Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Promosi Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Promosi Shaklee. Show all posts

Saturday, 21 October 2017

Promosi Ostematrix Shaklee 3 Hari Sahaja

00:30 0 Comments

Promosi Ostematrix Shaklee 3 Hari Sahaja


Promosi Ostematrix Shaklee 3 Hari Sahaja



Promosi Ostematrix Buy 3 Less 5%😍


Buy 1 = RM 61.25


Buy 3 = RM 170 (jimat RM 13.75)


Terhad 3 hari sahaja!

(18-20 Oct 2017)




Jangan lepaskan promosi Ostematrix Shaklee, grab laju2 ye!




Your Certified Shaklee Product Consultant:
ID: 960982
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Friday, 6 October 2017

Promosi Hebat Sepanjang Oktober 2017- ESP on Promo!

08:19 0 Comments
Promosi Hebat Sepanjang Oktober 2017- ESP on Promo!








BELI online di SINI, dan tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat




Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia





Sunday, 17 September 2017

Promosi Jatuh Gaung Sempena Hari Malaysia 2017

00:00 0 Comments





PERHATIAN, DI SINI ADA BERITA BAIKKKKK!!!

PROMOSI HARI MALAYSIA -SATU HARI SAHAJA🙋

Dah lamaa sangat regular customer kekna tunggu promosi vivix ni.

Dorang siap catu lagi stok sebab nak tunggu promosi punye pasal😅

Dan alhamdulillah harini dapat berita baik dari Shaklee Malaysia,

Pembelian 2 botol vivix dapat DISKAUN 5%

Ok tak sabar ni nak inform waiting list regular customer yang tunggu promo vivix tu

Uol jangan terlepas lagi tau. kekna samapi dah tak tahu nk cakap apa kalau customer tanya vivix ada promo ke tak

Shaklee dah lama tak buat promo potongan HARGA macam ni sebab nak banteras kes2 pengedar yang 'buang harga'

Tapi khas untuk Hari Malaysia 2017, shaklee bagi peluang kita 'merasa' DISKAUN HEBAT ni lagi skali😍

harini ku sendiri teruja sampai rasa nak melompat ni😃😃

Yang best nye kali ni, ada LUCKY DRAW lagi
Tengok poster, menarikk sesangattt hadiah2 untuk lucky draw ni😍

Untuk belian lebih 200uv pon layak join lucky draw jugak💃🏽💃🏽💃🏽 hip hip hoorayy!

Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept

Dah boleh start fikir sekarang & collect order dengan kawan2 sampai cukup 200uv


KESIMPULANNYA   ada 2 jenis promo untuk 16 Sept 2017 ni ye:



PROMOSI 1

  • *Twin Pack Vivix* 
  • Diskaun Harga 5% (Jimat RM 40) 
  • FREE Membership (Jimat RM 69) 5% 
  • Cash Bonus (Extra RM 30+) 
  • FREE Postage (Jimat RM 10) 
  • 1x Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)  
  • Beli Harga Pasaran : RM 950 
  •  Beli dgn FREE Membership : RM806
  • Untung Daftar : RM 144 + Jimat (16 Sept) : RM 150
  • *Jumlah Untung Besar : RM 294!*



PROMOSI 2


  • Beli mana2 product shaklee sehingga 200uv dan anda layak FREE MEMBERSHIP (worth RM80), 
  • 1X Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)
  • Peluang untuk beli dengan harga ahli (jimat 30%)
  • Join support group yang sangat awesome yang banyak sangat tips2 kesihatan dan peluang menjana income secara full time mahupon part time





For info/order meh lelaju picit sini:

http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my/
Atau

http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/

Thursday, 14 September 2017

2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017!

14:40 2 Comments
2 Hari lagi Promosi Hari Malaysia 2017! | VIVIX ON SALE



Twinpack Vivix Shaklee, diskaun 5% hanya pada 16 September 2017 sahaja


(16 Sept 2017!)

Jangan lepas kan peluang ni ye

Peluang keemasan untuk anda RESTOCK vivix untuk bekalan keluarga atau mak ayah

Peluang keemasan juga buat mereka BARU nak cuba dan rasai kehebatan produk kami yg premium lagi exclusive ni


************
INFO PRODUK:

Apa itu vivix?


Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. rujuk link ini bahan2 dlm Vivix


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?


Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


>>Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...


Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser


.Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),
___________________________________________

Tahukah anda... jika nak dibandingkan dgn minuman jus lain seperti M****, Ta*** dan X***..hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Ini baru dinamakan kualiti setanding dgn duit yg dispend
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods
__________________________
*Tidak sesuai utk yg mengandung atau ibu menyusu
No automatic alt text available.


Hadiah2 cabutan bertuah sempena hari malaysia 2017



Satu lagi yang superb best nye Promosi Hari Malaysia 2017 ni, adalah lucky dip atau cabutan bertuah.


Fuhhh, dapat peluang menangi hadiah bernilai RM250 tau! memang merecikkk hehe





KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Wednesday, 6 September 2017

Promosi September 2017 Bulan Cantik

23:05 0 Comments


Promosi September 2017 Bulan Cantik  | Assalamualaikum semua harini kekna nak share promosi hebat bulan September 2017, tema bulan ni bulan cantik.






Kekna percaya kecantikkan sebenar bermula dari dalam .  4 nutrien ini sangat penting untuk kulit cantik berseri dari dalam.



1) Protein untuk membina kulit yang sihat





Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:

  • Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk n fungsi kulit yang optimum.
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.

2)Pelindung antioksida dengan Vitamin C





Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk :

  • Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.
  • Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
  • Membantu dalam penyembuhan luka.5
  • Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.

3)Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen


Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedust, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;

  • Kulit yang lebih anjal.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
  • Mengurangkan parut.

4)Kekalkan Kelembapan Kulit dengan GLA




Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:
  • Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Melawan keradangan.


Kita sangat bertuah bulan ni kerana kesemua 4 nutrien ni boleh didapati dengan mudah dan efisen dari Set Cantik Radian (The Radiant 4)


Promosi sangat menarik dengan pembelian Set The Radiant 4 ini anda layak untuk mendapat e-voucher bernilai RM 60 di mana voucher ini boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.


Lagi berganda jimat jika anda terus mendaftar sebagai ahli shaklee. 



KLIK SINI untuk daftar sebagai ahli sah shaklee dan nikmati penjimatan sehingga 20% dari harga produk



KLIK SINI untuk beli Set Cantik Radian 4 promosi September 2017





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Thursday, 30 June 2016

Promosi Ramadhan dan Raya Jun 2016

23:59 0 Comments
Promosi Jun 2016

Promosi Ramadhan dan Raya Jun 2016 | Assalamualaikum. teruja nya rasa, bulan ni buat pertama kalinya shaklee tawarkan promosi termurah dan terhebat. Sebabnya, belom pernah lagi semua item promo shaklee offer buy 3 free 1. Biasa nya, buy 6 free 1. Bermakna, offer bulan ni paling murah, untung dan jimat serta wajib grab tau. Terutama meal shakes untuk persediaan bulan ramadhan bagi anak2 yang dan seisi keluarga untuk berpuasa dengan lebih bertenaga. Lecithin pula untuk slim gojes raya ni. Vita Lea for children haruslah untuk anak2 kekal aktif dan sihat sepanjang bulan puasa ni kan. Imagine kalau anak tak sihat, mak pak nya sekali tak dapat buat kerja dengan sempurna dan baik. Silap haribulan, nak mengaji al quran tak sempat,nak solat pon tak tenang. 



Ok, baiklah jom lihat apa promosi bulan ni:


wajib grab sebab sangat murah bulan ni



Promosi BUY 3 FREE 1 Meal Shakes


 Meal Shakes


Beli 1 RM 113.75 (harga runcit biasa)


Beli 3 FREE 1 (RM 341.25)


1 canister mempunyai berat 550 gram

15 Kebaikan meal shakes untuk kanak-kanak :


  1. Kurangkan Ekzema 
  2. Untuk Tumbesaran 
  3. Untuk Perkembangan Minda 
  4. Untuk Tingkatkan Selera Makan anak 
  5. Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu 
  6. Untuk Anak kekal aktif 
  7. Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak 
  8. Meningkatkan berat badan anak 
  9. Membantu anak fokus 
  10. Membantu kurangkan kekerapan asthma 
  11. Mengatasi masalah sembelit pada anak 
  12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1 
  13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti 
  14. Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi 
  15. Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu


dan...

Sebagai supliment untuk bantu anak anak, wanita hamil, wanita menyusu , mereka yang bekerja, pelajar dan warga emas yang ingin berpuasa dengan bertenaga



Promosi BUY 3 FREE 1 Lecithin

Lecithin


Beli 1 RM 52.50 (harga runcit biasa)


Beli 4 FREE 1 (RM 157.50)

Expiry date: Feb 2017
1 botol mempunyai 180 kapsul
1 hari consume 6 kapsul

KELEBIHAN LECITHIN


  1. Melindungi hati – Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati.
  2. Memecahkan lemak dan kolestrol – Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh.
  3. Melangsingkan – Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku. Lepas tu jadilah langsing tanpa penyakit kerana ianya seimbang dengan tubuh badan kita.
  4. Mencantikkan otot dan kulit – Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh membentuk membran sel, melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.
  5. Memperbaiki alergi – Lecithin boleh menghalang platlet darah dari mengaktifkan tisu gegelang di dalam salur darah yang boleh menyebabkan alergi semakin parah dermatitis.
  6. Menghalang kejadian batu karang ~ Batu karang tu terjadi akibat dari kolestrol yang berlebihan alam badan kita. Jadi Lecithin akan bertindak untuk pengemulsi supaya kolestrol yang mencanak-canak tu dapat dihalang dari menjadi batu karang.
  7. Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress ~ Kolina yang dinyatakan tadi akan berfungsi untuk agen saraf kranial yang boleh mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress.
  8. Menghalang tekanan darah tinggi – Lecithin boleh menghalang arterioklerosis, menggalakkan peredaran darah. Maknanya Lecithin menghalang darah daripada tersekat atau tersumbat.
  9. Mengatasi masalah prostat lelaki
  10. Meringankan sembelit – melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.

                                                            Baca: Semua tentang Lecithin !




Promosi BUY 3 FREE 1 Vita Lea for Children

Vitalea for Children


Beli 1 RM 111 (harga runcit biasa)

Beli 3 FREE 1! (RM 333)


7 kelebihan vita lea for children

1. Mengandungi

  • 18 jenis vitamin dan mineral perlu.
  • 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B.
  • Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain.


2. Formula yang diperbaharui berbanding yang lama.

3. Menggunakan pemanis semulajadi xylitol yang tidak akan menyebabkan kerosakan gigi.

4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.

5. Bebas gluten, datang dalam perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya!

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas.

7. Sangat sesuai diambil kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun terutama yang tidak suke makan sayur.


                                Baca: Semua tentang VIta Lea For Children!




Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Tuesday, 31 May 2016

Promosi Ramadhan dan Raya :Alfalfa dan Shaklee Collagen Powder Mei 2016

23:59 0 Comments





Promosi Ramadhan dan Raya  Alfalfa dan Shaklee Collagen Powder Mei 2016 | Kira-kira sebulan je lagi kita akan menyambut Ramadhan Al Mubarak dan kemudian Syawal bulan kemenangan, insyaALLAH. Tak sabar kan. Ena pon tak sabar juga, semoga dipermudahkan untuk Ena berpuasa tahun ni. Maklumlah berpuasa sewaktu menyusukan 2 orang anak serentak, perlukan kekuatan fizikal dan mental juga ;)



Ok, dah ramai sangat bertanya promosi shaklee untuk Mei 2016. Walaupun beberapa Set suplimen seperti Set Hamil Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kurus dan  Vivix Twinpack dah ditamatkan promosi nya bulan ni tapi bulan special la juga kerana merupakan bulan pertama diperkenalkan set promosi terbaru iaitu Set Detox Shaklee yang akan berakhir pada Jun 2016.


Promosi Shaklee pada bulan ini adalah:


SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP)



Kelebihan Shaklee Collagen Powder :



  • Sumber Kolagen Terbaik iaitu dari sisik ikan merah laut dalam (5000m) (bebas dari pencemaran)
  • Tinggi kapasiti dan kepaduan sel yang berfungsi dalam mengekalkan kelembapan.
  • Jisim molekul yang sangat rendah dan optimum- menyerap dengan mudah dan berkesan di dalam badan kita.
  • Packaging dalam sachet (mudah di bawa)
  • Ramuan nya sangat semulajadi BEBAS dari sebarang pengawet, gula, garam, perisa, perasa dan warna tiruan
  • Mudah larut! tak perlu kacau pon takpe tau. shake2 aje;)


 Khasiat Shaklee Collagen Powder :


🌹🌸 Anti Penuaan - Mengecilkan liang-liang pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan

🌹🌸 Menghidratkan - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan mengelupas pada muka.

🌹🌸Mengembalikan Keanjalan Kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan.

🌹🌸Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit.

🌹🌸Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.

🌹🌸Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit.

🌹🌸Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

🌹🌸Menguatkan- membantu kuatkan tulang dan kurangkan rasa sakit sendi.

🌹🌸 Menganjalkan - membantu mengekalkan otot mata supaya anjal

🌹🌸 Membantu meningkatkan fungsi otak.



BUY 6 FREE 1

Apa yang anda dapat dengan pembelian set ini?

  1. Beli 6 kotak, dapat FREE 1 kotak. 
  2. FREE 1 kotak collagen powder yang berharga RM 315.88 (harga retail)
  3. JIMAT lebih RM 100 sekotak
  4. 1 kotak untuk pengambilan sebulan, so set ini tahan sehingga 7 bulan!
  5. FREE MEMBERSHIP seumur hidup
  6. Dijemput ke Support group konsultasi kesihatan dan coaching untuk bisnes (jika mahu)






ALFALFA COMPLEX



Kelebihan  Alfalfa Complex Shaklee:


  • Alfalfa diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas daripada pestisid, hebisid dan menggunakan bahan kompos iaitu baja bukan kimia. 
  • Tumbuhan ini ambil masa 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh capai sampai 20 kaki dalam tanah untuk serap pelbagai nutrisi. 
  • Nama Alfalfa ni ada disebut dalam Al-Quran tau. 
  • Daun Alfalfa dari Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak. 
  • Daun yang matang kaya dengan klorofil. 
  • Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya. 
  • Bahagian lain yang tak penting dilupuskan. 
  • Alfalfa telah digunakan sejak lebih 1500 tahun dulu.


Khasiat Alfalfa Complex Shaklee: 




  • Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 
  • Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan. Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – 
  • Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. 
  • Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
  • Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit 
  • Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan 


Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee


  • Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. 
  • Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. 
  • Memberi kelegaan semasa period. 
  • Membantu Merawat arthitis 
  • Membantu Merawat athma 
  • Mencuci usus bagi membuang toksik 
  • Membantu membuang angin dalam badan 
  • Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
  • Meneutralkan asid dalam badan 
  • Membantu masalah keputihan pada wanita. 
  • Membesar dan menegangkan payudara. 
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. 
  • Memulihkan urat selepas bersalin. 
  • Milk booster 
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 
  • Meningkatkan stamina lelaki 
  • Membantu Melegakan masalah sembelit

BUY 3 FREE 1


Apa yang anda dapat dengan pembelian set ini?

  1. Beli 3 botol, dapat FREE 1 botol. 
  2. FREE 1 botol Alfalfa Complex  yang berharga RM 104 bagi saiz L (700 biji) dan RM 57 bagi saiz S (300 biji)  -harga retail
  3. JIMAT hampir RM 100 sebotol yang saiz L
  4. 1 set  saiz S untuk pengambilan 2 bulan, so set ini tahan sehingga 14 bulan! kalau saiz L, sebotol tahan 4 bulan tau. berbaloi sangat kan.

untuk mencuba, insyaAllah Ena boleh bantu, hubungi je ena ye

Your Health & Beauty Consultant
AEINNA MUSA
+6 013 357 3153



Saturday, 28 May 2016

Promosi Hebat , Jimat Banyak Sangat, Hanya 1 Hari Sahaja! Rugi kalau Tak Grab PRE ORDER ni tau!

13:00 0 Comments
One Day Promotion During Shaklee National Conference 2016



Promosi Hebat , Jimat Banyak Sangat, Hanya 1 Hari Sahaja! Rugi kalau Tak Grab. | Assalamualaikum, sempena Hari Anugerah Shaklee iaitu National Conference tahun ini, promosi satu hari sahaja iaitu pada hari berlangsungnya National Conference, 28 May 2016


Promosi 4 Set Kesihatan




Set Ramadhan Shaklee

Set Detox Shaklee

Set Kurus Shaklee

Set Twinpek Antioksidan VIVIX Shaklee

🔴Set Detox
🔴Set Shape Up
🔴Set Ramadhan
🔴Set vivix twinpax


Apa anda dapat ?

🔷CABUTAN BERTUAH untuk setiap 1  set di atas ( kecuali ramadhan  perlu beli 2set)
🔷FREE MEMBERSHIP
🔷FREE POSTAGE ( vivix sahaja)
🔷HARGA AHLI.
🔷EXCLUSIVE WOOVEN BAG
🔷FREE COMPLIMENTARY SUPLIMEN ( refer pada setiap poster ye)



😍wowww😍😍😍

Promosi giler namanya ni.

Harus GRAB tau, promosi 1 hari je tapi. Selepas 28 May, sorry sayang ena tak boleh bantu dapatkan set2 ni dah😊😊

Cabutan Bertuah bagi mereka yang beli set set promosi satu hari itu

Selepas order set promosi pilihan hati anda, BERDOALAH semoga dimurahkan rezeki dan seterusnya terpilih sebagai pembeli bertuah pada 28 May 2016 tersebut;)






ok lagi skali siaran ulangan, PROMOSI INI SATU HARI SAHAJA YE iatu pada 28 May 2016 ! ;)

PLACE YOUR ORDER,



PRE order dibuka sepanjang 25-27 May 2016 ye. Kami akan bantu anda purchase set kegemaran anda pada hari kejadian (28 May 2016) dan sekiranya anda BERTUAH memenangi hadiah lucky dip tu, kami akan serahkan pada ada melalui pos juga.

untuk maklumat lanjut, hubungi ena;)


Your Beauty & Health Consultant ;


+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
+6 013 357 3153
Aeinna Musa
ID Shaklee : 960982
COD Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia



Saturday, 30 April 2016

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

23:59 0 Comments






**Sticky Post**

April 2016, Bulan Terakhir Promosi Vivix 5%

Assalamualaikum, Bismillah,

alhamdulillah setiap hari rasa sungguh energetik tambah pulak Promosi Shaklee bulan ni adalah my favourite product which is VIVIX


Ini lah rupa Vivix yang sungguh sedap dan berkhasiat  tu!






BERITA BAIK buat penggemar vivix shaklee . Harga jatuh gaung bulan ni last promosi vivix PEK JIMAT ni ye.


Vivix adalah the best shaklee product, mengandungi antioksidan tinggi yang memberi efek AWET MUDA dan boleh BANTU merencat sel2 kanser. .


Harganya TERLALU murah berbanding nilai serta qualiti nya. Biasa mereka yang beli 1 untuk diri sendiri end up repeat order untuk keramat hidup mereka juga ( ibu ayah) .
Sebab, .


KESIHATAN tu kan MAHAL😊 .

.
VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. .
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Keluarga ena sendiri minum vivix ni sebagai suplimen untuk tahap kesihatan yang TIPTOP, insyaAllah.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .

❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan



.



Apa produk dalam set JIMAT dan BERBALOI ini?

2 botol Vivix



Berapakah harga set ini?

Harga asal set ini ialah RM  1007

Dapatkan set ini dan nikmati FREE MEMBERSHIP yang berharga RM 80 dan DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 300 !!!!
(termasuk FREE harga keahlian+ FREE postage)

***** 




PROMOSI VIVIX DICOUNT 5% untuk pembelian 2 botol. KLIK SINI untuk terus membuat pembelian sendiri. dan hubungi kak Ena untuk konsultasi ye.

Jimat lebih RM100 untuk sebotol tau! ish, memang rugi kalau TER MISS grab bulan ni..



CEPAT TAU!


**PROMO VITAMIN C pon masih berjalan ye. BELI 6 DAPAT 7. syok kan dapat FREE 1 botol Vitamin C dan Omega Guard



KLIK SINI untuk testimoni VITAMIN C

KLIK SINI untuk testimoni OMEGA GUARD



Sebarang pertanyaan atau tempahan,






📲 013 357 3153
📲 013 357 3153
📲 013 357 3153





Thursday, 31 March 2016

PROMOSI MAC 2016 - Hot Selling Energizing Soy Protein & Vivix

13:31 0 Comments


PROMOSI SHAKLEE MAC 2016

 

Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah. ucap lah syukur untuk setiap nikmat yang kita kecapi dan untuk apa yang kita tiada.


Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


Jom kita lihat satu2.


PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)






Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
  •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
  • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







    Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
    • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
    • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
    • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF







    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




     Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia

    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

      PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




      Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




      Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


      • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

      • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
      • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
      • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

      • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!

      • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
      • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)




      BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



      Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


      So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







      kalau nak tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



      kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..





      Your Health & Beauty Consultant


      013 357 3153

      013 357 3153

      013 357 3153

        Wednesday, 28 October 2015

        5 Promosi Hebat Oktober 2015

        11:52 0 Comments




        Assalamualaikum

        Pagi-pagi lagi my regular customer dah mesej tanya apa promo bulan ni . Tak sabar nak beli katanya.

        Alhamdulillah..macam tu la kita sebagai pengguna, untung jika membeli pada waktu promo kerana dapat menikmati PENJIMATAN yang berganda.


        PROMOSI #1  -  OMEGA GUARD


        Klik gambar untuk lebih info Omega Guard



        Beli 1 RM 136
        Beli 2 RM 258.40 (jimat 5%!)
        Nak jimat lagi?
        Jadi ahli, dan dapatkan FREE MULTIVITAMIN yang berharga rm94 sebotol! caranya klik sini.

        Promosi #1.1  BUY 6 FREE 1 Omegaguard.

        Beli 6 FREE 1!
        FREE Membership! (Beli dengan harga ahli)
        FREE Vitalea Iron Formula!
        CASHBACK RM 32.70


        Promosi #1.2  BUY 2 Omegaguard GET 5% OFF.



        PROMOSI #2  - GLA COMPLEX

        Klik gambar untuk info GLA Complex


        Promosi #2.1  BUY 6 FREE 1 GLA Complex.

        Beli 1 RM91.25Beli 2 RM 173.38 (jimat 5%!)Beli 6 FREE 1!

        Nak jimat lagi?
        Jadi ahli, dan dapatkan FREE MULTIVITAMIN yang berharga rm94 sebotol! caranya klik sini.

        Promosi #2.2  BUY 2 GLA Complex GET 5% OFF.



        PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF



        Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




        Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . 


        Apa lagi yang anda dapat?




        • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
        • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
        • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
        • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
        • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
        • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
        • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
        •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

          PROMOSI #4 - stock clearance BUY 1 FREE 1 Vita E Complex



          Klik gambar untuk info Vita E Complex


          Promosi #4 ialah BELI 1 VITA E PERCUMA 1 

           ( BAYAR UNTUK 1, TAPI DAPAT 2 BOTOL!) 


          PROMOSI #5 BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




          Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




          Promosi #5 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . 


          Apa lagi yang anda dapat?



          • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

          • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
          • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
          • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

          • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
          • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
          • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)





          BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



          Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


          So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







          kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



          kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



          KLIK untuk PROMOSI berganda sehingga October 2015



          Your Health & Beauty Consultant


          013 357 3153

          013 357 3153

          013 357 3153

            DISCLAIMER

            Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.