Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Promosi. Show all posts
Showing posts with label Promosi. Show all posts

Sunday, 8 November 2015

Promosi November 2015- Vitamin C, Vita Lea for Children dan VIVIX MURAH lagi BERKUALITI!

19:42 0 Comments


PROMOSI #1 : SUSTAINED RELEAS VITA C 500mg


1.1: BUY 6 FREE 1 
1.2 : BUY 2 GET 5% OFF



KLIK GAMBAR UNTUK BACA LANJUT MENGENAI VITA C SHAKLEE


Beli 1 RM 92.50

Beli 2 RM 175.75 (jimat 5%!)

Beli 6 PERCUMA 1 botol (jimat RM92.50!)

Nak jimat lagi? Jadi ahli, caranya klik sini.



PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF



Promosi November, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%


Apa lagi yang anda dapat?



  • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
  • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
  • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
  • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
  • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
  • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI #3: BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children





Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . 


Apa lagi yang anda dapat?



  • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

  • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
  • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
  • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

  • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
  • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
  • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



KLIK untuk PROMOSI 2015



Your Health & Beauty Consultant


013 357 3153

013 357 3153

013 357 3153

    Wednesday, 28 October 2015

    5 Promosi Hebat Oktober 2015

    11:52 0 Comments




    Assalamualaikum

    Pagi-pagi lagi my regular customer dah mesej tanya apa promo bulan ni . Tak sabar nak beli katanya.

    Alhamdulillah..macam tu la kita sebagai pengguna, untung jika membeli pada waktu promo kerana dapat menikmati PENJIMATAN yang berganda.


    PROMOSI #1  -  OMEGA GUARD


    Klik gambar untuk lebih info Omega Guard



    Beli 1 RM 136
    Beli 2 RM 258.40 (jimat 5%!)
    Nak jimat lagi?
    Jadi ahli, dan dapatkan FREE MULTIVITAMIN yang berharga rm94 sebotol! caranya klik sini.

    Promosi #1.1  BUY 6 FREE 1 Omegaguard.

    Beli 6 FREE 1!
    FREE Membership! (Beli dengan harga ahli)
    FREE Vitalea Iron Formula!
    CASHBACK RM 32.70


    Promosi #1.2  BUY 2 Omegaguard GET 5% OFF.



    PROMOSI #2  - GLA COMPLEX

    Klik gambar untuk info GLA Complex


    Promosi #2.1  BUY 6 FREE 1 GLA Complex.

    Beli 1 RM91.25Beli 2 RM 173.38 (jimat 5%!)Beli 6 FREE 1!

    Nak jimat lagi?
    Jadi ahli, dan dapatkan FREE MULTIVITAMIN yang berharga rm94 sebotol! caranya klik sini.

    Promosi #2.2  BUY 2 GLA Complex GET 5% OFF.



    PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF



    Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




    Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . 


    Apa lagi yang anda dapat?




    • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
    • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
    • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
    • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
    • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
    • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
    • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
    •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

      PROMOSI #4 - stock clearance BUY 1 FREE 1 Vita E Complex



      Klik gambar untuk info Vita E Complex


      Promosi #4 ialah BELI 1 VITA E PERCUMA 1 

       ( BAYAR UNTUK 1, TAPI DAPAT 2 BOTOL!) 


      PROMOSI #5 BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




      Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




      Promosi #5 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . 


      Apa lagi yang anda dapat?



      • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

      • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
      • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
      • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

      • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
      • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
      • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)





      BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



      Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


      So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







      kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



      kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



      KLIK untuk PROMOSI berganda sehingga October 2015



      Your Health & Beauty Consultant


      013 357 3153

      013 357 3153

      013 357 3153

        Thursday, 1 October 2015

        Bulan Promo Apa? Nak Order Ni...

        23:11 0 Comments


        Assalamualaikum.


        Setiap bulan shaklee memang selalu buat promosi produk produk tertentu. Promosi tersebut valid dari 1 hb  hingga tarikh terakhir bulan tersebut ( 28hb/30hb/31hb).




        Alhamdulillah , customer ena rata-rata mudah berurusan dan aktif juga membuat belian suplimen kesihatan untuk diri, mak ayah dan family. Mereka kebanyakkan terdiri daripada orang yang CELIK SUPLIMEN iaitu mereka yang sedar akan kepentingan untuk MENCEGAH berbanding MERAWAT.


        Salah satu bukti dari customer ena, seperti screenshot whatsapp di atas. Dah tak sabar sabar nak beli vitamin dengan harga TERMURAH iaitu semasa PROMOSI. Bijak kan beliau?


        Ena sarankan berbelanjalah ketika ada 'sale' atau promosi kerana harga yang ditawarkan memang LUAR BIASA murah terutama produk produk shaklee.


        Ena sedang siapkan entry promosi Oktober 2015 secara details..tunggguuuuu;)



        Monday, 7 September 2015

        Promosi 4 Set Produk TERLARIS Sempena YES Program

        23:40 0 Comments


        Assalamualaikum


        YES merupakan program keusahawanan di bawah inisiatif baru syarikat shaklee. YES ialah Young Entreprenur System di mana hanya mereka yang berdaftar sebagai ahli sah shaklee dari april hingga october 2015 sahaja layak menyertai program ini.


        Award untuk mereka yang SUKSES dalam program ini ialah 
        TROFI dan CASH bernilai rm10 , 000!!




        Entry ini ena nak cerita mengenai 4 set/pack produk yang ditawarkan di bawah program YES ini.



        Setiap set ini akan mendapat DISKAUN sebanyak 5% !!!

        *****

        PACK 1 : HEALTHY PRENATAL / SET KEHAMILAN







        Apa produk dalam set ini?


        Set ini terdiri daripada 6 produk + 2 botol FREE GIFT Vita Lea (Freegift untuk set dan keahlian baru)


        Produk tersebut ialah:


        Energizing Soy Protein 
        Omega Guard
        Ostematrix
        B Complex
        Sustained Release Vita C
        Vita lea , 3 BOTOL




        Berapakah harga set ini?


        Harga asal set ini ialah RM 616.90

        Harga set ini selepas PENDAFTARAN AHLI ( RM 80/90) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!




        Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

        Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 510 !!
        (termasuk FREE 2 BOTOL vita lea)



        *****


        PACK 2 : HEALTHY POSTNATAL / SET BERPANTANG





        Apa produk dalam set ini?


        Set ini terdiri daripada 6 produk + 2 botol FREE GIFT Vita Lea (Freegift untuk set dan keahlian baru)


        Produk tersebut ialah:


        Energizing Soy Protein 
        Omega Guard
        Ostematrix
        Alfalfa Complex
        Sustained Release Vita C
        Vita lea , 3 BOTOL




        Berapakah harga set ini?


        Harga asal set ini ialah RM 616.90

        Harga set ini selepas PENDAFTARAN AHLI ( RM 80/90) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!




        Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

        Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 510 !!
        (termasuk FREE 2 BOTOL vita lea)

        *****



        PACK 3 : YOUNG LIVING / SET AWET MUDA





        Apa produk dalam set ini?

        2 botol Vivix
        1 botol Vita lea (FREE GIFT untuk FREE  membership)


        Berapakah harga set ini?

        Harga asal set ini ialah RM  1007

        Harga set ini selepas MENDAFTAR SEBAGAI AHLI ( FREE MEMBERSHIP) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!



        Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

        Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 400 !!!!
        (termasuk FREE harga keahlian+ FREE vita lea)

        ***** 




        PACK 4 : HEALTHY FITNESS / SET KURUS




        Apa produk dalam set ini?


        Set ini terdiri daripada 6 produk + 1 botol FREE GIFT Vita Lea (Freegift keahlian baru)


        Produk tersebut ialah:


        Cinch Shake perisa Chocolate 
        Cinch Shake perisa Vanilla 
        Cinch Tea Mix
        Herb Lax
        Lecithin
        Vita lea , 2 BOTOL




        Berapakah harga set ini?


        Harga asal set ini ialah RM 711

        Harga set ini selepas PENDAFTARAN AHLI ( RM 80/90) ialah DISKAUN SEBANYAK 5% dari HARGA AHLI!




        Berapa penjimatan HARGA jika beli set ini di bawah program YES?

        Total PENJIMATAN set ini ialah lebih RM 260!!
        (termasuk FREE 1 BOTOL vita lea)

        *****

        Dah berpinar2 mata tengok TOTAL PENJIMATAN tu kan..hehe..


        Memang untung sangat GRAB SET NI bagi siapa yang sedang hamil, persediaan untuk bersalin, untuk kurus dan mereka yang nak kekal awet muda atau untuk berikhtiar dari penyakit kronik.


        Sebarang pertanyaan atau tempahan,






        013 357 3153

        Wednesday, 2 September 2015

        Promosi September 2015- MESTI GRABBB!

        06:20 0 Comments


        PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2015

         

        Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah dah masuk September 2015 


        Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


        Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bulan September ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERLARIS iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN dan produk TERBAIK shaklee iaitu VIVIX.. selain itu, multivitamin kanak2 pon tengah promosi juga sekarang!


        Jom kita lihat satu2.


        PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)



        Promosi #1 ialah BELI 6, FREE ESP,  . Apa lagi yang anda dapat?


        • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih..
        •  FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
        • Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
        • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
        • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
        • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
        • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
        •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

        PROMOSI #2  - BUY 2  ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), GET 5% LESS







          Promosi #2 ialah BELI 2 ESP,  DISKAUN 5%! Apa lagi yang anda dapat?
          • Set promosi ni JIMAT sehingga lebih RM 70..
          • Harga Set ini RM 302.10 ( harga runcit/ harga bukan ahli)
          • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM164!
          • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
          • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


          PROMOSI #3  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF




          Promosi september, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




           Promosi #3 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



          • TOTAL PENJIMATAN  untuk set  promosi ni ialah RM 400 lebih!
          • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
          • Harga set ini ialah RM 956.65 (harga runcit/harga bukan ahli)
          • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
          • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
          • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
          • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
          •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

          PROMOSI #4- BUY 3  FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




          Promosi  Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




          Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?


          • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !

          • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol
          • 1 botol tahan sehingga 2 bulan!
          • Harga set ini ialah RM 352.98 (harga runcit/harga bukan ahli)

          • Daftar sebagai ahli dan total PENJIMATAN untuk set ini ialah RM282!
          • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
          • Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)





          BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 



          Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..


          So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2.  kesihatan MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!







          kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



          kalau nak berjinak2 dengan bisnes pon boleh pm ena..sama2 kita menjana income sampingan at least 4 angka sebulan..



          KLIK untuk PROMOSI berganda sehingga October 2015



          Your Health & Beauty Consultant


          013 357 3153

          013 357 3153

          013 357 3153

            Tuesday, 7 July 2015

            Promosi Raya 2015

            16:38 3 Comments
             


            PROMOSI JULAI 

             

            Assalamualaikum semua..apa khabar..alhmdulillah dah masuk Julai 2015 dah kita kan..kejap je masa bergerak. 


            Semoga hari2 kita sentiasa dilimpahi rahmat dan di bawah lindungan dan barokah Allah SWT. aameen.


            Hari ni ena nak perkenalkan promosi2 shaklee untuk bualn julai ni. Sungguh istimewa kerana bulan ni shaklee menawarkan promosi untuk produk nya yang TERBAIK sekali iaitu vivix..selain vivix, b complex dan vita lea juga ada promosi pada bulan ini. So secara keseluruhan ada 3 jenis product promosi.

            Jom kita lihat satu2.


            PROMOSI #1  - BUY 6 FREE 1 VIVIX

             

             


            Promosi Raya Shaklee, beli 6 vivix dapat 7 botol vivix



            Promosi #1 ialah BELI 6, DAPAT 7 botol Vivix . Apa lagi yang anda dapat?



            • Set promosi ni JIMAT RM1100 tau..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom masuk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
            •  
            • Dapat FREE  1 botol vivix yang berharga  RM 503 sebotol
            •  
            • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
            •  
            • FREE membership- worth RM80/ RM 90
            •  
            • FREE MULTIVITAMIN yang berharga RM 94, tahan sehingga 4 bulan
            •  CASH REBATE bernilai LEBIH  RM 250! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)

            • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
            •  
            • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
            •  
            •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)


            PROMOSI #2  - BUY 2 VIVIX GET 5% OFF

             

            Promosi Raya Shaklee, beli 2 botol vivix dengan DISKAUN 5%




             Promosi #2 ialah BELI 2 Vivix, dapat DISKAUN 5% . Apa lagi yang anda dapat?



            • Set promosi ni JIMAT RM 240..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom mauk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni
            •  
            • Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli!)
            •  
            • Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.

            • CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
            •  
            • FREE membership- worth RM80/ RM 90

            • FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
            •  
            • Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
            •  
            •  Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)



            PROMOSI #3  - BUY 3 FREE 1 B COMPLEX

             

             

             Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol B Complex



            Promosi #3 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol B Complex . Apa lagi yang anda dapat?



            • Set promosi ni JIMAT sehingga RM 92 !
            •  
            • Dapat FREE  1 botol B Complex yang berharga  RM 56.98 sebotol



            PROMOSI #4  - BUY 3 FREE 1 VITA LEA FOR CHILDREN




            Promosi Raya Shaklee,  beli 3  dapat 4 botol Vita Lea  for Children




            Promosi #4 ialah BELI 3, DAPAT 4 botol Vita Lea for Children . Apa lagi yang anda dapat?



            • Set promosi ni JIMAT sehingga RM188 !
            •  
            • Dapat FREE  1 botol Vita Lea for Children yang berharga  RM 117.66 sebotol



            BESTNYEEEE PROMO BULAN NI!! 

            Aah, best sangat2 kan.tengok tang PENJIMATAN tu tak tahan tu..yela, kita nak sihat..pada masa yang sama nk BERJIMAT juga kan..tambah lagi dekat2 nak raya ni..persiapan banyakkkkk nak pakai duit.. tambah lagi kos nk balik kampung..tol minyak lagi..sebut pasal minyak, harga minyak kan baru je 2 hari lepas naik kan..hoho...bertuah sangat kita semua..kikikiki


            So, uols better GRAB  promo bulan ni cepat2. Raya2 juga, kesihatan tetap MAHAL harganya..jangan sambil lewa atau berkira bab kesihatan diri,ibu bapa dan anak2 tau!


            kalau nk tanya apa2 atau tempahan set promo terJIMAT ni, pm je ena k.



            Your Health & Beauty Consultant


            013 357 3153

            013 357 3153

            013 357 3153

            Monday, 6 July 2015

            23 Faedah Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee!

            15:37 0 Comments
            Memberkit Set + Free multivitamin VITA LEA untuk pendaftaran bermula May -October 2015
            Jangan lepaskan PELUANG!


            Assalamualaikum

            Apa khabar semua sahabat2 ena yang sentiasa di bawah lindungan Allah.

            Ena nak cerita,


            Bermula May 2015 baru2 ini, shaklee melancarkan program YES iaitu satu program keusahawanan khusus buat mereka yang mendaftar sebagai ahli sah dari May - Oct 2015  sahaja.


            Program ini tidak layak disertai oleh ahli lama tapi ia adalah untuk anda!

            ye, anda yang belom lagi mendaftar sebagai ahli shaklee dan berminat untuk menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee.

            kelebihan menjadi ahli biasa boleh lihat DI SINI,

            kali ni, ena nk share faedah atau kelebihan mendaftar ahli dari May- Oct 2015 pula...jom kita lihat:

            23 Faedah dengan hanya satu Pendaftaran sahaja!


            Apa kelebihan menjadi pengedar Shaklee ?


            #1 Untung Runcit sehingga 33%

            #2 Bonus Tunai Peribadi sehingga 21%

            #3 Bonus Tunai Kumpulan

            #4 Bonus Tunai Kepimpinan

            #5 Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%

            #6 Bonus Tunai Program Kereta

            #7 Bonus Tunai 100% Matching Penajaan

            #8 Bonus Tunai sehingga 50% Matching Bonus Bulanan

            #9 Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut

            #10 Trophi Esklusif pada National Conference

            #11 Hadiah Tunai RM 10,000

            #12 Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga tercinta

            #13 Shaklee bayar lebih RM 26billion pada pengedarnya yang sentiasa meyebar ShakleeEffect

            #14 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 6 tahun lepas (baru 1% rakyat Malaysia join Shaklee)

            #15 Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company

            #16 Shakee diiktiraf sebagai BestMLM brand in Nutrition

            #17 Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik

            #18 Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yg tidak mengambil vitamin langsung

            #19 Shaklee berada di 9 Negara yang membolehkan kita juga berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi Shaklee)

            #20 Shaklee Cares merupakan satu program CSR (coorporate sosial rsponsibility) yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee

            #21 Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral ! yang menyokong perjuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN👍

            #22 Mendapat sokongan kumpulan besar ‪#‎s2uFamilies‬ dan group Jutawan Shaklee Malaysia yang menekankan teknik marketing, motivasi, coaching, gathering secara online dan offline .

            #23 Yang paling BEST, dapat FREE MULTIVITAMIN VITA LEA yang berharga rm94, 120 biji dan tahan selama 4 bulan!!!




            Vita Lea diberi secara PERCUMA untuk setiap pendaftaran ahli dari May-Oct 2015 sahaja.

            KLIK SINI untuk khasiat Vita Lea untuk kesihatan 



            Siapa yang Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

            Anda perlu mendaftar sebagai ahli jika anda:

            • belom pernah mendaftar ahli
            • pernah guna produk shaklee dan berpuas hati dengannya
            • diri sendiri atau ahli keluarga yang mengidap penyakit termasuk penyakit kronik
            • ingin ikhtiar KEKAL SIHAT untuk jangka panjang dengan suplimen yang halal dan organik
            • ingin menjana pendapatan
            • ingin membina empayar perniagaan sendiri yang boleh DIWARISKAN pada keluarga sendiri
            • ingin berkongsi manfaat dengan lebih ramai orang


            So sekiranya anda tergolong dari mereka yang perlu mendaftar sebagai ahli shaklee seperti di atas dan ingin MEREBUT PELUANG menjana  pendapatan tanpa had dan 22 faedah faedah di atas, ayuh, lekas hubungi ena untuk mendaftar hari ini juga!



            ena boleh dihubungi di whatsapp, telegram, email mahupon sms dan call.



            Your Health & Beauty Consultant

             013 357 3153

            Sunday, 2 November 2014

            PROMOSI ISTIMEWA OMEGA GUARD SHAKLEE, NOVEMBER 2014

            08:39 0 Comments
            Bismillah, Assalamualaikum semua sahabat2 syurga ena
            Apa khabar?

            Setiap bulan, shaklee akan mengadakan promosi unutk produk yang berlainan untuk menghargai pelanggan-pelanggan kami.




            OMEGA GUARD PROMOTION

            BUY 6 GET FREE 1!
            BUY 2 GET 5% OFF!



            Bulan november  ini ada promosi istimewa untuk peminat2 omega guard dimana ada dua jenis promosi iaitu:-

            1. Beli 6 botol PERCUMA 1botol
            2. Beli 2 botol dapat DISKAUN 5%


            Sejak ena join shaklee, tak pernah lagi shaklee buat promosi sebegini, jadi ini dah kira rezeki kita ni. Jangan lepaskan peluang ye.


            So apa yang kita dapat bila beli 1 set promo iaitu 6 botol Omega Guard?


            Banyakkkk sangat2, meh ena senaraikan satu persatu ye:

            • PERCUMA 1 botol yang berharga  RM 136
            • PERCUMA keahlian dengan shaklee SEUMUR HIDUP
            • PERCUMA memberkit Shaklee yang berharga RM 75 ( semenanjung Malaysia), RM 85 ( Sabah & Sarawak)
            • PERCUMA konsultasi seumur hidup secara ekslusive dari ena
            • PERCUMA support group yang AKTIF dan bimbimngan step-by-step jika anda ingin menjana income sehingga 4 atau 5 angka dengan shaklee

            • Mendapat ' cash rebate' yang akan didepositkan terus ke dalam akaun bank anda
            • JIMAT  sehingga rm XXX

            BESTNYAA!! Banyak sangat kelebihan yang dapat. Apa tunggu lagi? orang yang Cerdik adalah orang yang pandai mengambil peluang keemasan dan menikmati penjimatan berganda2 !

            HEALTH IS WEALTH!


            Anda berminat untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 4-5 angka sebulan?

            Dapatkan sentuhan mentor-mentor hebat dari group kami sekarang!


            Your Shaklee Independent Distributor,

            ID: 960982
            Call/sms/whatsapp: 013-357 3153
            email: aeinnamusa@gmail.com
            COD area: BB Bangi dan sekitar

              DISCLAIMER

              Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.