Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Promosi Hari Malaysia 2017. Show all posts
Showing posts with label Promosi Hari Malaysia 2017. Show all posts

Sunday, 17 September 2017

Promosi Jatuh Gaung Sempena Hari Malaysia 2017

00:00 0 Comments





PERHATIAN, DI SINI ADA BERITA BAIKKKKK!!!

PROMOSI HARI MALAYSIA -SATU HARI SAHAJA๐Ÿ™‹

Dah lamaa sangat regular customer kekna tunggu promosi vivix ni.

Dorang siap catu lagi stok sebab nak tunggu promosi punye pasal๐Ÿ˜…

Dan alhamdulillah harini dapat berita baik dari Shaklee Malaysia,

Pembelian 2 botol vivix dapat DISKAUN 5%

Ok tak sabar ni nak inform waiting list regular customer yang tunggu promo vivix tu

Uol jangan terlepas lagi tau. kekna samapi dah tak tahu nk cakap apa kalau customer tanya vivix ada promo ke tak

Shaklee dah lama tak buat promo potongan HARGA macam ni sebab nak banteras kes2 pengedar yang 'buang harga'

Tapi khas untuk Hari Malaysia 2017, shaklee bagi peluang kita 'merasa' DISKAUN HEBAT ni lagi skali๐Ÿ˜

harini ku sendiri teruja sampai rasa nak melompat ni๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Yang best nye kali ni, ada LUCKY DRAW lagi
Tengok poster, menarikk sesangattt hadiah2 untuk lucky draw ni๐Ÿ˜

Untuk belian lebih 200uv pon layak join lucky draw jugak๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ hip hip hoorayy!

Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept
Promosi satu hari je tau iaitu pada 16hb Sept

Dah boleh start fikir sekarang & collect order dengan kawan2 sampai cukup 200uv


KESIMPULANNYA   ada 2 jenis promo untuk 16 Sept 2017 ni ye:



PROMOSI 1

  • *Twin Pack Vivix* 
  • Diskaun Harga 5% (Jimat RM 40) 
  • FREE Membership (Jimat RM 69) 5% 
  • Cash Bonus (Extra RM 30+) 
  • FREE Postage (Jimat RM 10) 
  • 1x Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)  
  • Beli Harga Pasaran : RM 950 
  •  Beli dgn FREE Membership : RM806
  • Untung Daftar : RM 144 + Jimat (16 Sept) : RM 150
  • *Jumlah Untung Besar : RM 294!*



PROMOSI 2


  • Beli mana2 product shaklee sehingga 200uv dan anda layak FREE MEMBERSHIP (worth RM80), 
  • 1X Lucky Dip (Peluang Hadiah sehingga RM 250++)
  • Peluang untuk beli dengan harga ahli (jimat 30%)
  • Join support group yang sangat awesome yang banyak sangat tips2 kesihatan dan peluang menjana income secara full time mahupon part time





For info/order meh lelaju picit sini:

http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my/
Atau

http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/
http://Kekna.wasap.my/

Saturday, 16 September 2017

Syoknya Dapat Cabutan Bertuah Promosi Hari Malaysia

13:15 2 Comments

Syoknya Dapat Cabutan Bertuah Promosi Hari Malaysia


Ok nak left grup sekarang jugakk hahaha


Memasing duk hapdet dapat lucky draw Vita C lah ,Phytocol lah, Balancing moisturiser lah, Cooler Bag lah

Ada yang dapat vivix , collagen & nutriferon jugakkk. For FREE tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Aduh ,

Hakak taaa kuaddd


OPE baru submit 6 botol vivix
InsyaAllah lagi 16 botol lagi kita aim harini๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Ok2,


awak yg booking 2 botol vivix setiap org or order worth 200uv tu meh payment sebelum jam 10 mlm ni tau


Free membership✅
Cash rebate rm36✅
Free postage ✅
Lucky dip! ✅
Jimat dalam rm300✅
Jangan lambat sangat tau bukan apa takut hadiah lucky dip yang best abes kena sapu ja๐Ÿ˜œ




Jom layan hadiah lucky dip team kami:



ni ha hadiah lucky dip yang kekna beli under ID kekna 960982 










KLIK SINI untuk beli dan cuba sendiri VIVIX atau untuk hadiahkan vivix pada yang tersayang




atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia






Wednesday, 6 September 2017

Promosi September 2017 Bulan Cantik

23:05 0 Comments


Promosi September 2017 Bulan Cantik  | Assalamualaikum semua harini kekna nak share promosi hebat bulan September 2017, tema bulan ni bulan cantik.






Kekna percaya kecantikkan sebenar bermula dari dalam .  4 nutrien ini sangat penting untuk kulit cantik berseri dari dalam.



1) Protein untuk membina kulit yang sihat





Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:

  • Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk n fungsi kulit yang optimum.
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.

2)Pelindung antioksida dengan Vitamin C





Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk :

  • Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.
  • Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
  • Membantu dalam penyembuhan luka.5
  • Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.

3)Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen


Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedust, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;

  • Kulit yang lebih anjal.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
  • Mengurangkan parut.

4)Kekalkan Kelembapan Kulit dengan GLA




Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:
  • Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Melawan keradangan.


Kita sangat bertuah bulan ni kerana kesemua 4 nutrien ni boleh didapati dengan mudah dan efisen dari Set Cantik Radian (The Radiant 4)


Promosi sangat menarik dengan pembelian Set The Radiant 4 ini anda layak untuk mendapat e-voucher bernilai RM 60 di mana voucher ini boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.


Lagi berganda jimat jika anda terus mendaftar sebagai ahli shaklee. 



KLIK SINI untuk daftar sebagai ahli sah shaklee dan nikmati penjimatan sehingga 20% dari harga produk



KLIK SINI untuk beli Set Cantik Radian 4 promosi September 2017





atau



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap:
http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia







DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.