Follow Us @aeinnamusa

follow my instagram

Total Pageviews

Showing posts with label Pos Malaysia. Show all posts
Showing posts with label Pos Malaysia. Show all posts

Monday, 9 October 2017

Selamat Hari Pos Sedunia

16:14 0 Comments

Selamat Hari Pos Sedunia





Selamat Hari Pos Sedunia


Selamat Hari Pos Sedunia | Poslaju merupakan currier yang kekna gunakan dari awal penglibatan dalam online bisnes sampai lah sekarang untuk customer dalam Malaysia. Untuk custoomer luar negara pula kekna pilih Pos Malaysia kerana rate yang lebih murah dan cepat juga lah .



Salah satu entry yang popular di blog aeinnamusa.com juga berkaitan dengan currier poslaju. Baca di SINI.



Alhamdulillah kebanyakkan customer kekna sangat berpuas hati dengan servis dorang terutama dari sabah dan sarawak juga.


Dah la nak cek tracking poslaju pon senang ya amat, masuk je web ni klik SINI


Pos Malayia pon bagus servis nya, kekna selalu pergi di branch Pos Malaysia Bandar Baru Bangi. Selalu ramai orang tapi ruang menunggu ber air cond dan selesa dah macam bank ;)


Sempena harini Hari Pos Sedunia kekna nk juga dedikasikan satu entry khas buat syarikat2 curier pos di Malaysia . Dato Seri Najib pon ada buat ucapan khas tau untuk posmen harini;)



Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengucapkan Selamat Hari Pos Sedunia kepada seluruh warga pos di Malaysia.

"Dalam hujan dalam panas, mereka tetap bekerja agar segala kiriman sampai kepada penerima,” katanya dalam catatan di laman Twitternya.


Hari Pos Sedunia disambut pada setiap 9 Oktober oleh pentadbiran pos di seluruh dunia termasuk di Malaysia sebagai ulang tahun penubuhan Kesatuan Pos Sedunia pada 1874 di Bern, Switzerland.

Sambutan itu bertujuan memberi kesedaran kepada umum mengenai peranan pos dalam pembangunan sosial dan ekonomi global.

-Bernama








Aeinna Musa
0177172868
Direct Wassap : http://Kekna.wasap.my/ atau http://KedaivitaminBKP.wasap.my/
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi
Pengeposan ke seluruh Malaysia







Monday, 14 September 2015

Promosi Plastik Prabayar Pos Laju

23:05 0 Comments
Assalamualaikum



Ena nak war warkan promosi plastik PRABAYAR Pos Laju yang sedang berlangsung sekarang. Mula-mula ena tahu mengenai promosi ini adalah semasa ena ingin membuat pengeposan Set Cantik dan Set Hamil yang dibeli oleh customer ena di PPL atau Pusat Poslaju Bandar Baru Bangi.



PROMOSI POS LAJU #SEHATI SEJIWA




Apa?


Promosi beli 5 PERCUMA 1 untuk produk:

1) Sampul Prabayar Biru dan Oren bersaiz L

2) Kotak Prabayar Oren bersaiz S, M dan L


Promosi beli 10 PERCUMA 1 untuk produk:

Sampul Prabayar Biru dan Oren bersaiz S

Diskaun 50% untuk kotak prabayar biru bersaiz  S,M dan L


Di mana?


Di mana2 cawangan Poslaju atau Pos Malaysia.


Bila?


30 Ogos- 17 September 2015




Sempat grab plastik prabayar Pos Laju L untuk Promosi beli 5 Percuma 1 .

3 Kotak tu stok shaklee product yang baru sampai;)



Ena beli 10 Plastik Prabayar Pos Laju L, so dapat la FREE 2 ! untung kannnn

Ini je yang dapat ena grab.. plastik Biru dan Oren yang saiz S habis semua. Memang laku keras.. hehe. Salah satu sebab nya, ena pergi waktu petang. PPL atau Pusat Pos Laju Bandar Baru Bangi memang selalu ramai orang , kalau ada apa2 promosi, kene pergi waktu pagi kalau dah petang banyak dah habis. Waktu tak ada prpomosi pon selalu habis plastik prabayar pos laju terutama yang warna oren, both saiz S dan L.





Your Certified Shaklee Product Consultant:
 Aeinna Musa / Kekna (0177172868)
Direct Wassap : http://KedaiVitaminBangiKajangPutrajaya.wasap.my atau http://Kekna.wasap.my
COD Kajang dan Bandar Baru Bangi serta sekitar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

P/s:

KLIK SINI
KLIK SINI
KLIK SINI
untuk 111 Tips Kaya Rezeki Melimpah Ruah dan Tips Bebas Hutang!



DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.