE 1


Apa yang anda dapat dengan pembelian set ini?

  1. Beli 3 botol, dapat FREE 1 botol. 
  2. FREE 1 botol Alfalfa Complex  yang berharga RM 104 bagi saiz L (700 biji) dan RM 57 bagi saiz S (300 biji)  -harga retail
  3. JIMAT hampir RM 100 sebotol yang saiz L
  4. 1 set  saiz S untuk pengambilan 2 bulan, so set ini tahan sehingga 14 bulan! kalau saiz L, sebotol tahan 4 bulan tau. berbaloi sangat kan.

untuk mencuba, insyaAllah Ena boleh bantu, hubungi je ena ye

Your Health & Beauty Consultant
AEINNA MUSA
+6 013 357 3153



Saturday, 28 May 2016

Promosi Hebat , Jimat Banyak Sangat, Hanya 1 Hari Sahaja! Rugi kalau Tak Grab PRE ORDER ni tau!

13:00 0 Comments
One Day Promotion During Shaklee National Conference 2016



Promosi Hebat , Jimat Banyak Sangat, Hanya 1 Hari Sahaja! Rugi kalau Tak Grab. | Assalamualaikum, sempena Hari Anugerah Shaklee iaitu National Conference tahun ini, promosi satu hari sahaja iaitu pada hari berlangsungnya National Conference, 28 May 2016


Promosi 4 Set Kesihatan




Set Ramadhan Shaklee

Set Detox Shaklee

Set Kurus Shaklee

Set Twinpek Antioksidan VIVIX Shaklee

🔴Set Detox
🔴Set Shape Up
🔴Set Ramadhan
🔴Set vivix twinpax


Apa anda dapat ?

🔷CABUTAN BERTUAH untuk setiap 1  set di atas ( kecuali ramadhan  perlu beli 2set)
🔷FREE MEMBERSHIP
🔷FREE POSTAGE ( vivix sahaja)
🔷HARGA AHLI.
🔷EXCLUSIVE WOOVEN BAG
🔷FREE COMPLIMENTARY SUPLIMEN ( refer pada setiap poster ye)



😍wowww😍😍😍

Promosi giler namanya ni.

Harus GRAB tau, promosi 1 hari je tapi. Selepas 28 May, sorry sayang ena tak boleh bantu dapatkan set2 ni dah😊😊

Cabutan Bertuah bagi mereka yang beli set set promosi satu hari itu

Selepas order set promosi pilihan hati anda, BERDOALAH semoga dimurahkan rezeki dan seterusnya terpilih sebagai pembeli bertuah pada 28 May 2016 tersebut;)






ok lagi skali siaran ulangan, PROMOSI INI SATU HARI SAHAJA YE iatu pada 28 May 2016 ! ;)

PLACE YOUR ORDER,



PRE order dibuka sepanjang 25-27 May 2016 ye. Kami akan bantu anda purchase set kegemaran anda pada hari kejadian (28 May 2016) dan sekiranya anda BERTUAH memenangi hadiah lucky dip tu, kami akan serahkan pada ada melalui pos juga.

untuk maklumat lanjut, hubungi ena;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Saturday, 30 April 2016

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

23:59 0 Comments






**Sticky Post**

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah setiap hari rasa sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!






BERITA BAIK buat penggemar vivix shaklee . Harga jatuh gaung bulan ni last promosi vivix PEK JIMAT ni ye.


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL😊 .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .

❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.



Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 




PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



CEPAT TAU!


**PROMO VITAMIN C pon masih berjalan ye. BELI 6 DAPAT 7. syok kan dapat FREE 1 botol Vitamin C dan Omega Guard



KLIK SINI untuk testimoni VITAMIN C

KLIK SINI untuk testimoni OMEGA GUARD



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






📲 013 357 3153
📲 013 357 3153
📲 013 357 3153





DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.